Po gameplay filmićima izgleda jako zabavno i zarazno no baš se nema para za orididi... Kupit cu Bad Company 2 pa nece nista ostati
Danas kad dodjem doma isprobam pa javim dojmove i obavezno cu nabacit neki SS.
Po gameplay filmićima izgleda jako zabavno i zarazno no baš se nema para za orididi... Kupit cu Bad Company 2 pa nece nista ostati
Danas kad dodjem doma isprobam pa javim dojmove i obavezno cu nabacit neki SS.
Igrao pola sata. Fantasticna mi je igra i budem odigrao do kraja.
Grafika je ok,zvuk odlican kao i glazba koja stvara odlican dojam.
Ako netko ima viška 15000 (da petnaest tisuća) dolara neka si kupi Bioshock 2 Uber edition.
Ako netko ima viška 15000 (da petnaest tisuća) dolara neka si kupi Bioshock 2 Uber edition.
Mjenjam Mercedes E 280 Avantgard 1997. g. za BioShock 2 Uber edition.
OST je odlican. Budem skinuo:
ovo kad dođe big dady zvuči ko neka motorka , a ovi svi uplašeni do jaja
kad igram igru i sevam te izađem van i ponovo pokrene igru sve je izgbubljeno .
Piše da s moram prijaiti u game for windows i ja tako napravim ali nemam key... :) ?
Piše da s moram prijaiti u game for windows i ja tako napravim ali nemam key... :) ?
Napravi offline account, kod prije nego prihvatiš uvjete za kreiranje online accounta, idi niže i vidjet ćeš da piše offline acount. To odabereš te se kreiraš account koji radi i na drugim game for windows igrama(dirt 2 naprimjer)
offline account
ili kupi igru,stvarno je dobra
Imam problem.
Jedno vrijeme je išlo sve fino i onda se dogodi da na Jet postal office, nakon cut scene prestane reagirati miš i tipkovnica i mogu ga samo pomoću ctr+alt+del izgasit.
Šta da radim
Inače win7
dx11
I još mi se tokom igre pojavio ovaj gore frame kojeg neznam kako da se riješim
Imam problem.
Jedno vrijeme je išlo sve fino i onda se dogodi da na Jet postal office, nakon cut scene prestane reagirati miš i tipkovnica i mogu ga samo pomoću ctr+alt+del izgasit.
Šta da radim
Inače win7
dx11
I još mi se tokom igre pojavio ovaj gore frame kojeg neznam kako da se riješim
Alt+enter, trebao bi te vratit u fullscreen i moćo ćeš normalno igrat
Jeli igra ista laksa od predhodnika i posto si big daddy jeli imate onaj osjecaj nadmoci od drugih? Mislim je probat.
Jeli igra ista laksa od predhodnika i posto si big daddy jeli imate onaj osjecaj nadmoci od drugih? Mislim je probat.
nemoj nista mislit neg probaj ,a nije nista puno laksa
Pa nakon šta sam malo razvijo Velikog tatu, i "snimio-proučio" splicere u sve četiri točke naspram njih "običnih" pančofara sam nadmoćan. U početku je malo teže, ali posle dođe na svoje.
:)
Počeo i ja jučer igrati bioshock 2.jedinicu nisam igrao pa ništa ne kužim, može mi netko ukratko reći o čemu se radi, zašto sam na dnu oceana, zašto sam takva prikaza ?
I još nešto, kako se mijenjaju te "moći" kao npr. telekineza i onaj strujni udar ?Prvo sam imao struju pa sam onda dobio telekinezu i sad neznam više promijeniti
ja jučer poceo igrat
inace prvi dio me totalno odusevio jedan od najboljih sp-a u fps-ova ikad
i sad dvojka
prvo sto mi se jako dojmilo je optimiziranost
jedinica mi je trzala i to malo žešče al dvojka jednostavno leti na high detaljima na rezi 1280x1024
drugo prica je i dalje jaka rpg elementi su jos uvijek tu ,plasmidi zakon kao i prije ono zasad sve super nemam prigovora osim na to da vam obican splicer s pistoljom oduzme trecinu healtha mislim stvarno
jednu stvar sam primjetio igra je više linearna i s big sister se samo sukobljavate na skriptiranim situacijama(vec sam ju zatukel jednom)
uglavnom meni to ne smeta al steta sto istrazivanje oceana onda barem nije nelinearno
bacim koji ss uskoro
na sredini igre već sam imao toliko svega da kad pretražujem ne mogu ništa više uzet, čak ni novce sve je popunjeno. sva oružja baš sve do kraja.
A sad pri kraju igre ništa više ni ne skupljam sve po svakoj sobi tamo se sjaji jer nisam ništa uzeo...
Za sve malo iskusnije u igrama preporucam iskljucivo Hard težinu za ovu igru, sve manje je jednostavno prelagano, nisam još lakše prešao niti jednu igru možda sam i ja sve bolji i bolji
Samo da ukratko ponovim za one koji neznaju...
Osim što znamo da Bioshock 3 izlazi u 2011 godini, zanimljivije je da u isto vrijeme izlazi Bioshock film. Redatelj je trebao biti Gore Verbinski (Pirati s Kariba) no srezali su mu budžet tako da nije htio ostat redatelj(ali će biti producent) i tu ulogu je preuzeo Juan Carlos Fresnadillo, poznatiji po filmu 28 Weeks Later horor-sci fi.
Nadalje u pregovorima su sa glavnim glumcem iz Zakona Braće(Prison Break) Wentworth Miller koji bi trebao glumiti Jack Ryana. Ostali glumci se neznaju ali likovi su svi potvrđeni dakle: Big Daddy, Little Sister, Andrew Ryan, Frank Fontaine, Brigid Tenenbaum i Sander Cohen.
Budžet filma bi trebao biti maksimalnih 160 milijuna dolara by Universal Studios.
Još ako će biti sniman u najnovijoj 3D tehnologiji moglo bi biti jako dobro
Baš me zanima šta spremaju za treći dio, kao i film.
Hoće li film pratit radnju prvog djela ili?
Pa nekako, brijem da ako imaju glumca za lika Jacka Ryana....?
moze pitanje?
dali vi male sestrice harvestate ili spašavate?
ja sam u prvom dijelu harvestao a sad u drugom spašavam
ocu igrat kao dobar lik jer me svi smatraju kao da sam obican big daddy zvjer bez srca stroj za ubijanje :(
SPOILER
također nisam onu crnkinju ubil pa sam dobil one zgodne botove xD
Pa svi likovi koje je nabrojao su u prvom dijelu, a u drugom je ostao samo big daddy i little sister hehe. Nadam se da će film biti dobar jer imaju cijelu priču ispričanu samo trebaju je stavit u nekih 2 sata filma.
Ja ih također sve spašavam, uvijek nekako ispadne bolje biti good guy
Ja isto ih spasim. Opaki Big Daddy meka srca... (također i propalu pjevačicu i dadilju nisam ubio).
Dali koristite resreach kameru. Ja da, daje razna poboljšanja