hehehe
nije valjda da sam uspio nekog naljutiti
da sam popio koju pivicu, bio bih prvi
hehehe
nije valjda da sam uspio nekog naljutiti
da sam popio koju pivicu, bio bih prvi
Ako si sve otkljucao osim recona, onda uzmi pumparicu 870 nesto...
Tako sam ja sve otkljucao...
Noob.
Ma nedirajte rcon, njega sam prvog odkljucao, a svaka klasa owna.
Jos normalni(bolt) sniper a ne oni semi, 1 shoot kill ako je iskusniji vlasnik i sve 5.
Nego gdje je taj vise patch?
Nadam se da cu i ja zaigrati malo igru nisam vec neko vrijeme, igram stalno Drift City (lol).
Btw evo jos jedan noob:
Danny, bas me zanima kako si znao da je Skank kupio tvoj kit.
Btw evo jos jedan noob:
Danny, bas me zanima kako si znao da je Skank kupio tvoj kit.
Jel ti to mene zezaš? Pa jesi ti pročitao sve što tamo piše, iz cijelog teksta se da zaključiti šta je Danny mislio. Skank i metak iz Dannyevog M24 su se često ''susretali'' iz čega se da zaključiti da je Skanka više bolio taj susret, i to dosta puta.
Stvarno neki neznaju za salu, pa vidis da sam pobrisao gdje je on govorio da ga je islo taj dan.
Stvarno neki neznaju za salu, pa vidis da sam pobrisao gdje je on govorio da ga je islo taj dan.
Pa takva vrsta šala, zajedno sa sarkazmom, se teško prenose pisanim putem ako se prije toga ne najava.
dans se dogodilo čudo
teknokyo nije koristil CG
Danas je bilo odlicnih partija :).
Svix owna sa snipom(svaka cast), ali zato sam skupio neki 8 njegovih dog tagova. eh... da... i od Dannya :D!
Posebno me zivcira kada sam u timu (ili bez tima) sa low lvl likovima jer ili ginu stalno kad naidje neprijatelj ili kampiraju! Onda stalno moram trcati iz baze do objectiva!!
Ali zato u timu sa kuky, naxeem, pirat... da, da... to se da izdrzat .
Evo leaderboard samo Hrvatskih igrača link.
A ovdje imate informacije kako se prijaviti ako niste gore na popisu LINK. Svaki sebe mora prijaviti gore ne možete svoje frendove, oni će se morati sami.
EDIT:sry za dupli post
Jeli se potrebno registrirat na onaj forum?
Da
Ko je ovaj bolesnik sa 240h igre, što je prvi na listi?
Neki seljo...
Ja sam pokušao neke ljude pogurnuti na listu skanka, pirata itd.
Ali ništa, kažu da svako ko oće biti na listi se mora osobno regati i napisati da ga nema.
btw.možda te nema jer si kasno počeo igrati pa ti je još slabi score.
Danas je bilo odlicnih partija :).
Svix owna sa snipom(svaka cast), ali zato sam skupio neki 8 njegovih dog tagova. eh... da... i od Dannya :D!
Posebno me zivcira kada sam u timu (ili bez tima) sa low lvl likovima jer ili ginu stalno kad naidje neprijatelj ili kampiraju! Onda stalno moram trcati iz baze do objectiva!!
Ali zato u timu sa kuky, naxeem, pirat... da, da... to se da izdrzat .
A ti si rasturo igru kad si tek krenuo igrat...
BC2 ima 20 tisuća manje igrača nego mw2 u jednom trenutku(a prodao se duplo više),a na konzolama FIFA prestigla BC2.Koliko mržnje prema mw2,a PC igrači sad napustaju bc2 u većoj mjeri nego mw2.
BC2 ima 20 tisuća manje igrača nego mw2 u jednom trenutku(a prodao se duplo više),a na konzolama FIFA prestigla BC2.Koliko mržnje prema mw2,a PC igrači sad napustaju bc2 u većoj mjeri nego mw2.
mene samo zanima da ja igram i da na bug-u ima ekipe, ostalo nije previše bitno
ima BC2 dosta igrača i kad izađe patch, bit će još više razloga za veselje
BC2 ima 20 tisuća manje igrača nego mw2 u jednom trenutku(a prodao se duplo više),
To misliš na prodaju na PC-u, zar ne? Imaš li možda link za to?
A ti si rasturo igru kad si tek krenuo igrat...
Normalno da nisam, ali to ne znaci da me ne moze smetati sto mi squad kampira ili je oko baze (a mi napadamo) ili stalno pogine pa se nemam na koga spawnat.
Nisam mislio da ih se treba protjerati sa servera, nego samo da ne volim biti u takvom squad-u.
Udjem u neprijateljsku bazu i cekam da se spawna Danny, a neki lik 5 metara od mene trci i ubija nase. Ispucao sam dva reloda (2x 4 sluga) i nisam ga ubio! Nevjerojatno!
Danas je bilo 50tak takvih primjera.
I meni se to dogodilo danas par puta.. sa velike blizine rokam po liku i on nakon 50 mojih metaka me odluči najfat. PPPFFFFFFFFF
Šta se tiče napuštanja bc 2 mene samo jedna stvar smeta i zato malo igram.
Ako jednu partiju cijelu odigram da me ne izbaci iz igre sa porukom connection failed to je super.
Pa kako tako da igram, sve sam probao puste forume pročitao i savjete i probao da riješim to i nikako.
Samo se nadam da će novi patch to popravit jer je igra super.
Novi sam igrac battlefielda, ali ne igram na bug-ovom serveru dok se malo ne ispraksam. Zanima me dali se moze napraviti vise vojnika na jednom racunu.
Ako jednu partiju cijelu odigram da me ne izbaci iz igre sa porukom connection failed to je super.
Pa kako tako da igram, sve sam probao puste forume pročitao i savjete i probao da riješim to i nikako.
Osobno nisam ni jednom doživio da me izbaci iz čista mira osim ako se server ruši.
Jeste sigurni da vam je sve u redu sa driverima/konekcijom, računalom općenito?
Novi sam igrac battlefielda, ali ne igram na bug-ovom serveru dok se malo ne ispraksam. Zanima me dali se moze napraviti vise vojnika na jednom racunu.
Možeš do 6 vojnika napraviti.