Bioshock 2

poruka: 302
|
čitano: 68.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Bioshock 2
doktor1 kaže...

Ja isto ih spasim. Opaki Big Daddy meka srca... (također i propalu pjevačicu i dadilju nisam ubio). Sramim se

Dali koristite resreach kameru. Ja da, daje razna poboljšanja

dok stignem

daj spliceri me zatuku za sekundu ak nekaj prckam previse

dali mozda znate koja je tipka za onaj radialni meni koji pauzira igru da selectate oruzja i plasmide ak to ima na pc verziji??!?!?!?

jedinica je to imala a vidio sam i da dvojka ima doduse na konzolama

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
Bioshock 2

Ja ju koristim, al nekako mi je koncept korištenja malčice blesav, nekako sam se naučio na prvi dio kad si baš slikao protivnike, i ako niš drugo imao sam progress bar da vidim koliko mi treba do sljedećeg stupnja slikati. Dok ovdje samo neki brojevi se vrte sa strane i samo odjednom usred borbe meni iskoči "jej dobio si to i to" i totalno me smuti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bioshock 2

Vidim da je maknuto ono slaganje cjevi, kakav je novi koncept hakiranja?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

brzina+vještina :PPPPP

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

moze pitanje?

dali vi male sestrice harvestate ili spašavate?

ja sam u prvom dijelu harvestao a sad u drugom spašavam

ocu igrat kao dobar lik jer me svi smatraju kao da sam obican big daddy zvjer bez srca stroj za ubijanje :(

SPOILER

također nisam onu crnkinju ubil pa sam dobil one zgodne botove xD

isto tako i ja!

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
15 godina
neaktivan
Bioshock 2

ocekivao sam da cu bit mocniji otkad sam big daddy,ali eto moze proc

takodjer,evo 21 slika na ovome linku: http://www.xfire.com/profile/markomarkogame/screenshots/

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 21:56 (markomarko).

0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Ja ju koristim, al nekako mi je koncept korištenja malčice blesav, nekako sam se naučio na prvi dio kad si baš slikao protivnike, i ako niš drugo imao sam progress bar da vidim koliko mi treba do sljedećeg stupnja slikati. Dok ovdje samo neki brojevi se vrte sa strane i samo odjednom usred borbe meni iskoči "jej dobio si to i to" i totalno me smuti. 

Misliš ovaj progres bar?

15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

fala bogu ovako je puno bolje i prakticnije

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
Stoja kaže...

Pa svi likovi koje je nabrojao su u prvom dijelu, a u drugom je ostao samo big daddy i little sister hehe. Nadam se da će film biti dobar jer imaju cijelu priču ispričanu samo trebaju je stavit u nekih 2 sata filma.

Ja ih također sve spašavam, uvijek nekako ispadne bolje biti good guyNeodlučan

također sam za 2 sata filma, sve ispod ispadne loše jer se ne može priča dobro razvit.

doktor1 kaže...

Ja isto ih spasim. Opaki Big Daddy meka srca... (također i propalu pjevačicu i dadilju nisam ubio). Sramim se

Dali koristite resreach kameru. Ja da, daje razna poboljšanja

harvest sve Osmijeh niti jednu nisam spasio, ADAM-a sam skupio puno tako da se sve opcije napunile hehe

16 godina
Bioshock 2

Nemogu dočekat da zaigram novi bioshock, nažalost imam neke druge igre na redu prije njega, možda ga čak i paralelno zaigram, izgleda dosta bolje nego prvi dio i ove bušilica je premoćna, nego da pitam ima li novih plazmida il su svi ko u prvom djelu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Misliš ovaj progres bar?

A vidiš too nisam ni skužio, nekako odkad je mala mapa stalno mi mrsko padne ić čeprkat po tim izbornicima, nisam ni znao da je tamo progress bar, ali mogli su ga negdje stavit dok snimaš a ne da moram igru pauzirat da vidim di samNeodlučan

Što se tiče hakiranja, po meni pun pogodak, al najvažnije je kako se igra ne pauzira, što nekad zna bit problem(prije si recimo mogao se prišuljat strojnici i čim biš pritisno "v" za hackat, igra pauzira i bezbrižno hakuješ, dok ovdje strojnica će gruvat po tebi, al zato remote hack ima puno smisla(ili auto hack u kriznim situacijamaBelji se)

I moram reć da nikako nemam feeling da sam Big Daddy, čak imam osječaj u dosta situacija da sam puno slabiji(igram na hard) nekad znam u par poteza past a 5 medkita je relativno malo(znam da se može povećat sa tonicom al svejedno), u prvom djelu kad biš pred kraju postao big Daddy, bio si skoro pa neuništiv i to samo bi šipki koristio xD

17 godina
Bioshock 2

Neznam kako vi, ali ja sam konstantno bez novca! Igram na hard i nebiš skupio para iznad 150 dolara ni za živu glavu (a kada toliko skupim odmah se kupuje municija/healt/eve! Niti sam baš opako opskrbljen sa municijom. (vjerovatno zbog hard težine, ali sve ispod bi bilo dosadno nakon šta malo Tata ojača)

Za nove plazmide nisam siguran jer još nisam sve upgrade-o, ali je veliki plus naspram prvog djela korištenje oružja i plazme u isto vrijeme.

A to šta je tata slabiji brijem da ima veze to što si se "ubio" na početku pa si vjerovatno malo u banani, a i Lamb te stalno zove  Delta - možda neki prototip. A ako i ne zabriješ to, i to je to.

A opet drugi Daddy-ji su izdržljiviji od tebe, ali oni za vrijeme borbe nemaju mogućnost imati 5 "prvih pomoći" sastrane pa praktički dođeš na isto. jer da su napravili da si opaki igrač igra bi bila borning...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 22:11 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bioshock 2

Ja pak s  druge strane sam stalno pun love!Iznenađen Maximum možeš imat 600$ pa me to tjera da odem trošit a opet se brzo vratim na nekih 500$ pa potrošim. Valjda to ima veze što ja općenito sam štedljiv po pitanju municije/plasmida, stalno koristim bušilicu i to uglavnom melee attack i onaj napad kad se zaletim na protivnika, a bušim samo na teže protivnike(big daddy/sister i sl) i na njih koristim i ostala oružja, a na običnim splicerima eventualno machine gun i sačmu. Probaj samo koristit bušilicu i nakrcaj se sa tonicima koji ti pojačavaju bušilicu i slično(imaš tonic tipa, kad te netko ozljedi melee attackom, iz tebe izađe vatra u radijusu oko tebe i sve ih spaliCool)I uglavnom 2-3 šuta sa bušilicom i većina protivnika pada, brže i jednostavnije nego lupat svu municiju. A od plazmida si koristi telekinezu, upgrejdaj na bolju verziju čim možeš, i onda i oni što bacaju bombe i slično su mačji kašalj, pogotov sa tonicom "eve saver" koji ti štedi eveBogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Ma ovako mi je napeto i izazovno. Bušilicu rijetko koristim, primarno oružje mi je Rivet Gun i struja plazmid. Roknem splicra sa strujom, zoom i puf u glavu. I to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock 2

ja npr. volim kombinirat sa svim plasmidima i razlicitim tonicima

busilicu korisitim kad mi ponestane municije ili kad puno thugish splicera je oko mene

al znate sto mi je zakon radim ko neki combo spalim jednog splicera uzmem struju drmnem ih u vodi nakon par sec uzmem telekinesu opalim ih explodirajucom plinskom bocom i onda malo susa sa rivet ili machine gunom i onda pocistim ih na kraju s busilicom

na koje sve nacine mozes klat to je fenomenalno

samo da znam kak onaj meni za selectanje oruzja dobit jos bi bilo bolje i lakse combo izvađat ;)

a to sto nemate para ili previse municije te sto vas spliceri lako zatuku(igram na normal) je zbog balansa da ne postanete premocni te da cijenite ono sto lootate

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 22:35 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bioshock 2

THE END

Bilo je lijepo dok je trajalo. Super igra,preporučam svakome. Inače me sp nemože privući baš ali ova igra me očarala. uf...jedna od onih kad ju pređeš pa ti bude žao što je kraj.

Što se tiče oružja.Igrao sam sa svime osim onim samostrelom ili kako već.od plazmida sam koristio najviše struju(obavezno nadogradit da tebe struja  nemože ubit),vatru i zaleđivanje. Zaleđivanje kod ubijanja veliki neprijatelja poput big daddya i velike sestre. Zalediš ih i sa bušilicom ubiješ vrlo brzo bez da te imalo ozljede.Naravno potrebno je nadogradit bušilicu i led.

TopForumaš

pa oružja brzo mijenjaš sa kolutićem na mišu a plazmide sa Q i radiš kombinacije na brzinu

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 0:44 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo počeo sam igrati dvojku...Igrao sam i jedinicu (premda je nisam prešao jer mi se nekako izbrisala Iznenađen). I stvarno ne znam kakav stav da zauzmem prema toj igri...Sviđa mi se igrivost, grafika...ali ja jednostavno ne shvaćam priču...Igra je spoj tolikog broja različitih elemenata, okoliš u kojem se krećemo je vrlo neobičan i sve me to nekako zbunjuje...Belji se Ne shvaćam niti što je cilj u ovoj igri, kako je završio prvi dio i sl....Izgubljen sam...Molim vas, pomognite mi da pronađem put...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Evo počeo sam igrati dvojku...Igrao sam i jedinicu (premda je nisam prešao jer mi se nekako izbrisala Iznenađen). I stvarno ne znam kakav stav da zauzmem prema toj igri...Sviđa mi se igrivost, grafika...ali ja jednostavno ne shvaćam priču...Igra je spoj tolikog broja različitih elemenata, okoliš u kojem se krećemo je vrlo neobičan i sve me to nekako zbunjuje...Belji se Ne shvaćam niti što je cilj u ovoj igri, kako je završio prvi dio i sl....Izgubljen sam...Molim vas, pomognite mi da pronađem put...Smijeh

Uff, malo je teže sve shvatiti ukoliko nisi igrao prvi dio, no i ja sam se suočio s istim problemom ( igrao no nisam prešao ).

Uglavnom, osam godina nakon odvijanja radnje prvog djela Rapture je još uvijek tu, no njime vlada Sofia Lamb, luđakinja čija se uvjerenja kose s ama baš svime u što je vjerovao Andrew Rian, osnivač Rapturea. kroza cijelu igru tražiš svoju Little Sister, za koju je Sofia rekla da ti je kćer, i tražiš odgovore da konačno saznaš što si, susrečeš se sa mnogim "normalnim" ljudima koji će ti nerijetko pomagati, jer im je sviam nešto oduzeto od strane Sofie.

Igraš kao Delta, jedini Big Daddy koji je uspio zadržati zdrav razum, deset godina si bio u "komi" jer te Sofia hipnozom navela da se upucaš u lice, nakon što izađeš iz Vita Chambera, započinje igra.

Igraj igru, skupljaj one loggove, pročitaj par tekstova o Bioshocku 1, i sve bi ti trebalo biti jasnije.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
17 godina
neaktivan
Bioshock 2

Ali je li tako da je igra zapravo kaos? Smijeh Tu se ne zna tko pije, a tko plaća...hh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Ali je li tako da je igra zapravo kaos? Smijeh Tu se ne zna tko pije, a tko plaća...hh

Nezna se baš točno jer te uvijek nešto iznenadi pogotovo u prvom dijelu ali ovaj dio nije toliko "izopačen" kao prvi i nema obrata tj skrivenih namjera. Igraj i pažljivo slušaj šta ti svi pričaju

16 godina
neaktivan
Riker kaže...

U početku se možda i čini kao kaos, no poslije sve povežeš, samo budi temeljit i skupljaj audio zapise i sve će ti se ubrzo razjasniti, nemoj odustajati od igre, jer je stvarno izvrsna, po meni mnogo bolja od prethodnika.

17 godina
Stoja kaže...

Ja pak s  druge strane sam stalno pun love!Iznenađen Maximum možeš imat 600$ pa me to tjera da odem trošit a opet se brzo vratim na nekih 500$ pa potrošim. Valjda to ima veze što ja općenito sam štedljiv po pitanju municije/plasmida, stalno koristim bušilicu i to uglavnom melee attack i onaj napad kad se zaletim na protivnika, a bušim samo na teže protivnike(big daddy/sister i sl) i na njih koristim i ostala oružja, a na običnim splicerima eventualno machine gun i sačmu. Probaj samo koristit bušilicu i nakrcaj se sa tonicima koji ti pojačavaju bušilicu i slično(imaš tonic tipa, kad te netko ozljedi melee attackom, iz tebe izađe vatra u radijusu oko tebe i sve ih spaliCool)I uglavnom 2-3 šuta sa bušilicom i većina protivnika pada, brže i jednostavnije nego lupat svu municiju. A od plazmida si koristi telekinezu, upgrejdaj na bolju verziju čim možeš, i onda i oni što bacaju bombe i slično su mačji kašalj, pogotov sa tonicom "eve saver" koji ti štedi eveBogataš

Maximum ti je 800, moraš doći do tog nivoa gdje možeš više skupljati novaca. U istraživanju Thuggish Splicers moraš doći do level2 da bi imao 800.

Što se tiče tri elementa, struje, smrzavanja i vatre ima jedan Tonic koji to sve podržava. tako da ne morate koristiti svaki posebno.

Također Tonic nevidljivosti-Natural Camouflage olakšava igranje, Scout također. Eve saver kako si rekao je isto dobrodošao Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 8:41 (makopos).
17 godina
Bioshock 2

Napravio sam jedan old style video....

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Napravio sam jedan old style video....

lose,sry

17 godina

tu kada izađeš van jesi našao ADAM ? ima ih uvijek kad tako izađeš van samo treba tražit vrijedi 10. I nije uvijek dolje na dnu već nekad je i na zidu iz rupe iz koje izlaziš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 16:27 (makopos).
17 godina
Bioshock 2

Završio sam ga i igra mi je bolja nego prethodnik. Svaka im dala kako su sve to napravili i ubacili. Trajanje igre je vrlo zadovoljavajuće. Kraj odličan i veseli me šta ovo očito postaje jedna franšiza... jer kada kaže....bla bla bla i bla bla! Sve je jasno! Odličan igra i neponovljiva Bishock atmosfera!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Završio sam ga i igra mi je bolja nego prethodnik. Svaka im dala kako su sve to napravili i ubacili. Trajanje igre je vrlo zadovoljavajuće. Kraj odličan i veseli me šta ovo očito postaje jedna franšiza... jer kada kaže....bla bla bla i bla bla! Sve je jasno! Odličan igra i neponovljiva Bishock atmosfera!

i meni. u jedinici se upoznajemo s raptureom a ovdje odma ljepo akcija krene

16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Eto, prešao sam Bioshock 2, igra me dirnula više nego što sam očekivao, pogotovo završetak, svaku Lil' Sis sam spasio, i igra više-manje stalno kao "good guy".

Sve u svemu, Bioshock 2 je iskustvo koje treba proživjeti, doživjeti i razumjeti, stvarno genijalna igra.

Evo par slika:

Napomena SPOILERI MOGUĆI.

Prelijepo Prelijepo
Moje tijelo, iz prespektive Little Sister. Moje tijelo, iz prespektive Little Sister.
Agnel- Ovako one to vide Agnel- Ovako one to vide
Dječja mašta... Dječja mašta...
... i stvarnost. ... i stvarnost.
Kako će Disney na ovo poludjeti. Kako će Disney na ovo poludjeti.
Ovo je jako loše Ovo je jako loše
Family reunion Family reunion
Delta i dalje živi... kao savjest svoje kćeri =( Delta i dalje živi... kao savjest svoje kćeri =(
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Lijepo lijepo... Ja još igram. Napišem dojmove kada završim.

Btw. koliko ti je otp. trebalo vremena za prolaz?

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
16 godina
neaktivan
4Bastard kaže...

Lijepo lijepo... Ja još igram. Napišem dojmove kada završim.

Btw. koliko ti je otp. trebalo vremena za prolaz?

Nekih 5-6h, neznam točno, odigrao sam je u jednom dahu, nisam puno ginio, no zato sam jako puno istaživao.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice