Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.213.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
DJECHACHIC kaže...

Koju kombinaciju tipki koristite za snimanje videa preko xfire-a u igri?

Xfire-Tools-Options-Xfire ingame-namjestis sebi tipku koju hoces.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 12:01 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
DJECHACHIC kaže...

odes u xfire options i namjestis sebi tipku koju ti zelis.

Znam al postavljeno mi je scroll lock + v i ja to udaram ko majmun i nece mi snimat.

BF:BC2 ingame:xRALEx
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
DJECHACHIC kaže...

on to vjerovatno i zna :) mislim da je htjeo vidjet koje ostali koriste, ja stavljam F8+F9, al samo jednom sam koristio XF snimac, inace koristim PlayClaw

www.crobadcompany.com
17 godina
DJECHACHIC kaže...
D3ViL kaže...
DJECHACHIC kaže...

Znam al postavljeno mi je scroll lock + v i ja to udaram ko majmun i nece mi snimat.

Pa promjenis si sam, recimo "+" Screenshot, "-"  Video, "*" otvara chat. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
DJECHACHIC kaže...
D3ViL kaže...
DJECHACHIC kaže...

Pa promjenis si sam, recimo "+" Screenshot, "-"  Video, "*" otvara chat. . .

Neće opet.Radi u svim drugim igrama.

BF:BC2 ingame:xRALEx
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

odi na options>games>bad company2 i odaberi ono D3D9 ako igras na dx9>D3D10 ako igras na dx10 i tako dalje..

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za sve one koji govore da im je knife zbugan, evo ja sam opet napravio jedno 10 killova sa nožem a u nekoliko slučajeva sam ubio tipa kad sam mislio da neće(onako je samo mahnuo sa nožem, nije ga zabio) tako sam barem troje ubio, te niti jednom mi nije bilo da nije registrirao...eto možda sam je sreće da mi se to ne dogodi Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...

Za sve one koji govore da im je knife zbugan, evo ja sam opet napravio jedno 10 killova sa nožem a u nekoliko slučajeva sam ubio tipa kad sam mislio da neće(onako je samo mahnuo sa nožem, nije ga zabio) tako sam barem troje ubio, te niti jednom mi nije bilo da nije registrirao...eto možda sam je sreće da mi se to ne dogodi Neodlučan

Ja isto uglavnom uspjevam ono sto sam mislio da je kraj. Vec se vidim mrtvim i ipak ga izbodem. Ali bilo je par situacija gdje sa leda 3 puta ga probodem i nisam uspio ga ubit. Ono wtf???

Ali ipak mi se svida vise ovaj sistem klanja nego klasika kao npr kod coda.

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
15 godina
neaktivan
- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 12:52 (rebelsy).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta je sa ovim flag defender pinom? 5 puta mi je pisalo flag defence +30 ali nisam dobio pin WTF?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

mislim da ne smijes poginut dok branis zastavu....

znaci moras ih 4 rijesit braneci zastavu a da ne pogines

i jos je zbugana ona insignia za  5 nemessis pin i 5 payback pina... falio mi jedan nemessis i dobio ga cak dva put i djubre nece da mi prizna...

i jos nesto, cisto onako iz dosade.... svaki puta ali ama bas svaki puta me ubiju kad imam kill streak od 7, i to nekako bezveze. jedva izvucen zivu glavu iz guzve i sakrijem se negdje onako sav izranjavan i netko bezveze baci bombu koja meni doleti ravno u krilo...  pa al me ne mozete pustit da samo jos jednog koknem... sto, pa kad je vec njih 7 leglo jos jedan manje ne igra neku veliku uloguIzlanuo se.... ja bi vama pustio

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 13:39 (skank666).
16 godina

@ rebelsy

Šteta što si ti i ostali bili nestali sa servera kad smo se počeli puškarati(pirat je valjda pobjegao kad sam mu 2 dog taga uzeoBelji se) Poslije sam ljudima pokazao prezentaciju smoke launchera i koliko je ta stvar korisna. Uglavnom, napadači nam nisu mogli ni mrdnuti. Ja sam bacao granate(čak bi mogao reći je već bilo na granici spama, jer se granate prebrzo loadaju iz ammoboxa skoro kao obična municija, ne stigneš drugu granatu reloadat već prvu dobiješ nazad) i lijepo bi im sakrivao rute kud bi išli. Prvo, snajperi su im bili out, te su onda oni pošto nemogu ništa išli u napad, te tako bili lake mete. Zatim bradley im nije imao apsolutno ikakvog smisla. Na brzinu bi rushao što bliže nama, a ja bi ga onda spucal sa 2-3 smoke granata i totalno ga oslijepio u 360 stupnjeva. On se pokušavao iskoprcat iz toga(pucao je i naslijepo i nisam siguran je li uopće i tlo pogodioBelji se) a naši inžinjeri su ga bez problema skinuli jer je neko prije nego sam bacio granate pogodio tracer-om, dalje je sve jasnoNamigiva

Uglavnom, pješadije nije mogla ništa, oni su se pokušavali izvući iz magle, i kad bi izašli dočekali bi ekipu koja bi doslovno streljala, nisu mogli apsolutno ništa. A onda bi ja znao kao rambo u maglu uletiti i par dogtagova maznut da oni pojma nemajuSmijeh

Uglavnom, koristite smoke grenade! Pogotovo kad se branite u rushu, jer ve se lijepo ukampate(što je cilj, jelte) te samo čekate da ovi ko čorave kokoši istrče iz dima da ih skinete, a što je najbolje nemorate se bojati snajpera(sjetite se wookie hilla i zamislite ga u ogromnom oblaku dima). Ja vam garantiram da ćete uživati braneći se a da će protivnička ekipa dobiti slom živaca, barem dva putaCool

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

mislim da ne smijes poginut dok branis zastavu....

znaci moras ih 4 rijesit braneci zastavu a da ne pogines

i jos je zbugana ona insignia za  5 nemessis pin i 5 payback pina... falio mi jedan nemessis i dobio ga cak dva put i djubre nece da mi prizna...

i jos nesto, cisto onako iz dosade.... svaki puta ali ama bas svaki puta me ubiju kad imam kill streak od 7, i to nekako bezveze. jedva izvucen zivu glavu iz guzve i sakrijem se negdje onako sav izranjavan i netko bezveze baci bombu koja meni doleti ravno u krilo...  pa al me ne mozete pustit da samo jos jednog koknem... sto, pa kad je vec njih 7 leglo jos jedan manje ne igra neku veliku uloguIzlanuo se.... ja bi vama pustio

Ako ti je stvarno toliko stalo do tih 8 killova, samo otiđi na HC server, uzmi recona i ona snježna mapa di počinješ spuštanjem s padobranom ima pogled s jednog kraja mape na drugi, tu si možeš nabit taj kill streak. Ako baš oćeš bit faca onda to isto možeš napravit i sa napadačkom klasom, uzmi 4x snajper i ono bolje rukovanje s puškom (netreba ti mag ammo) i na toj istoj mapi kod prvog dijela mape na "B" točki imaš line of sight sa ljeve strane (prilikom pogleda na mapu) koji je udaljen taman za tvoj nišan. Tu se ujedno i spawnaju na "B" točki tako da je to puno bolje jer ćeš ujedno i pomoć svom timu da osvoji tu zastavu a sa snajperom, odnosi se na ono gore što sam napisa, ne pomažeš nikom. :)

PS. Ja to neradim, da me sad ne napadnu da nabijam k/d, upravo suprotno meni su to radili :) a i neigram sa reconom više od kada sam sve otključa za njega. E da i x12 snajper pomaže, prepostavljam da ga imaš.

16 godina
odjavljen

gle lagao bih kad bi rekao da mi nije stalo ali mi i nije bas toliko bitno.. malo se vise cuvam tek kad vidim da sam dobio kill streak od 6. ne idem namjerno na kill streak x8. uostalom, to nije moj stil igre. moj stil igre je dosta sebican, ne zanima me k/d ratio vec koliko gamadi cu potegnut dole sa sobom.. npr. vidim ih par u kuci na katu, prvo bombu kroz prozor i uletim gore sa svojim neostedom i pimp.. pardon nozem i udri. svaki put poginem ali ih i potegnem, bar 2, sa sobom. uvijek se spawnam, kad vidim na minimapi da je jedan iz mog squda okruzen gamadi, kod njega. i da ubijem jednog ja sam zadovoljan. i zato mrzim kad vidim pipice od IGRACINA kako se povlace skroz iza mcoma da bi ga, toboze, obranili. ssamo ne znam kako ga to oni misle obranit (kao sinoc).. vjerovatno molitvom..

sto je veca sranje na mapi ja sretniji.. a jos kad vidim tenkove a ja pun c4,ajoj. trcim s jednog kraja mape na drugi samo da ga posvetim

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 14:13 (skank666).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

moj stil igre je dosta sebican, ne zanima me k/d ratio vec koliko gamadi cu potegnut dole sa sobom.

Ti isto ko i ja, ne bižim od fighta nego ga tražim. Smijeh

15 godina
skank666 kaže...

jucer sam i ja nekog nozem zarezao 3 puta i vidim kako krv sprica ali on ne pada... a sto je najbolje on stoji mirno i ne kuzi da se ja mucim iza njega da ga zakoljem... ali je skuzio i onda je on zaklao mene.. popi7di* sam.... skoro sam svu periferiju rasturio glavom

meni se isto to dogodilo kad sam tebe pokuso sa nozem ubit. 3 puta tebe u ledja al nista. onda sam te u glavu s gunom :D

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
Travn0Shik kaže...
meni se isto to dogodilo kad sam tebe pokuso sa nozem ubit. 3 puta tebe u ledja al nista. onda sam te u glavu s gunom :D

bar si mi skratio muke...Smijeh

15 godina
Vakaka kaže...
skank666 kaže...

moj stil igre je dosta sebican, ne zanima me k/d ratio vec koliko gamadi cu potegnut dole sa sobom.

Ti isto ko i ja, ne bižim od fighta nego ga tražim. Smijeh

Tak i ja pa imam K/D 0.75

A pa kaj, bar mi pišo nije mali...Cool

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
15 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Tak i ja pa imam K/D 0.75

A pa kaj, bar mi pišo nije mali...Cool

dobar :)

www.crobadcompany.com
16 godina

Ja bi prije rekao da je smoke bolje koristan napadačima jer nije svrha smoka da ga baciš i čekaš da neko izađe iz njega, nego je svrha da ga ti baciš na mjesto gdje vidiš da neprijatelji gledaju, mislim gdje vidiš da te imaju na nišanu. Znači baciš smoke naprimjer na cestu da bi mogao protrčati preko nje jer na tu cestu gledaju dva snajperista, na taj način smoke ti je napravio zid koji te štitio da te neprijatelji nevide.

Znači idu napadači u napad i bace smoke tako da blokira defenderima vid, i da napadači mogu sigurno priječi put.

što se tiče k/d ratia, ne mora značiti ako imaš dobar k/d da kempaš, ja sam stalno u pokretu ali se čuvam. Mislim krečem se pametno, točnije krečem se od covera do covera i k/d mi je 1.17

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja bi prije rekao da je smoke bolje koristan napadačima jer nije svrha smoka da ga baciš i čekaš da neko izađe iz njega, nego je svrha da ga ti baciš na mjesto gdje vidiš da neprijatelji gledaju, mislim gdje vidiš da te imaju na nišanu. Znači baciš smoke naprimjer na cestu da bi mogao protrčati preko nje jer na tu cestu gledaju dva snajperista, na taj način smoke ti je napravio zid koji te štitio da te neprijatelji nevide.

Znači idu napadači u napad i bace smoke tako da blokira defenderima vid, i da napadači mogu sigurno priječi put.

što se tiče k/d ratia, ne mora značiti ako imaš dobar k/d da kempaš, ja sam stalno u pokretu ali se čuvam. Mislim krečem se pametno, točnije krečem se od covera do covera i k/d mi je 1.17

Kod mene je problem što non stop sam prvi (među prvim) u pokušaju aktiviranja bombe na m-comu a igram na HC serverima... pa moš zamislit kako je lipo. Poginem 3 puta prije nego uspijem aktivirat bombu a dimna granata ne pomaže na m-comu jer svi spamaju od bombe, gustava ^^ do rešetanja sa m60 na tu poziciju ako i posumnjaju da si se približio. :P

PS. Ne desi se malo puta da poginem i od svog tima zbog je...og m strikea. >.<

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ne zanima me k/d ratio vec koliko gamadi cu potegnut dole sa sobom..

e ovo bi si najradje stavio u potpis Osmijeh

obozavam uletit u guzvu al posto igram vecinom s assaultom onda potrosim sve metke od puske, pa od pistolja pa za kraj GL i onda ak stignem jos zahmahnut nozicem je dobro...

a jednom sam takav masakr napravio da bi se i rambo posramio...

grupa od nekih cca 10 neprijatelja(defenderi) na okupu samo spamalo s granatama,gl i cg, i mi vec pri kraju s ticketima i ja smoke pored njih uletim im z boka i onda smoke u njih i nekih 6 sam nozem zaklao, nisu imali pojma ko ih kolje, da je bio FF on pa sami sebe bi poubijali jer su pucali ko da su vidili predatora...

kak sam bio sretan nakon toga... Smijeh

16 godina
neaktivan
Bilo je nešto da Diabolic Serveri (domaći) rade na tome da ''dovedu'' BC2 servere u Hrvatsku. Što je s tim sada?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
17 godina

Ne znam ljudi kako je vama ali meni je jako čudno da su kontrole za vertikalnu os kod uav i helikoptera potpuno obrnute....

Ne daj bože da u istoj rundi želim vozit i jedno i drugo onda moram svaki put ići u opcije i klikat na vertical invert....ne kužim zašto su to tako napravili....

Nisam se samo jednom prevrnio u heliću potpuno zaboravivši na obrnute kontrole Smijeh

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 17:12 (unique83).
15 godina
neaktivan

prvih par puta je cudno, al naviknes se s vremenom

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 17:19 (thesekiman).
15 godina
neaktivan

Upravo sam instalirao igru i napravio update,udjem u bug server i na stazu i odmah me izbaci i sad vise ne mogu nac server

ni kad upisem ime servera,jel zna netko u cem je problem..

I jos me izbacuje iz svakog servera nakon 10minuta igre.

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 18:25 (Y2K2).
17 godina
Y2K2 kaže...

Upravo sam instalirao igru i napravio update,udjem u bug server i na stazu i odmah me izbaci i sad vise ne mogu nac server

ni kad upisem ime servera,jel zna netko u cem je problem..

I jos me izbacuje iz svakog servera nakon 10minuta igre.

Provjeri da ti firewall ili antivirus neblokira igru(da je ima u dopusteno), pokreni igru kao administrator.
Ako nenalazi server mozda treba malo jos sacekati da pretrazi.

17 godina
moderator

Sad smo odigrali dobru partiju, gubili smo rundu, 9-16 u tiketima, onda sam napravio jedan kill streak, skank i još neko su dobili gustav, nekog sam onda još zaklao u kući, a na kraju je raketa iz gustava završila nekom u glavi i dobijemo rundu :D

Evo screensa, preko 17k bodova :D

(a i rundu prije sam uradio ownage s tenkom, 19-5 k/d, tank whore, šta ćete... :D)

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Ne znam ljudi kako je vama ali meni je jako čudno da su kontrole za vertikalnu os kod uav i helikoptera potpuno obrnute....

Zato sam ja odustao od UAV-a, ali mislim da se kontrole mogu namjestiti, samo se još nisam sjetio probati.

15 godina
DrNasty kaže...

Sad smo odigrali dobru partiju, gubili smo rundu, 9-16 u tiketima, onda sam napravio jedan kill streak, skank i još neko su dobili gustav, nekog sam onda još zaklao u kući, a na kraju je raketa iz gustava završila nekom u glavi i dobijemo rundu :D

Evo screensa, preko 17k bodova :D

(a i rundu prije sam uradio ownage s tenkom, 19-5 k/d, tank whore, šta ćete... :D)

lako takav kill streak kad je takav nebalans :P (drugi ss)

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice