ljudi ima li DLC neki za bfbc2
neke mape su izašle sa patchom, a dlc možda bude na pc-u Onslaught, za konzole bi trebo kroz par dana
ljudi ima li DLC neki za bfbc2
neke mape su izašle sa patchom, a dlc možda bude na pc-u Onslaught, za konzole bi trebo kroz par dana
e ljudi nemogu se logirat na ea online.. ima li tko isti problem? mozda fillaju patch?
e ljudi nemogu se logirat na ea online.. ima li tko isti problem? mozda fillaju patch?
Ni meni neće.
Prošljakalo.
Ajde svi na server, samo nas je 12.
dakle molio bih jedan savijet...
pa molim da mi kazete vase misljenje i jeli netko od vas presao sa coda na bfbc.
dvoumim se za kupnju bfbc2 i just cause 2 :P
Mah neces pozalit ako uzmes BC2, Just Cause 2 ce te drzati jedva par dana, jer je vrlo monoton kao i prosli nastavak imas osjecaj da si sam u igri nakon nekog vremena.
Ja sam presao s CoD "Serijala" na BC2, i BC2 je jednostavno bolji i zabavniji, mozda preko ljeta bacim ponekad CoD 2 , ali MW2 ne.
Jednom kad osjetis feeling rata u Bad Companiju 2 zavoljet ces je totalno.
Pitam se zasto su ostali dobri igraci prestali igrati?
Ma nema se vremena, sad za ove praznike cu.(znam da nisi mislio na mene al si napisao dobri igraci)
Zapeo na 26 lvlu ima mjesec dana i jucer malo bacio, Perkoxcar me ozivio par puta zaredom(da nekazem da me ubilo par puta za redom) al bilo je dobro iako nisam igrao mjesec dana, cjelo vrijeme sam bio među top 2 igrača, sto znaci da sljedeca teorija pada u vodu(ili ima iznimki :P):
Cim prestanete igrati par dana izgubite reflekse , s toga pusku u ruke i trening svako vece.
C.U. on battlefield soliders ;)
Sad kad sknk zaigra BC2 i teknokyo opet krene u akciju, dr. Perkoxcar ce imati posla.
Na te ljude sam bas i mislio Dado, jedino Kukya i Pirata vidjam, ostale jako slabo.
Cim prestanete igrati par dana izgubite reflekse , s toga pusku u ruke i trening svako vece.
C.U. on battlefield soliders ;)
Igramo mi svaki dan, valjda se mimoiđemo mi smo od 21 pa nekad i do 2..
Do duše Butchera nema već neko vrijeme, al Pirat, Kuky i ja rokamo, Danny si malo igra RDR pa je manje na bf-u al radim na tome :)
Vidimo se valjda danas sutra.
Pozz
Rumunji su krivi za patch
EA Europe's QA is based in Romania now.
We do have some onsite QA too but they are mainly dev support while Romanian QA does the full sweep testing we need before we can release anything.
Rumunji ne mogu doć na posao pa ne mogu testirat patch pa mi moramo čekat.
Rumunji su krivi za patch
EA Europe's QA is based in Romania now.
We do have some onsite QA too but they are mainly dev support while Romanian QA does the full sweep testing we need before we can release anything.
Rumunji ne mogu doć na posao pa ne mogu testirat patch pa mi moramo čekat.
Evo baš sam malo prije ovo čitao.
To je sve iz ovog topica.
ovo sa dog tagovima nisam skužio, šta znače zlatni dog tagovi? u čem je razlika?
sta jos likovi nece smislit da ne stave patch -.-
ovo sa dog tagovima nisam skužio, šta znače zlatni dog tagovi? u čem je razlika?
Zlatni dog tag je ako je lik/ica kojem si uzeo tag iznad levela 40..
Ako griješim neka me pametniji isprave.
Zlatni dog tag je ako je lik/ica kojem si uzeo tag iznad levela 40..
Ako griješim neka me pametniji isprave.
ne griješiš
Mene je frend zabo nožem do sam bio lvl 36 i dobio je zlatni tag
eh ti danasnji frendovi....
Ako ti je frend cura, onda to stosta objasnjava :)... i zabijanje noza u ledja i laganje :)!
Edit: NHF Barbi :)
Ako ti je frend cura, onda to stosta objasnjava :)... i zabijanje noza u ledja i laganje :)!
Edit: NHF Barbi :)
hehehe lovačke priče :)
e koliko imate kill streakova?
Baš sam jučer šest napravio.
e koliko imate kill streakova?
Evo:
Inače na ovoj stranici možeš pogledati moje ostale pinove i insiginiane, samo od scroolaš malo dolje.
A ako očeš upišeš svoje ili ime od koga već očeš i izbacit če ti statistiku.
Citavo vece me izbacuje iz igre svaki put.. conection lost.. nemos nijednu stazu odigrat,imal tko takvih problema..
Ja, nemam nikakvh. Osim što mi igra malo šteka radi lošeg fps-a.
Citavo vece me izbacuje iz igre svaki put.. conection lost.. nemos nijednu stazu odigrat,imal tko takvih problema..
bas sam se dosao pozalit radi iste stvari.. :( a nije fer.. mene nooba zezat.. imao sam rekordni score ikad dobio bi pin za najboljeg igraca i to mi napravi... :( i dobio sam rpg gold star.. i neke stvarcice koje sam htio vidit..
bas sam se dosao pozalit radi iste stvari.. :( a nije fer.. mene nooba zezat.. imao sam rekordni score ikad dobio bi pin za najboljeg igraca i to mi napravi... :( i dobio sam rpg gold star.. i neke stvarcice koje sam htio vidit..
To mi najvise ide na zivce, taman kad me krene izbaci me.
Svaka budala svoje veselje ima rekli bi neki.
Svaka budala svoje veselje ima rekli bi neki.
Pa ljudi bar igraju bf, za razliku od nekih koje nećemo imenovati. ;)
A gdje si sinoć bio? :P Ja sam bio u džungli, s ostalim prašinarima, pop*zdili su jer sam ih izrokao, pa su me switchali u njihov tim :D
A gdje si sinoć bio? :P Ja sam bio u džungli, s ostalim prašinarima, pop*zdili su jer sam ih izrokao, pa su me switchali u njihov tim :D
word