Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.213.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Travn0Shik kaže...
DrNasty kaže...

Sad smo odigrali dobru partiju, gubili smo rundu, 9-16 u tiketima, onda sam napravio jedan kill streak, skank i još neko su dobili gustav, nekog sam onda još zaklao u kući, a na kraju je raketa iz gustava završila nekom u glavi i dobijemo rundu :D

Evo screensa, preko 17k bodova :D

(a i rundu prije sam uradio ownage s tenkom, 19-5 k/d, tank whore, šta ćete... :D)

lako takav kill streak kad je takav nebalans :P (drugi ss)

ma to su rage quit-ali kad ih je dr nasty ubio :D

BC2: NoobsMcKenzie_HR
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Uuu što sam se sad izguštao sa smoke launcherom, igrali africa harbor. Prvo se branili i ja sve po njihovim snajperima bacam dimne bombe pa oni nema šta idu u napad a onda ih sve počistio sa augom. Nisu uspjeli ni prva dva m-coma uništitiSmijeh A onda kad smo napadali, opet bacao dimne na njihove tenkove i naravno snajpere. A najveći gušt je da prostorije di se nalazi m-com bacim dve dimne i aktiviram m-com, zatim ekipa ulijeće i samo traži crvenu lampicu što svjetli(jer ništa drugo i ne vide) a mi ih samo skidamo svako iz svog kutaCool A čak sam i jedno trojicu ubio sa smoke nadeomOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
Y2K2 kaže...

Upravo sam instalirao igru i napravio update,udjem u bug server i na stazu i odmah me izbaci i sad vise ne mogu nac server

ni kad upisem ime servera,jel zna netko u cem je problem..

I jos me izbacuje iz svakog servera nakon 10minuta igre.

Provjeri da ti firewall ili antivirus neblokira igru(da je ima u dopusteno), pokreni igru kao administrator.
Ako nenalazi server mozda treba malo jos sacekati da pretrazi.

Server sad odmah nadje,al me i dalje izbacuje,m pise samo kad me izbaci conection lost.

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
16 godina
Stoja kaže...

Uuu što sam se sad izguštao sa smoke launcherom, igrali africa harbor.

Arica harbor, ne africa harbor.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Stoja kaže...

Uuu što sam se sad izguštao sa smoke launcherom, igrali africa harbor.

I ja kada sam prvi put vidio ime mape mislio sam da je Africa Harbor, ali sam kasnije skužio.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
17 godina
neaktivan

Ovo što je sknk spominjo, 41 puta sam napravio killstreak od 6, a samo 10 puta killstreak od 8. Dosta je teško ubit osmero ljudi kad imam avg lifetime 39 sekundi xD

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Aaa koji sam ja panj, ja ne bi ni pročitao kako treba samo vidim da piše africa, i staza se odvija u pustinji tako da ni trentuka nisam posumnjao u svoj stavSramim se Al eto da nema bug foruma i dalje bi živio u zabludiBelji se

@ige: a znas kako je meni tek? Imam 102 6x killestreaka a samo 25 8x killstreaka, nešto nevjerojatnoŠutim

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 21:13 (Stoja).
15 godina

evo par dobrih rundi sad :)

skank nam se pohvalio da ima velikoga i da bi se igro plantanja hahah :D

1. 1.
2. 2.
3. 3.
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 22:43 (Travn0Shik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

POZ

Jeli netko kupio igru,odnosno key sa onlinekeystore.com, i kakva su iskustva s njima (pisao sam već da su mi deaktivirali key pa sad čekam EA da odgovori). I koji bi mi online store preporučili, zahvaljujem unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
milan kaže...

POZ

Jeli netko kupio igru,odnosno key sa onlinekeystore.com, i kakva su iskustva s njima (pisao sam već da su mi deaktivirali key pa sad čekam EA da odgovori). I koji bi mi online store preporučili, zahvaljujem unaprijed.

eNabava ATW!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
eNabava, sve preporuke. Key ti je tamo 210 kn (točnije 209).
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
17 godina

Otkad se update uradio problemi nastali, pusti me da igram jedno 15-20 min i onda samo zastopa igra i izbaci me

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

imam problem sa igrom,radi presporo cca.20 fps na max postavkama,a kad smanjim postavke i na medium i na low igra je jos prespora i opet dobivam 20 fps.

Konfiguracija:

Sapphire ATI Radeon HD 4670 512MB GDDR4,AMD Dual-Core(2.11GHz),3GB DDR2 RAM

Ako netko zna u čemu je problem,moli odgovor...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi rekao da ti je procesor slab,probaj ga malo kloknit,ja imam slabiju grafu od tvoje al zato jaci proc.. pa imam 30do35fps  na medium postavkama.

al vidi sta ce ti i  drugi rec..

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
17 godina

Meni je nemoguće igrat na serverima sa 32 igrača....previše lagga...

Ponekad mi fps zna pasti i ispod 20...

Igram na medium postavkama bez aa i af na 1680x1050...

Čak i kad stavim na low isti vrag....nema poboljšanja...

Evo idem sad skinit 10.4a drivere pa ću sutra vidit hoće li bit poboljšanja...

Bit će!
17 godina
neaktivan
Unique sa time bi ti trebalo biti bolje.

Frend sa sličnim setupom samo 4850 igra na medium sve na 30 fps-a na 32 slota.

S tim da on igra na 1920*1200.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
moderator

Je, ali s kojim CPU? I zar ti beta driveri ne fixaju samo loadanje na 5xxx seriji?

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
neaktivan

Od kad je dosao ovaj patch samo problemi...

Stalno mi laga! 

A imam 12 mbs download a 0,62 upload! Nikad mi to nije radilo (u 99.999% nije), a sada svaku partiju!

Prvo sam mislio da mozda steka, pa sa smanjio detalje na medium, opet isto ukljucim fraps,

kad ono stabilno nikad ne padne ispod 38, najcesce stoji na 55 - 60(ogranicenje je na 60) a problem je ostao!

Onda na kraju sam resetirao ruter, i racunalo pa sam odigrao cijelu partiju bez problema (skoro cijelu)!

Danas cu obrisati antivirusni program, pa cemo ponovo probati. 

Prestrasno je za igrati ovako, treba uzeti  server u HR. I neka je duplo skuplje, skupit ce se mjesecno za dva servera ako treba!!!

Jucer ja pucam u sknk666, i on padne na pod mrtav (neko ga je drugi ubio), nakon jedno pola sekunde (nakon sto je vec pao na pod),

ja poginem i pise da me je sknk666 ubio sa neostad2000 ?!?!?!?

Onda prodjem iza snajperista, i pucam mu u glavu i on nista, ja relodam kad iskoci da sam ubio tog i tog sa headshootom! 

Presmjesno, a najcesce im je ping oko 200 (odnosno 100), sto i nije toliko pretjerano!

Dok hodam mi se cini kao da me svake sekunde vrati jedan cm nazad, jako tesko za opistai i skoro da se ne osjeti, ali je jako iritantno!!!

Molim prijedloge, savjete,dog tagove, krunicu... :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 9:17 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...

I na drugim serverima, koji imaju manji ping od BUG servera se to događa, znači sumnjam da je to striktno povezano sa lagom. Ciljam u protivnika a on mi se "teleportira" par metara naprijed pa onda sve stane i vidim da sam mrtav a on kilometar dalje. Onda jedno vrijeme kao sve ok pa opet, pojavljuje se to svaki određen interval.

17 godina
neaktivan
Nema to veze sa lokacijom servera.

Na kraju krajeva, servera u HRV ni nema.

Problem je do R11 servera, vratio se rubber banding i lag koji je bio prisutan u R6.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
I kako da sada to rijesim? I zasto je to konstantno prisutno?
A sto se tice servera, mislim da sam negdje procitao da bi se uskoro trebali pojaviti.
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Nebi znao kako da riješiš. Nikako zapravo.
Problem je u samim serverima.

Ja sam imao problema jučer popodne, ali već navečer je bilo sve ok. Mislim da ti kao klijent nemaš apsolutno nikakvog utjecaja na to.
17 godina
DrNasty kaže...

Je, ali s kojim CPU? I zar ti beta driveri ne fixaju samo loadanje na 5xxx seriji?

CPU ja Athlon 6000+ na 3.2 GHz a driveri mi nisu pomogli sa bržim loadanjem, a ni sa fps....čak je i gori fps....

Ma užas...sve sam već isprobao savjete sa neta i ništa ne pomaže...

Bit će!
16 godina
odjavljen

e sinoc sam bio zadovoljan sam sa sobom, tj "samozadovoljio sam se" , igrom preverznjacine. nikad brze nisam skupio 10 zlatnih zvjezdica kao s neostedom, tj jedino s njim sam skupio i ,pardon, nozem... malo mi ga je zao ali ko ga je8e, necu ga vise koristit idemo trazit dalje paklenu kombinaciju...

svida mi se ona puska ne znam kako se zove, puca pojedinacno... m-nesto ili g (a nije 3)... e bezveze mi je sto na nju ne mogu stavit neku optiku...  nije losa puskica ali fali joj optika. ne kuzim zasto to nisu napravili, pa nije to puska za blisku borbu..

i sinoc sam opet dobio nemessis pin i opet mi ga nije priznalo za onu pokakanu insigniu... sad me vec to pocelo zivcirat.. i onaj noz, malo kolje malo ne... sinoc uletio medu njih 2, jednog ohladio skoknuo lavljim skokom na drugog, potegnem na njega noz- i desi se nista.. a on onako ljutt sto sam mu ubio prijatelja ispuca u mene cijeli magazin...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

svida mi se ona puska ne znam kako se zove, puca pojedinacno... m-nesto ili g (a nije 3)... e bezveze mi je sto na nju ne mogu stavit neku optiku...  nije losa puskica ali fali joj optika. ne kuzim zasto to nisu napravili, pa nije to puska za blisku borbu..

M14 MOD 0 ENHANCED

Bilo je negdje rasprava na EA forumu, pa je jedan od developera rekao da kad bi stavili optiku na njih M14 i G3 da imali funkciju snajpera.

"A significant number of community members have recently asked "Where are the 4x Rifle Scope and Red Dot Sight for the G3 and Mk14?"  After all, they appeared briefly in some preview videos, and were in the game at some prelaunch community events. Where'd they go?  Simply put, optics on the All Kit weapons were removed before we launched the game.

Why were All Kit optics removed?

Tests internally and with playtest groups showed that when equipped with the 4x Rifle Scope these All Kit weapons functioned similar to the Recon kit's weapons.  Removing these optics preserved the distinct combat roles of each Kit, and generally reduced the amount of sniping on the Battlefield.  Without optics the G3 and Mk14 are interesting alternate weapons for each class, without becoming overpowering.

Will we ever see All Kit optics return?

We don't currently have any plans to introduce optics for the All Kit weapons.  But we are eager to hear even more opinions from the community.  Do you want to see All Kit optics?"

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 10:32 (thesekiman).
17 godina
moderator
skank666 kaže...

i onaj noz, malo kolje malo ne... sinoc uletio medu njih 2, jednog ohladio skoknuo lavljim skokom na drugog, potegnem na njega noz- i desi se nista.. a on onako ljutt sto sam mu ubio prijatelja ispuca u mene cijeli magazin...

Sinoć i meni isto. Prilazim liku s boka, on puca na moje (nek puca, ko ih yebe ;)), potegnem nož, a lik trznu glavom kao da sam mu šamarčinu opalio. Onda je istresao 30 metaka u iznenađenog mene. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 11:08 (DrNasty).
16 godina
odjavljen

e jucer popodne sam bio sluzbeno ownan, pwnan i sve sto ide uz to... ti i rasta barbie... jeste stucali?

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
moderator
skank666 kaže...

e jucer popodne sam bio sluzbeno ownan, pwnan i sve sto ide uz to... ti i rasta barbie... jeste stucali?

I ti si mene jučer s onim "neostat2000" ownal,bio sam več lud kolko si me s tim izrokao.

Zato ti danas moram vratiti,al nemoj se previše bojati bit ću niježan.Smijeh

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
Od zadnjego patcha R6 su mi jako pale performanse. Imam dosta puno framedropova. Npr. fps mi je jučer bio na 48 i onda odjednom padne na 28, pa opet dođe na 35, pa oped padne 20.
Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 11:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
skank666 kaže...

Ja nisam, al jest mati moja :D Mora da si psovao :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice