Da li postoje botovi za call of duty jer otkad igram nisam cuo d postoje.Mozel mi neko rec da li postoje mada i ja sam mislim da ne postoje..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
POSTOJE?!?!?!
lol ja sam ih stavio u cetvorku pomocu nekog moda..I iskreno ne zelim vise ni cut za to XD.
Jer su pomalo GLUPI :D dobro nije pomalo nego previse jer cim krene igra odma se zabiju u zid i pucaju po zidu :D
ALI to je bilo prije nekih pol god. mozda su sada napravili nesto :)
lol ja sam ih stavio u cetvorku pomocu nekog moda..I iskreno ne zelim vise ni cut za to XD.
Jer su pomalo GLUPI :D dobro nije pomalo nego previse jer cim krene igra odma se zabiju u zid i pucaju po zidu :D
ALI to je bilo prije nekih pol god. mozda su sada napravili nesto :)
ne, nisu, opet drndaju glavom u zid i pucaju po 3 metka i reloadaju
hehehe et znaci da se neisplati jos
a sumnjam i da ce se moc napraviti nesto u blizoj buducnosti za cod 4 :S
Ma to je sranj* ,COD nije za botove i tocka 
Pa necu ni skidat to su aman glupani,kad se sjetim countera 1.6 nezna se koji je bot gluplji haah
Ma nisu bas tako losi u cs. Stavis na expert i trebalo bi biti necega.
u cs-u su jadni kao i u cod-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa dobro, nisu tako loši kao što se govori...
naravno, ne može bot zaminit čovika, al kad već nemaš bolje rješenje onda je i ovo dobro...
mogu ovi botovi solidan izazov predstavljat, pogotovo manje iskusnim igračima, i definitivno ih se isplati isprobat:
http://www.moddb.com/mods/pezbot/downloads/pezbot-008p-for-call-of-duty-4
i uopće ne zapinju za zidove, a ponekad znaju pogodit headshot sa 100 metara kroz zid i sl :)
ako nekom triba pomoć oko pokretanja neka se javi...
NEMOS reci da nisu kad jesu npr. izadje iz sakta i gleda u zid pa treba 3 sek dok opali a nekad u milisekundi jednostavno da moje komsije imaju internet<jadna je ova Moja bosna>pa da malo igramo pa ajde.....
naravno, ne može bot zaminit čovika, al kad već nemaš bolje rješenje onda je i ovo dobro...
mogu ovi botovi solidan izazov predstavljat, pogotovo manje iskusnim igračima, i definitivno ih se isplati isprobat:
i uopće ne zapinju za zidove, a ponekad znaju pogodit headshot sa 100 metara kroz zid i sl :)
ne zapinju za zidove ali idu lijevo, desno, nazad, naprijed, opucaju iz m16 i reload, a to sa 100m je slucajnost ;)
NEMOS reci da nisu kad jesu npr. izadje iz sakta i gleda u zid pa treba 3 sek dok opali a nekad u milisekundi jednostavno da moje komsije imaju internet<jadna je ova Moja bosna>pa da malo igramo pa ajde.....
i ja sam iz Bosne, ali nemožeš za svoju zemlju koja je itekako dobra govoriti da je jadna, kad nije
ne zapinju za zidove ali idu lijevo, desno, nazad, naprijed, opucaju iz m16 i reload, a to sa 100m je slucajnost ;)
i ja sam iz Bosne, ali nemožeš za svoju zemlju koja je itekako dobra govoriti da je jadna, kad nije
ma dobri su nema kaj vidi se da su rađeni na principu wh-a jer uvjek znaju disi tak da im se nozes sakrit ,znaju sve igrat od sd,sabotage ......
iznenadio sam se samo sto jako opetrecuju procesor kada ih je 20 dosta steka igra
Bila je dobra u Titino vreme
Ovako brate,u COD2 ima botova i lako ih postavljas ali su malo glupi(imaju ping 999,al zato su pro cim te vide odma headshoot,to je malo glupo al ok mozes namjestiti skill)evo ti i link pa skini:http://callofduty.filefront.com/file/Squad_ukr_Bot_AI_Mod;57917#Download
Kada ga skines premestis ga tamo gdje si instaliro cod2...tj:c/program files/activision/main....tu ga stavis i udjes u cod2 1.0 ako nece na 1.0 onda na 1.3...i kucaj scr_bots_number 6(broj stavi koji os samo nemoj preko 6)...........a za skill kucas scr_bots_skill 0.1 ti je normalni..TO JE TO,ako ti nesto bude falilo javi mi se:::::)))
PozzZZ BeKI