Evo review za Skiledžiju, kaže Story da si u pravu:
Hvala Bogu pa ima poštenih jutubera, a ne ona potplaćena gamad lvlsmrad, x-gad i ini.
Njima sve uvijek radi savršeno i nikad nemaju nikakvih problema, sve dok ih se ne ulovi s prstima u diceovom šupku pa počnu i oni srat - sjetite se BF4 i njihove kampanje.
Story točno govori koji je problem.
Ja se možda nezgrapono izražavam pa me niste shvatili, ali i meni je igra kao igra OK.
Igrao bi je dugo i uživao u mapama i modovima, ali netcode ju čini neigrivim govnom koje ponekad čovjeka dovodi do ludila.
Nemam ja para za kupovat novu periferiju svako malo - dosta sam razbijao zbog BF4 sve oko sebe.
BTW
I kod nas na TS-u se vodi rasprava zašto pobogu nisu stavili zadnju verziju netcodea - makar onu koja je u BF4 trenutno?!
Ima čak zanimljivih teorija zavjere :)
1. jedan kaže da su namjerno stavili loš netcode kako bi šupci s lošim netom i kompjuterima imali šansu protiv ostalih i na taj način privukli više igrača.
2. drugi pak kaže da igra ima aim assist.
3. ja kažem da su EA i DICE prokleta gramziva gamad koju boli kurac za igrače. A to će im se, nadam se uskoro, obiti o glavu.
Prvo su sa temom policije i lopove otjerali dosta igrača, a kad ostali skuže da ih vuku za nos i podvaljuju pokvareni netcode po tko zna koji put, ostat će i bez njih.
Njih trenutno spašava činjenica da na tržištu nema slične igre koja bi joj parirala.
Čim se takva pojavi Battlefield kao takav će umrijeti.
BTW2
Večeras je Baka našao server na kojem sam par puta bio u plusu s killevima.
Mislim da ću ga u favorite stavit.
ja ću vjerovatno sad moram prekinut sa igranjem ali šta više igraš raste ti i skill....sad mi sve više k/d odlazi u + ali sam uvijek na granici,kako kada,nekad u plusu nekad u minusu....za ovu igru treba skill,ceco igra fenomenalno ali ne trči previše,više kempa ali recimo ja prođem možda bolje kad igram sam nego sa njim u squadu
zašto bi oni sa lošim netom bili šupci?...nažalost imam samo 4mbit download i 0.54mbit upload ali očekujem da sam ravnopravan sa svima a ne da su oni sa bržim netom u prednosti...dakle da svima igra,netcode radi jednako bez obzira na net
tebi možda fali skilla,ima puno fagota sa velikim rankom koji su već otključali najjača oružja i ostalo pa su u prednosti pred onima koji tek počinju,normalno i bolje poznaju mape i sve...a možda ima i čitera
meni se isto dogodilo da puno puta padam i to vidim lika prije nego on mene i opet ništa...a dogodi se i da sredim dvojicu bez problema...ima stvarno puno čudnih situacija...opet ovisi i o harveru,periferiji itd....ima jako puno različitih pc konfiguracija