Bug u Half Life 2 - Episode Two

poruka: 26
|
čitano: 3.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

U proteklih par dana odigrao sam Half Life 2, HL2 - Episode one i sad igram HL2-Episode two. Citav serijal je pun bugova, od rusenja igre prilikom loadiranja na chekpointovima do rusenja prilikom loadiranja save gamea. Nekako sam to istrpio, ali sad sam naisao u Episode two na neki bug koji me prati od pocetka igre.

Radi se o nekom "jumping bugu" gdje mi lik stalno poskakuje bez obzira na kakvoj se povrsini nalazim, bila ona ravna ili ne. Veoma je frustrirajuce kad moram puzati da me snajperi ne pogode, ali zbog tog buga polako gubim zivce. Trazio sam patch ili neki fix na netu i nisam uspio nista naci.

Ako netko ima rjesenje ili savjet kako to da rijesim bio bi mi od velike koristi.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To imas original ili si skidao kojekakve ripove po netu? Mislim da su originali relativno stabilni, dok se u masu ripova sta kolaju netom nadju razne greske. Od bugova, raznih rusenja, preskakivanja zvuka i slicno. Dok ne isprobas razne druge "verzije" nemozes tvrdit da je do igre. Ako imas original ili skinutu a steam-a, backupiraj, izbrisi, ponovo instaliraj, skini zadnje patcheve. A provjeri si dal su ti ostali driveri u redu. Ja sam pred par dana prosao cijeli Orange Box, osim mislim jednog rusenja na neznam kojoj tocno epizodi, nisam imao nekih posebnih problema.

Newton je bio u krivu. Lake brže padaju!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug u Half Life 2 - Episode Two

Jako cudno, posjedujem taj HL naslov, presao sam ga 3 puta i nikad nikakvih problema...hmmm...cak nisam ni cuo od lege da ima nekih problema :-S Imas original jel? Preko Steam igras?

Ako je original preko Steama onda obrisi i instaliraj ponovo...

I da ako si skido s neta neku piratsku verziju, ima ih hrpa i neke su dost lose

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 16:38 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Imam origigi HL2 i samo mi se jednom srušil.

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

garant ima crackanu verziju. ista prica je bila i sa HL2 (crackana verzija prepuna bugova). ja sam dobio EP2 sa orange boxom i mislim da mi se nitijednom nije srusio

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

U proteklih par dana odigrao sam Half Life 2, HL2 - Episode one i sad igram HL2-Episode two. Citav serijal je pun bugova, od rusenja igre prilikom loadiranja na chekpointovima do rusenja prilikom loadiranja save gamea. Nekako sam to istrpio, ali sad sam naisao u Episode two na neki bug koji me prati od pocetka igre.

Radi se o nekom "jumping bugu" gdje mi lik stalno poskakuje bez obzira na kakvoj se povrsini nalazim, bila ona ravna ili ne. Veoma je frustrirajuce kad moram puzati da me snajperi ne pogode, ali zbog tog buga polako gubim zivce. Trazio sam patch ili neki fix na netu i nisam uspio nista naci.

Ako netko ima rjesenje ili savjet kako to da rijesim bio bi mi od velike koristi.

Kupi original.

Failure is never an option
17 godina
neaktivan

Moj Orange box radi perfektno. Ni jedna od 5 igara se nikad nije srušila. Original, naravno.

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Jbg, nazalost nije original...dobio sam ga takvog.  Nista odustat cu...

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shit al je post star al valjda će neko da primjeti da sam postao. Google mi izbaci bug forum u searchu kad sam pokušao da pronađem problem na netu. Imam Orange Box pirate naravno. Sve igre rade perfektno sem jednog sranja kada igram HL2 EP2 Developers Commentary igra mi se ruši kad pobjegnem onom velikom "antlion queen-u" koji me ganja u onim tunelima i taman kad mu pobjegneš ono padneš dole u "mine shaft", a on ostane iznad tebe i kreneš dalje počne "loading..." za novi area i onda CRASH na desk. I za ovo poskakivanje i meni se dešava ali samo kada prelaziš preko raznih sranja po podu kao boce, kamenje.... to sensitive.
Saki Saki 5$
16 godina
neaktivan

KUPI ORIGINALNU IGRU

2 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
El Manifico_Buster kaže...
Shit al je post star al valjda će neko da primjeti da sam postao. Google mi izbaci bug forum u searchu kad sam pokušao da pronađem problem na netu. Imam Orange Box pirate naravno. Sve igre rade perfektno sem jednog sranja kada igram HL2 EP2 Developers Commentary igra mi se ruši kad pobjegnem onom velikom "antlion queen-u" koji me ganja u onim tunelima i taman kad mu pobjegneš ono padneš dole u "mine shaft", a on ostane iznad tebe i kreneš dalje počne "loading..." za novi area i onda CRASH na desk. I za ovo poskakivanje i meni se dešava ali samo kada prelaziš preko raznih sranja po podu kao boce, kamenje.... to sensitive.

Uff davno je to bilo, mislim da ti javim nekakav memory errorr jel tako?

Kad mu malo pobjegneš onda se nađeš u tunelu i treba ići ravno prema jednoj prostoriji koja je na kraju tunela?

Nakon par koraka desi se bug i sruši igru?

Ako je taj bug, evo rješenja...

Kad se nađeš u tunelu, samo digni pogled prema plafonu i idi naprijed. Nemoj gledati nigdje drugo nego samo u plafon i drži oružje upereno u plafon...

Jeste glupo, ali nema drugog rješenja ako se radi o ovom bugu.

Kad prođeš loading područje, onda ćeš moći normalno igrati (pogled bilo gdje).

Taj problem će se desiti još možda 2-3 puta u igri i riješit ćeš ga na isti način....

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan

Holy Shit radi. Neam poima kakve veze ima problem sa memorijom i ovaj pogled u gore. Ovo se skoro svima dešava al samo kada se igra developers commentary.

Hvala.

Saki Saki 5$
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja sam odustao od HL2 zbog bugova.

Kada se prvi put sretnem  s Alyx, ona nece u lift da ude i gotovo.

Dalje igru nisam mogao nastaviti, ljepo add/remove programs i delete.

Šteta, igra je bila sasvim dobra, al zbog bugova nisam mogao da je nastavim.

trezan a za sebe neznam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Imam orig igru i nijedan takav bug mi se nije dogodio. Pa uopce nije igra skupa, kupite je i nema kikakvih bugova...

17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Za Valve to znači:  Mission Accomplished  Osmijeh

Jedan pirat manje krade njihovu igru....

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
16 godina
protjeran

Ma pravo da vam kazem nije mi ni krivo, ipak ja nisam ljubitelj Valveovih igara.

Crytek rulez.

EDIT: Jedva za kruh imam a kamoli 300kn za orange box.

trezan a za sebe neznam
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 11:23 (fabijan654321).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Ma pravo da vam kazem nije mi ni krivo, ipak ja nisam ljubitelj Valveovih igara.

Crytek rulez.

EDIT: Jedva za kruh imam a kamoli 300kn za orange box.

Mislis 120kn, jer toliko kosta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 11:29 (Fowix).
16 godina
neaktivan

To sa alyx se dešavalo samo u običnom hl2, dok u orangu čak ne trebaš ni cdkey kucat.

Saki Saki 5$
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Samo pitanje - a što vi očekujete od foruma ako je crack loš? Da će netko ovdje novi napisat ili što?

Every hole is a goal!
17 godina

Original orange box košta u algoritmu 103 kune (s popustom na gotovinu inače je 120 mislim), Ja kupio i nijedan bug u nijednoj igri, tak da mislim da je to fakat isplativo. Da su bar sve cijene takve, nikad nebi imal potrebu za piratima.Bogataš

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dok je dosao u nase ducane, orange box je kostao 349,99kn. (i ja sam ga kupioSmijeh)

danas kosta 120kn, znaci skoro jedna godina je trebala proci da kosta 3 puta manje Izlanuo se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kad sam kupio u algoritma orange box 2008 godine cijena mu je bila 332.49 kuna.Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni samo treba TF2 ovo drugo sam presao.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

15€ na steamu, LINK

sto je negdje 110kn preracunato, pa sad ako nemas orange box na DVD-u onda ti se vise isplati izdvojit jos 10kn pa kupis original

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

bugoa ima u piratskim verzijama...

imam ga s orange boxom oriđiđi, i nijedan bug ni nikaj nisam našel

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina