Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.212.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Jack Sparrow kaže...
Od zadnjego patcha R6 su mi jako pale performanse. Imam dosta puno framedropova. Npr. fps mi je jučer bio na 48 i onda odjednom padne na 28, pa opet dođe na 35, pa oped padne 20.

Meni isto performanse pale tj dosta imam frejmdropova što prije nije bilo tako

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
odjavljen
pirat kaže...
I ti si mene jučer s onim "neostat2000" ownal,bio sam več lud kolko si me s tim izrokao.

Zato ti danas moram vratiti,al nemoj se previše bojati bit ću niježan.Smijeh

ok, ponesi vazelin pa cemo se igrat plantanjaPoljubac

DrNasty kaže...
Ja nisam, al jest mati moja :D Mora da si psovao :D

a ne... majke ne spominjem... iako obozavam milf-ace, 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
neaktivan

vidim da dosta pričate o nožu pa da se nadovežem

možda su ga malo sredili s obzirom da su se igrači bunili da se može ubit i sa par metara i da je ona animacija jadna kod ubijanja

neznam dal je slučajno al kad sam došo skroz blizu igraču zaklo sam ga samo tako, tako da probajte kao u stvarnosti, nema pikanja na daljinu, makar ste bili do sad naviknuti na to

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
moderator
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Meni fali DICE dogtag challenge iz 2142, tad su DICE developeri igrali po američkim i evropskim serverima, a pobjednik je bio onaj igrač koji je skupio najviše DICE dogtagova :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"Ljudovi" dobio sam igru, ali eto, nažalost ne radi na mom "sadašnjem" kompu, a on je neki Pentium4, 1GB RAMa, 2,8GHz, neka AGP grafa.

Vidimo se tek krajem 5. mjesecaPlač

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa lol fala bogu da neradiNeodlučan vrijeme ga je pregazilo i to momackiNamigiva

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Jučer na arica harbor vidim jedan medic leži i ja ga oživim,nato on mene ubije i oživi.Onda shvatim da taj dagogobert i neki green se ubiju pa oživljavaju,te su uvatili mene tako da san mora napravit suicide.Šta oni s tim dobivaju?To je bilo na bug on line serveru.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 14:20 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dery kaže...

Jučer na arica harbor vidim jedan medic leži i ja ga oživim,nato on mene ubije i oživi.Onda shvatim da taj dagogobert i neki green se ubiju pa oživljavaju,te su uvatili mene tako da san mora napravit suicide.Šta oni s tim dobivaju?

BODOVE!! ili ako si assault, samo spamas ammo box a neki tvoj kolega neka svako malo ispuca koji metak i reloada, i samo chin-chinBogataš

15 godina
neaktivan

cek dobivaju bodove a gube k.d ratio ? logicno.

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
rebelsy kaže...

cek dobivaju bodove a gube k.d ratio ? logicno.

I to se da srediti ako ih ima više, onda se podijele u dvije ekipe, pa nabijaju i killove i bodove.

16 godina

To ubija igru jer onda ih je dvoje manje na našoj strani i kako im to ne dosadi,treba ih odma kick.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 14:31 (dery).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

naravno i dolaze do ogromnih bodova, svako malo +50... ali ovo s ammo boxovima, tu ne gubis nista ali je dugotrajnije. ma to je sve za curice, meni je vecina bodova, pa bar 70% od killova i kill assista. dosta njih ih spotam i nacmem pa ih netko drugi dovrsi.

17 godina
moderator
skank666 kaže...

meni je vecina bodova, pa bar 70% od killova i kill assista. dosta njih ih spotam i nacmem pa ih netko drugi dovrsi.

Da, pogotovo se nagrađuje squad play, jer ako vas ide više, pojedinci nemaju šanse, a ako vas dvojica zapucate, jednom ide +50 za kill, dok drugom ide +40 za squad critical kill assist, što uopće nije loše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 14:42 (DrNasty).
16 godina
neaktivan

ma dej,samo laga i izbaci me cesto i pise connetion to server has been lost.....noz je katastrofa,ovako je bio bugovit,a sad jos gore,dojdem iza njega i nisam ga mogao opce upiknuti pa sam moramo shootgunom....zatim sa 870 nisam opce mogao nikog pogodit....jedino je dobro da se spremi classa i da mozes remove soldier

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...

ma dej,samo laga i izbaci me cesto i pise connetion to server has been lost.....noz je katastrofa,ovako je bio bugovit,a sad jos gore,dojdem iza njega i nisam ga mogao opce upiknuti pa sam moramo shootgunom....zatim sa 870 nisam opce mogao nikog pogodit....jedino je dobro da se spremi classa i da mozes remove soldier

A prije par mjeseci si se samnom pravdao da sve bugove može riješiti jedan patch. Igleda da nemože ni više patcheva, neki tek donose bugove.

Ste probali sad pucati sa 9A91 onim prvim smg-em, baš je dobar sad i na daljinu je dosta jak?

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan

upomoc!kupih originalni bad company 2i ne mogu igrati multi.single radi ali multi nece pa nece.na pocetku me pita znate ono koja si zemlja,mail adresa,lozinku i sl.ali kada sve to napravim ne mogu se ulogirati.pise mi invalid pasvord.idra mi je na dvd.originalna.pa sam lud ne znam sto da radim.bio sam na electronic arts stranici i pokusao se prvo tamo prijaviti ali nepomaze.nikako se ne mogu ulogirati za multiplayer.samo mi pise invalid possvord...poludio sam..jer sam je kupio zbog multi,a ne singleplayera.molim vas saeve i ostale lumene za pomoc.hvala svima

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

gle ovo sad, vani lose vrijeme. kisa, jugo itd. ne mogu u kafanu (pusim) i dodem doma ne mogu ni igrat bc2. nesto sa steamom, bla bla please try again later... jel ima jos netko takav problem? sta je to?

rijeseno , samo od sebe

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 16:26 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
skank666 kaže...

gle ovo sad, vani lose vrijeme. kisa, jugo itd. ne mogu u kafanu (pusim) i dodem doma ne mogu ni igrat bc2. nesto sa steamom, bla bla please try again later... jel ima jos netko takav problem? sta je to?

rijeseno , samo od sebe

Ni ja nemogu na steam,al srečom pa ja nemam igru preko steama.Osmijeh

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina

je imao tko ovakav problem? i kako ga rijesiti

http://i42.tinypic.com/2e1vosg.png

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

rijeseno , samo od sebe

U glavnom Steam direktoriju nađi "ClientRegistry.blob" i obriši ga. Trebao bi biti odmah ispod foldera userdata.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 16:41 (MegaMass 2000).
16 godina
moderator
null kaže...

je imao tko ovakav problem? i kako ga rijesiti

http://i42.tinypic.com/2e1vosg.png

Deaktivirali su ti ključ,nazovi onog od kojeg si kupio ključ nek ti da novi.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
neaktivan

@ Danny_HR, možeš li nam opet dati SS da vidimo koji BOL server BC2 po popularnosti? Jel još stoji na 96. (čini mi se) mjestu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4ucker kaže...

@ Danny_HR, možeš li nam opet dati SS da vidimo koji BOL server BC2 po popularnosti? Jel još stoji na 96. (čini mi se) mjestu?

EVO

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
4ucker kaže...

EVO

HVALA! :))

16 godina
odjavljen

sto ovo znaci, kako ja mogu biti 4?. nisam toliko dobar! kakvi su to kriteriji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

sto ovo znaci, kako ja mogu biti 4?. nisam toliko dobar! kakvi su to kriteriji?

Sveukupno si po skoru četvrti, na bug serveru.

Možda bi bio i bolji da je od prije brojilo, jer kad je danny uključio server nije brojalo odmah. Nego tek negdje mjesec dana poslje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 17:59 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen

ma ja se cudim svojoj, po mome misljenju, previsokoj poziciji?! ali necu se zalit

17 godina
neaktivan

Jedini problem kojeg sam uočio nakon novog patcha je da se ne mogu uvijek spawnati na squad mateove jer su im imena u sivoj boji kao da su mrtvi, a nisu.

A što se tiče oružja, da li se još nekome čini da m60 sada trza k'o divlji konj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jastreb kaže...

Jedini problem kojeg sam uočio nakon novog patcha je da se ne mogu uvijek spawnati na squad mateove jer su im imena u sivoj boji kao da su mrtvi, a nisu.

A što se tiče oružja, da li se još nekome čini da m60 sada trza k'o divlji konj?

ili jesu mrtvi, ili su u vozilu koje nema mjesta, pa pise "kao" da su mrtvi, ali su u vozilu i nemozes se spawnati kod njih

zasto sam ja DEVIL :((((((((( zasto sam ja DEVIL :(((((((((
BC2 nick: herro Ray
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 18:33 (null).
16 godina

jel se još kome dogodilo da kada gađa gustavom tenkove da raketa ne eksplodira, kao onaj bug sa nožem. ili mi se možda učinilo???

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice