Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.215.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

i meni nece takoder,e a kad tocno izlazi kakav update?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda vam se sad malo pridruzim na BUG server (cekao sam da se malo istreniram). Nadam se da se necete zivcirati ako sam malo losiji. :P

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
luka_cro kaže...

Sutra u jutro po europskim(našim) vremenu izlazi R7 client i R10 serveri. LINK

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina

Ah kako sam danas izludio sa onim flag defenderom, to nije bilo za vjerovat. Ono uletim na server i svaki put me ubaci ekipu koja nema nijedan flag a protivnici po obićaju baserape-aju nas, i sad kako da osvojim zastavu i još da ju štitim i to unutar tog područja da ih pobijem...nakraju sam ipak i uspio 5 puta sam dobio flag defense i nisam dobio pin...izludio samViče A baš je ono jedan pin i 2 insignie dobijem  odma 15k pointsa... negdje sam čitao da je netko morao šestoricu ubiti i onda dobio pin..

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 18:24 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...
luka_cro kaže...

Sutra u jutro po europskim(našim) vremenu izlazi R7 client i R10 serveri. LINK

uf covjece ovdje ima togaaaaa... jel mozda misle ispravit i favorit server list ili to samo ja nemogu dodavati servere na listu...

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina
neaktivan
@markoal,
Ne, sa prva 3 snajpera NIJE 1 shot - 1 kill.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
17 godina
neaktivan

Evo nakon 2 i pol satnog igranja mogu reć da je puno puno bolje bit u squadu s normalnom ekipom i preko ventrila pričat :D

Sveopći doživljaj je toliko bolji kad svako malo netko psuje sve po spisku "onome sa 40MM" xD

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...
@markoal,

Ni sa M95 nije 1shot-1 kill, osim ako ne gađaš na blizinu. Headshot je uvijek 1shot-1kill.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
@markoal,

ni s m95 nije 1shot1kill (s magnum ammo) ... koristio sam to prije i lika pogodim u prsa on seta okolo ... samo u glavu je 1shot1kill (s ovim sniperima koji pucaju po 1 metak) ...

bas zbog tog razloga sam prestao koristit m95 jer ni s magnum ammo ne ubija iz prve ... m24 i gol rulz ;)

edit: prestigao me

@Ige .. jbg ja sam morao ici al navecer cemo opet :)))

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 18:35 (rebelsy).
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

ni s m95 nije 1shot1kill (s magnum ammo) ... koristio sam to prije i lika pogodim u prsa on seta okolo ... samo u glavu je 1shot1kill (s ovim sniperima koji pucaju po 1 metak) ...

bas zbog tog razloga sam prestao koristit m95 jer ni s magnum ammo ne ubija iz prve ... m24 i gol rulz ;)

čim stignem kuć pa namonitram novu grafu (Moj PC) stižem vam ja na max...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
rebelsy kaže...
Šef kaže...
@markoal,

sve ovisi s koje udaljenosti pucas, sad da ne pricam, znate o cem pricam Izlanuo se

BC2 nick: herro Ray
16 godina
neaktivan

Joj kako sam se sad iznervirao, imam osjecaj da cu se vratit na cod.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

tamo ces se jos vise nazivcirati .. ostani ti tu gdje jesi :)

mene bc2 moze izivcirati samo ako mi je netko prije igranja digao tlak ...

a na codu sam piz?dio (npr. kad sam cb igrao ...drama na tsu) ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 20:01 (rebelsy).
15 godina
Living.Dead kaže...

sutra dolazi update, NEIDI Smijeh nema vise m60 nightmare i noob tube oneshotkill

BC2 nick: herro Ray
16 godina
I Am Alive kaže...
rebelsy kaže...

čim stignem kuć pa namonitram novu grafu (Moj PC) stižem vam ja na max...

proc ce te kocit,digni ga na 3.3 ghz pa ce onda bit to ok

17 godina
rebelsy kaže...
Living.Dead kaže...

tamo ces se jos vise nazivcirati .. ostani ti tu gdje jesi :)

mene bc2 moze izivcirati samo ako mi je netko prije igranja digao tlak ...

a na codu sam piz?dio (npr. kad sam cb igrao ...drama na tsu) ...

Da i ja sam danas bio zivcan, taman dosao igrat nakon nekog vremena, vidim pola s frend lista me izbrisali(dobro dvoje), uđem u squad gdje si ti s jos 2jicom s bug foruma, pobjegnete iz squada u drugi, odem u drugi squad svi smotani ili me ubije kad se stvorim gdje je netko ili su ovi moji toliko glupi da samo kampaju i ja moram glumit Chuck Norrisa pa me ubije, izgleda da je najbolje okupit se s jos 3-je frendova i igrati(uz dogovor).

A Sniper M24/Gol/M95 ubijaju iz prve ako gađaš u glavu, ciljaj nepokretne mete nemos fulat, meni je 90% killova s rconom HS(Head Shot).

15 godina
neaktivan

haha ja nevjerujem.. moj brat (ima 9godina) igra isto bc2 ... lvl 20 je ... ima oko 1000killova i 3000 deatha ... ALI ima vise killova s nozem od mene (ja onak danas iso pogledat .. i osto sam O_O) - sad ce neki mozda poceti govoriti da je igra +16 ili koliko vec .. al sta ja mogu .. moram mu dat da igra kad vidi od mene da i ja igram ^^

talent za igrice .. preso je sam sp na medium ... preso gta vice city, san andreas :)

u pes10 me rastura ...danas smo bas odigrali jednu tekmu ... i pobjedi me 4:1 XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 21:20 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rebelsy, zato ja svom nedam da igra, hehe :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
16 godina
neaktivan
null kaže...
Living.Dead kaže...

sutra dolazi update, NEIDI Smijeh nema vise m60 nightmare i noob tube oneshotkill

Napokon taj M60! Barem nesto ajde... Također sam se nadao da ce bit manje kampera u battlefieldu, no nema veze cim dobijem bolja oruzja pocet cu klat bolje.

17 godina
neaktivan

Mislim da bi trebalo staviti različite tipke za uzeti nečiji kit i za plentati eksploziv na m-com. Dođem do m-coma, sve oko njega leševi i krenem ja da ću plentat, kad ono uzmem medikov kit, pa inžinjerov, itd... Dok sam uspio naći slobodno mjesto bez kita ubili me Viče

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to i mene takoder zivcira....

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sto je to noob tube? kakvo je to oruzje? vidim veceras na serveru 90 posto njih sto me kilalo je koristilo m60 (cak ne ni gl)... posljednji tango i nadam se da je vec gotovo s tim govnom.... 

i solve my problems with the gun
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 22:22 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sto je to noob tube? kakvo je to oruzje? vidim veceras na serveru 90 njih sto me kilalo je koristilo m60 (cak ne ni gl)... posljednji tango i nadam se da je vec gotovo s tim govnom.... 

noob tube = gl :P

i mene polako zivcira m60 .. ali nadam se da to od sutra prestaje :D

15 godina
skank666 kaže...

sto je to noob tube? kakvo je to oruzje? vidim veceras na serveru 90 njih sto me kilalo je koristilo m60 (cak ne ni gl)... posljednji tango i nadam se da je vec gotovo s tim govnom.... 

Noob tuber - GL spammer. Znaci onaj koji pretjeruje sa Gl-om. Mada ima ljudi reci ce i za sve ostalo noob tube...

Kamper, base raper.... Bla bla bla

Ako igras sa klasom za sto je odredena nemoj se obazirat na te djecje spikeNamigiva

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
16 godina
neaktivan
Ja sam negdje vidio/čuo da je njub tub zapravo ''pro pipe''
:D
16 godina
neaktivan

LoL bogati sta bi oni da assault nema gl? U tom slucaju neka maknu defib sa medica, busilicu sa engija i sniper sa ofc snajpera :P

1 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...

LoL bogati sta bi oni da assault nema gl? 

Pa imaš i shotgun i smoke grenade za assault koji koristi punih 0,001% igraćaMršti se A što je najgore smoke grenade je super stvar pogotovo za bacat ispred tenkova i slično i smanjiti im vidljivost a igraći koji su i dimu im obično i fps padne pa ako imaju slabije kompove također ih može dobro oslabiti, ali ne svi korsite gl samo da bi ganjali ratio... Meni GL je super stvar jedino u uvjetima kad treba istjerat kampere iz kuća i slično, ali ga vrlo rijetko koristim da killam čovjeka na 2 metra od sebe.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ja sam negdje vidio/čuo da je njub tub zapravo ''pro pipe''
:D

lulz, pro pipe

sad znam kako ću odgovoriti ako me netko optuži da sam noobTuber

pro pipe je valjda kada ja nekoga ubijem sa GL, a kada mene ubiju onda je noob tube naravno :)

a on a serious note... ne vjerujem da će smanjiti jačinu noobtubea, po meni dobar pogodak s tim mora biti kill

trebali bi s druge strane povećat pad projektila CG i smanjit točnost m60 da veći domet, samo moje mišljenje

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 22:51 (Sir Vidara the XVII).
16 godina
neaktivan
Stoja, ja sam jedan od tih što im padne FPS u dimu, zato koristim GL, pogotovo na onoj mapi sa puno kuća (neka harbour mapa), volim razbijat one kuće. :D
Sad mi je palo na pamet da uzmem recona sa Saigom i postavim C4 po cijeloj kući, čekam da ovi ulete i boom! Hehe :D
15 godina
neaktivan

Znate koja je razlika između carl gustafa i carl gustava?Prvi je kralj Švedske ,a drugi kralj bad companye 2.

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice