Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.215.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
I Am Alive kaže...
goodye kaže...

Ne kuzim.

Sta ima veze ja sam poceo igrati i za 2 dana nabio RECON na full. I sada kad igram s recon ista onakva slika mi se pokazuje. Nije mi jasno sta si htio reci.

u 2 dana full recon? ja igram vec 7 i nikak do mortara..

Ti si svjestan da ne moras nosati sniper kad si recon. Ja sam odkljucao full recon sa sacmaricom, imash one motion mines, uzmes sacmaricu sa slugs i magnum municijom, 1 shot kill u 90% slucajeva. Koristis motion mines da se mozes sunjati oko zgrada i dolaziti ljudima za ledja. Nema zime.

Danas kada postajem pionir ...
17 godina

Kako sam se sinoc bezveze zivcirao.

Pa nekim ljudima treba zabraniti da igraju.

Uglavnom mi trebamo braniti baze. Svi likovi se povuku iza A i cekaju, nitko nece da migne, na B postavljena bomba, nema sanse da ce netko otici. Cim sam se spawn trcim da skinem bombu, nema nikoga da me stiti i normala skinu me. Pa ne znam sta imate od toga da se krijete.

Jbmu, kad se igra RUSH defenderima se ne broji death, nema veze koliko puta umrete (ocito ima nekima), samo atack ima odreden broj death. Glavna stvar je obraniti bazu, pa gines za bazu, a ne sakrijes se ko mis kakav i ne migas. nema nista od toga.

Kasnije pojavljuje se tenk i ja normala prebacujem na inzinjera, gledam od nas 15 samo ja inzinjer. Ljudi nikako ne sudjelujete.

Nisam ja neka igracina, dosta ginem, grijesim, ali bar me nije strah otrcati, probat skinuti tu prokletu bombu. Sta ima veze ako ti je ratio 0,7, glavno je da tim pobjedi.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
odjavljen

i ja sam se nasexao da bi dobio taj pin.... ja sam shvatio to ovako, znaci moras obraniti zastavu 4 puta ili ubiti 4 djibera koji napadaju tu zastavu...  moras napravit 4kila braneci npr b zastavu a da ne pogines... tako sam je ja dobio i to jedva jer svaki put kad bi osvojio s squadom zastavu bi odmah isli napadat druge pozicije, budale nebi branile

EDIT : vidio sam da se spominje baserape i iako sam pukom slucajnoscu skoro pa uvijek u timu koji to radi, apsolutno sam protiv toga... to mi je bezveze i unistava gust i ravnopravnost... tako da moj glas za zabranjivanje baserapa

i solve my problems with the gun
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 10:35 (skank666).
16 godina
Stoja kaže...

Čekaj sad mi ništa nije jasno... tamo piše za taj pin defend 4 flags, e sad što treba kad staviš objective na defend treba u blizini te zastave urokat 4 protivnika pa onda prebaciti na attack order? Ja sam jako puno puta dobio pin "obtain one attack and one defend order" ali ovaj sa defend 4 flags nikako... Za pin vodenih vozila znam, samo mi se to nikako mi ne uspije jer uletim u server pa se moram braniti ili kad napadam imaju puno snajpera pa ne stignem se ni približiti njimaBelji se

Ne tu trebaš samo obraniti zastavicu. Znači kad netko od neprijatelja pokušava uzeti tvoju zastavicu, onda moraš poklati sve koji su uzimali tu zastavicu, mislim nije nužno da ih pokolješ, ali moraju biti dalje od zastavice tako da ne utječu na njezino capturanje.

Sve što trebaš napraviti je kad ti neprijatelj spusti malo zastavicu, ti doći i ponovo je dići do kraja ili ga ubiti po potrebi. Trebaš obraniti 4 zastavice u jednoj rundi, zaznat ćeš kad si ju obranio jer češ dobiti nek bodove i pisat će ti da si dobio za defendanje flaga.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan
Stoja, ja imam puno više tih pinova sa defend nego attack flag :P
Mislim da ti to ide ovako: napadaju ''tvoju'' zastavu i spuštaju je, a ti doletiš tamo, sve ih pobiješ i ''digneš'' zastavu.
Što se tiče Recona, skoro stalno igram sa Thompsonom ili Saigom Semi jer je bezveze da moraš sa snajperom pucat 2-3 puta da bi nekog ubio. A i sa shotgunom moram 4-5 pucat da bih ubio nekog.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Jel to ono kad dobiješ 30 bodova i piše "flag defense" ? Ako je to je onda to, treba pobiti sve koji su unutar capture area i valjda takva 4 killa u nizu ili šta već nose pinNeodlučan taman sam sad skupio 4 killa sa patrol boatom, ostalo mi je još samo to...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Jel to ono kad dobiješ 30 bodova i piše "flag defense" ? Ako je to je onda to, treba pobiti sve koji su unutar capture area i valjda takva 4 killa u nizu ili šta već nose pinNeodlučan taman sam sad skupio 4 killa sa patrol boatom, ostalo mi je još samo to...

DA, to je to kad ti piše flag defense i dobiš 30 bodova. Jednostavno trebaš obraniti 4 zastavice u istoj rundi.

15 godina
neaktivan

za one koji nisu skužili, sređen je problem na dx9 u dolazećem patch-u

MP – Window on static guns is now transparent on DirectX 9 systems (sad ćete moć pucat sa static gunovima na dx9)

I u novom server browseru će bit hardcore filter.

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 11:10 (maxsisac_cro).
17 godina
Pa dobijes defense poene za svaki kill unutar polja na koji utice zastavica,cetiri takva killa i dobijes pin.
Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da ali samo kad je tvoja zastava, ako je neutralna ili njihova onda niš ne dobiješ... nije ni čudo zašto ga nemogu skupiti jer čim osvojimo jednu zastavu svi se počnu spawnat na nju i ovi ju ne napadaju ili se borimo na pola puta pa ne dobiješ ništa...aaaaaaaarghMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Traje li možda neki update, ne želi mi se spojiti na EA? Nemogu se logirati!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Butcher kaže...

i meni isti slućaj,prije 15 minuta,nemože se spojit na EA server

Mršti se

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
16 godina
Butcher kaže...

Aj probaj sada, meni se ulogirao, dosad nije htjelo.

17 godina
neaktivan

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/04/20/give-your-soldier-some-style-with-the-kit-upgrade-dlc.aspx

Stiže prvi plaćeni DLC,  uniforme i kamuflaže za oružja za 2$ po kitu, ili 5,5$ za sva četri kita na xboxu, na PS3 i PC dolaze kasnije.

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Jbmu, kad se igra RUSH defenderima se ne broji death, nema veze koliko puta umrete (ocito ima nekima), samo atack ima odreden broj death.

Ali dotični onda ne bi ovdje mogli postat screenove sa 2.0 k/d ratio Namigiva.

16 godina
odjavljen
goodye kaže...

Kako sam se sinoc bezveze zivcirao.

Pa nekim ljudima treba zabraniti da igraju.

Uglavnom mi trebamo braniti baze. Svi likovi se povuku iza A i cekaju, nitko nece da migne, na B postavljena bomba, nema sanse da ce netko otici. Cim sam se spawn trcim da skinem bombu, nema nikoga da me stiti i normala skinu me. Pa ne znam sta imate od toga da se krijete.

Jbmu, kad se igra RUSH defenderima se ne broji death, nema veze koliko puta umrete (ocito ima nekima), samo atack ima odreden broj death. Glavna stvar je obraniti bazu, pa gines za bazu, a ne sakrijes se ko mis kakav i ne migas. nema nista od toga.

Kasnije pojavljuje se tenk i ja normala prebacujem na inzinjera, gledam od nas 15 samo ja inzinjer. Ljudi nikako ne sudjelujete.

Nisam ja neka igracina, dosta ginem, grijesim, ali bar me nije strah otrcati, probat skinuti tu prokletu bombu. Sta ima veze ako ti je ratio 0,7, glavno je da tim pobjedi.

UF, meni se to cesto desava, da budem u takvom timu. meni se najveci gust zaletit u najvece sranje i ako prezivim osjecam se ko cuk noris... nepobjedivo! evo kako sam sinoc unistio dva tenka, mapa ona pustinja s helicima, na B tocki dva tenka paralelno stoje do zastavice jako blizu jedan do drugog.. cim sam to skuzio odmah mi zasjale oci i zaletio se izmedu njih i na jednog zalijepio 2 c4 a na drugog 1 c4 uspjesno se odmaknuo detonirao i ________ radost, veselje,bodovi. i nakon sto sam jos presao dva metra skine me jedan sto se tamo skrivao... ali nema veze, znam da sam poginuo za pravu stvar, moj tim je tad bez problema osvojio tu zastavu   

i solve my problems with the gun
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/04/20/give-your-soldier-some-style-with-the-kit-upgrade-dlc.aspx

Stiže prvi plaćeni DLC,  uniforme i kamuflaže za oružja za 2$ po kitu, ili 5,5$ za sva četri kita na xboxu, na PS3 i PC dolaze kasnije.

hm, mislim da neću kupiti, davati novce za kamuflaže?

osim ako ponude nešto ovakvo, onda ću razmislit:

BC2: NoobsMcKenzie_HR
17 godina
skank666 kaže...

UF, meni se to cesto desava, da budem u takvom timu. meni se najveci gust zaletit u najvece sranje i ako prezivim osjecam se ko cuk noris... nepobjedivo! evo kako sam sinoc unistio dva tenka, mapa ona pustinja s helicima, na B tocki dva tenka paralelno stoje do zastavice jako blizu jedan do drugog.. cim sam to skuzio odmah mi zasjale oci i zaletio se izmedu njih i na jednog zalijepio 2 c4 a na drugog 1 c4 uspjesno se odmaknuo detonirao i ________ radost, veselje,bodovi. i nakon sto sam jos presao dva metra skine me jedan sto se tamo skrivao... ali nema veze, znam da sam poginuo za pravu stvar, moj tim je tad bez problema osvojio tu zastavu   

To volim cuti !!!!

A ne one papke koji se zabiju u cosak i sute. U redu je ako igrate recon, onda se povucite i brate spotajte, ali kad netko igra ostale profile i stoji u bazi ne mogu to razumjeti

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan

Ja igram sa jednim oruzjem dok ne dobijem Platinum star a onda ga izbjegavam...

Dakle odavno vec izbjegavam da igram sa M60, Granate Luncherom, Bombama, Gustavom, M16, M416, UMP, M1911, GOL, VSS, Noz....

Mene je mnogo teze igrati ovako pogotovo na BUG-ovom serveru gdje ljudi igraju bolje od prosjecnih igraca.

Ali mi je ovako mnogo zanjimljivije... I like it hard way!

17 godina
moderator
Sir Vidara the XVII kaže...

hm, mislim da neću kupiti, davati novce za kamuflaže?

osim ako ponude nešto ovakvo, onda ću razmislit:

Upravo taj predatorski cloak mi je bio omiljen u 2142, koliko sam samo poklao ljudi prikradajući im se cloakan :D To mi je najkorišteniji gadget, preko 1 dan ukupno vrijeme cloakan :D

Nenadjebivo :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 14:19 (DrNasty).
17 godina
bozocv kaže...

Dakle odavno vec izbjegavam da igram sa M60, Granate Luncherom, Bombama, Gustavom, M16, M416, UMP, M1911, GOL, VSS, Noz....

Mene je mnogo teze igrati ovako pogotovo na BUG-ovom serveru gdje ljudi igraju bolje od prosjecnih igraca.

Heh kako si me jucer team kill-ao, ja se zaletim sa skuteru, jedva stignem do kopna da me snajp ne skine i puff, ti me skines sa GL. Po*izdio sam ali si se lijepo ispricao pa sam se smirio :)

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
15 godina
neaktivan
Dermentor kaže...
bozocv kaže...

Heh kako si me jucer team kill-ao, ja se zaletim sa skuteru, jedva stignem do kopna da me snajp ne skine i puff, ti me skines sa GL. Po*izdio sam ali si se lijepo ispricao pa sam se smirio :)

A jebi ga... Ja sam bio na skuteru sa tobom i gadjao sam covjeka koji je bio desno od nas ali sam na neku foru tebe pogodio... Pa makar 10 santimetara desno od tebe sam nisanio... Glupa igra, nemam pojma kako sam te pogodio. U tim "atraktivnim" situacijama volim koristit GL... Ili kad ih se pokupi cijeli squad na jedno mjesto :))

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 15:01 (bozocv).
15 godina
neaktivan

cek znaci morat cemo dati 5$ za te kamuflaze? kako ce se to moci platiti ? oce biti to npr. na game.co.uk da mogu karticom ?

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

aj ko ce mi posudit karticu kad dođe dlc ja ću mu poslat pare i potvrdu?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...
Stoja, ja imam puno više tih pinova sa defend nego attack flag :P
Mislim da ti to ide ovako: napadaju ''tvoju'' zastavu i spuštaju je, a ti doletiš tamo, sve ih pobiješ i ''digneš'' zastavu.
Što se tiče Recona, skoro stalno igram sa Thompsonom ili Saigom Semi jer je bezveze da moraš sa snajperom pucat 2-3 puta da bi nekog ubio. A i sa shotgunom moram 4-5 pucat da bih ubio nekog.

Ne dovoljan je 1 metak da ubijes sa sniperom i na HC i na obicnom(Ali naravno to mora biti Headshoot), samo problem nastaje ako uzmes Neki Semi-Automatski Sniper, ja sad igram  sa M95 jest da je spora al ubija, a najbolji snip je GOL najbrzi i metak negubi na vrijednosti dobar kad rushate(u beti se moglo lako no-aim ubijati sada je dosta teze)

Btw taj DLC, nadam se da necemo imati problema sa prepoznavanjem svoje ekipe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 20:41 (markoal).
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

cek znaci morat cemo dati 5$ za te kamuflaze? kako ce se to moci platiti ? oce biti to npr. na game.co.uk da mogu karticom ?

EDIT: našao relevantnu informaciju, sigurno će se plaćati i prodavat će se putem EA storea. Link.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 16:16 (dekstroza).
16 godina
rebelsy kaže...

Ne nečemo morati plačati. Platit ćeš samo ako želiš novu kamuflažu, to ti niti neče utjecati na gameplay,a niti ćeš imati predosti naspram drugima.

Ako oćeš imati drugo odjelo onda ćeš platiti, a ako nečeš možeš igrati i bez toga. Znači taj DLC sa kamuflažama ti nije obavezan, to je po izboru.

I Am Alive kaže...

aj ko ce mi posudit karticu kad dođe dlc ja ću mu poslat pare i potvrdu?

Kao što sam gore rekao taj DLC nije obavezan bez njega češ moći igrati kao i do sada, a niti ćeš imati kakve prednosti. Jedino što dobiješ je drugaćije odjelo ili drugačije ofarbanu pljucu. Slično kao u BF heroes, samo češ biti drugačije obućen.

Ja osobno ne mislim kupovati taj DLC jer mi ne donosi nikakve prednosti, a i bacit ću novce bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 16:28 (Jack Sparrow).
15 godina

ja ga sigurno nem kupio jer nisam modni macak da pazim na trend ili proljetnu kolekciju.

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja cu kupiti kamuflaze!

A jel se dobije i crveni tepih jer šta'š sa odjećom ak nema tepiha....?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

unable to log in,please try again.. samo meni ili?

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice