Sta je ovo sad Bug Server Hard Core, bar tako pise u Server Info (server je pun)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko vidim po screenshotu koji je pirat stavio ovdje i dalje možeš ući u server i igrati sam, samo ti se ne računaju bodovi. Tako da je vježbanje pilotiranja i dalje omogućeno, a možda se i ne računaju negativni bodovi kad suicidaš ;)
Zašto neki serveri imaju one gluposti da nonstop nešto piše???
Nesmiješ ovo,nesmiješ ono,server kaže ovo server kaže ono i tako se non stop ponavlja i ništa nevidiš jerbo to piše do pola ekrana!!!
Kakva debilana
Ajd da na početku te upozori ali nonstop ponavljat pet rečenica od kojih nevidiš ništa je užasno
BFBC 2 ima bolji mp od svih CODova, daleko je "realniji" i zarazniji ali brate katastrofa im je optimizacija i napola je dorađen po pitanju komunikacije sa serverima, jednostavno je nepregledan čak i da štimaju favoriti i ostale stvari..jbg nemoš jare i pare....a nabijem ih na k... zbog deaktivacije mog ključa još vodom bitku s EA supportom i njhovih managmet levelima...no dobro ionako sam samo osrednji igrač može igra i bez mene. Sve pohvale BUG serveru iako ima ponekad malo preseravanja i želje da se bude prvi u timu....
LoooL Dice je već izdao servere R11. LINK
Neka neka, treba popraviti stvari koje je novi patch uzrokovao ne da čekamo sad mjesec dana da takav propust isprave. Još kad bi uletio i patch da maknu onaj blesavi lag prije respawna ja bi bio sretan ko malo dijete
kad se ulazi na server i poslje loadinga imam ogroman lagg ... stisnem ''enter the battle'' i nece mi primit i onda za jedno 10sec mi udje...
Neka neka, treba popraviti stvari koje je novi patch uzrokovao ne da čekamo sad mjesec dana da takav propust isprave. Još kad bi uletio i patch da maknu onaj blesavi lag prije respawna ja bi bio sretan ko malo dijete
jos kad bi ispravili noz, iritantni lag, te pojedine bugove s vozila ili sl. onda bi bio sretan
edit: stavili neku novu mapu
Ako neko zeli odigrat koju u Hardcore modu, potrazite server =CBC= Croatian Bad Company HARDCORE. U server browser upisat velikim CBC i to je to. Nekad server napunimo u 10 minuta, a nekad je prazan po cijele dane. Svi su dobrodošli, pogotovo domaća ekipa
jos kad bi stavili neku novu mapu
Ni sljedeci MAP PACK 3 DLC nece imat novu mapu, nego ce neke mape dobiti nove modove Laguna Alta (Squad Rush) i Nelson Bay (Squad Death Match). Izgleda da cemo se nacekati do nove mape, al to je i donekle razumljivo jer za novu mapu treba posla, a buduci da DICE radi na popravljanju silnih bugova, a istovremeno i na multiplayeru za nadolazeci Medal of Honor, necemo tako brzo vidit neku novu mapicu.
rekao sam ja davno ova igra je trebala izaci kasnije
jako puno bugova a to je iz razloga posto EA svojim nacistickim rezimom stavlja devovima nemoguce rokove
Jako puno bugova? Igra trebala izaći kasnije? APSOLUTNO NE!
Sam gameplay je odličan, druga stvar što su zasrali malo sa ovim server browserom i drugim sitnicama, al to se sve popravi ;)
EDIT: Jel radi sad napokon friend request?
Nije više bilo potrebe za nikakvim poštelavanjem.
Ali što je tu je.
Jako puno bugova? Igra trebala izaći kasnije? APSOLUTNO NE!
Sam gameplay je odličan, druga stvar što su zasrali malo sa ovim server browserom i drugim sitnicama, al to se sve popravi ;)
EDIT: Jel radi sad napokon friend request?
ima tu jos puno toga i oni to popravljaju odlicno
ali ipak su ju trebali vise izglancat i nama i njima bi onda bilo lakse
Igra još uvijek ima puno bugova, ali i takva bugovita kakva je, vjerojatno ima jedan od najboljih (ako ne i najbolji) MP ikad viđen u igrama.
ima tu jos puno toga i oni to popravljaju odlicno
ali ipak su ju trebali vise izglancat i nama i njima bi onda bilo lakse
Samo Nami!
Sta je ovo sad Bug Server Hard Core, bar tako pise u Server Info (server je pun)
Nije hardcore, greška je u server browseru. Kod mene je isti slučaj.
Ne,svaki server je hardcore ako je friendly fire upaljen.
Nije hardcore, greška je u server browseru. Kod mene je isti slučaj.
Ne,svaki server je hardcore ako je friendly fire upaljen.
Aha...OK nisam znao.
Ne radi mi server browser.
Servers found: 0
Danas oko 16 (sa novi patchem) je sve bilo oke.
Any Info ?
ja samo nemogu pronaći bugov server, ostale neke vidim
ja samo nemogu pronaći bugov server, ostale neke vidim
U server browser napiši BUG baš tako kako sam napisao, mislim velikim slovima. LINK
Onda je zbog ovoga link
sad radi
ma sta je ovo s nozem...
jel jos nekom noz totalno u banani sad ili samo meni????
ma daj...noz je sad pimpac od ovce :(
Iskreno, bolje mi je bilo prije patcha.
Ne koristim M60 pa nije zato, nego čini mi se da su sada helići beskorisni totalno, stvarno smiješno.
Uz to moj SMG sada je prejak, i razvaljujem prelako što mi se ne sviđa.
Generalno nisam zadovoljan.
Oprostite ako sam se za*ebo jer sam bio procito ovo MP – Added 15 second spawn timer for Conquest/Rush gamemodes at the start of round to prevent high end machines getting the upper hand before other machines load in.