Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.212.595
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
DrNasty kaže...
agent_00klc kaže...
...

s tim gunom na UAV-u rasturam :) samo se treba malo ufurat inace nemres ni zgradu pogodit

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
Battlefield: Bad Company 2 za PC

di nam je kuky? kako sam krepao sinoc od smjeha na port valdez, lijepo sam nasao mjesto za piknik i skidao gamad (20 za  redom) i u jednom trenutku poruka od servera "kuky pa-pa, timkil bla bla". prvo OMG onda LOL, onda sam shvatio u cemu je fora, sve svoje kempere je pobio, hahaha... neka, neka tako i treba (gamad).

inace, u ovih 20 zaredanih kilova sam samo iste kilao (njih 5-6), samo su oni pokusavali probijat tako da mi je ovo sasvim razumljivo, ova reakcija od kukya. 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jučer su Skank i moj M24 imali nekoliko sastanaka.

Naime, fakat sam jadan sa snajperom, pa se probam učiti, al jučer me nekako išlo. :)

A svaki puta naleti baš Skank, mora da mi je psovao. :)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

Da bilo je puno recona tamo gore, niko se nije micao sa tog brda. Mislim bio sam ja snip ali nisam kempao nego sam trčao naprijed. I kad sam pogledao gore vidio tamo oko 8 snipera, onda ljepo otrčao nazad gore nastavio c4 i pobio 6 svojih zaredom,pa kick xD.

Ma nisam inaće takav ali mi jućer baš pukao živac, jer svi smo se trudili proći i onda biseri odu ljepo ležerno gore kempat.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Da bilo je puno recona tamo gore, niko se nije micao sa tog brda. Mislim bio sam ja snip ali nisam kempao nego sam trčao naprijed. I kad sam pogledao gore vidio tamo oko 8 snipera, onda ljepo otrčao nazad gore nastavio c4 i pobio 6 svojih zaredom,pa kick xD.

Ma nisam inaće takav ali mi jućer baš pukao živac, jer svi smo se trudili proći i onda biseri odu ljepo ležerno gore kempat.

trebo si pricekat pol minute jer sam ja sve zadimio pa su se svi maknuli i otisli u napad al prekasno :(

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Jučer su Skank i moj M24 imali nekoliko sastanaka.

Naime, fakat sam jadan sa snajperom, pa se probam učiti, al jučer me nekako išlo. :)

A svaki puta naleti baš Skank, mora da mi je psovao. :)

ma nisam psovao, khmSmijeh. bio mi je gust igrat i bio je dobar tim pa kad se tako kockice posloze onda se ne ljutim kad me gaze... ali fakat je taj snajper gadan na ove srednje udaljenosti, mislim da je za vece daljine ipak GOL. ovaj je neprecizan (m24)

ali da, bas svaki put ja naletim... ono, trcim negdje bezveze i taman te skuzim kad si me vec naciljao. i nis, mogu se samo nadat da ce biti brzo i bezbolnoIzlanuo se.

a gdje su nam ovi decki iz XII? ne vidim ih vec par dana, ipak mi fale.

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Igram na raznim serverima i ovakve rambo "ja sam najbolji" spike ima samo kod nas... A da prvo probas zamoliti ljude da izaberu i druge klase? Neki stvarno zaboravljaju da je ovo igra, a ne posao.

16 godina
odjavljen

ne pomaze to da ih zamolis... niti te ne dozivljavaju. a ni nemas ih sto molit - kad vidi minimapu i da se tamo sve plavi, pa valjda mu mozak moze zakljucit nesto tipa "oh pa stvarno nas je puno kempera idem malo biti koristan, ionako ne mogu nikog pogodit s snajperom"! i sumnjam da im nitko nije nista porucio preko chata. 

jednostavno ima likova koji vole snajpat i mozes ga yebat. mozes samo molit boga da te ne dopadne takava tim.

17 godina

Ako naletim na ekipu koja je puna kretena ili mi iz nekog razloga ne pase (citaj: ubijaju me ko ludiIzlanuo se), pritisnes exit game i nades bolji server koji ti odgovara. Inace i ja stvarno ne kuzim ljude sa snajperom. Pa nemogu na jednoj partiji vise od 3 killa imati. Ili je u meni problem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sova kaže...

Ako naletim na ekipu koja je puna kretena ili mi iz nekog razloga ne pase (citaj: ubijaju me ko ludiIzlanuo se), pritisnes exit game i nades bolji server koji ti odgovara. Inace i ja stvarno ne kuzim ljude sa snajperom. Pa nemogu na jednoj partiji vise od 3 killa imati. Ili je u meni problem...

a nazalost onda je problem u tebi... bas sam pred neku vecer igrao s exterm1natorom u timu, on je bio recon i skupio je nekih 20-ak kilova i 1 death! ja nikad nisam bio toliko uspjesan.

kad sam igrao sa reconom uvijek sam mijenjao pozicije. dodem na neko mjesto i vidim ima li kandidata ako ima malo pucam a ako nema idem dalje... i u plantanje i osvajanje zastava. sve to moze i snajper. nevazno koje oruzje nosi

uostalom ako si dugo na jednoj poziciji, ljudi te skuze i izbjegavaju tvoj "vidokrug" tako da moras mijenjat pozicije ali uvijek se nade neki tvrdoglav koji oce bit na toj poziciji "no matter what". 

17 godina

A otkljucao sam sva oruzja za assault i medic klasu, a na snajper nikako da se naviknem... Imam tek prva 2 otkljucana koja ne ubijaju iz prve iako koristim magnum ammo. Ima koja snajper puska da stvarno killa iz prveIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako si sve otkljucao osim recona, onda uzmi pumparicu 870 nesto...

Tako sam ja sve otkljucao...

BFBC2... Punim sačmom
17 godina
Sova kaže...

A otkljucao sam sva oruzja za assault i medic klasu, a na snajper nikako da se naviknem... Imam tek prva 2 otkljucana koja ne ubijaju iz prve iako koristim magnum ammo. Ima koja snajper puska da stvarno killa iz prveIzlanuo se

Nema ako igraš normal mod, ne HC... džaba mag ammo. Jedino ti ostaje ciljat sve u glavu ali ako imaš imalo veći ping to ti je mission impossible... naravno ako trče.

16 godina
neaktivan

Upravo zato ja volim, tj. koristim gotovo isključivo semi-auto snajpere u BC2..

Zbog korekcije pogotka.. Znaš da ih prvi metak neće ubiti, ali im lako smjestiš 2-3..

Za razliku od bolt-actiona koji dok repetiraš prođe vrijeme i prilika..

17 godina
moderator
Sova kaže...

Odi na HC servere, meni snajperi isto ne leže, ali tamo sam mogao potegnuti 10-0 ako sam oprezan. Na taj način sam otključavao recon klasu, jer mi je previše dosadna na normal serverima. Bolt action snajperi su oneshotkill, a sa semiauto pošalješ par metaka pije nego lik skuži da ga gledaš. Snajperskaya short je zakon na HC serverima.

Eh da, sad sam se sjetio, fale mi 2 M24 killa za zlato. Zaboravna budala...

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
17 godina

Vidis, ja obozavam igrati s recon, iako u zadnje vrijeme igram samo medic i engineer da ih otkljucam, ali kad vidim da ima 5 jos koji cuce iza mene, normala cim poginem mjenjam u assault i picim dalje.

Vec par dana igram popodne i svaki put 2 ili 3 lika se pokusavaju probiti do m-coma, dok ostatak cucui negdje sa strane, pa jbt tu si da upucas nekoga, ne da se krijes.

Ma recon najvise koristi za spotanje, puno pomaze "onima dole", i da siknes one rakete kad se postavi m-com, stanes negdje di vidis dobro i ako si imalo spretniji gadas u glavu i to je to. recon je zakon, ali kad bi ljudi igrali za ekipu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 12:33 (goodye).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

joj,vidis,mogo bi i ja isto krenut laganini igrat,inace cu zaboravit igratxD

ovaj assasins creed 2 mi oduzima previse vremena,al je predobar...

16 godina
neaktivan

Napokon došao vikend, ja da ću igrat kad ono - server prazan!

Ajmo, brže na server, da vas isprašim!Belji se

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Danas sam uspio zaradit jedan kill sa smoke granade launcherom...i to headshot....

Jel zna netko kako treba s njim gađat da se dobije kill? Gledao sam na youtube kako neki lik ubija s njim ko lud...

Malo sam zamračio jer je više od pola ekipe bilo recon pa sam malo spamao smoke i opalim koju prema protivničkoj bazi i odjednom kaže da sam nekoga ubio....

Bit će!
17 godina
neaktivan
Sova kaže...

može se sa snajperom... itekako

evo, čak nije ni hardcore mode, normal je:

BC2: NoobsMcKenzie_HR
16 godina
neaktivan

Uf, kako sam sad ownao, igrao sam ko lud!Smijeh

Od 4 M-Coma, ja sam 3 uništio, moji su bili prelijeni, a ja autom uletim, pa armam, a prije toga conquest, ona velika mapa u pustinji, također own. otključao engineera do kraja, još samo assault.

UMP-45 je prezakon!

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mjenjam MW key i cod 2 za Bad company 2 cd key... ako je nego zainteresiran neka se javi  ...hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 14:52 (Angelx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Angelx kaže...

Mjenjam MW key za Bad company 2 cd key... ako je nego zainteresiran neka se javi  ...hvala

stvarno misliš da će se itko iz ove teme mjenjat

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

Ne znam ja sam pito pa eto ....

15 godina
Šef kaže...

Uf, kako sam sad ownao, igrao sam ko lud!Smijeh

Od 4 M-Coma, ja sam 3 uništio, moji su bili prelijeni, a ja autom uletim, pa armam, a prije toga conquest, ona velika mapa u pustinji, također own. otključao engineera do kraja, još samo assault.

UMP-45 je prezakon!

ali zato je ak-74 kralj

BC2 nick: herro Ray
17 godina

Ja neznam šta je ovo ali izgleda da je se nakotilo chitera, umal pola servera PB da ne izbaci, neki KrakiCro ili KrekiCro je isto nastrada Aimbot. Nadam se samo da će PB nastavit radit svoj posao i sređivat ove majmune... pokvariše mi igru. Ovo nije prićerivanje, doslovno je jedno 10 ljudi izbačeno dok sam igrao... ostao sam WTF O.o >.<

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 1:30 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

8 wookies were harmed in the making of this video.May they burn in hell.

2 0 hvala 0
17 godina
Timon kaže...

8 wookies were harmed in the making of this video.May they burn in hell.

E kad bi tako nož na PCu radio... :)

16 godina

danas je bilo dobro

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

danas je bilo dobro

A ti si taj? Mamicu ti...  Belji se

Šala  Namigiva

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice