Blackroom - novi FPS Romera

poruka: 9
|
čitano: 852
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ljudi, evo poslastice za ljubitelje old school napucavanja. Doom/Quake legenda John Romero u suradnji sa ID-evim Adrian Carmackom najavili su BLACKROOM

Bit će to pravi run/jump/rocket explosion old school naslov uz heavy metal zvukove 80's gitarista Georgea Lyncha koji planiraju dovršiti do kraja 2018. Mislim da je ovo Doom 4 koji zaslužujemo. Evo i video:

Za sada nema puno detalja osim da će sam Romero biti level designer, a u pogonu je i Kickstarter. Sama radnja biti će malko inspirirana Matrixom (virtualni svijet) no svi znamo da smo tamo jedino kako bi razvaljivali udove. Stay tuned ;)

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 18:23 (Lovac).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Nikada nista od ovoga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
a romero romero ahahaha, "I am creating new fps"
prvo sta mi je palo na um "nemoj bogati dragana",
nu vidi ga ko modni mačak, šalu na stranu prema early concept artu se primijeti jaki utjecaj mass effect štimunga.

1 0 hvala 0
17 godina

Samo ne još neki super duper mulitplejer šuter!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Blackroom - novi FPS Romera
A kaj bi onda rade? Jos jedan minecraft?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina

FPS sa dobrom single player kampanjom!

Jel uredu to željet ili nesmijem ako se tebi to ne sviđa?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Blackroom - novi FPS Romera
Pa ak romero radi fps shooter tipa q3 na koju foru bi ja onda trebao predpostaviti da ti mislis na tamo neki sp dio?..
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina

A gledajte, ovo mu je prilika da se iskupi za Daikatanu, tako da mislim (nadam se) da će se truditi. Slažem se i s Doktorom, treba imati i dobar SP. Danas su svi FPS-i žrtve CoD sindroma, tj. previše prate taj koncept. LinearnaMapa-idi-enemySpawn-pucajDokSkriptaNeOdradiSvoje-idi-checkpoint-enemySpawn. I oni efekti krvavog ekrana, pa duboko disanje i vrtoglavica. Ne vole svi menstruaciju ili po domaćem "mengu" u igrama. Dajte good old health bar bez auto heala ^^ 

Tu i tamo kapne nešto raznolikije kao što je Wolfenstein.
Želio bih FPS kao HL/HL2, Red Faction 1, No On Lives Forever serijal etc. To teško od Blackroom-a, ali mi je svaki odmak od CoD mehanike dobro došla stvar. 

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

--Kickstarter stopiran--

Zbog slabog odaziva igrin Kickstarter je privremeno na ledu. Prije žele spremiti igriv demo i imati više marketing materijala.
Izgleda da ljudi baš i ne vjeruju u projekt sudeći prema tempu kojim se $ skupljao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice