Black Prophecy - novi Freelancer?

poruka: 39
|
čitano: 15.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

http://blackprophecy.gamigo.com/forum/showthread.php?t=11536

http://blackprophecy.gamigo.com/forum/showthread.php?t=11741

Procitajte, ima korisnih stvari...

EDIT: "o your not stuck with that shuttle, to my knowledge after the prologue quests are complete you get to choose what side you want to fight for tyi or genide. and get one of their fighters."

EDIT1: 1_six ja imam oko 10fps kad je sve na full...

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 18:50 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Igra li tko još ovo ili?

Ja sam baš jučer počeo.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Black Prophecy - novi Freelancer?
xxxxx kaže...

Igra li tko još ovo ili?

Ja sam baš jučer počeo.

ja igram.

15 level za sad

-=PiS=- CROZOKI
16 godina
neaktivan

Bok ekipo!!!

Jel igrate vi jos to ili ste odustali!!!

Jucer sam poceo malo haklat pa vas dodao medu frendove (Doxy_CRO, Strongtoni)!!!

Malo mi je cudno sto igram vec par misija a jos nisam dobio da izaberem frakciju koju ocu igrati !!!Sad sam lvl 3 pa se nadam da ce kasnije postati zanimljivije !!!

E jedna bitna stvar na kojem ste serveru i koja frakcija tak da budemo isti jer predpostavljam da ste isti server ko i ja jer sam vas uspio dodat u frendove!!!

Ajde mi dajte brze kratke upute pa se vidimo tamo!!

Evo mene mozete naci pod imenom "Nory"

GAS--NIŽA--NIŽA...... Bankina-plot---HIŽA...... -------- !!!Bem ti špur proklizava mi tur!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 16:51 (nory).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i ja instalirao igru... Trenutko skidam neke pečeve (koji btw traju vec 2 sata!), al nadam se da cu navecer napraviti akaunt i vidjet nesto od igre.

Citam da je free2play? Znaci samo napravim akaunt i sve ide besplatno? Ovo mi je prvi mmo na netu, pa pitam... :)

Ajd mozda se vidimo!

EDIT:

Da li treba imati brzu internet vezu za igru. Net mi je kontantno u curcu, vecinom varira od 0,5-1Mbit :(

Promet nema veze jer imam Flat, a ping je isto u redu...

Slušaj mater!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 18:18 (Burs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Black Prophecy - novi Freelancer?
igrao sam igru još kao beta tester. na startu imate osnovne misije i tek kroz neko vrijeme imate opciju odabira rase. osim po izgledu brodova, rasa nema nikakve uloge u igri. hrpetina bugova u toj igrici, lag u pvp borbama nenormalan, store koji ima bonuse na exp itd itd.. sve za real lovu. a da ne kažem kako je kroz daljnje igranje masa misija bila zbugirana i to još dok je i open beta startala, znači dostupna svim igračima.. igra me se uopće nije dojmila i zbog neoptimiziranosti. naime malo lag-a za koji niste uopće vi krivi nego je server od igre vas može koštati par sekunda koliko je dosta da vas netko ubije dok vi fino pokušavate obaviti osnovnu misijicu. razina detalja nije imala nikakav utjecaj na to, ili low ili high, lag je isti
Proud member of Lore Breakers
16 godina
neaktivan

Ja evo igram kolko stignem tu i tamo i nisam imao problema, jest da sam tek lvl 4 ili 5 nisam ziher!!!

Jedino me jedna stvar muci i zivcira jer neznam rjesenje - kako popraviti djelove broda dok sam u stanici ili negdje daj mi molim te odgovori skullscar!!!

Kaj se tice brzine neta mislim da ti je ta brzina cist dovoljna!!!!

GAS--NIŽA--NIŽA...... Bankina-plot---HIŽA...... -------- !!!Bem ti špur proklizava mi tur!!!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

E igra jos ko to ja sam jucer skinuo i danas igram na us server mogu se prebacit i na njemacki ako treba sammo da imam neku ekipu preko ts3 / vent ili skypa da igramo zajedno........

BlazIII Mi je BF3 nick
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

E ljudi,skinuo sam EU verziju i sada kada se instaliralo,

non stop mi se nesto patchira.I to tako vec pola sata.

Je li to normalno i koliko traje?

Evo skinuo se cijeli patch,ali igra nece se konektirati

na server.Zna mozda netko u cemu je fora?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 22:08 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice