Boiling point

poruka: 12
|
čitano: 3.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Boiling point

Zanima me da li je možda netko igrao ovaj FPS?

Meni se igra čini dobrom,grafički engine je za tu godinu dobro "ispao"...

Misije su zanimljive...

by Mario Novak.
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Boiling point

Ja sam igrao i nije baš nešto - http://screenshots.supercheats.com/pc/Boiling_Point_Road_to_Hell/sc_107103UZI_4.jpg

17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Boiling point

Igrao sam je, ali iskreno, razočarala me... Ima zanimljivu priču, ali nekako to jednostavno nije bilo to. Imala je potencijala, ali nije ispala najbolje.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
Boiling point

Igra ima zanimljivu radnju, ali ima brdo, brdo BUG-ova, loše optimiziran engine. Još jedna stvar koja me odbila bila je vožnja od točke a do točke b kako bi obavio neku misiju (zbilja je zamorno stalno se voziti po nekoliko km-a zbog 5 min prave akcije). Igru su razvijali gotovo 10 god. i to je ostavilo trag. Igraj ako baš moraš, u suprotnom zaobiđi u velikom luku

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slažem se sa lovcem,ali što je zanimljivo da se možeš pogađat za kupovinu auta/kamiona(nije nešto,ali zanimljivo)...
17 godina
neaktivan

Nekak mi se igra 'utopila' u moru ostalih FPSova i nije mi baš ostala u nekom sjećanju..  Bolji mi je recimo bio 'Just Cause' ako se netko sjeća?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Boiling point

U boiling point, igra je takvo smeće, da to odavno nisam vidio, stvarno traileri obećavajući , kao dobra najava , kad na kraju totalni kiks, m, zahtjevna ( mislim na vrijeme kad je izašla ) bugova ko u priči, ja sam to malo probao, trzala mi je ko luda, probao sam čak i proći koju misiju, em te odmah roknu a, nisi ni počeo igrat ,ma ono po meni to treba zaobilazit u širom luku , a i mogla bi biti kandidat, pod titulu naj gorih igara "ikad"Belji se koje su napravljene.

0 0 hvala 0
17 godina
koliko se ja sjecam bila je u bugovu vodicu za NE kupovinu, a isto tako koliko se sjecam u bugovoj recenziji GrDi joj je da ocjenu 76%, hm...a mozda sam ipak senilan...hehe
17 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...
koliko se ja sjecam bila je u bugovu vodicu za NE kupovinu, a isto tako koliko se sjecam u bugovoj recenziji GrDi joj je da ocjenu 76%, hm...a mozda sam ipak senilan...hehe
 Uuuuu ako je dobio 76% u bugovoj reci, to je pre dobro (osim za vodič za "ne" kupnju)  još NeodlučanNamigivaje pre dobru ocijenu je dobila od GrDi-a.
17 godina
neaktivan
Boiling point

Trenutno je igram.Tehnički igra je poluproizvod , ali šta mogu kad mi je Fps/rpg otvorene strukture ideal igranja.

Mene je osvojila igra -oprez spoiler-kad sam razgovarao s likom u birtiji koji se bavi istraživanjem djela i rada Nikole Tesle , pa je igram unatoč čestom izbacivanju na desktop (iako je zakrpljena zadnjom zakrpom). Samo mi nije jasno kako razvojni tim pravi nastavak( White Gold: War in Paradise ),ako je igra bila tržišni neuspjeh?

"Serenity Now!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Boiling point

Meni je Igra Ok. Priznam ima puno BUG-ova i LAGGGa u nekim filmovimaViče, ali ideja igre je slična GTA:San Anderasu.Fora mi je kupnja oružja pa onda nadogradnja itd. No jedno pitanjeNeodlučan. Imam šifre za tu igru ali dok ih otkucam u ~  one ne rade. sta treba napravit da rade?? plz odg.Cool

;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice