Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
skank666 kaže...

ako noz bude od volje... uglavnom tokom vikenda sam shvatio da noz nema neki "patent ponasanja", nekad koljes sve nekad ne

a nekad i kroz zid

tak je jucer TihiOs pao... jos jedan zlatni dogtag

Spamam GL-om... :D
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ja svaki put prije nego uđem na serverm, lijepo izdvojim 20 minuta i naoštrim nož, i nikad nisam imao problema da nemogu ubost protivnika, već klizi kao kroz maslacNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 15:10 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...

Ja svaki put prije nego uđem na serverm, lijepo izdvojim 20 minuta i naoštrim nož, i nikad nisam imao problema da nemogu ubost protivnika, već klizi kao kroz maslacNevinašce

Thats sound realy gay...Šutim

Spamam GL-om... :D
16 godina
odjavljen

e kad smo kod pouzdanosti... ovo mi se vec par puta tokom vikenda dogodilo, gadam nekog kroz scope kratkim rafalima ali nema onog iksica koji signalizira da sam ga pogodio. a znam da jesam jer je on npr 15m od mene i cijeli mi stane u scope tako da nema sanse da sam ga fulao. uglavnom svaki put kad mi se to desilo sam poginuo iako sam ja prvi zapucao (sto je po meni presudno) tako da mislim da mozda uopce nije detektiralo pogotke. e sad, zasto? mozda lag? 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
Stoja kaže...

A desi se da nemozes ubosti lika u ledja, onda se samo pomjeris za par centimetara i sa strane ga ubodes u uho, garantovano radi Smijeh

E sad mene nesto kopka, ubijem 5 ljudi zaredom 3 nozem i dvojicu pistoljem nakon tog poginem, stisnem TAB a igra pokazuje score od 4:1 jel to ako medic nekog ozivi ne priznaje kill ili igra malo krade. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 15:35 (D3ViL).
16 godina

Krade, ako te neko pogodi i medic oživi računa se smrt, što je po meni glupo. Jer te medic oživio, znači nisi krepao.

Medic time što te oživi samo ticket vrati nazad.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 15:38 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
D3ViL kaže...
Stoja kaže...

A desi se da nemozes ubosti lika u ledja, onda se samo pomjeris za par centimetara i sa strane ga ubodes u uho, garantovano radi Smijeh

E sad mene nesto kopka, ubijem 5 ljudi zaredom 3 nozem i dvojicu pistoljem nakon tog poginem, stisnem TAB a igra pokazuje score od 4:1 jel to ako medic nekog ozivi ne priznaje kill ili igra malo krade. . .

takojer mi se dogodilo masu puta da ubijem dosta ljudi(napiše mi "enemy killed") a kad pogledam tab piše mi dva ili tri killa....

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
neaktivan
Meni recimo piše na kraju runde omjer k/d 1/6, a ispod ono s čime sam najviše ljudi ubio, npr. tenk 10. Jeli to svima tako?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
16 godina

po meni bi trebalo pisati i koliko assista imaš, npr. cijeli nivo sam rokao sniperom, a na kraju vidim da imam samo oko 5 killova

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ti to s čim s najviše ljudi ubio da se odnosi na cjelokupno vrijeme odkad si upalio igru, a ne samo na rundu

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Lol.

Udem u igru i nemrem odabrat nis osim početnog kita..

A rang se prikazuje normalno.

15 godina
neaktivan

evo da bezze ne otvaram novu temu kad je ova postala vec univerzalna....napravio sam si acc na heroesima i idem to registrirat na oto battlefiled-veteran stranici. i sve ok, ja udjem, kliknem da ocu registrirat heroes kako bih dobio konacno taj m1...

ALI, nemam sta, kliknem sa tu ikonicu od heroesa i dodje mi ovo:
http://i42.tinypic.com/20uzrcx.jpg

dok je recimo 2142, ima ovakav izbornik, i to bi trebalo bit i za heroese, zar ne?
http://i39.tinypic.com/wt677r.jpg

pomagajte...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 18:18 (Piroman).

0 0 hvala 0
15 godina

Moze preporuka za neki server da nije hc? Gdje igrate inace? Samo nemojte govorit bugSmijeh

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Piroman kaže...

evo da bezze ne otvaram novu temu kad je ova postala vec univerzalna....napravio sam si acc na heroesima i idem to registrirat na oto battlefiled-veteran stranici. i sve ok, ja udjem, kliknem da ocu registrirat heroes kako bih dobio konacno taj m1...

znaci imas svoj bc2 account? odes na google upises battlefield heroes i na toj stranici se logiras sa svojim bc2 accountom i napravis heroja i to je to .. imat ces m1....

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
16 godina
rebelsy kaže...
Piroman kaže...

znaci imas svoj bc2 account? odes na google upises battlefield heroes i na toj stranici se logiras sa svojim bc2 accountom i napravis heroja i to je to .. imat ces m1....

da, i kad to napraviš odeš na www.battlefieldbadcompany2.com i tamo se isto ulogiraš. I kad se ulogiraš ideš provjeriti koji ti je veteran status.

15 godina

za sve one koje oce znati bugove s novim patchem

http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-feedback/1060350-buglist-client-r7.html

i kad sve to isprave, onda bu završena igrica :D

BC2 nick: herro Ray
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 21:20 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
Piroman kaže...

Jack Sparrow kaže...

da, i kad to napraviš odeš na www.battlefieldbadcompany2.com i tamo se isto ulogiraš. I kad se ulogiraš ideš provjeriti koji ti je veteran status.

Ja sam napravio što je rekao rebelsy, ali kad pogledam na www.battlefieldbadcompany2.com, piše mi veteran status 0. 

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
15 godina
calypso kaže...
rebelsy kaže...
Piroman kaže...

Jack Sparrow kaže...

Ja sam napravio što je rekao rebelsy, ali kad pogledam na www.battlefieldbadcompany2.com, piše mi veteran status 0. 

moras ic na na neki server i vidjeti dal ti je zadnje oruzje m1, onda znas da si dobio

17 godina
neaktivan
null kaže...
calypso kaže...
rebelsy kaže...
Piroman kaže...

Jack Sparrow kaže...

moras ic na na neki server i vidjeti dal ti je zadnje oruzje m1, onda znas da si dobio

Probao, nema. Mršti se

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
16 godina
null kaže...

Pa ako mu ne piše na onoj stranici gore koju sam dao onda nema ni u igri jer je ono službena stranica.

I dali ste napravili barem jednog bf heroes heroa ili ste se samo ulogirali? Ulogirajte se na stranici bf heroes sa istim mailom i istom šifrom kojom se logirate i u bc2, te kad se ulogirate napravite jednog heroa. Kad to napravite odete na onu stranicu koju sam dao gore, ulogirate se i tamo sa istim mailom i istom šifrom kao u bf heroes i bc2, te kad se ulogirate stisnite veteran i trebalo bi vam biti veteran status 1. Ako vam ni onda nije onda par puta refreshate, imate na toj stranici gumb refresh.

15 godina
neaktivan

ovaj punkbuster nikad nisam volio ni u codu e pa ni sad u bc2 .... stalno je?de govna ... heartbeats.exe stopped i kicka me kad ulazim na server ....

sa avirom sam stavio na onu extended listu cijeli bc2 folder gdje mi je igra instalirana i onaj folder u my documents (znaci puteve do tih foldera i opet imam laggove kad ulazim u igru)

nevjerujem ...

novi patch = LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME 

1 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

ovaj punkbuster nikad nisam volio ni u codu e pa ni sad u bc2 .... stalno je?de govna ... heartbeats.exe stopped i kicka me kad ulazim na server ....

sa avirom sam stavio na onu extended listu cijeli bc2 folder gdje mi je igra instalirana i onaj folder u my documents (znaci puteve do tih foldera i opet imam laggove kad ulazim u igru)

nevjerujem ...

Izgleda da trebaš staviti baš samo određeni file.

15 godina
neaktivan

pa gledaj kako to izgleda u aviri ... mogu stavit samo npr. put do tog foldera ili napisat ime tog filea :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 21:50 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Pa samo gamesettings.ini stavi u exclusions.

To je zato jer sad igra sprema postavke oružja a antivirus to provijerava pa zato lagga

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa ako mu ne piše na onoj stranici gore koju sam dao onda nema ni u igri jer je ono službena stranica.

I dali ste napravili barem jednog bf heroes heroa ili ste se samo ulogirali? Ulogirajte se na stranici bf heroes sa istim mailom i istom šifrom kojom se logirate i u bc2, te kad se ulogirate napravite jednog heroa. Kad to napravite odete na onu stranicu koju sam dao gore, ulogirate se i tamo sa istim mailom i istom šifrom kao u bf heroes i bc2, te kad se ulogirate stisnite veteran i trebalo bi vam biti veteran status 1. Ako vam ni onda nije onda par puta refreshate, imate na toj stranici gumb refresh.

Sve sam od ovog napravio, ali opet piše 0. Refreshao sam puno puta.

I još sam i na BF Heroes accu dobio poruku: "You just got a 700 Battlefunds bonus for playing Battlefield: Bad Company 2!"

Plač

15 godina
calypso kaže...
Jack Sparrow kaže...

Sve sam od ovog napravio, ali opet piše 0. Refreshao sam puno puta.

I još sam i na BF Heroes accu dobio poruku: "You just got a 700 Battlefunds bonus for playing Battlefield: Bad Company 2!"

Plač

probaj malo igrati tu igricu :S

16 godina
rebelsy kaže...

nevjerujem ...

mene sad cesce izbacuje,ali ne pb nego jednostavno mi zasteka slika,zvuk poludi,a kad dodjem na desktop pojavljuju mi se neke crte ljubicaste :/,nije do oc-a jer grafa je na stock trenutno a proc je isto kao i prije na 3.4 + sto jos dobivam neki ludi framedrop ali ne dok prolazim kroz dim nego nasumicno

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

pa gledaj kako to izgleda u aviri ... mogu stavit samo npr. put do tog foldera ili napisat ime tog filea :/

Jesi stavio i pod guard na exception list? Probaj ako nisi jer ovo gdje si ti stavio ti je samo prilikom scana a guard reagira kod svakog pristupanja datoteci...

15 godina
neaktivan

napravio sam sve sto ste rekli, ne pomaze, heroja sam si napravio (makar nisam igrao s njim) na veteran stranicu iso, refresha mnogo puta, cekao....NISTA

0 0 hvala 0
15 godina

Meni je postalo neigrivo. Imam probleme valjda zbog realtek onboard zvucne kartice.

Freeza mi malo-malo,i prije je to radio,ali sada precesto. Sve sam isprobo i nemam pojma.

Kako vi imate postavke za najstabilniji rad? Nemam pojma ni sam vise sta da isprobam i kako da stavim postavke.

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice