Jel tko zainteresiran za b:bc2 clan. Ja mogu napraviti web stranicu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel tko zainteresiran za b:bc2 clan. Ja mogu napraviti web stranicu.
Imaš nekoliko dobrih, prilično organiziranih i uhodanih klanova kod nas. Rađe odi u jedan od njih. Stvaranje klana i postavljanje na čvrste temelje nije lak ni kratak posao.
Sve su ti to super dečaci sa kojima se možeš igrati.
Svoj klan radi samo ako imaš dobru ekipu iza sebe, ekipu koja neće nestati nakon mjesec-dva i ekipu koja ti je voljna pomoći održati klan živim. Jer ponavljam, nije ti to lak 'posao'.
Saznao sam kako izbrisati server history, meni bio pun pa potražio.
Sve što trebate napraviti je otiću u Documents>BFBC2 i tamo otvoriti GameSettings (.ini) u notepadu. Kad otvorite taj fail unutra nađete gdje piše RecentGames=, te tamo izbišete sve poslje RecentGames=. Onda to spremite i history će biti prazan
Primjer:
Failed to connect to EA online ?!
Meni radi.
Meni radi.
Jao poludit ću.EA i njihova sranja.
Jao poludit ću.EA i njihova sranja.
Mislim da je nešto do tebe jer meni je sad malo prije loginalo, a i vidim na xfire mi frend trenutno igra.
btw. LOL
A evo ga, srušila se veza ( t-com) ono počne se rušit i onda 10 min... lagano.Ajmo na server.
Meni je najveca muka igrat sa assualtom
Moja ljestvica :1.ENGINEER(najbolji)
2.MEDIC
3.RECON
4.ASSAULT(najgori)
Ja ne volim baš pucaćine u bodućosti, zato niti nisam igrao bf2142. Probao jesam ali jednostavno ne volim future warfare, dok obožavam ww2, pa sve do sadašnjosti.
Motion sensor, snajper koji sam spota, tracer dart, navođeni rpg, UAV sa topom itd.. a kaj je to nego future warfare, samo upakiran u sadašnjost. 2142 bar ne glumi
- motion senzor postoji - 50 kuna bežični :) da može radijski odašiljati signal
- tracer dart ne postoji, ali istu funkcionalnost (čak i bolju) ima infracrveni laser
- navođeni projektil postoji (to NIJE RPG - RPG je samo jedna marka projektila)
- UAV s topom postoji - i to čak helikopterski koji ima i teže stvari: rakete, kao i ovaj koji ima laserski dezignator meta i video kameru
- snajper sam spota? Može bit obični laser koji kuži pokret - slično principu lasera za slušanje (kuži čak vibracije na površinama) i motion senzorima za alarme u muzejima.
Da. Tako gledano, svašta postoji. Recimo 747 koji laserom prži rakete. Pa je ipak miljama (čitaj: 10-20 godina) od operativne upotrebe. Da ne govorimo o onom što nisu pokazali.
Laser kao sredstvo za označavanje cilja treba biti "on target" do udara, nije fire and forget strelica ko ova u kombinaciji sa RPG-om. Koji btw znači rocket propelled grenade i nije marka projektila, i nije navođen.
UAV sa topom postoji, kao i 747 sa laserom- na poligonu. Vidjet ćemo ih operativne dok će nam djeca igrat BC6. Ovo za snajper koji spota.. bah nema smisla komentirat..
anyway, da zaključim ono što sam mislio: BC2 je dobar, ali ima dozu nerealnosti malo veću od potrebne, za moj ukus. Više volim ili čisti ww2 ili future kao 2142, a ne thompson-motion sensor kombinacije. Svejedno to je najbolja igra danas
Ah da, Nasty sry na TK jučer, bilo je namjerno. Doduše kad sam skužio da si ti bilo je kasno..
Ja ne volim baš pucaćine u bodućosti, zato niti nisam igrao bf2142. Probao jesam ali jednostavno ne volim future warfare, dok obožavam ww2, pa sve do sadašnjosti.
Motion sensor, snajper koji sam spota, tracer dart, navođeni rpg, UAV sa topom itd.. a kaj je to nego future warfare, samo upakiran u sadašnjost. 2142 bar ne glumi
- motion senzor postoji - 50 kuna bežični :) da može radijski odašiljati signal
- tracer dart ne postoji, ali istu funkcionalnost (čak i bolju) ima infracrveni laser
- navođeni projektil postoji (to NIJE RPG - RPG je samo jedna marka projektila)
- UAV s topom postoji - i to čak helikopterski koji ima i teže stvari: rakete, kao i ovaj koji ima laserski dezignator meta i video kameru
- snajper sam spota? Može bit obični laser koji kuži pokret - slično principu lasera za slušanje (kuži čak vibracije na površinama) i motion senzorima za alarme u muzejima.
Da. Tako gledano, svašta postoji. Recimo 747 koji laserom prži rakete. Pa je ipak miljama (čitaj: 10-20 godina) od operativne upotrebe. Da ne govorimo o onom što nisu pokazali.
Laser kao sredstvo za označavanje cilja treba biti "on target" do udara, nije fire and forget strelica ko ova u kombinaciji sa RPG-om. Koji btw znači rocket propelled grenade i nije marka projektila, i nije navođen.
UAV sa topom postoji, kao i 747 sa laserom- na poligonu. Vidjet ćemo ih operativne dok će nam djeca igrat BC6. Ovo za snajper koji spota.. bah nema smisla komentirat..
anyway, da zaključim ono što sam mislio: BC2 je dobar, ali ima dozu nerealnosti malo veću od potrebne, za moj ukus. Više volim ili čisti ww2 ili future kao 2142, a ne thompson-motion sensor kombinacije. Svejedno to je najbolja igra danas
Ah da, Nasty sry na TK jučer, bilo je namjerno. Doduše kad sam skužio da si ti bilo je kasno..
Gluposti. Operativna upotreba ne znači da stvar ne postoji. Procedure za odobravanje traju jako dugo i potraju puno duže od trenutka operativne upotrebljivosti.
iz igre je naziv točno određene marke AT projektila proizvedenog u Savezu Sovjetskih Socijalističkih Republika.Da ne duljim, jer nemam vremena - ne, nema smisla komentirati dok ne nabaviš barem neko znanje o tome o čemu pričaš.
Neki dan Ameri bombardirali tamo u Afganistanu "teroriste" s bespilotnom letjelicom..izginulo ih masu..znači daljinsko upravljanje i rokaj..nešto poput UAV-a
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/26390/U-americkom-napadu-vise-desetaka-mrtvih.html
Jos nema patcha :(.MG3 jos ceka da postane nesto vise od portabilnog rasvjetnog stupa.
Kickao me PB:(
nekakav pblc...šta ti ja znam.zna li netko o čemu je riječ?
evo slike
Moraš updaetat punkbuster.
cool gadget za windowse
http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=b76cdfd0-6634-4688-be4c-a9e17551944a&bt=1&pl=1
sad me hvata nostalgija za 2142 smrc odo ja izvadit krylov iz ormara i pravac na cerebere i camp. u 2142 mi je bolji dizajn i velicina levela muzika knife fighting squad sistem . . . jao jao zasto mjenjaju sta ne treba. bas me zanima hoce imat muda napravit 2143?
bas me zanima hoce imat muda napravit 2143?
Ma oće 100%. Doci ce vrijeme kad ce i modern warfare dosadit, a WW2 priča ionako ima previse, tako da ostaje povratak u budućnost
a ne znam vidis da trziste najbolje pusi modern combat a to je jedino bitno. seki seki jesi ti jedan od onih cbc hardcore gnjusova?
seki seki jesi ti jedan od onih cbc hardcore gnjusova?
Zašto gnjusovi?
U čemu je problem?
Tko te ljutio?
ma ko bi me ljutio samo se zezam heh, moram vam pohvaliti server odlican je evo bas idem vidit ima koga
ma ko bi me ljutio samo se zezam heh, moram vam pohvaliti server odlican je evo bas idem vidit ima koga
Hvala na pohvali
Trudimo se koliko možemo i za sada nam izgleda uspijeva pošto često dobivamo pozitivne komentare
Hvala na pohvali
Trudimo se koliko možemo i za sada nam izgleda uspijeva pošto često dobivamo pozitivne komentare
ma ja sam vas nekidan popljuvo na pce,ali sam skonto jednostavno da sam bio u krivo vrijeme na krivom mijestu a i ja sam bio nervozan,uglavnom sada cesto igram tamo i sve 5
jedino mi se ne sviđa sto nije dozvoljen baserape,ipak cesto igram kao rcon i njegov je cilj zavuc se u neprijateljske redove
isto tako nista ljepse nego naci nekog ko te ubija iz tvoje baze pa ga priklat
sad me hvata nostalgija za 2142 smrc odo ja izvadit krylov iz ormara i pravac na cerebere i camp. u 2142 mi je bolji dizajn i velicina levela muzika knife fighting squad sistem . . . jao jao zasto mjenjaju sta ne treba. bas me zanima hoce imat muda napravit 2143?
*drunk* :DDDDDD
Hvala, hvala, trudimo se što bolje održavat server. Koji ti je nickname iz BC2?
ma ja sam vas nekidan popljuvo na pce,ali sam skonto jednostavno da sam bio u krivo vrijeme na krivom mijestu a i ja sam bio nervozan,uglavnom sada cesto igram tamo i sve 5
jedino mi se ne sviđa sto nije dozvoljen baserape,ipak cesto igram kao rcon i njegov je cilj zavuc se u neprijateljske redove
isto tako nista ljepse nego naci nekog ko te ubija iz tvoje baze pa ga priklat
Ma da, to sam i mislio, onaj dan si uletio u krivo vrijeme i igrao s krivim ljudima a svakom se desi
Nego što se tiče baserape-a, svi smo odlučili da stavimo to pravilo pa je tako i ostalo. Neki to vole, neki ne. Na BUG-ovom serveru je to dozvoljeno. Kod nas je bilo puno situacija gdje se nađe spawn/base raper i onda ljudi jednostavno otiđu sa servera jer se nemogu pomaknuti 3 metra od spawna a da ne umru, a to nama ne treba Mislim, znam da se ne treba dovest u poziciju da te neko stjera u baserape, ali to je nekad teško ako te zapadne da igraš sa teamom u kojem su većina početnici.
Ništa od patcha danas a ni za vikend. Opet "sljedeći tjedan"
Bazajaytee on Twitter
Nope, we wouldn't release a patch on a Friday. We always do patches early/mid week so we can support them if the worst happens.
Gluposti. Operativna upotreba ne znači da stvar ne postoji. Procedure za odobravanje traju jako dugo i potraju puno duže od trenutka operativne upotrebljivosti.
iz igre je naziv točno određene marke AT projektila proizvedenog u Savezu Sovjetskih Socijalističkih Republika.Da ne duljim, jer nemam vremena - ne, nema smisla komentirati dok ne nabaviš barem neko znanje o tome o čemu pričaš.
O cemu vi pricate???
Plidenta je daleko najlosija zubna pasta... Signal ftw!