Kreni najbolje u pocetku sa squad rush,da se upoznas s mehanizmom igre i mapama, kada malo ovladas igranjem te
kada dobijes malo levela kreni na ostalo.
Kreni najbolje u pocetku sa squad rush,da se upoznas s mehanizmom igre i mapama, kada malo ovladas igranjem te
kada dobijes malo levela kreni na ostalo.
Ima netko problema sa perfomansma BC2 nakon patcha ? naime nakon zadnjeg update-a (koji mi je riješio BSOD koji mi se događao)igra prilično drastično trzaka (iako je framerate minimalno 30ak,prosječno 50ak),no čak mi se čini da je riječ o server lag-u,kao kad bi ušli na loš server u MW2 (ako se sijećate te igre).Snižavanje detalja ne pomaže,ista stvar.
Evo izgleda da nisam jedini:
http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-feedback/1055999-performance-multiplayer.html
4.Iako mi je BC2 super igra,CoD je puno realniji i igriviji,manevarski prostor mu je također puno veči,al to je kao što kažeš stvar ukusa.
Kaj? Jesi igro COD i BF?
Ima netko problema sa perfomansma BC2 nakon patcha ? naime nakon zadnjeg update-a (koji mi je riješio BSOD koji mi se događao)igra prilično drastično trzaka (iako je framerate minimalno 30ak,prosječno 50ak),no čak mi se čini da je riječ o server lag-u,kao kad bi ušli na loš server u MW2 (ako se sijećate te igre).Snižavanje detalja ne pomaže,ista stvar.
Evo izgleda da nisam jedini:
http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-feedback/1055999-performance-multiplayer.html
i meni je nekako fps mi se cini ,prije sam igrao do 80 fps na med,a sad moram na low :(
Pročitajte malo gornji link, sve više igrača prijavljuje isti problem,izgleda da je r10 verzija servera problematična.DICE je svjestan problema i nadajmo se radi na riješenju.
Dakle problem je isključivo do servera,nema nikakve veze sa GPU\CPU perormansama.
Postoji 10.4a hotfix za radeon 5xxx seriju ali ona se odnosi na učitavanje mapa.
Jel netko od vas možda bio na premijeri Iron Mana maloprije? Izvadi lik fn 2000 i počme se frajer do mene smijat kako iron man igra assault klasu xD
Upravo sam nešto primjetio. BC2 kod mene ima bolje performanse na XP-u nego na sedmici. Imam 64-bitnu sedmicu pa me to čudi. Na XP je iskorišteno samo 3,25 GB RAM-a, a na sedmici svih 4 GB. Zašto igra bolje radi na XP-u? Jel još netko ima slično iskustvo? Jednostavno je FPS bolji na XP-u. Ne znam točno koliko, ali primjeti se razlika. Nekako je ugodnije igrati na XP-u.
Upravo sam nešto primjetio. BC2 kod mene ima bolje performanse na XP-u nego na sedmici. Imam 64-bitnu sedmicu pa me to čudi. Na XP je iskorišteno samo 3,25 GB RAM-a, a na sedmici svih 4 GB. Zašto igra bolje radi na XP-u? Jel još netko ima slično iskustvo? Jednostavno je FPS bolji na XP-u. Ne znam točno koliko, ali primjeti se razlika. Nekako je ugodnije igrati na XP-u.
Pa valjda zato jer na xp igra radi na DX9, a na sedmici na DX10.
Moze pomoc?
Morao sam formatirati sistem, odradio sam sve i na cistu instalaciju snimio samo BFBC2, sve ok, update dobro prosao, pali se igra, ali pali se malo duz, udem logiram se sve OK, izaberem server, udem na server, izaberem kklasu i kliknem enter battle, nista se ne desava, klikam jedno 10 puta, svaki put treba cekati minutu da ono kao proba spojiti i onda se ne desi nista, nego opet mogu samo isto dugme stisnuti. Onda se jedno vrijeme crashala, znaci cim klikenm izbaci me na desktop, i sada zadnje, kad kliknem na enter battle, isto vrti minutu, i tama kad treba spojiti na igru izbaci me na main screen. original je xin xp i normala original BFBC2.
Zna li itko u cemu je problem?
A ono, nismo piz.ili kaj si nas izroko al daj više prestanite s GL-om samo igrat :D, nismo išli bit Baserapers nego vam maznut neki senkić :D
Prestajem igrat s GL-om, barem kad to nije potrebno, malo sam pretjerivao jer sam skupljao platinastu zvjezdicu.
Inace sinoc je bilo bas dobrih rundi. Isla inocents... owned
Isla inocents... owned
Ta je mapa baš specifična, uvijek se na jednoj strani nađe ekipa koja jako dobro kuži mapu, a na drugoj ekipa koja ne zna koju taktiku bi koristila. Poludim kada se spawnam na squad matea a on čuči na grebenu, lijevo od otoka, gledano sa strane napadača. I čak nije recon nego medik . Ili se ekipa počne okupljati na onom brežujku preko puta i krene snajpati a protivnici već čekaju u zasjedi sa naoštrenim noževima. Onda se nađe par veseljaka koji krenu kružiti oko otočića sa helikopterom i deru po neprijatelju sa minigunom, ali ne kuže da se bodovi ne dobivaju ubijanjem neprijatelja, treba netko i plantat.
Jel netko zna? Jutros sam pitao,napokon sam par dana slobodan da igram, ono tamo igra nece.
Prilikom ulaska, znaci udem na server i kliknem enter battle, vrti jedno vrijeme, i tama kad treba uci izbaci me na main screen.
Ako je to zbog copy-paste, to nekad ne radi..
Ne samo BF, nego sve..
Nekad je Ok, nekad neće.
Nema pomoći ako neće, a kod tebe je tako čini se, nego da reinstaliraš..
a port valdez - raj za kempere! kao sinoc, znam da sam vec dosadan, opet se ekipa nasla na casici razogovora... e ali izgleda da je dosao neki novi trend, cak i medic-i su im se pridruzili.
ali nema veze sinoc mi je bilo zabavno i nekako ujednaceno. malo smo mi ownali malo oni. nisam dugo ostao jer se dizem u 6:30 pa oko 23:30 idem u krpe.
steta, a taman sam se naviknuo na onaj combat shotgun. sinoc sam skinuo tipa na onoj mapi panama kanal s tocke c a on je bio na d. naravno da je to sreca ali ono bio sam jako sretan i govorio sam sebi "skank, svaka ti cast"! lol
i bila je jos jedna zanimljiva situacija, bar meni : mapa laguna alta, brzo ja sa quadom na C (ona betonska zgrada) a kad ono gore (tj u prizemlju) vec 3-4 protivnicka medica... ali to me nije uplasilo. skinem ja 2-3 (od uzbudenja sam zaboravio koliko ih je tocno bilo) i da cu zadnjeg, fulam ga on digne jednog krepanog i rane me. ja izletim van i krenem prema drugom ulazu (vjerovatno su do tad vec svi uskrsli), naravno da ih dokrajcim i opet skinem naseg voljenog Dr. Nastya ali me Butcher flankao i ubio- steta.
i da dobio platinum na gl i vec od prije par dana na cg tako da ni skank nece spamat gl a ni cg. idem ganjat sve bronce na oruzja i moram na glisere dobit bronce. a koji tj kako se dobivaju zvijezde na glisere i one skutere, po kilovima ili vremenu provedenom u tom govnu?
aopet skinem naseg voljenog Dr. Nastya
Zanimljivo, ne znam u kolikoj grupi igrača da se nađem, na čelu, u sredini, na kraju, uvijek mene metak zakači. :D
A ti, na tebe više neću pucati, tebe ću zarobiti i mučiti, yebo Ženevsku konvenciju i sve. :D
To govori da nije kriva mapa, nego pacijenti. :)
Danas sam skuzio jednu fora stvar..
Protivnički snajp na jet-ski na sred vode, na poziciji 2 jet-ski (passanger)...
Prvo mi je bilo smiješno, ali sam poslije skužio da tak lik može skupit valjda water vehicle kills..
Tak da skank probaj tak..
Znam da ću i ja
p.s. Popodnevni BUG server: 6 ljudi na jet-ski radi to
e hvala ali evo bas jucer mi se potrefilo da sam skupio te kilove, na laguni presi bio na onom gliseru s granade laucherom i zabili se u plazu. kad odjednom nalete 2 protivnika i lijepo ih isprasio. bas me obradovalo. jesu oni malo smanjili te kilove jer mi se cini da je bilo 3 kila sa gliserima i 4 sa autima i jucer gledam awards i tamo pise 2 sa gliserima i 3 sa autima?
To govori da nije kriva mapa, nego pacijenti. :)
Da, mapa trazi timski rad, kompletnog tima. Zato se vidi kad jedna strana owna drugu.
A gdje si ti na bfu, nax? :D Nema te zadnjih dana ni na mapi (ni minimapi, ni velikoj :D)
Pa valjda zato jer na xp igra radi na DX9, a na sedmici na DX10.
Jel se može nekako na sedmici igrati u DX9?
Prestajem igrat s GL-om, barem kad to nije potrebno, malo sam pretjerivao jer sam skupljao platinastu zvjezdicu.
Inace sinoc je bilo bas dobrih rundi. Isla inocents... owned
Je da, sam kaj je ekipa bila za ku.ac, treba ić na objectiv al svi su sniperi..
Al ima dana kad je super ekipa na oba dvije strane.
Za dx9 staviš u my documents, settings.ini DxVersion=dx9
Gledam nešto one značke..
Kako se dobije defensive order??
ne kartoncic!
Za dx9 staviš u my documents, settings.ini DxVersion=dx9
Gledam nešto one značke..
Kako se dobije defensive order??
Ako je zastava tvoja, ili si defender na m-com stanici, uperis u onu crvenu baklavu i pritisces Q dok je ne oznacis, i onda ti vojnik kaze, Squad, reinforce this point ili tako nesto.
Kad ubijes nekog unutar zone zastave ili mcoma, dobijes bonus poene.