za koliko ste vi dana dobili key?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa jedno mjesec dana otprilike,a neki su ga dobili za 2/3dana..
imam 1 cd key viska ko se javi njegov
edit:dao cd key
3 dana
jel ko ima key viska da MI POKLONI
evo i ja sam se regao , sad cekam key , ako netko ima koji viska bilo bi lijepo ... :)
Evo ja dobio key u petak na twiteru, nisam htio čekati da mi pošalju na mail, makar sam poslao 10 zahtjeva! Igra je zakon, vratila mi je stari filing s Battlefielda 2! Jedino ako netko zna kak izbrisati soldiera, htio bih s jednom klasom opet početi!
jel ima ko key viska za pokloniti?
cekam vec mjesec i pol i nisam dobio key od ea
Dijelim key, ko hoče nek se javi na PM.
http://battlefield.play4free.com/en/home pokusaj da skupe 10000 ljudi u igri,ali najvise me zacudilo ovo ako ne uspiju prvi put,da ce bit moguce igrat samo u jednom periodu.
I ja dijelim key dobio jos jedan ako ga nisam trazia
Evo ja dobio key u petak na twiteru, nisam htio čekati da mi pošalju na mail, makar sam poslao 10 zahtjeva! Igra je zakon, vratila mi je stari filing s Battlefielda 2! Jedino ako netko zna kak izbrisati soldiera, htio bih s jednom klasom opet početi!
Ne trebas brisat, vec mozes napravit novog vojnika druge klase.
Meni igra ne radi, ako uspijem uci, onda zablokira slika, uradim alt+tab vratim se u igru, samo crn ekran a zvuk cujem... u fullscreenu mi nema misa, sorry ako je vec neko pisao o ovome i ako ima postano sta o tome, al ako neko zna nek puca ;)
Evo stvarno bi htio ovo probati, čekam već nekolko tjedana i ništa :/
Ako ima netko viška key bio bih mu zahvalan.
Meni igra ne radi, ako uspijem uci, onda zablokira slika, uradim alt+tab vratim se u igru, samo crn ekran a zvuk cujem... u fullscreenu mi nema misa, sorry ako je vec neko pisao o ovome i ako ima postano sta o tome, al ako neko zna nek puca ;)
Ovo s misem je bug, koji jos nisu ispravili, kad ti zablokira slika, cekaj, meni isto zna tako,a jedina pomoc mi je cekajnje :/
Ovo s misem je bug, koji jos nisu ispravili, kad ti zablokira slika, cekaj, meni isto zna tako,a jedina pomoc mi je cekajnje :/
Da, skontao sam to, radi igra sad, cekanje je jedino rjesenje :)
FSPQ-6PXK-5U6J-HZ29
Evo key ako nekome treba, može se upotrjebiti 5000 puta, navalite dok se nije potrošilo.
Kada završava closed beta?
FSPQ-6PXK-5U6J-HZ29
Evo key ako nekome treba, može se upotrjebiti 5000 puta, navalite dok se nije potrošilo.
kak to tak puno puta?
Znam, znam, čini se da radim u EA, ali ne radim, tako da ipak neznam zašto se može 5k puta upotrijebiti jedan key.
9428-3QJY-WNRP-S4UT
53WH-A3TX-CUTS-GJBF
9PEZ-GKKZ-27VG-8MLQ
Probajte ove key-eve ako kome treba.
molio bih ako netko ima viska jedaN DA MI GA POSALJE porukom
FSPQ-6PXK-5U6J-HZ29
molio bih ako netko ima viska jedaN DA MI GA POSALJE porukom
A da probaš ovaj?
vec je potrosen
Jel idete svi danas od 19 - 22 h ?
Probajte ovaj key
BDPK-YA66-86YU-MQBT
hvala ti punoooooooooo :)
gdje ?
gdje ?
Igrati BF:P4f jer mora biti 10 000 igraca od 19 - 22h...