Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Timon kaže...

Ako jos netko tvrdi da je CG OP

Neki dan sam opalio CG projektil tipu pod noge i preživio je, možda je isto bug kao i s nožem, ali nije nikako overpowered.

16 godina
jastreb kaže...
Timon kaže...

Neki dan sam opalio CG projektil tipu pod noge i preživio je, možda je isto bug kao i s nožem, ali nije nikako overpowered.

i trebo je preživit. šta ga gadjaš s tim sranjem? pucaj puškom a ne govnom on cg-a. teško pogodit puškom jelda????

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
jastreb kaže...
Timon kaže...

i trebo je preživit. šta ga gadjaš s tim sranjem? pucaj puškom a ne govnom on cg-a. teško pogodit puškom jelda????

+1

nema mi goreg nego kad vidim tipa s CG-om na ramenu i gađa ljude s 3 metra udaljenosti

www.crobadcompany.com
16 godina
neaktivan

Evo za sada moj najveci rezultat, i to nakon dva dana izbivanja :).

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
Co7 kaže...

Gledaj ti combat score a ne award score.ovo ti se sad potrefilo da si bio na pragu dvije zlatne zvijezde koje si ispunio u jednom šusu...zato  ti je score toliki....hebeš to.takav skor mi je bio oko 16000 najveći ali samo combat score oko 6000 :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Da i ja opalim gl ponekad kad nemam metaka ili mi treba reload pa brzo switcham, a znam ga koristim kad je meta nedostupna ili kad se skriva pa razvalim zaklon zid i sl. Osim kad svi počnu rokati sa gl-om onda počnem i ja,ali da stalno trčim sa nijm i koljem kao primarno oružje to ne..

Bazuku na ljude koristim rijetko kad ali jako rijetko, cg niti ne nosim sa sobom većino su tu rpg ili m136 jer bazuke koristim prvenstveno da rasturim vozila ili neki zaklon. Ponekad znam roknuti baš nekoga ispred sebe ali to je kad se spremam gađati tenk pa naleti, a je nemam drugog izbora pa opalim da me ne ubije ili pak mi je nedostupan za pljucu i bombu. Ali ovako da bi sa bazukom trčao pa ubijao kao sa primarnim oružjem ne, osim kad se ne počnu svi igrati sa gl-om ili cg-om, a to se većino dogodi u mapi arica harbor, game mod conquest.

Tamo se skoro svaki put dogodi da svi rokaju sa gl-om ili bazukama.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 1:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo danas postiga svoj ( zasada ), najveći rezultat.

A sad bi lagano trebalo u krevet. Smijeh

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

kad smo vec kod CG... prva platinum zvijezda mi je bila sa neostedom, druga noz a tek treca s CG... i to tek kad sam skuzio da mi fali jos 30 kilova sam odlucio ga forsirat... jucer. uradio, dobio, odje8o ga... blizim se jos platinumu pistoljicu m1911 i GL... tako da ce biti danas spamanja....

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kad za vozila odaberem armor gadget, koliko on pojačava health? I, koliko armor za čovjeka pojača health?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
16 godina
odjavljen

mislim za 1/4 necega

15 godina

Ja jos nisam skupio niti jedan platinum, ali uskoro cu sa nozem i GL. tako da malo zivciram ljude sada kad ih sa 2m spicim u glavu sa gl-om Belji se. Poceo sam skupljati sve bronce ali koliko vidim nemozes dobit bez M1 tak da zasada nista. 

@ skank 666 jesi uspio skupit onaj pin ''Defend 4 flags'' il kak se vec zove...

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
16 godina
Šef kaže...
Kad za vozila odaberem armor gadget, koliko on pojačava health? I, koliko armor za čovjeka pojača health?

Povećava ti se tvoja snaga za puta 1.25, znači body armor i armor za vozila ti daju 25% više snage, što bi iznosilo 125.

Isto tako magnum ammo daje 25% više po metku, ali ovisi kolko ta pljuca radi dmage. Npr. ako uzmeš neku pušku koja uzima 13 energije po metku onda to pomnoži sa 1.25 i puška uzima 16,25, a ako uzmeš onu koja uzima 20 onda sa magnum ammo uzima 25 po metku.

Znači sve dodaci body armor povećava tvoju energiju za 25%, armor za tenk povećava tenku 25%, magnum ammo povećava štetu za 25%, a ono za bolju eksploziju povećava štetu i radijus za 25%.

16 godina
neaktivan
Znači svi oni dodatci povećavaju za 25 posto?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Co7 kaže...

Gledaj ti combat score a ne award score.ovo ti se sad potrefilo da si bio na pragu dvije zlatne zvijezde koje si ispunio u jednom šusu...zato  ti je score toliki....hebeš to.takav skor mi je bio oko 16000 najveći ali samo combat score oko 6000 :D

Pa znam, i to je totalno bezveze ispalo. Slatko sam se nasmijao poslije partije!

Samo combat mi je bio oko 4900 ako se dobro sjecam.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
Šef kaže...
Znači svi oni dodatci povećavaju za 25 posto?

da

EDIT:odnosno kad staviš armor za vozila onda prrimaš 25%manje štete. LINK tu ti sve piše

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 10:53 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen

jedva, to govno mi je bilo najteze, a di je jos 3 kila sa gliserima, odmah mi je muka... sinoc sam napokon dobio i onaj pokakani nemessis insignia! uglavnom, u igri mi je pokazivalo da mi fali nemessis pin a na onoj stranici stat o matic da mi fali avenger... i sinoc su me ownali opako pa sam slucajno ubio svog nemesisa i dobio insigniu, jupi!! 

15 godina

I sto je trebalo napravit, ubit cetvoricu koji ti spustaju zastavu ili ... jer mi nije sasvim jasno sto napravit. A ono za morska vozila vjerojatno necu nikad skupit

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
16 godina
odjavljen

znaci dok je tvoja zastava, u njenom radijusu moras zgazit gamad i to x4... a da ne pogines! najbolje, bar meni, kad osvojis zastavu (ali pazi da ima dosta mjesta za skrivanje) ih lijepo pricekas i tamanis jednog po jednog ali ful oprezno

evo mojih pinova i flag defendera imam 2 a ostalih... pa zadovoljan sam

15 godina
neaktivan

Jeli pao server? u favoritima je sivi, a nemogu ga nac ni u server browseru

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

ili efektivno, kada voziš black hawk ili hind, neće te skinut prvi proijektil koji te pogodi

BC2: NoobsMcKenzie_HR
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Jeli pao server? u favoritima je sivi, a nemogu ga nac ni u server browseru

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/918087.aspx

:)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
odjavljen

jeli bug server ranked? zasto je ona ikona pored bug imena? vjerovatno jedan od bugova, jelda?!

dr

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

jeli bug server ranked? zasto je ona ikona pored bug imena? vjerovatno jedan od bugova, jelda?!

dr

pa naravno da je ranked.. bugec..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
odjavljen

ok, a sto onda znaci ranked? ja sam to povezao sa levelom soldiera, tj da moras biti odredeni level da bi upao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

ok, a sto onda znaci ranked? ja sam to povezao sa levelom soldiera, tj da moras biti odredeni level da bi upao?

Mislim da nije to, ja sam bio level 1-2 kad sam prvi put upao na server... ako se dobro sjećam.

15 godina
neaktivan

ranked valjda znaci da taj server broji killove i sva tvoja postignuca i da ti se sve to ubraja pod ono leaderboards....

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 14:56 (rebelsy).

3 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

hvala vam ljudovi, u znak zahvalnosti vasa smrt na serveru ce biti brza i bezbolna... 

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

hvala vam ljudovi, u znak zahvalnosti vasa smrt na serveru ce biti brza i bezbolna... 

Ne, u znak zahvalnosti ćeš nam lijepo dati svoj dogtag i onda ćemo biti sretniBelji se

16 godina
odjavljen

ako noz bude od volje... uglavnom tokom vikenda sam shvatio da noz nema neki "patent ponasanja", nekad koljes sve nekad ne

17 godina
moderator
skank666 kaže...

ako noz bude od volje... uglavnom tokom vikenda sam shvatio da noz nema neki "patent ponasanja", nekad koljes sve nekad ne

Zato je CG pouzdan i na njega se uvijek možeš osloniti ;)

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice