"While we did kick off the first Beta during E3 last year, we will be hosting a 2nd Beta for Battlefield Hardline. We have details coming next week."
Službeni komentar ispod jedne slike s Battlefield Facebook stranice.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kažu vrati ako ne valja.
48h od prvog pokretanja ili 7 dana od izlaska ako nisi pokrenuo igru...
I'm so excited about this game!!!
Jedva čekam da je ne probam!
"While we did kick off the first Beta during E3 last year, we will be hosting a 2nd Beta for Battlefield Hardline. We have details coming next week."
Službeni komentar ispod jedne slike s Battlefield Facebook stranice.
Joj kako sam samo uzbuđen u vezi ovoga, jedva čekam! Super, super, super...

Probajte se strpiti još malo.
Probajte se strpiti još malo.
Lako je reći... Ništa, idem još jedan put istriskati majmuna na trailer da se bar malo smirim
Sve što se zna o Hardline-u, pola sata ako imate vremena i volje:
Viseceral se nije vodio filozofijom DICE-a da svaki mod mora biti na svakoj mapi. Mislim da je to jako dobro. Osim toga, svaka čast developerima na trudu, ali ova igra uz BF4 i BF3 je nepotrebna.
nema veze, super je sto Visceral radi na Hardline, eto sad prilie DICEu da napravi kako treba slijedeci Battlefield 5
WOW!
Volume, kad kupuješ odma kupiš i meni jedan primjerak!
Naravno, znaš da ja uvik mislim na tebe ljubavi
To ti ozbiljno preorderao ili se zajebaješ?
Hahaha a Dama, Dama... Samo sam Cyberu kupio

Ajde, ne pizdi opet.
Ima da skineš betu i da rokamo malo sa ljopovima.
Ajde, ne pizdi opet.
Ima da skineš betu i da rokamo malo sa ljopovima.
Ko ne igrao betu dabogda mu grafa crkla!
A kad izlazi ta beta?

Ko ne igrao betu dabogda mu grafa crkla!
Ko ne igra betu i ne sluša Vucu, njemu se ne diže.
Znači ostajem bez grafičke, ne diže mi se i kurva sam prokleta Lipo boga mi...

Znači ostajem bez grafičke, ne diže mi se i kurva sam prokleta Lipo boga mi...
Ko ti je kriv kad ne želiš da igraš BF. Od prijatelja si postao neprijatelj svega za što se vrijedi boriti u ovom napaćenom svijetu.
Ko ti je kriv kad ne želiš da igraš BF. Od prijatelja si postao neprijatelj svega za što se vrijedi boriti u ovom napaćenom svijetu.
Eto vraže sad sam postao i neprijatelj svih jer ne želim igrati hardline... Do čega je mene ovaj bf doveo

Eto vraže sad sam postao i neprijatelj svih jer ne želim igrati hardline... Do čega je mene ovaj bf doveo
Pa kad igraš tamo onu neku igru punu 13 godišnjih mladaca sa puno love za kupit kojekakve addonove i di je kemperaj smisao igre, a unaprijed kažeš da nećeš igrat igru kojoj naziv počinje sa TVRDI
OnT- kad stiže beta?
Pa kad igraš tamo onu neku igru punu 13 godišnjih mladaca sa puno love za kupit kojekakve addonove i di je kemperaj smisao igre, a unaprijed kažeš da nećeš igrat igru kojoj naziv počinje sa TVRDI
Koju igru?

Tanka je linija između ljubavi i mržnje.
Koju igru?
Nego nevezano za zajebanciju, što ne igraš Insurgency?
Nego nevezano za zajebanciju, što ne igraš Insurgency?
Ne igram ništa stvarno, doma renoviram gotovo cili stan pa mi je sad to zabava.
Inače nisam ti ja baš neki gejmer, ono šta sam u životu odigrao stane na prste jedne ruke s tim da je u to uračunat bf serijal Ovo sad ne sprdam, skužajte za dosadašnje gluposti, neznam koji mi je vrag jutros...

OnT- kad stiže beta?
početak - sredina trećeg mjeseca.