U subotu od 18 do 21 stavljaju novu mapu Oman, opet testiraju servere i treba im 10 000 igrača, ja i sada jedva upadam u igru
, baš me zanima kak će zo u subotu izgledat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
što se mene tiče totalni fail...meni ne radi Main menu kak treba(neam kursor),spaja se pol godine(znači tek iz 5-og puta udje na server),obavezno lagga prve 4 minute igre...Ugl.. DICE prihvati se posla i napravi pravu stvar a ne se z
ti...
što se mene tiče totalni fail...meni ne radi Main menu kak treba(neam kursor),spaja se pol godine(znači tek iz 5-og puta udje na server),obavezno lagga prve 4 minute igre...Ugl.. DICE prihvati se posla i napravi pravu stvar a ne se z
ti...
Nesmiješ imat meni u full screenu i vidjet češ kursor,to sa spajanjem je istina.
I igru ne radi DICE nego Easy Studio.
ti...
Nesmiješ imat meni u full screenu i vidjet češ kursor,to sa spajanjem je istina.
I igru ne radi DICE nego Easy Studio.
easy studio WTF?quit BF odma...
Evo dobio mail, ovaj key vrijedi za 5 accounta pa tko želi nek izvoli!
3FT3-TACZ-JXU5-UB3W
Dobio key vrijedi 5 keyeva tko hoće neka pošalje na pm
I ja isto dobija key koji vrijedi pet puta pa samo pošeljite na PM kome treba
aj pošalji meni 
EDIT: ne treba... iskoristio sam ovaj iznad 
Evo vam 2 keya.
Dakle svaki key vredi za 5 osoba:
25HP-8UUR-6EFU-G65G
FLT8-LGAW-JE2J-ZXJT
+1
key, 5 osoba:EQ6S-YTBZ-GKSM-4CSW
ti...
Mislim da će to ispravit u ovom sljedećem updateu, jer je to dobro poznati bug...
Djelim key ko hoče nek se javi na PM
key,vrijedi za 5 osoba:4tg8-6frg-xmu7-g6at
A gledao sam ovo na Youtubeu cini se dobra igra ^^. I ja sam se prijavio pa sto bude bude :P
evo za 5 ljudi: 2UQJ-HYNP-K437-K94P
evo ljudi, key za petoricu: 6XPU-GSYT-5UBZ-MJJQ 
Probaao sad malo igrati i nije igra loša s obzirim da je mukte...
Al me zanima kako da izmjenim neke komande kretanja i dr,jer mi one oriđiđi baš i ne leže,nigdje nisam našao to u postavkama...
A i nisam mogao izać iz igre,nego sam morao restartati komp....(kad sam htio izać ,uvijek me vračalo u igru ili promijenilo stranu..???)
Update stigao, sad mi skida :D
Nova mapa je odlična..
Što sve donosi update?
Update #3
At ease Soldiers,
It’s time for another update from BFP4F HQ. Today I will talk a little bit about the new map release. As you might have read already, the new map Oman will be released on Saturday the 29th of January. On Oman, the US forces arrive by carrier and launch an all out assault on the Russian controlled airfield. On Oman you will be able to take control over attack jets, attack helicopters, transports helicopters, boats, basically the whole shebang that modern war hardware has to offer. It’s quite a lot of new stuff really, and we are extremely excited about showing you this. As always, we look forward to reading what you have to say about it, so please keep that constructive feedback coming.
For this release we want you guys to be able to test out the vehicle systems properly, so all vehicle training will be unlocked for the time being. Once the Tier 2 Training release hits Soon™ restrictions will be added and you have to train to use the various systems. If you are a real aircraft nut, there is of course support for joysticks! (see pic from my desktop where I am configuring it on the updated controls screen)
Looking forward to tracer-darting your aircraft out there!
Kuky mogli bi opet instalirat?
Namjeravam.
AUYP-Q6AU-RJGF-48UR
Nova mapa je odlična..
Kak si uspio na nju doći?
e ekipa kako ući u avion ili heli mislim, kako ući u avion tiskam E ali ne ide,dali se uopće može upravljati avionom ili heliem
e ekipa kako ući u avion ili heli mislim, kako ući u avion tiskam E ali ne ide,dali se uopće može upravljati avionom ili heliem
Mislim da moraš imati završen trening za to...
evo jos malo za one koji jos nisu isprobali...prva petorica upadaju! 
5J78-LAUM-9J6E-XDSG
GL
HF
Ne razumijem u čemu mi koristi ovaj trening, dajem te "pointeve" a nisam ništa dobio
Kako ne? Možda zaebava jer je beta još..
Ja sam si npr upgradeao ono da vidim odakle me netko gađa i radi..
Listen Up Soldiers!
This week we have added some cool new features to the beta to try out for those of you helping us test the game.
Friends - Add you friends to your friends list and join their game with the click of a button.
...Tier 2 Abilities - Take your training to the next level and use these new abilities to aid your team.
Oman - Oman is now in full rotation of many of our servers, some come and try it out!