Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 182.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield Hardline

Pucam iz transportnog helija, a crosshair svako malo bježi lijevo-desno.

Kao da ga baca čas vamo, čas tamo.

Heli je mirno letio, nemam parkinsovu bolest - jel to feature ili bug?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

koliko znam feautre da ne mozes laserski precizno gadjati.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Battlefield Hardline

di ste vi kupili igru i dali se moe preko mexica?

citam komentare i neki pisu pozitivno neki obrnuto, igrao sam prvi beta kad je bio i bilo mi je super igrat, igra mi se cak svidla jer sam igrao cs pa je "slicna" dali bolje jos koji mj igrat bf4 pa preci dok ne rjese djecije bolesti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

mape su dobre, pogotovo drug labor !

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield Hardline
dennocro kaže...

di ste vi kupili igru i dali se moe preko mexica?

citam komentare i neki pisu pozitivno neki obrnuto, igrao sam prvi beta kad je bio i bilo mi je super igrat, igra mi se cak svidla jer sam igrao cs pa je "slicna" dali bolje jos koji mj igrat bf4 pa preci dok ne rjese djecije bolesti?

CJS - 40€

Igra je dobra ako gledaš mape, modove, mehaniku, ali je s druge strane neigrivo govno zbog pokvarenog netcodea.

[19xx] 4ntraks
12 godina
Battlefield Hardline

onda cemo sacekati da to srede, a i taman ce doci do tada neko snizenje ili akcija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Jel zahtjevnije ovo od BF 4? po system requirementsima vidim da nije, ali me zanima u praksi kako ide na slabijim kompovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 12:24 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...

Jel zahtjevnije ovo od BF 4? po system requirementsima vidim da nije, ali me zanima u praksi kako ide na slabijim kompovima.

Zahtjevi su isti. Iako, ljudi govore da na slabijim računalima ide bolje od BF4.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Antraks, ne znam zbog cega imas probleme u igri ali meni igra radi odlicno. Nisam imao ni jednu smrt iza zaklona. Dok nepijatelje kojim samo glavica viri HS bez problema. Jucer sam odigrao vise od 12h skoro u komadu( mora se na zalost pisat, kenjati i jesti :D ) sve bez greske. Igra mi na medium ina nekih 75-80 fps i ne umara oci sa previse bljestavila. Rescue i crosfire su odlicni modovi lad se ekipa skupi. Jbg da sam i dalje sam doma pozva bi bilo koga da vidi kako igra ide kod mebe i da ne baljezgam bezveze, usput klepiti kakav masan cevap i gricku

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni je za sad pomalo razočaravajuće, a definitivno ne vrijedi te novce. Izgleda kao DLC za četvorku, ima dosta bugova, spawnanje je koma, modovi svi na isti kalup...

Single player kampanja izgleda solidno, imam dojam da se više bazira na priči nego na napucavanju i dosta je dobra atmosfera.

Snimili smo i video s hrvatskim komentarom, bacite oko :)

13 godina
ceco22 kaže...

Antraks, ne znam zbog cega imas probleme u igri ali meni igra radi odlicno. Nisam imao ni jednu smrt iza zaklona. Dok nepijatelje kojim samo glavica viri HS bez problema. Jucer sam odigrao vise od 12h skoro u komadu( mora se na zalost pisat, kenjati i jesti :D ) sve bez greske. Igra mi na medium ina nekih 75-80 fps i ne umara oci sa previse bljestavila. Rescue i crosfire su odlicni modovi lad se ekipa skupi. Jbg da sam i dalje sam doma pozva bi bilo koga da vidi kako igra ide kod mebe i da ne baljezgam bezveze, usput klepiti kakav masan cevap i gricku

Pa nije samo kod mene takva situacija.

Svi s kojima igram imaju isti problem.

Maggot i Dado, a i Baka se žalio da to nije igra koju je igrao u beti.

Imao sam danas jednu rundu gdje su padali k'o budale - 20-2 score na kraju.

Inače me rokaju kako tko hoće i rijetko završavam u plusu runde.

Jednostavno ne mogu ubit ljude koji me vide.

A i sa onima koje počnem rokat s leđa ili boka imam velikih problema jer se često okrenu i ubiju me k'o zeca.

Pazi ovo:

1. ja na krovu kempam k'o smrad - drugačije ne mogu pa reko da probam završit u plusu rundu.

Vidim tipa dolje i počnem pucat po njemu - on izbjegava lijevo, desno, odjednom ja padnem mrtav.

Znači ja cijelo vrijeme pucam i dobivam markere i uopće ne vidim da on puca na mene, a pao sam kao da me top pogodio.

2. Ona mapa s krokodilima - srdišnja zastava ja u kućici gdje se uzima zastava.

Tip vani, ja ga vidim da dolazi, vrata zatvorena.

Vrata se otvore, ja pdnem kao da me šotgan pogodio, a on MP5K.

Pucanje njegovo nisam uopće vidio, a kako je on uspio otvoriti vrata i ubit me tako brzo je znanstvena fantastika ili što bi onaj smrdljivi diceovac rekao: "its magic"

Takve situacije mi se događaju redovito.

Headsotove ne moram ni spominjati - svaka druga smrt u prosijeku ja padnem od HS-a.

Imam isti osjećaj kao u BF4 - ustvari to nije osjećaj, to je, nažalost, stvarnost za mene - ubijaju me na pogled ljudi - NA POGLED.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

ja nisam naisao ni na jedan ozbiljan bug, par puta sam vidio tipa kako klizi nakon revive.. I reload anomacija kad je prekines nekom drugom radnjom. A igra sa BF 4 po mehaniki i osjecaju nema nista zajednicko. A sto se spawna tice da bi mogao biti bolji mogao je ali ja u njemu nisam nasao nikakve zamjereke osim na 64 slotnim serverima koji vrte CQ small ili TDM.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

ja nisam naisao ni na jedan ozbiljan bug, par puta sam vidio tipa kako klizi nakon revive.. I reload anomacija kad je prekines nekom drugom radnjom. A igra sa BF 4 po mehaniki i osjecaju nema nista zajednicko. A sto se spawna tice da bi mogao biti bolji mogao je ali ja u njemu nisam nasao nikakve zamjereke osim na 64 slotnim serverima koji vrte CQ small ili TDM.

Sve to stoji.

Nisam ni ja naišao na bugove ili probleme ikakve.

Mene jebe samo natcode, a to, nažalost, nije zanemariva stavka.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ček, igra nema ništa zajedničko sa četvorkom? Pa čovječe, izgleda identično, mehanika je identična i sve radnje su identične. Čak je i mapa, kursor detektor i statistike jako slično. Jedina stvar koja razlikuje ovu igru od četvorke je sporiji gameplay. 

Što se tiče bugova, naletio sam par puta na ljude koje ne možeš reviveat jer su u podu ili zidu, naletio sam na to da se bomba odbije od dima, zaglavio sam među cijevima i slične stvarčice. Ali dobro, vjerujem da će to srediti. 

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

vizualno je slicna, ali to je to. Ponasanje potpuna suprotnost BF, iako se u zadnje vrijeme bas dosta stvari iz BFH porta kroz CTE u BF 4. Tu sa foruma Switch I Dama su se isto slozili da je igra drugacija , a ne DLC BF 4. Isto tako gro ekipe na koju sam naletio svi fovore koliko je igra uz male promjene u mehanici igre dobila novo lice, ali isto tako ne bi zelio da se to prenese sve u BF 4. Jer kad se zasitim jedne mogu se prebaciti na drugu koja nije samo drugaciji skin.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield Hardline

ne,dobro sve kaže antraks...beta je bila skroz bolja i meni...znao sam imat k/d preko 3 jednom i uvijek među najboljima...sad nemogu prebacit k/d preko 1 iako zapravo na to ni ne pazim,igram objective...ali skroz je čudno...na svakoj cq mapi sa 64 igrača mi izgleda sve kao neki clusterfuck,također spawn killera koliko hoćeš...prečudno je nekako...beta je definitivno bila bolja

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

vizualno je slicna, ali to je to. Ponasanje potpuna suprotnost BF, iako se u zadnje vrijeme bas dosta stvari iz BFH porta kroz CTE u BF 4. Tu sa foruma Switch I Dama su se isto slozili da je igra drugacija , a ne DLC BF 4. Isto tako gro ekipe na koju sam naletio svi fovore koliko je igra uz male promjene u mehanici igre dobila novo lice, ali isto tako ne bi zelio da se to prenese sve u BF 4. Jer kad se zasitim jedne mogu se prebaciti na drugu koja nije samo drugaciji skin.

Nije da flejmam, ali daj mi reci sto je to pobogu "potpuno suprotno" od cetvorke? Kakve promjene u mehanici? Jer ja u nekih desetak sati do sad to ne primjecujem. Iste su kretnje, iste su animacije, isti model destrukcije. Mozda je problem u meni, jer ono, nisam neki gamer, ali sam igrao dosta i trojku i cetvorku i jedine promjene koje su onako ocigledne su (osim settinga) nevezane uz sami gameplay. Ono, cisto da vidim na sto da obratim paznju.

13 godina
blowfish_cro kaže...

Nije da flejmam, ali daj mi reci sto je to pobogu "potpuno suprotno" od cetvorke? Kakve promjene u mehanici? Jer ja u nekih desetak sati do sad to ne primjecujem. Iste su kretnje, iste su animacije, isti model destrukcije. Mozda je problem u meni, jer ono, nisam neki gamer, ali sam igrao dosta i trojku i cetvorku i jedine promjene koje su onako ocigledne su (osim settinga) nevezane uz sami gameplay. Ono, cisto da vidim na sto da obratim paznju.

U BF4 je tvoj avatar pijan, ako se tako mogu izraziti, kad hodaš/trčiš on se ljulja + spor je.

U Hardlineu je stabilan i brži.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
blowfish_cro kaže...
ceco22 kaže...

normalno da nije potpuno suprotno ali beta je nekako bolje išla...ako sam ja glup nije antraks,baka itd....antraks ima 144hz monitor i dobar hardver ali očito to ovaj put i nije neka prednost...ovisi očito najviše o tome kakav imaš net,server,ping i te mrežne stvari...izgleda da nema smisla igrat servere sa 64 igrača

evo jedan skor iz bete,to u finalnoj igri nema šanse da ponovim

i da hardline je mislim najbrži battlefield do sad

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 16:47 (M4X).
13 godina
M4X kaže...

antraks ima 144hz monitor i dobar hardver ali očito to ovaj put i nije neka prednost...

Nemam takav monitor - zamijenio si me s nekim :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

antraks ima 144hz monitor i dobar hardver ali očito to ovaj put i nije neka prednost...

Siledjija igra bez monitora .

11 godina
neaktivan

Ne razumijem kakve veze ima to kako se igra izvodi sa gameplayem. Mislim, naravno da utjece na igrivost, ali mehanika same igre nema veze s tim. Ali ok, necu se vise upustati, mozda nakon jos igranja skuzim vise razlika, ali ovako na prvu mi je poprilicno slicno.

14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

bas to slicno je, ali je dovoljno drugacije da nije samo DLC BF4. Vozila imaju drugaciju fiziku nego bf4, vojnik ima drugaciju fiziku i kretanje, svaka puska ima drugaciji utjecaj na kretanje vojnika . Napokon zbog toga nisu sve puske iste u tome koliko ces se brzo kretati, naciljati. Rasipanje previse metaka nema, nema vise ljuljanja vojnika, niti trzanja u dodiru s drugim igracom vec ga igra dozivljava kao prepreku. I jos dosta sitnica. U 100h BFH vidim samo napredak nista losije. Trebalo mi je par sati nakon bf4 koji je opcenito sporiji da se priviknem ali sad vec hvatam sve osnove puskica i ne znam kad sam izgubio dvoboj protiv losiji igraca, dok mi se nikad nije dogodilo da sam po nekome prvi poceo pucati a da ga ne ubijem

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kad si uspio nabit več 100h igranja u BFH? Jel živiš i spavaš uopće?
17 godina
odjavljen
Battlefield Hardline

evo sad je užasan lag na svakom serveru,užas,svaki put kad dođeš igrat uvijek nešto hebe...opet igra ne radi,obećali su da će radit od prvog dana,moš mislit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

dvije bete cca 50h i sad u zadnji tjedan dana cca 45h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Sa Nexom :D

http://battlelog.battlefield.com/bfh/servers/show/PC/6a202673-cfc5-4787-803e-b87d8fd5dffb/DFC-Community-Conquest-Large-1500-Tickes/

Ako netko moze uskociti da napunimo jer ovaj mi je server stvarno dobar zadnja dva dana kako radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 20:09 (ceco22).
15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Iskreno razocaran sam igrom....ne znam nekako previse CoDovski, uzas...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Sa Nexom :D

http://battlelog.battlefield.com/bfh/servers/show/PC/6a202673-cfc5-4787-803e-b87d8fd5dffb/DFC-Community-Conquest-Large-1500-Tickes/

Ako netko moze uskociti da napunimo jer ovaj mi je server stvarno dobar zadnja dva dana kako radi

da :D inexus,koji je njegov nick ovdje,igra li on hardline

12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

meni se najvise dopada outro muzika, da ddd aa ddda dda

dodjiteeee

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: