bas je bezveze , sto ne stave nesto za otkljucavati, a ne ovako bezveze trebas 200000 bodova da ti se boja na zvijezdicama promjeni i to je to
Pretpostavljam da imaš sve pinove i insignie?
pinove da, ali insignie ne :D
bas je bezveze , sto ne stave nesto za otkljucavati, a ne ovako bezveze trebas 200000 bodova da ti se boja na zvijezdicama promjeni i to je to
Pretpostavljam da imaš sve pinove i insignie?
pinove da, ali insignie ne :D
ljudi moji odigrao sam je prije mjesec dana i mogu vam reći da sam tri puta išao iz početka.
zar se ima što više za reći ?
nema se nešto posebno za reći...osim ako nisi u 6 osnovne???
Odlična partija sada, ali je čudno završila , oni uništili M-Com, a mi pobijedili.
Evo par slikica od mene:
Odlična partija sada, ali je čudno završila , oni uništili M-Com, a mi pobijedili.
Evo par slikica od mene:
čekaj, pa koji si ti level? kada pogledam na scoreboard u igri piše 19
Ima netko problema sa bsod na BC2 u zadnje vrijeme ? Imam 10.3 ati drivere.Također primjetio sam da je manje servera,i to drastično (barem tdm) , a u history server's mi nema ni jednog.
Probaj malo smanjiti clock od procesora. Mislim da bi ti to najprije gasilo komp.
Hebemu, vec sam 5 puta ubio lika repair toolom u glavu u nikako da mi otvori taj achivment
Kad počnem igrat igru da otključam neki achivment onda znam da mi je već dosadila.
Kad igram zato jer mi se igra onda je to to.
Takodjer nebi volio igrat s nekim ko ganja achivmente
Ma dobro, malo si me krivo shvatio, nisam ni mislio to tako kao da ganjam achivmente, nego kako je gore bila diskusija o tome, pogledao sam svoje i skuzio da mi uopce nije otvoren taj za Repair tool, a sjecam se da sam par puta ubio nekog s tim. A inace ni ne gledam to. A na kraju krajeva kad otkljucas sva oruzja u igri, što je relativno brzo, treba ti neki novi izazov, neces uvjek igrat s jedno te istom klasom, ja sam poceo igrati sa svim oruzjima po malo da skupim sve bronze zvjezdice, i mogu ti rec da mi je drago zbog toga jer sam poceo koristit neka oruzja koja nisam uopce koristio i na prvi pogled su mi bila bezveze
sto sad skuzio i sto me pocelo najvise zivcirat, kad te ubiju i dok si ubijen, a dobijes bodove npr.za asist, USTVARI ih ne dobis.
Ima netko problema sa bsod na BC2 u zadnje vrijeme ? Imam 10.3 ati drivere.Također primjetio sam da je manje servera,i to drastično (barem tdm) , a u history server's mi nema ni jednog.
Probaj malo smanjiti clock od procesora. Mislim da bi ti to najprije gasilo komp.
Da je upitna stabilnost procesora ne bi bio u BC2 topicu.Nije do proca.Sve ostale igre rade uredno.
Da je upitna stabilnost procesora ne bi bio u BC2 topicu.Nije do proca.Sve ostale igre rade uredno.
Kažem zato jer BC2 koristi 100% procesora. Užasno jako opterečuje proc.
BC2 leti na quad corovima, meni na dual coru radi normalno ali nekad dodje do pada performansi -.- iako je proc clockan na 3.6ghz -.-'
Danas sam po prvi put imao problema s nožem, a i neki lik me pokušavo ubiti nožem, ali samo sam se okrenuo i ubio ga.
Problem koji ja ponekad imam su linije malih bijelih točkica na tamnoj podlozi. Izgleda kao da se grafa pregrijava, ali nije klokana i ne prelazi 70°, pa mi nema neke logike.. Zadnji ofišl drajveri su gore. Nekom nešto slično ?
EDIT: slike
hehehe, ja inžinjer i trčim popravit tenk, međutim neko destroya tenk i ja se okrenem i vidim neki lik me prati ali zapeo je za drvo, i počne baratat nožem i promaši, a ja još onako gledam jesi ti normalan i promašim ga nožem, okrenem se i šanžer mu u glavu ispucam..
Pa imaš sve u igri piše u weapons and gadgets
čekaj samo dok neostad otključaš :D to je meni najbolji shoutgun
Pa imaš sve u igri piše u weapons and gadgets
čekaj samo dok neostad otključaš :D to je meni najbolji shoutgun
870 je najbolji, em je normalnog izgleda, a ne nekog svemirskog kao neo, em s onim specom udara na daljinu + oneshota u 90% slucajeva
Sad sam bas igro i izbaci iz igre. Connection lost i sve mi vratio na 1 levl. Ne mogu vjerovat. Sta je ovo sad? Sta da radim?
Sad sam bas igro i izbaci iz igre. Connection lost i sve mi vratio na 1 levl. Ne mogu vjerovat. Sta je ovo sad? Sta da radim?
upravo i mene
smrzo sam se,ono wtf????????'
SPAS ti je pumpaction sačma i ima 4 patrone po spreminu, a Siage ti je poluautomatska i ima 6 patrona po spremniku.Ali imaš i onaj gadget koji ti povećava broj metaka u spremniku za duplo, znači kod siage umjesto 6 patrona imaš 12.
Spas ubija iz bliza sa jednim metkom, na daljinu oko dva, ako je ranjen čak mu je i na daljinu dovoljan jedan. Dok siage ubija sa 3-4 metka ovisi o udaljenosti, na blizinu većinom sa 3 metka.
Ja osobno imam više kilova sa onim pumpaction sačmama jer mi je ljepše ubiti sa jednim metkom, ali znao sam koristiti i Siage(poluautomatska) i USAS(automatska). Osobno kod pumpaction mi je najbolja ona 870combat, a kod ovih dvije USAS prvenstveno radit toga jer je full-auto.
Ono što korsitim kod pumpaction za gadgete je ono da bolje lovi na daljinu i magnum ammo, a kod ovih auto/polu-auto isto da na doljinu bolje prima i drugi gadget imam ono da ima više metaka u spremniku jer ih potrošiš u sekundi.
upravo i mene
smrzo sam se,ono wtf????????'
vidim da nisam jedini,na forumu EA svake sekunde rokaju poruke od ljudi koji imaju isti problem,misle da je problem u centralnom serveru!
koji si lvl bio?
koji si lvl bio?
28
ali vidim da rulja ima brdo problema s tim
logiraj se na njihov forum,evo link
ma niste lvl1, to vam nije updejtalo staus do kraja. Kad če main server biti opet up, onda čete nazd biti lvl koji već jeste.
key za bc 2 na onlinekeystore.com za 141 kn (-10% discount sa steamunpowered.eu, ukupno platio 127 kn), skida se preko ea managera.. kupio, aktivirao, skida se.. sve ok..
koji si lvl bio?
28
ali vidim da rulja ima brdo problema s tim
logiraj se na njihov forum,evo link
evo rijeseno je izgleda,sada se ulogiro i ponovo level 28
ovo je bilo brzo rijeseno
Ajde ludi pomognite, sada sam iso pokrenut igricu i izbaci mi ovo: A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (5023).
Nema veze, rijeseno je.
ovo je bilo brzo rijeseno
da bar i bugove tak rijesavaju
Ako jos netko tvrdi da je CG OP,sjetite se 9. zapovijedi Carl Johnsona
"You shall not make false claim that Carl is overpowered.Carl is merely power itself"