Meni isto performanse pale tj dosta imam frejmdropova što prije nije bilo tako
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato ti danas moram vratiti,al nemoj se previše bojati bit ću niježan.
ok, ponesi vazelin pa cemo se igrat plantanja
a ne... majke ne spominjem... iako obozavam milf-ace,
vidim da dosta pričate o nožu pa da se nadovežem
možda su ga malo sredili s obzirom da su se igrači bunili da se može ubit i sa par metara i da je ona animacija jadna kod ubijanja
neznam dal je slučajno al kad sam došo skroz blizu igraču zaklo sam ga samo tako, tako da probajte kao u stvarnosti, nema pikanja na daljinu, makar ste bili do sad naviknuti na to
Meni fali DICE dogtag challenge iz 2142, tad su DICE developeri igrali po američkim i evropskim serverima, a pobjednik je bio onaj igrač koji je skupio najviše DICE dogtagova :D
"Ljudovi" dobio sam igru, ali eto, nažalost ne radi na mom "sadašnjem" kompu, a on je neki Pentium4, 1GB RAMa, 2,8GHz, neka AGP grafa.
Vidimo se tek krajem 5. mjeseca
pa lol fala bogu da neradi vrijeme ga je pregazilo i to momacki
Jučer na arica harbor vidim jedan medic leži i ja ga oživim,nato on mene ubije i oživi.Onda shvatim da taj dagogobert i neki green se ubiju pa oživljavaju,te su uvatili mene tako da san mora napravit suicide.Šta oni s tim dobivaju?To je bilo na bug on line serveru.
Jučer na arica harbor vidim jedan medic leži i ja ga oživim,nato on mene ubije i oživi.Onda shvatim da taj dagogobert i neki green se ubiju pa oživljavaju,te su uvatili mene tako da san mora napravit suicide.Šta oni s tim dobivaju?
BODOVE!! ili ako si assault, samo spamas ammo box a neki tvoj kolega neka svako malo ispuca koji metak i reloada, i samo chin-chin
cek dobivaju bodove a gube k.d ratio ? logicno.
cek dobivaju bodove a gube k.d ratio ? logicno.
I to se da srediti ako ih ima više, onda se podijele u dvije ekipe, pa nabijaju i killove i bodove.
To ubija igru jer onda ih je dvoje manje na našoj strani i kako im to ne dosadi,treba ih odma kick.
naravno i dolaze do ogromnih bodova, svako malo +50... ali ovo s ammo boxovima, tu ne gubis nista ali je dugotrajnije. ma to je sve za curice, meni je vecina bodova, pa bar 70% od killova i kill assista. dosta njih ih spotam i nacmem pa ih netko drugi dovrsi.
meni je vecina bodova, pa bar 70% od killova i kill assista. dosta njih ih spotam i nacmem pa ih netko drugi dovrsi.
Da, pogotovo se nagrađuje squad play, jer ako vas ide više, pojedinci nemaju šanse, a ako vas dvojica zapucate, jednom ide +50 za kill, dok drugom ide +40 za squad critical kill assist, što uopće nije loše.
ma dej,samo laga i izbaci me cesto i pise connetion to server has been lost.....noz je katastrofa,ovako je bio bugovit,a sad jos gore,dojdem iza njega i nisam ga mogao opce upiknuti pa sam moramo shootgunom....zatim sa 870 nisam opce mogao nikog pogodit....jedino je dobro da se spremi classa i da mozes remove soldier
ma dej,samo laga i izbaci me cesto i pise connetion to server has been lost.....noz je katastrofa,ovako je bio bugovit,a sad jos gore,dojdem iza njega i nisam ga mogao opce upiknuti pa sam moramo shootgunom....zatim sa 870 nisam opce mogao nikog pogodit....jedino je dobro da se spremi classa i da mozes remove soldier
A prije par mjeseci si se samnom pravdao da sve bugove može riješiti jedan patch. Igleda da nemože ni više patcheva, neki tek donose bugove.
Ste probali sad pucati sa 9A91 onim prvim smg-em, baš je dobar sad i na daljinu je dosta jak?
upomoc!kupih originalni bad company 2i ne mogu igrati multi.single radi ali multi nece pa nece.na pocetku me pita znate ono koja si zemlja,mail adresa,lozinku i sl.ali kada sve to napravim ne mogu se ulogirati.pise mi invalid pasvord.idra mi je na dvd.originalna.pa sam lud ne znam sto da radim.bio sam na electronic arts stranici i pokusao se prvo tamo prijaviti ali nepomaze.nikako se ne mogu ulogirati za multiplayer.samo mi pise invalid possvord...poludio sam..jer sam je kupio zbog multi,a ne singleplayera.molim vas saeve i ostale lumene za pomoc.hvala svima
gle ovo sad, vani lose vrijeme. kisa, jugo itd. ne mogu u kafanu (pusim) i dodem doma ne mogu ni igrat bc2. nesto sa steamom, bla bla please try again later... jel ima jos netko takav problem? sta je to?
rijeseno , samo od sebe
gle ovo sad, vani lose vrijeme. kisa, jugo itd. ne mogu u kafanu (pusim) i dodem doma ne mogu ni igrat bc2. nesto sa steamom, bla bla please try again later... jel ima jos netko takav problem? sta je to?
rijeseno , samo od sebe
Ni ja nemogu na steam,al srečom pa ja nemam igru preko steama.
rijeseno , samo od sebe
U glavnom Steam direktoriju nađi "ClientRegistry.blob" i obriši ga. Trebao bi biti odmah ispod foldera userdata.
Deaktivirali su ti ključ,nazovi onog od kojeg si kupio ključ nek ti da novi.
@ Danny_HR, možeš li nam opet dati SS da vidimo koji BOL server BC2 po popularnosti? Jel još stoji na 96. (čini mi se) mjestu?
@ Danny_HR, možeš li nam opet dati SS da vidimo koji BOL server BC2 po popularnosti? Jel još stoji na 96. (čini mi se) mjestu?
HVALA! :))
sto ovo znaci, kako ja mogu biti 4?. nisam toliko dobar! kakvi su to kriteriji?
Sveukupno si po skoru četvrti, na bug serveru.
Možda bi bio i bolji da je od prije brojilo, jer kad je danny uključio server nije brojalo odmah. Nego tek negdje mjesec dana poslje.
ma ja se cudim svojoj, po mome misljenju, previsokoj poziciji?! ali necu se zalit
Jedini problem kojeg sam uočio nakon novog patcha je da se ne mogu uvijek spawnati na squad mateove jer su im imena u sivoj boji kao da su mrtvi, a nisu.
A što se tiče oružja, da li se još nekome čini da m60 sada trza k'o divlji konj?
Jedini problem kojeg sam uočio nakon novog patcha je da se ne mogu uvijek spawnati na squad mateove jer su im imena u sivoj boji kao da su mrtvi, a nisu.
A što se tiče oružja, da li se još nekome čini da m60 sada trza k'o divlji konj?
ili jesu mrtvi, ili su u vozilu koje nema mjesta, pa pise "kao" da su mrtvi, ali su u vozilu i nemozes se spawnati kod njih
jel se još kome dogodilo da kada gađa gustavom tenkove da raketa ne eksplodira, kao onaj bug sa nožem. ili mi se možda učinilo???