Evo idem malo odigrat sa updateom da vidim što su to promijenili.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@dax dobro da si rekao, ja potpuno zaboravio na update, sad stavio ga skidati. Uf jedva čekam da za promjenu poginem i od ostalog oružja A onda idem opet gubiti živce sa flag defender pinom
Neznam ako znate ,ali od ovog update treba na serveru biti minimalno četvero ljudi da bi runda počela.
To su uveli jer su na mnogim praznim serverima pedali status, dvoje ili troje ljudi.
Novi server browser dobro izgleda ;)
Neznam ako znate ,ali od ovog update treba na serveru biti minimalno četvero ljudi da bi runda počela.
To su uveli jer su na mnogim praznim serverima pedali status, dvoje ili troje ljudi.
Uvijek je trebalo nekoliko igrača da počne runda, što to nisu u startu ovdje uveli, to samo oni znaju :D
Jel tko zna koliko je velik taj update, nemam flat a vec sam na granici sa prometom pa da od frenda posudim UN i PASS da skinem update.
Novi server browser dobro izgleda ;)
I filteri rade kako treba.
Niko drugi nema PS3, ovaj demo i ne zna neki odgovor :(
Mislim naravno na ovo:
Neće mi se konektati, izbacuje EA Online error...?
Dal je uopće taj demo još aktualan?
O server browser je špica! Pogotov sretan što mogu maknuti HC, koliko puta bi uletio u njega jer ne bi čitao ime servera...
Cekam jako dugo nakon sto pritisnem enter battle-dobar balans ,sad moram cekat 30 sekundi do spawna
Update je 350 MB
EDIT:Na svakom serveru isto.Igra bloka kad pritisnem enter battle,ping ode na 999,katastrofa.
Mislim naravno na ovo:
Koliko ha znam demo vec odavno nije aktiva, tj. otkako je orginal igra izisla
Mislim da je demo završio kad je igra izašla.
Inače ovdje svi igraju na PC-u.
PS3 je za njubove
dal je itko išta primjetio na balansu oružja - navodno CG sad teže ubija, manji radius eksplozije
trenutno nemam vremena za igranje pa me baš zanima šta je sve promijenjeno
PS3 je za njubove
Sram te bilo, td reda radi
No back on topic.
Vi govorite o beti, ovo je demo - i zakaj bi postojal na PSN-u ak ga nije moguće igrati?
Mislim da je demo završio kad je igra izašla.
Inače ovdje svi igraju na PC-u.
On ne igra, hrvatskafarkasevec.
On je na PS3.
Joj. Sad trebam cekat 30 s da se spawnam, ono prije mi je bilo previse.
Sad ce se ljudi jos vise kampat jer nitko ne zeli odma poginut pa opet cekat dok se spawna
Sad ce se ljudi jos vise kampat jer nitko ne zeli odma poginut pa opet cekat dok se spawna
Omg, to je s*anje. Ne zanima me omjer k/d pa sam tako i igra, junački u juriš... a sad ću ko miš se krit uokolo samo da ne poginem zbog glupog dugog spawna. Ako su to napravili zeznuli su stvar pravo, pogotovu za HC servere... i onako si se šuljao i pazio da ne pogineš a sad će svi kampat, ogromna glupost.
Od kud ti to?
Kaj je stvarno respawn sada 30s?
Da nisi zabrijo malo?
Ajme mene sad isto iritira što mi zatrzne prije respawna, totalno uništi gušt igranja. Što se tiče CG-a da je slabiji, neznam danas sam baš platinu dobio sa njim Ali i dalje sam bio pwnan sa m60, mada su i druge sad koristili pa sam bio jako sretan
Od kud ti to?
Kaj je stvarno respawn sada 30s?
Da nisi zabrijo malo?
Mislim da je jedino dodano 15 sekundi spawn timera na startu da se izjednači ulazak u igru ljudi sa sporijim i bržim mašinama. Neznam otkud tih 30 sekundi.
Mislim da je jedino dodano 15 sekundi spawn timera na startu da se izjednači ulazak u igru ljudi sa sporijim i bržim mašinama. Neznam otkud tih 30 sekundi.
Može li to netko potvrdit, nadam se da nije upravu. >.<
Sve ti je isto, samo prvi spawn traje duže tako da nitko nema prednost pa dok ti spawnaš, protivnik već u tvojoj bazi sa tenkom Ono što mene zeza je što gad pritisneš "respawn now" igra zatrzne i respawnam sekundu kasnije i strašno iritira
Sve ti je isto, samo prvi spawn traje duže tako da nitko nema prednost pa dok ti spawnaš, protivnik već u tvojoj bazi sa tenkom Ono što mene zeza je što gad pritisneš "respawn now" igra zatrzne i respawnam sekundu kasnije i strašno iritira
Hehehe, Koliko onda često gineš kad te to iritira?
Zezam se, vjerovatno će i mene izludit jer igram assault klasu (puno puta poginem).
Može li to netko potvrdit, nadam se da nije upravu. >.<
Potvrđujem,u pravu je
Nije što često gineš, nego recimo umjesto da se spawnaš onda kad prođe vrijeme, na to još dodaš skoro 2 sekunde plus 2 sekunde bez zvuka i imaš smrznutu sliku, totalno pokvari doživljaj
Potvrđujem,u pravu je
Ispričavam se, moje krivo citiranje, mislio sam na post od davidri da on nije upravu. :)
@stoja
To je onda skoro 20 sec spawn... do sad je bilo, bar meni, čim se spawnam odmah trčanje. To bi već moglo ić na živce, pogotovu ako ovi drugi kampaju bazu. >.<
Jel igra sada netho bfbc2, meni je bug server grayed out i nece da mi nade niti jedan server u broseru