Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.297
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
thechosenfreak kaže...

Meni je postalo neigrivo. Imam probleme valjda zbog realtek onboard zvucne kartice.

Freeza mi malo-malo,i prije je to radio,ali sada precesto. Sve sam isprobo i nemam pojma.

Kako vi imate postavke za najstabilniji rad? Nemam pojma ni sam vise sta da isprobam i kako da stavim postavke.

I na high mi radi stabilo, ali pošto mi je procesor slaba karika za tu igru stavio sam sve na low čisto radi toga da imam nešto veći fps.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Kad smo vec kod problema ja nemam takve kao vi, hvala bogu. Meni gubi konekciju, ADSL router jednostavno izgubi konekciju sa internetom. Dogada mi se kroz par dana, jucer 4 puta u pola sata. Jel problem do igrice ili sta...

Spamam GL-om... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

pa gledaj kako to izgleda u aviri ... mogu stavit samo npr. put do tog foldera ili napisat ime tog filea :/

Trebaš staviti pod Exceptions kod Guard dijela u opcijama, ne kod Scannera kao što je na screenshotu koji si stavio.

15 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Kad smo vec kod problema ja nemam takve kao vi, hvala bogu. Meni gubi konekciju, ADSL router jednostavno izgubi konekciju sa internetom. Dogada mi se kroz par dana, jucer 4 puta u pola sata. Jel problem do igrice ili sta...

jel ti to tako samo kad igras BF ili isto dok radis nesto drugo?

www.crobadcompany.com
15 godina

Prije mi se nije događalo, počelo je za vikend. i kad igram BC2. Nisam nista previse drugo niti radio ali budem isprobao ovih dana kad cu biti doma, pa cu vidjet jel i na drugim stvarima. Prvo sam mislio da je zbog pregrijavanja jer se jako ugrije (inace router je onaj Thomsonov crni sto dobijes u t-comu)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 11:50 (agent_00klc).
16 godina

O bože n eradi to valjda prek pankbustera.....mislim da ću odustat od kupovine...na svakoj igri odkad sam prešao na win 7 sere mi PnkbstkK.sys not running...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

O bože n eradi to valjda prek pankbustera.....mislim da ću odustat od kupovine...na svakoj igri odkad sam prešao na win 7 sere mi PnkbstkK.sys not running...

Skroz obriši Punkbuster i onda skini najnoviju verziju načisto, tako je meni proradilo.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan

meni takodjer ista stvar, nema pravila, jednostavno se zbrlja grafika i jedino reset pomaze, jer kad odem nazad u desktop isto bude sve zdrljano. Inace windows 7(64)bt.

15 godina

Eto da i ja neš kažem u vezi BeEfa Namigiva

Počeo sam ga neki dan igrat u singleplayer modu i evo što sam do sada primjetio:

POZITIVA:

1.Odlična grafika (sjene,pomicanje flore,kontrasti,boje,duga,detalji,prekrasna priroda)

često puta sam ostavio squad i ošo u razgledavanje prirode i maštanje kako bi bilo lijepo biti tamo!

2.Municije i naoružanja nikad ne fali kolko god netko bio nabrijan na uništavanje!

3.Sve i svašta se može razorit a fora je i razvaljivanje svega drvenoga sa rukom!

4.Pošto volim Sniper bitno mi je da je miran i da ima dovoljno uvečanje,Super!

5.Da li je netko primjetio zvukove,neznam kako to drugi primječuju ali zvučna kulisa u ovoj igri je predobra!

6.Toooliko puno zanimljivih,raznovrsnih lokacija i detalja u njima! Jedino unutrašnjost objekata je poprilično prazna i nemaštovita.

7.Na svakom nivou postoji razuman broj protivnika a ne ko u nekim igrama da im nema kraja pa dolaze i dolaze....

8.Ciljanje je solidno,udaljenost i veličina vojnika je realna, i protivnici te neče primjetit sa 500m i počet pucat po tebi a ti njih da jedva raspoznaješ kolko su majušni,kao u nekim igrama.

NEGATIVA:

1.Možeš ostat zaglavljen u prozoru.

2.Dok trčiš,nemožeš trčat u stranu kao što možeš kod hodanja.

3.Ne možeš se legnuti i kad se čučneš ne možeš tako i ostati a da ne držiš pritisnutu tipku.

4.Nema pješačkih mina

5.Užasno me živcira kada pokušam flankirat protivnike zaobilazeči to područje,upozorenje:Turn Back,You Are Leaving The Combat Area! (ima preuzak manevarski prostor)

6.Na nekim ruševinama,cigle lebde u zraku a trava raste iz poda unutar građevine.

7.Ako malo zaostaneš a akcija je počela,tvoj squad ti često neče ostaviti ni jednog protivnika da ga središ,

po mom mišljenju, AI od tvog squada je prevelik a protivnički AI premali.

Eto toliko od mene,sve u svemu: Grafički vrlo dobra igra ali gameplay ipak nije kao kod CoD-a kojemu do sada nisam našao konkurenciju!

Pooz svima,malima i velikima gamerima Namigiva 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 12:35 (andi.cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Počeo sam ga neki dan igrat u singleplayer modu i evo što sam do sada primjetio:

uuuuuuu, ali si odabrao temu za pljuvanje po BC2 :)!

Moja sucut, ali sada si najeb... !

p.s.

Onaj score sto se racuna na ovoj stranic, kako se dodje do njega? 

Odnosno sta on prestavlja?

Hvala

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 12:46 (Co7).
15 godina

Nece mi se spojit na ea online? Jel kod njih nesto steka ili je u meni problem?Iznenađen

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Co7 kaže...

Onaj score sto se racuna na ovoj stranic, kako se dodje do njega? 

Odnosno sta on prestavlja?

Hvala

Mislim da se tu radi o broju ubojstava...

Bolji sam...Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 12:54 (agent_00klc).
17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da se sve to odnosi na singleplayer. Probaj multi, oni koji su igrali COD kažu da je BC bolji. Ako idemo dalje uspoređivati, čini mi se da COD igra na do kraja nabrijanu akciju, a u BC2 imaš ipak malo više mjesta za manevre.

Sa pozitivnim točkama se uglavnom slažem, a što se tiče negativnih točaka koje si naveo ne bih se složio do kraja, npr. trčanje u stranu. Probaj to u real lifeu pa mi ispričaj iskustvo Osmijeh.

A to što trava raste unutar građevina ništa čudno, trava raste svugdje gdje ima i malo pukotine u betonu i asfaltu.

To što tvoji suborci mogu i sami srediti neprijatelja za mene je samo plus, to znači da nisu samo zbog ugođaja. Meni više smeta što ne mogu poginuti. Padne bomba kraj njih a oni se samo dignu, otresu prašinu i odu dalje. U COD-u je sve upravo suprotno, suborci ginu (osim onih koji sudjeluju u priči), ali bez tebe ne vrijede ništa. Ali to je stvar ukusa.

15 godina
Co7 kaže...
andi.cro kaže...

uuuuuuu, ali si odabrao temu za pljuvanje po BC2 :)!

Moja sucut, ali sada si najeb... !

Pa uopče nisam popljuvao BC2 !

Skroz si me krivo shvatio,igra mi je SUPER!

Napisao sam nepristranu i realanu "recenziju" kakva bi i trebala biti!

Niti jedna igra nije savršena u svemu niti če to ikada i biti a ako to ne shvačaš onda ja tebi želim sućut!

17 godina
moderator
andi.cro kaže...

Battlefield singleplayer? Zar ima (sarkazam)? Who cares? :D

Battlefield je multiplayer igra, dok god nosi bf u naslovu igre, samo ću MP gledati, ostalo je nebitno :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
odjavljen

jupi popeo sam se na trece mjesto. koliko mi je drago toliko mi nije drago . trebao bi GET A LIFE! bas sam jadan ko hrcak u svojo sobi piljim u taj monitor i smjeskam se kad nekog ubijem, pogotovo neko koga znam sa foruma..

ne znam kako vama ali meni je najveci gust igrat protiv onih koje znam, veca mi je fora..

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Battlefield je multiplayer igra, dok god nosi bf u naslovu igre, samo ću MP gledati, ostalo je nebitno :D

Ja sam prvo igrao crackiran single. Svidio mi se, ali ne toliko, bio mi je prosjecan, iako dosta stvari ima koje su mi zapele za oko kao odlicne, da ne nabrajam.

Ali kada sam vidio da se na temi raspravlja kako je igra bolja od COD-a, i da dosta ljudi igra i da svi kupuju orginal, onda sam i ja kupio, i nisam pozalio, mp je bar 15 puta bolji od sp.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
skank666 kaže...

jupi popeo sam se na trece mjesto. koliko mi je drago toliko mi nije drago . trebao bi GET A LIFE! bas sam jadan ko hrcak u svojo sobi piljim u taj monitor i smjeskam se kad nekog ubijem, pogotovo neko koga znam sa foruma..

ne znam kako vama ali meni je najveci gust igrat protiv onih koje znam, veca mi je fora..

Mislim da su dr. Nasty i još netko popizd.li kad su jucer došli u nasu bazi. skuzim ih, idem ih ubit, oni mene roknu 2 puta. Treci put dolazim, ubijem prvog Gl-om, Nasty ga ide ozivit ubijem i njega isto GL-om. Al je negdje pizd.o. Baseraper...

17 godina
moderator
skank666 kaže...

smjeskam se kad nekog ubijem, pogotovo neko koga znam sa foruma..

Jelde smješkaš se kad nas pobiješ? :D A zanimljivo je da se obično gledamo preko nišana, malo kad si u našoj ekipi :D

Is that because we're black?

agent_00klc kaže...

Mislim da su dr. Nasty i još netko popizd.li kad su jucer došli u nasu bazi. skuzim ih, idem ih ubit, oni mene roknu 2 puta. Treci put dolazim, ubijem prvog Gl-om, Nasty ga ide ozivit ubijem i njega isto GL-om. Al je negdje pizd.o. Baseraper...

Ma ne, nema veze, rokno si nas. Samo, nisam ga išao oživjeti, išao sam tebe priklati dok reloadaš. Samo što se GL brzo reloada... :DDDD

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 13:46 (DrNasty).
17 godina
andi.cro kaže...

Niti jedna igra nije savršena u svemu niti če to ikada i biti a ako to ne shvačaš onda ja tebi želim sućut!

Recenzija ti nemoze biti "realna i nepristrasna" dok ocjenjujes samo jednu komponentu igre "single player" na crack verzij BF-a (da imas org pisao bi i o multy) Multy je najvaznija komponenta ove igre i dok nebudes u mogucnosti da das misljenje o njemu ono gore sto si napisao je samo supljikavi polusastav. ., kao da ocjenjujes novog Mustanga po tome kako izgleda izvana a pojma nemas sta se krije ispod haube.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 13:55 (D3ViL).
15 godina
jastreb kaže...

Pretpostavljam da se sve to odnosi na singleplayer. Probaj multi, oni koji su igrali COD kažu da je BC bolji. Ako idemo dalje uspoređivati, čini mi se da COD igra na do kraja nabrijanu akciju, a u BC2 imaš ipak malo više mjesta za manevre.

Sa pozitivnim točkama se uglavnom slažem, a što se tiče negativnih točaka koje si naveo ne bih se složio do kraja, npr. trčanje u stranu. Probaj to u real lifeu pa mi ispričaj iskustvo Osmijeh.

A to što trava raste unutar građevina ništa čudno, trava raste svugdje gdje ima i malo pukotine u betonu i asfaltu.

To što tvoji suborci mogu i sami srediti neprijatelja za mene je samo plus, to znači da nisu samo zbog ugođaja. Meni više smeta što ne mogu poginuti. Padne bomba kraj njih a oni se samo dignu, otresu prašinu i odu dalje. U COD-u je sve upravo suprotno, suborci ginu (osim onih koji sudjeluju u priči), ali bez tebe ne vrijede ništa. Ali to je stvar ukusa.

1.Kod mogučnosti trčanja u stranu je manevriranje u prostoru puno lakše,sve druge spomena vrijedne igre to mogu pa mi je malo čudno zašto se ovdje to ne može!

2.Što se trave tiče,bio je betonski pod bez oštečenja.Slučajno sam to primjetio i bilo mi je smješno pa eto da spomenem u "recenziji" al fakat mi to nije bitno! Sjetih se sad i jedne vrane od koje su se odbijali metci ko da je železna Smijeh 

3.Po mom ukusu bi bolje bilo da su mi suborci uvjek tu negdje oko mene na 10-20m.a ne da odjure po cijeloj mapi i pokokaju sve kaj bi meni bio gušt pokokat! Namigiva 

imam osječaj da se moram sa njima natjecat ko če više neprijatelja sredit! Šteta kaj im nemrem naredit "čekaj tu" he,he...

4.Iako mi je BC2 super igra,CoD je puno realniji i igriviji,manevarski prostor mu je također puno veči,al to je kao što kažeš stvar ukusa.

Kako god bilo,kapa dole BC2 (pogotovo sa vizualnog aspekta) jer je to vrlo dobra i zabavna igra a to je na kraju jedino i bitno,da se čoek zabavi,kaj ne? OsmijehOsmijehOsmijeh

15 godina
D3ViL kaže...
andi.cro kaže...

Recenzija ti nemoze biti "realna i nepristrasna" dok ocjenjujes samo jednu komponentu igre "single player" na crack verzij BF-a (da imas org pisao bi i o multy) Multy je najvaznija komponenta ove igre i dok nebudes u mogucnosti da das misljenje o njemu ono gore sto si napisao je samo supljikavi polusastav. ., kao da ocjenjujes novog Mustanga po tome kako izgleda izvana a pojma nemas sta se krije ispod haube.

Zato sam i stavio "recenziju" pod navodnike!

To je moje osobno mišljenje jednog aspekta igre.

To je recenzija singleplayer moda kao što sam prije i naveo!

16 godina
odjavljen

oooo da, kazem, gust mi je kad roknem tebe, butchera (rijetko), danny-a (rijetko), kuky-a (tu i tamo) i naravno pirata (dogodi se).. zato najvise volim kad me igra stavi u drugi tim.

a kako sam se sinoc zaye8o, vidim tebe kako si uletio u onu garazu (ona nova mapa u conquest modu, pustinja neka) ja sav sretan skocim dole i pogledam u garazu a kad ono vas 4 i sve medicinska braca... cim sam dodirnuo tlo sam poginuo. 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
neaktivan

bar si umro sa stilom

pod kišom metaka

btw. neznam dal ste skužili (išo sam jučer napokon završit SP) na zadnjem nivou ( u avionu) sam pobio one ruse na ulazu u kokpit i primjetio sam na jednom da je isti kao ona nova medic kamuflaža koja dolazi sa dlc-om (ima zelenu kapu) - uzo bi screenshot ali nisam imo fraps, a print screen mi daje samo bijelu sliku, uostalom brzo se prođe to u avionu pa možete vidjet

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 14:33 (maxsisac_cro).
17 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

4.Iako mi je BC2 super igra,CoD je puno realniji i igriviji,manevarski prostor mu je također puno veči,al to je kao što kažeš stvar ukusa.

I tu završava tvoja relevantnost kao sugovornika.

COD je da citiram Butchera "Oličenje realizma."

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 14:37 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

@andi.cro

Prvo , nisi shvatio da sam se ja nasalio! I ja sam kritizirao BC2... pa sam znao sta te ceka!

Nisam mislio nista lose.

Meni je cod6 odlican, ali ova igra ima nesto nevjerojatno (teamwork)! Sa tim se COD6 ne moze natjecati, ali isto tako je cod brzi i (ako to tako mozemo nazvati) samim  tim igriviji!

U zadnjih dva mjeseca sam odigrao samo jednu partiju cod6!  To govori dovoljno!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
andi.cro kaže...

Kao sta Nasty kaze. Ja npr. nisam jos ni pokrenuo singleplayer, niti ga vjerojatno necu u dogledno vrijeme.....

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 14:57 (toTheCore).
16 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

A ono, nismo piz.ili kaj si nas izroko al daj više prestanite s GL-om samo igrat :D, nismo išli bit Baserapers nego vam maznut neki senkić :D

tu sam se ja kao potpiso
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 15:58 (DadoZG).
17 godina
neaktivan

Singleplayer se igra kad imaš piratsku igru i čekaš da ti dođe orginal xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hej ljudi upravo mi stigla igra.. sada sam je instalirao i napravio account.. pitanje od kuda da krenem

neki serveri di se mogu sada na pocetku ivlat malo i s kojom vrstom igre da krenem, jer neznam nista.. a single player neam namjeru igrat...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice