Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.213.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
BFBC2 PC is also down due to the usual Tuesday EA maintenance. PC servers are not being updated at this time though.
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

TwitteR:
"BFBC2 PC is also down due to the usual Tuesday EA maintenance. PC servers are not being updated at this time though."

Baza:
"@Kanrad We are still working on the PC update. It won't be out today."

BF Blog:
"The server update for Battlefield: Bad Company 2 is rolling out to all servers today for PlayStation 3 and Xbox 360. The new server adds a bunch of weapon tweaks which should balance gameplay and make other weapons more appealing."

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam problem sad mi se prvi put javio a kaže mi ovako:

Connection issue:

You have been sign out, this might be due to multiple sign ins with same account.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 12:21 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

danas je redovno održavanje servera, update će uskoro izaći ali danas ne

evo malo stvari koje će mnogima ovdje biti zanimljive:

-Who killed you, where / how far away, with what gun, headshot or not.
-Map locations of kills/deaths for players.
-Control and view # of tickets remaining
-Set # of tickets or ticket bleed rate for individual levels, modes or globally.   
*mnogi su htjeli namještanje broja ticketa posebno na conquestu, sad će to biti moguće*     

*ovo je iz servera verzije ne R12 nego čak R13 - server admin developeri ranije dobiju update zbog testiranja*

evo filmić da vidite agilnost helija sa R8 client patchom:

protumjere u funkciji:

cijela tema je ovdje da to malo detaljnije pročitate ako tko želi:

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1096413-r8-client-thanks-advance.html

ima slika kako izgleda novi chat, može bit velik prozor ili mali i radi cijelo vrijeme

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 12:42 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1096413-r8-client-thanks-advance.html

ima slika kako izgleda novi chat, može bit velik prozor ili mali i radi cijelo vrijeme

Mislim da je to Chat Log kojeg mogu samo admini upaliti, nisam 100% siguran ali tako mi izgleda, buduci da je taj tip dobio server patch na testiranje a ne client patch. A na jednoj slici expanded chat-log prekriva pola monitora, bezveze bi bilo igrat tako

www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
maxsisac_cro kaže...

Mislim da je to Chat Log kojeg mogu samo admini upaliti, nisam 100% siguran ali tako mi izgleda, buduci da je taj tip dobio server patch na testiranje a ne client patch. A na jednoj slici expanded chat-log prekriva pola monitora, bezveze bi bilo igrat tako

ima on i client pacth, oni sa helijom su njegovi filmići

što se tiče chat-a, možeš mijenjat veličinu prozora sa tilde, to je on samo pokazivo kak izgleda veliki prozor, ne mora se tako igrat ali se može

15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
thesekiman kaže...
maxsisac_cro kaže...

ima on i client pacth, oni sa helijom su njegovi filmići

što se tiče chat-a, možeš mijenjat veličinu prozora sa tilde, to je on samo pokazivo kak izgleda veliki prozor, ne mora se tako igrat ali se može

A da imas pravo, onaj new handling i countermeasures za heli su dio client patcha

www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan

Proradio je EA master server, GET BACK TO THE GAME! Smijeh

www.crobadcompany.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Meni nije Iznenađen

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan

Sad kad mi stigne cd-key pridružujem se i ja igri.

Persistence is the Key to Success.

1 0 hvala 0
15 godina

Ako bas morasBelji se

Jer proradio multi?

15 godina

morat cemo ovo probat na Bugovom serveru jednom :D

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Travn0Shik kaže...

morat cemo ovo probat na Bugovom serveru jednom :D

To treba nekom podmjestit, ali da ga neubije, pa onda WTF na njegovoj faci.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina

Dobrovoljno se javljam za vozaca quada.

Inace jucer izmedu 18.30 i 20 h su bili takvi noobovi na serveru. Protivnicka ekipa nas je tako jako razvalila 6 puta za redom, otisao sam sa servera. Skoro nitko nije bio od ekipe koja inace igra, Penetralia13 i Barbi koja je bila kratko.

Valjda ce danas biti bolje...

BFBC2... Punim sačmom
17 godina
agent_00klc kaže...

Dobrovoljno se javljam za vozaca quada.

Inace jucer izmedu 18.30 i 20 h su bili takvi noobovi na serveru. Protivnicka ekipa nas je tako jako razvalila 6 puta za redom, otisao sam sa servera. Skoro nitko nije bio od ekipe koja inace igra, Penetralia13 i Barbi koja je bila kratko.

Valjda ce danas biti bolje...

Ne znam u kojoj si ekipi bio, ali jucer je katastrofa bila na serveru. recimo, igramo port valdez i gore na brdu oni zadnji m-com, ostalo na nam dosta ticketa, znaci uleti izgini ali digni ga ua zrak da pobjedimo, ali ne, ostao samo jos A, i ja se zaletim, skinem 3 i aktiviram bombu, od mojih nikoga, svi se sakrili iza nekih zidova i ni da maknu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina

Ma neznam u kojoj ekipi ali je bila gubitnicka, unistavali su nam stanice ko ludi.

Bilo je puno igraca sa rankom ispod 10 i drze se snajpera ko pijan plota.

BFBC2... Punim sačmom
16 godina
odjavljen

E zato skank igra samo iza 22:00 kad noobovi spavaju.... tek tad pocme biti zanimljivo. vjerujem da je oko 20:00 noob prime time tako da te termine izbjegavam

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
skank666 kaže...

E zato skank igra samo iza 22:00 kad noobovi spavaju.... tek tad pocme biti zanimljivo. vjerujem da je oko 20:00 noob prime time tako da te termine izbjegavam

Joj sorry što sam ti jučer uništio tenk.

Želio sam vas popravljati jer ste imali samo oko 5, a onda umjesto repair toola sam izbvadio rpg, a kako smo bili među neprijateljima želio sam vas na brzinu popraviti pa sam nažalost opalio rpg i napravio 3 teamkilla.Sramim se

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
odjavljen

hahahaha.... i meni se par puta tako nesto desavalo.. nije bed! pred neki dan sam igrao crysis i reko ideam malo bacit BC2. e sad, u crysisu je default tipka za use F a u BC2 je to bomba. i tako sam pokusao ukrcat se u jedan gliser, koji je bio pun, i lupio F i sve ih pobio ukljucujuci i sebe. a meni nis jasno, kako sad to. onda sam se sjetio. cak sam i pokusavao ukljucit maximum strenght itd.(nesvjesno) ili ono vidim neprijatelja i ja ko budala stiscem srednju na misu i gledam pa di je taj fakin cloak modeSmijeh

Stvarno nije bed, bar sam se nasmijao... znao sam o cemu se radi..

15 godina
neaktivan

Novi mod za Bad Company 2, ali samo za XBOX i PS3! #$#$%&!

BF BLOG:

Battlefiled: Bad Company 2 has officially exceeded 5 million units sold world wide. Thanks to everyone who has supported Battlefield and bought a copy. In other good news we can officially announce Onslaught mode coming to Xbox 360 and PlayStation 3.

Onslaught is bringing co-op gameplay to Battlefield for the first time on console. The new game mode puts you and up to three friends against the enemy on Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes and Nelson Bay – redesigned with new lighting, time of day, added vehicles and other effects. Each map has a dedicated gameplay focus, requiring different levels of teamwork in order to complete the objectives against an onslaught of enemy AI. Vehicle warfare comes to the forefront in Atacama Desert while Nelson Bay focuses squarely on infantry assault. Players can compete in squads and check individual progress via the dedicated Onslaught leaderboards.

ONSLAUGHT MODE TRAILER -

The question of "What about PC?" is coming up in the comments quite a lot already so this is what the situation is.

No, we haven't signed away rights to console on this.

The problem we have on PC is that all our servers are dedicated with providers. Changing a server from Conquest 32 players to Onslaught 4 players cuts out 28 player slots from the total ammount available. This could have a dramatic affect on the PC online environment if enough servers changed to Onslaught.

We aren't ruling out Onslaught on PC but at this time we are researching how to bring it to PC without affecting players who don't have Onslaught or their own server to run it on.

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 12:22 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

Mozete mi preporucit koje drivere da stavim za svoju 8800 gts?

Isprobo sam ih par,a netko prica ovo netko ono. Koji bi mi bili najstabilniji za bfc2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

*forsyth14    Yeah, last minute issues. SPECACT on PC will be available after the patch comes out. Current aim is next week for the patch.

15 godina
neaktivan
Jel može objašnjenje šta je to SPECACT. Šta dobijemo s time.?
15 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
Jel može objašnjenje šta je to SPECACT. Šta dobijemo s time.?

to ti je onaj PDLC, tj. paid dlc sa onim dodatnim kamuflažama koje će se naplaćivat

16 godina
odjavljen

ako je to "spectat" onda bi to bilo da mozes promatrati igrace u 3-rd personu ili kako vec.. znaci ne igras nego samo sudjelujes kao gledatelj.. meni je zanimljivo ovo, malo promatras igrace i njihove taktike i ostale fore

..ali ipak izgleda da sam masio ceo fudbalIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 15:29 (skank666).
15 godina
neaktivan

Ako nekog zanima sto ce donesti SPECACT skin DLC

Ako nista drugo, bar su promjenili crvenu kapicu :)

www.crobadcompany.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

e pa bas ti hvala Viče

to kaj ja ne mogu igrat poslije 22 h ne znaci da sam noobNeodlučan

(zaj****avam seBelji se,znam da sam noobSramim se)

Smijeh

15 godina
neaktivan

Znači SPECACT-> ko neda pare nosi staru robu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 21:41 (Bongiaro).
16 godina
neaktivan
Ma taj DLC je samo za fashion gurue
:P
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice