Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.214.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Meni napokon proradili dodavanje favotira i ja sad napokon ih dodam i odem na njih,a ono svih desetak servera sto

sam dodao je zapravo registriro kao sve jedan te isti server. GAD DEMETPlač

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Vakaka kaže...
davidri kaže...

Joj. Sad trebam cekat 30 s da se spawnam, ono prije mi je bilo previse.

Sad ce se ljudi jos vise kampat jer nitko ne zeli odma poginut pa opet cekat dok se spawna Viče

Omg, to je s*anje. Ne zanima me omjer k/d pa sam tako i igra, junački u juriš... a sad ću ko miš se krit uokolo samo da ne poginem zbog glupog dugog spawna. Ako su to napravili zeznuli su stvar pravo, pogotovu za HC servere... i onako si se šuljao i pazio da ne pogineš a sad će svi kampat, ogromna glupost.

Posve suprotno. Šuljanje i pažnja da ne pogineš su dobra stvar. Drago mi je što će sada igrači biti oprezniji pa će biti manje kretena koji ginu bez smisla i tako režu tickete.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
naxeem kaže...

Posve suprotno. Šuljanje i pažnja da ne pogineš su dobra stvar. Drago mi je što će sada igrači biti oprezniji pa će biti manje kretena koji ginu bez smisla i tako režu tickete.

Treba netko i zadatak riješit (aktivirat bombu na comu) ako svi kruže oko njega ko mačka oko vruće kaše e onda se nikad ni neće riješit. Nitko nije spomenuo ginjenje bez smisla, ginem da riješim zadatak. Sad mi je samo žao što nisam screen capture bitku di sam imao omjer 4/12 k/d i bio prvi na tabeli... dobili smo tu rundu. Neznam dali često igraš na HC serverima ali tamo zna bit katastrofa, svak kampa i zna završit bitka vidiš na tabeli face imaju 16/0 k/d omjer ali izgubili bitku... e to meni živac diže.

17 godina
moderator
naxeem kaže...

15 sec respawn tajma je sasvim dovoljno. Sve duže ubija igrivost. Pa bf je to, a ne simulator, kao AA ili RO.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
17 godina

Ima li itko da mi potvrdi dal konzolaški demo radi ili imam neki problem, Danny?

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

respawn time je isti a što se tiče zamrzavanja pred spawn-nisam primjetio

Sviđa mi se novi server browser jer ima  super novih opcija kao npr hardcore disabled :D

EDIT: JAO ŠTO SAM SRETAN....UŠAO PONOVO U IGRU A KIT OSTAO ZAPAMĆEN :ddddd

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 13:52 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Znači s tim update-om se ne mogu iživljavat na praznom serveru? Kako ću onda naučit pilotirat?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

respawn time je isti a što se tiče zamrzavanja pred spawn-nisam primjetio

Sviđa mi se novi server browser jer ima  super novih opcija kao npr hardcore disabled :D

EDIT: JAO ŠTO SAM SRETAN....UŠAO PONOVO U IGRU A KIT OSTAO ZAPAMĆEN :ddddd

Na PC-u?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina

Da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, kit ostaj kako ga namistis.

17 godina

jupi je.

Jedno pitanje, onaj ea downloader mi se svaki put updaejta kad upalim net, ali svaki put radi isti update i onda mi skine i snimi zadnji update koj sam vec imao, kako rijesiti to?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
goodye kaže...

jupi je.

Jedno pitanje, onaj ea downloader mi se svaki put updaejta kad upalim net, ali svaki put radi isti update i onda mi skine i snimi zadnji update koj sam vec imao, kako rijesiti to?

Obriši ga :D

15 godina
neaktivan

odakle da skinem ati catalyst 11.4 da smanjim load time za dx10 ???

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-Hotfix.aspx

i zanima me kad skinem te 10.4 drivere (meni treba za w7/x64) jel moram uninstalirati stare 10.3 ili samo instaliram ove?

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 14:48 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ima li itko da mi potvrdi dal konzolaški demo radi ili imam neki problem, Danny?

ne radi.

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina

niti nakon update mi ne broji statse za m1 garand -.-

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hoce li taj link gore popravit probleme sa teksturama na ATI karticama?

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

pa nezz sta popravlja ... na dx10 ja ne vidim nikakve probleme s teksturama ...mene zanima samo taj load time da si smanjim jer je ocito problem do drivera...

mene sam zanima jer moram UNinstalirati 10.3 i stavit te 10.4 ???

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 14:56 (rebelsy).
15 godina
pirat kaže...

Evo jedan smijesan bug.

o pa to sam ja :D jucer mi je neki lik stalno popravljao UAV pa bi mu se htio zahvaliti Smijeh

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
15 godina
rebelsy kaže...
Living.Dead kaže...

pa nezz sta popravlja ... na dx10 ja ne vidim nikakve probleme s teksturama ...mene zanima samo taj load time da si smanjim jer je ocito problem do drivera...

mene sam zanima jer moram UNinstalirati 10.3 i stavit te 10.4 ???

Ne trebaš uninstall starih, samo nove instaliraš.

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan

evo ga uplodam video ... steta sto nisam snimio prije sta se desavalo ali sve ce vam biti jasno XD

PIRAT IN ACTION - PART 1 :

http://www.xfire.com/video/288d40/

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 15:44 (rebelsy).

7 0 hvala 0
17 godina

Ljudi konstanto rade na ispravljanju gresaka i poboljsavanju igre, naizad i ja mogu da koristim one oklopljene stationary MG, nije mi vise staklo zatamnjeno nego se fino vide neprijatelji, Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a bogati sta opet radeViče opet unable to log in please try again,mrs!

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

evo ga uplodam video ... steta sto nisam snimio prije sta se desavalo ali sve ce vam biti jasno XD

PIRAT IN ACTION - PART 1 :

http://www.xfire.com/video/288d40/

Sad se vidi tko se trudi čuvati m-comove a tko se zeza po mapi Smijeh

16 godina

Evo koja su oružja dirali i što su dirali. LINK

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 6
15 godina

samo da kazem da su sa novim patchom ubrzali jako tracer dart i da bi heli mogao pogodit onaj koji nikada igru nije probao.. katastrofa. helikopter je teze upravljat i jako je spor pa je vjerojatno i to razlog kako lagano pogodit heli. od drugih izmjeni smo skuzili da se u tenku brze okrece sa misem, znaci kad ste na strojnici ili vozite. ima jos tog al mi se neda pisat Belji se

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Travn0Shik kaže...

samo da kazem da su sa novim patchom ubrzali jako tracer dart i da bi heli mogao pogodit onaj koji nikada igru nije probao.. katastrofa. helikopter je teze upravljat i jako je spor pa je vjerojatno i to razlog kako lagano pogodit heli. od drugih izmjeni smo skuzili da se u tenku brze okrece sa misem, znaci kad ste na strojnici ili vozite. ima jos tog al mi se neda pisat Belji se

Odmori pa poslje napisi Namigiva

Nadam se da su poboljsali problem s zvukom (iako sam ga ja sebi rjesio), sad skida patch, pa cu malo mozda i ja zaigrati.

16 godina
neaktivan

napisite molim vas sto je sve novoga,ja nemam vremena isprobati :)

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jack Sparrow ti je gore napisao link, evo ti ga opet

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/04/21/ch-ch-ch-changes.aspx

Bilo bi lijepo kad bi pokazali i neke brojke da se vidi usporedba, morat cemo sačekati ovog vrijednog dečka da odradi svoj posao http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Novo je to da ti favorite server više ne radi, isto kao i history.

Sad moram uvijek tražiti bug breko server browsera radi toga.

Događa se nekakav lag prije svakog respawna, knife je malo zbugan. U tri navrata što sa pokušao nekoga piknuti, samo jedanput sam uspio iz prve. Ostalo dva puta sam stajao iza kampera i pikao ga u leđa a njemu ništa, tek je treći put prihvatilo.

To je ono što se pokvarilo za sad.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Novo je to da ti favorite server više ne radi, isto kao i history. Sad moram uvijek tražiti bug breko server browsera radi toga.

Katastrofa, morao sam sve favorite izbrisat i dodat ih ponovo. A i onaj Case-Sensitive search ubije u pojam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice