Evo dečki jedva čekam da vam se pridružim! :)
Nadam se da bude pristojno išlo na 4850-tki..
Evo dečki jedva čekam da vam se pridružim! :)
Nadam se da bude pristojno išlo na 4850-tki..
Ništa od patcha danas ali LINK
Ništa od patcha danas ali LINK
lijepo si jucer popodne kerbera sye80, lol. kako zlocesto!! i odlicna ideja - mora da je poludio
Ostao sam im iza leđa pa mu uzeo dogtag i još ga 5 puta ubio, tako da sam dobio nemesis pin na njemu.
A nisam mogao odoljeti da ga malo ne pody8bavam.
Free Ventrilo Servers još 2dana 17sati 16minuta 45.21sekunda LOL
EDIT:još 2dana 17sati 15minuta 44.63sekunda
EDIT:još 2dana 17sati 14minuta 17.89sekunda
LOL šalim se
LOL šalim se
Kad ga doobijem traje 2 dana?
LOL šalim se
Kad ga doobijem traje 2 dana?
Da.
Da.
Ne, traje 8 dana.
Još 2 dana je taj promotivni period kada se možeš prijaviti.
Evo meni igra leti na 30-40FPSa,sve najviše,1680x1050 rezolucija AA i AF su na 1x pošto mi to smeta...
Sad još sredim net i idemo u MP! :)
Šteta što nema tipke za leći... :(
Evo meni igra leti na 30-40FPSa,sve najviše,1680x1050 rezolucija AA i AF su na 1x pošto mi to smeta...
Sad još sredim net i idemo u MP! :)
Šteta što nema tipke za leći... :(
nek te ne brine ležanje. BC2 ima puno drugih čari
uostalom ko je vidio izležavat se dok ti suborci ginu
Ma nije meni zbog toga...Meni je zbog neprijatelja,u SP.Kada dođe ispred mene da se legnem i da pucam po njemu,CoD style! :)
Ma nije meni zbog toga...Meni je zbog neprijatelja,u SP.Kada dođe ispred mene da se legnem i da pucam po njemu,CoD style! :)
Ili kad izleti skakutat ispred njega, COD stlye
Uskoro kupujem cd key sa eplati.com
Da li je stranica pouzdana?
i drugo pitanje
Da li cu morati reinstalirati igru i upisati cd key kad me trazi tijekom instalacije ili se moze nekako drugacije?
Ja sam kupovao tamo i stvarno je odlično,a ako imaš piratsku najbolje svo očisti skini s eadm i načisto install.
Ali mogu li instalirat piratsku verziju i stavit org key kad trebam u instalaciji?
Da li ce mi onda radit
Hvala.
Uskoro dolazim na Bug server ;)
EDIT:Evo uplatio sam...Sad samo cekam key
Ako jednu partiju cijelu odigram da me ne izbaci iz igre sa porukom connection failed to je super.
Pa kako tako da igram, sve sam probao puste forume pročitao i savjete i probao da riješim to i nikako.
Osobno nisam ni jednom doživio da me izbaci iz čista mira osim ako se server ruši.
Jeste sigurni da vam je sve u redu sa driverima/konekcijom, računalom općenito?
Novi sam igrac battlefielda, ali ne igram na bug-ovom serveru dok se malo ne ispraksam. Zanima me dali se moze napraviti vise vojnika na jednom racunu.
Možeš do 6 vojnika napraviti.
Zna da se moze napraviti 6 vojnika, ali bojim se da mi se nesto ne s.... pa cu morati sve ispocetka.
Danas sam prvi puta igrao Bad Company 2 i evo mojih dojmova: 1. Treba puno metaka da nekog ubiješ
2.Moram puno hodat i brzo me ubiju i opet moram puno hodat pa na kraju više hodam nego što igram.
3.Treba dva metka iz snipera da nekog ubiješ.
4.Igra ima bugova. Ja ispucam u nekoga 10-15 metaka i ništa mu a on mene pogodi 2-3 puta i ja gotov.
5. Kad sam mrtav(a to je ćesto) moram čekat 5-10 sekundi kako na kojem serveru dok se resprawnam.
6.Puške na početku su neprecizne.
Poslije ću naći još nešto što mi se nesviđa al sve u svemu igra je dobra bolja od modern warfarea 2.
Danas sam prvi puta igrao Bad Company 2 i evo mojih dojmova: 1. Treba puno metaka da nekog ubiješ
2.Moram puno hodat i brzo me ubiju i opet moram puno hodat pa na kraju više hodam nego što igram.
4.Igra ima bugova. Ja ispucam u nekoga 10-15 metaka i ništa mu a on mene pogodi 2-3 puta i ja gotov.
5. Kad sam mrtav(a to je ćesto) moram čekat 5-10 sekundi kako na kojem serveru dok se resprawnam.
1. imas hardcore mod
2. zato postoje vozila
5. svi moraju jednako cekati ... bio bi rusvaj da se svi odma spawnaju
Inace ne igram puno BF,, svaki dan bar 1h,, no danas mi se nesto cudno desilo na BUG serveru. Ono ja dosao sa leđa snajperistu, i počnem ga pikat nožem i njemu ništa. Naravno on dalje radi svoje cake,,, nakon bar 10 puta pikanja nožem odustao i sredio ga sa pištoljom... Dal je to neki propust u BF ili netko vara ? Nisam uspio zapamtit ime
2. zato postoje vozila
I respawnanje na squadmatese.
Stigao cd key!
Svima preporucujem Eplati.com!
Vidimo se uskoro na serveru
Poslije ću naći još nešto što mi se nesviđa al sve u svemu igra je dobra bolja od modern warfarea 2.
1. Ko ti to reko? Ti vjerovatno neznaš da metak od sile teže pada, ciljaj malo pokraj njega, znaš onako u for.. Kao u nogometu
2. Tenkovi, quadovi, vozila... Tebi to nije dosta?
3. Isto što sam reko i u 1.
4. Kad si precizan ko Chuck Norris
5. A zamisli kad bi se svi spawnali onako 16v16 i rusvaj..
6. Sve je do tebe.. Naprimjer, ja nisam imo ni jedan kill dok sam bio 1, 2 level a bio sam 2 ili 3 na tablici..
Žuto - A ma nemoj reć..