Bioshock 2

poruka: 302
|
čitano: 68.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Bioshock 2
thuglife kaže...
4Bastard kaže...

Lijepo lijepo... Ja još igram. Napišem dojmove kada završim.

Btw. koliko ti je otp. trebalo vremena za prolaz?

Nekih 5-6h, neznam točno, odigrao sam je u jednom dahu, nisam puno ginio, no zato sam jako puno istaživao.

U jednom dahu? To nije dobro za oči...

16 godina
neaktivan
Riker kaže...
thuglife kaže...
4Bastard kaže...

Nekih 5-6h, neznam točno, odigrao sam je u jednom dahu, nisam puno ginio, no zato sam jako puno istaživao.

U jednom dahu? To nije dobro za oči...

Ne mislim 6 sati u komadu, igrao sam par dana, no svaki put kada bih je upalio u mračnoj sobi sa surroundom izgubio bi pojam o vremenu i samo guštao.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
15 godina
neaktivan

Samo 5-6h? Malo mi je to čudno... Još se sjećam da sam Bioshock 1 igrao nekih 15h ali istraživajući detaljno svaku prostoriju i marljivo skupljao sve audio logse i ubijao svakog Big Daddya na kojeg sam naišao.

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
15 godina
neaktivan
4Bastard kaže...

Samo 5-6h? Malo mi je to čudno... Još se sjećam da sam Bioshock 1 igrao nekih 15h ali istraživajući detaljno svaku prostoriju i marljivo skupljao sve audio logse i ubijao svakog Big Daddya na kojeg sam naišao.

ma nije,igra je kratka ja imam jos 2 sata igre otprilike a igrao sam nekih 6 sati

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
4Bastard kaže...

Uh pa onda sam blizu kraja sad sam na levelu peresphone.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
thuglife kaže...
4Bastard kaže...

Uh pa onda sam blizu kraja sad sam na levelu peresphone.

ja sam na antlantic expressu trenutno

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Eto, prešao sam Bioshock 2, igra me dirnula više nego što sam očekivao, pogotovo završetak, svaku Lil' Sis sam spasio, i igra više-manje stalno kao "good guy".

Sve u svemu, Bioshock 2 je iskustvo koje treba proživjeti, doživjeti i razumjeti, stvarno genijalna igra.

Evo par slika:

Napomena SPOILERI MOGUĆI.

Igra je remek djelo. Prekrasno i zabavno, zavrsetak nema veze kakav pre dobar je. Vidim da ti imas dobar svrsetak, ja i ne bas >:)

Dopustio sam da me ubije tako ona poslije moze naslijediti mene i moja dijela. Tatina curica :' ) Dopustio sam da me ubije tako ona poslije moze naslijediti mene i moja dijela. Tatina curica :' )
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 21:10 (Living.Dead).
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
thuglife kaže...

Eto, prešao sam Bioshock 2, igra me dirnula više nego što sam očekivao, pogotovo završetak, svaku Lil' Sis sam spasio, i igra više-manje stalno kao "good guy".

Sve u svemu, Bioshock 2 je iskustvo koje treba proživjeti, doživjeti i razumjeti, stvarno genijalna igra.

Evo par slika:

Igra je remek djelo. Prekrasno i zabavno, zavrsetak nema veze kakav pre dobar je. Vidim da ti imas dobar svrsetak, ja i ne bas >:)

Ako ti je išta lakše, i mene je ubila. Smijeh

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Living.Dead kaže...
thuglife kaže...

Evo par slika:

Ako je to izbor good guya onda ce i mene ;)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan

da ti imas dobar svrsetak, ja i ne bas >:)

Ako je to izbor good guya onda ce i mene ;)

Evo sva četiri alternativna završetka, SPOILERI naravno, uživajte.

( prva dva su loši, druga dva dobri završetci )

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Living.Dead kaže...
thuglife kaže...

Evo par slika:

Imao sam izbog save myself ili sacrefice myself, ja sam izabrao save myself (tako sam dobio onaj naj prvi u videu) i mi cemo zavladati svijetom!!! BTW nije mu losa kcer volio bi sanjom hopa cupa :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 23:36 (Living.Dead).
15 godina
4Bastard kaže...

kad trčiš kroz level normalno da je kratka.istražuj,skupljaj,gledaj...nema te prostorije u koju nisam ušao :D

uglavnom igra nije prekratka

15 godina
neaktivan
Bioshock 2

Zašto nemogu napraviti offline account u GFWL.

Izbornik Izbornik
Jedem bugove za doručak
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bugoviti kaže...

Zašto nemogu napraviti offline account u GFWL.

Odeš create new account,create offline account,upišeš nešto i stisneš done.

15 godina

Create new account ti znači novi acc a ne ovo ispod.-....LOL.kad odabereš create onda skrolaš malo dolje i vidjet ćeš da možeš kreirati local acc.

15 godina
neaktivan
Bioshock 2

Kako kada kliknem na create new profile dobijem onu drugu sliku u prethodnom postu koja me vodina iz igre u browser:

Ako pak kliknem na use existing live profile dobijem onu treću sliku.

I šta sad?

Da se nisam zaj.. i skinuo multiplayer jer je mapa MP i  crack koji nema opciju otvaranja offline acounta. Kako da sad to rješim?

Jedem bugove za doručak
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 1:02 (bugoviti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock 2

A koji sam ja..

Pa ja kopiram crack klikam na launher u MP mapi umjesto SP.

Normalno da MP zahtjeva online acc.

Ljudi zanmarite sve ovo gore.

Jedem bugove za doručak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Tko je igru završio u pet sati išao je samo za onom zaglupljujućom strelicom koju treba zabranit zakonom da se pojavljuje i igrama (kao i svjetleće objekte - ali hvala bogu ostavili su nam opciju da se to isključi, ali me je strah za sljedeći nastavk da to nekako "slučajno" ne maknu). Ovu igru sam igrao duže nego jedinicu i istažio svaku moguću rupu, od početka do kraja!

Ali stvarno ne razumjem zašto ne maknu strelicu i blendanje jer mi je to takvo s*anje u igri da je to strašno. Pa zar nije cilj uživit se u igru, istraživat snalazit se, a ne da me kretenometar navodi po igri i sve oko mene svijetli!! -> NULA BODOVA

P.S. nadam se da u sljedećem nastavku nećemo igrat kao Big Sister (The End -> Elanor "popije" ADAM od Delte) jer uopće ne volim igrat sa ženskim likom ako mi se to nameće!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 13:16 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Bioshock 2

Evo krenuo sam i ja prelazit, predobro je bit big daddy, imaš osječaj moći protiv splicera.

Jedino što mi uvjek fali benzina, valjda je tako i bolje da jer forsiraju da koristimo različito oružje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bioshock 2

E ovako, izgleda da imam neki problem u igri. Primjetio sam da kad pokupovamo dosta tonica, više nemože mjenjat sve, već samo onoliko koliko ih stane, to sam sad skužio jer sam vidio da nemogu odabrat jedno 5 tonica...da li je to bug ili sam ja nešto propustio? Također sam primjetio da mi više natural camouflage ne radi, točno nakon što pobijem protivnike u kazalištu u fontaine futuristic levelu, čak sam probao sa save-om prije toga i opet mi je prestao tonic djelovatPlač

Da li također se može uzet onaj teleport tonic? Ako može samo recite, bez gdje se nalazi, samo da znam da ga mogu pokupit da ne potrošim vrijeme lutajući bezvezeBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Moras kupit gene tonic slot da ti stane vise genova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 17:15 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...

Ne....krivo si shvatio. Imam max slotova za gene tonice, te ih imam jedno 15-ak u banci viška. E sad problem je što nemožeš odabrat bilo koji iz banke već samo zadnjih 9 koliko ih stane, a nisam vidio opciju scrollanja da odabarem preostalih 5-6 tonica u banci...

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Living.Dead kaže...

Ne....krivo si shvatio. Imam max slotova za gene tonice, te ih imam jedno 15-ak u banci viška. E sad problem je što nemožeš odabrat bilo koji iz banke već samo zadnjih 9 koliko ih stane, a nisam vidio opciju scrollanja da odabarem preostalih 5-6 tonica u banci...

Znaci rjesio si problem jer nisi vidio mogucnost scrollanja? To ni ja nisam znao neko vrijeme.

16 godina
Living.Dead kaže...

Znaci rjesio si problem jer nisi vidio mogucnost scrollanja? To ni ja nisam znao neko vrijeme.

Problem nije riješen jer nema opcije da se scrolla, barem ju nisam vidio, a klikao sam po cijelom ekranu u nadi da će se lista pomaknuti...nažalost bez uspjehaPlač

Evo slike da vidite kako to otrpilike izgleda

ove uokvirene su prvih 6 tonica koje imam a nemogu odabrat do hackers delight ove uokvirene su prvih 6 tonica koje imam a nemogu odabrat do hackers delight
kao što vidite samo one od hackers delight-a pa na dalje mogu odabrat... kao što vidite samo one od hackers delight-a pa na dalje mogu odabrat...
15 godina
neaktivan

Ja sam sad upravo prošao onaj dio gdje sam za Stanleya trebao spasiti ili ubiti 3 Little Sisters. Naravno, čim sam dobio priliku opalio sam Stanleyu metak između očiju zato jer je pokvarena gnjida !

Koliko još ima do kraja od tud?

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
16 godina
Bioshock 2

A rekao bi dosta...ja sam na levelu nakon toga, koji je dosta dugo ako ga temeljito prolaziš a priča izgleda kao da se više zapetljava nego se otpetljava(nije da se bunim)Belji se

Btw. ja sam poštedio stanley-a možda se čovijek popravi(ili ga netko drugi ubijeBelji se)al dosad sam stalno good guy ipak nekako uvijek ispadne biti bolje good guy, što nije baš foraNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 19:26 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samo bi potaknuo ekipu da koristi novu opciju spoiler. :)

Thx.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan

Onda odlično, već sam se bojao da će putovanje ovdje doći kraju. Igram već dobrih 10h, temeljito provjeravam svaku prostoriju, ubijam svakog big daddya i posvojim svaku little sister. Bilo bi mi žao sad ubijat little sisters kad sam u Bioshock 1 sve ubijao.

Ipak je Big Daddy simbol zaštite :)

16 godina
4Bastard kaže...

Onda odlično, već sam se bojao da će putovanje ovdje doći kraju. Igram već dobrih 10h, temeljito provjeravam svaku prostoriju, ubijam svakog big daddya i posvojim svaku little sister. Bilo bi mi žao sad ubijat little sisters kad sam u Bioshock 1 sve ubijao.

Ipak je Big Daddy simbol zaštite :)

slažem se, ali ipak je veći gušt kad nosiš curicu na ramenu pa onda ju štitiš da skupiš adam, a da ju ubijem samo dobijem adam i gotova stvarIzlanuo se Ajde koji igraju neka malo kažu koje plasmide koriste/najdraži tonici?

Ja sam pred nedavno si uzeo decoy plasmid i odmah ga na najveći stupanj razvio, odlična stvar protiv big daddy-a ili bilo kojeg težeg protivnika koji vas gnjaviSmijeh Nisam još testirao protiv big sister ali trebalo bi dobro funkcioniratNevinašce Od oružja shotgun mi je najdraži, do max sam ga upgrejdo, čini čuda

16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Ja sam najvise koristio winter blast, smrznem ga pa ga samo udaram busilicom ILI ga smrznem pa ga izbliza sa sacmaricom razbijem.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice