mogu koristit msi afterburner bez msi grafe (mislim da se njoj nesto ne dogodi)?
Možeš bez problema, pogotovo ako je referentni model grafe. Ako imaš neku ekstra čudnu kombinaciju grafe (sa vlastitim PCB-om), onda prvo provjeri compatibiltiy listu.
mogu koristit msi afterburner bez msi grafe (mislim da se njoj nesto ne dogodi)?
Možeš bez problema, pogotovo ako je referentni model grafe. Ako imaš neku ekstra čudnu kombinaciju grafe (sa vlastitim PCB-om), onda prvo provjeri compatibiltiy listu.
imam vtx HD6770
vidi se da je video prije patcha pravljen... ali mislim da tip ima neku od skripta da nema recoil... ako pogledas bas kad igra sa kalasnjikovom nema uopce recoila....
vidi se da je video prije patcha pravljen... ali mislim da tip ima neku od skripta da nema recoil... ako pogledas bas kad igra sa kalasnjikovom nema uopce recoila....
Definitivno chitercina,jer ja veci recoil imam kada imam one "nogice"(bipoid-tak nesta).
Definitivno CoD-aš,jer pored njega padaju njegovi,a on ne ferma ni 5% sto ih moze oziviti!
Je da,to je istina da se nevidi recoil na kalašu
ni na kalasu a posebno na pocetku videa na AEKu
Phantasy citercina!!!
Da.
Tek kad ga je postao je bilo u redu,jer sma gledao bez ikakvih problema.
Al kasnije je to youtube "editirao"
Kako se zove opcija na YT koja ga "opije" xD?
Kako se zove opcija na YT koja ga "opije" xD?
Odeš u video manager na YT i klikneš na EDIT od videa koji želiš obraditi. Pa makni opciju sa "Stabilize this video"
Isprobaj Pinnacle studio 15,imas masu opcija za editiranje a uz to nije kompliciran.
Evo da se i ja javim sa nekim "video uratkom" :) Čisti gameplay, bez ikakvog editiranja (pošto to još ne znam:))
Ako mi se svidi video obrada, možda postanem češći na ovoj temi :)