Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.215.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Living.Dead kaže...

Posto su mi sve klase na rank 1 jeli mi moze netko dati koji pocetnicki savjet kako da malo brze dobivam bodove(ponavljam sve je na rank 1).

Peglaj medica, kada dobiješ defibrilator ( nakon par levela ), puno češ lakše dizati bodove, ako se još privikavaš na igru u "ingameu", tj ako si dugogodišnji COD igrač be prijašnjeg kontakta sa BFom, počni kao Assault, odna poslije odaberi ono što te najbolje ide.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 20:48 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Hm, pa base rape ni nije toliki problem, kako se većina ekipe svejedno spawna kod squada. A ovo za pare za mjesto je dobra ideja ;)

da, zato se i baseraperi spawnaju kod svog squada po protivničkoj bazi, pa nemožeš istjerat gamad, a pokušavaš branit svoja vozila od krađe/uništavanja

zato ni ne dolazim više kad je konkvest, jer je to baserape city sada, ali jebiga, svaki server ima svoja pravila

BC2: NoobsMcKenzie_HR
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
rebelsy kaže...

normalno da ne ... s takvim stvarima se nije za zezati ... :/

Ti to ozbiljno???

Zajebavas....  znam dosta ljudi daltonista. Kako si skuzio da si daltonist?

Da li ne vidis boje opcenito ili samo neke nijanse?

@sorry za offtopioc al kad smo vec poceli onda da i zavrsimo ...

ne zaebavam ... skuzio sam da sam daltonist na pregledima u osnovnoj skoli i sad kada sam se isao upisati u srednju skolu dali su mi opet tu knjigu s bojama (tockicama) i ja moram prepoznati broj unutra .. no ja neke brojeve ne vidim ... npr. kad je tamna pozadina i svijetal broj onda vidim normalno i obrnuto ali kad je npr. tamna pozadina i taman broj unutra onda ne vidim nikako ...

ne vidim neke nijasne boja ... a ovako boje opcenito vidim ... ;)

edit@samo na prvoj slici vidim broj (25) .. ovo ostalo nista ne vidim ... ://

jbg :(

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 20:59 (rebelsy).
15 godina
maxsisac_cro kaže...
markoal kaže...

Jel taj novi patch se updatea uz igru ili?
Pitam jer nisam igrao igru vec 3-4 dana(nesto me zezalo a i BUG uvjek pun), sad je pokrenio nista nije skidalo pa pitam.

u srijedu ujutro kažu da će izaći patch

oko podneva bi trebalo svakak izać ak se nešt ne zakomplicira

dao bog da dodje cim prije srijeda, i da balansiraju taj djavolji m60, pa in your face m60 freakovi

edit: i ovaj njub tube, od njega sam sve zalihe zivaca izgubio

BC2 nick: herro Ray
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 20:56 (null).
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ja ne vidim na 5 slici koji je broj. Inače, imali smo i mi te testove i sve sam vidio, ali ima dosta ljudi koji ne vide baš sve.

Ajd da ne bude cijeli post offtopic: prije bi dobio 100 killova da helicem idem gazit ljude nego s ovim šugavim AT minama

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
I Am Alive kaže...
goodye kaže...
Living.Dead kaže...

Evo poceo sam i ja igrat bc 2. Ali imam problem na kraju meca, recimo igram medica i dobijem 200 bodova, to ce mi se racunat u rank ali mi se ne zeli pridodat za medic klasu.

Da nisi slucajno skupio sve iz medica? meni je to sa RECON, skupio sam sve sto se moglo skupiti i sada se samo bodovi nabroje i gotovo

a sta da kazem?

Ne kuzim.

Sta ima veze ja sam poceo igrati i za 2 dana nabio RECON na full. I sada kad igram s recon ista onakva slika mi se pokazuje. Nije mi jasno sta si htio reci.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
protjeran
goodye kaže...

Ne kuzim.

Sta ima veze ja sam poceo igrati i za 2 dana nabio RECON na full. I sada kad igram s recon ista onakva slika mi se pokazuje. Nije mi jasno sta si htio reci.

u 2 dana full recon? ja igram vec 7 i nikak do mortara..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

Ovo za placanje je dobro za admina (šefa servera Cool) a oni koji "nemaju" novca za njih nije.Naprimjer sta ako dode dosta ljudi i uzme vise od 32 slota (ako je to moguce) kako ce se onda ovi drugi prikljucit koji nisu kupili slot, ili server je pun 32/32 i ima jedan čovjek koji nije kupio slot a ovaj drugi zeli uc u server (on je kupio slot) a nemoze, onda ce doci do pobune i vracanja novca.Ako sam ukrivu vi slobodno recite, neču imat nista protiv Smijeh.

EDIT:u 2 dana full recon? ja igram vec 7 i nikak do mortara..

LoL sta ti tako tesko ide s recon-om?!?!..Meni ide "GLATKO" ko bebina guzica Cool.

EDIT 2:Ovo sta sam napisao "nemaju" novca nisam mislio na to nego da "nezele" dat novac na to ako me kuzite ;).

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 21:25 (WaRn!nG).

0 0 hvala 0
15 godina
I Am Alive kaže...
goodye kaže...

Ne kuzim.

opkorjeli igrac coda, da istina, malo te hebe kaj moras ciljati iznad glave i ispred lika ako trci, vidis sto ta arkadica radi.

BC2 nick: herro Ray
17 godina
I Am Alive kaže...
goodye kaže...

Ne kuzim.

Malo vjezbe :)

Gadaj malo iznad glave, spotaj, to donosi dosta bodova.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
I Am Alive kaže...
goodye kaže...
Living.Dead kaže...

Evo poceo sam i ja igrat bc 2. Ali imam problem na kraju meca, recimo igram medica i dobijem 200 bodova, to ce mi se racunat u rank ali mi se ne zeli pridodat za medic klasu.

Da nisi slucajno skupio sve iz medica? meni je to sa RECON, skupio sam sve sto se moglo skupiti i sada se samo bodovi nabroje i gotovo

a sta da kazem?

Ne kuzim.

248 000 bodova za dva dana? Jesi siguran da su baš bila dva ;)

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
17 godina
Ige kaže...
goodye kaže...

Ne kuzim.

248 000 bodova za dva dana? Jesi siguran da su baš bila dva ;)

aj 2-3 sta cjepidlacis :D

ozbiljno ti govorim, 2-3 dana, nije bitno koliko igras, nego kako te ide. Kad sam tek uzeo igru sjedio sam ko mazlun dok nisam otkljucao recon, sada je vec malo spalo vrijem igranja.

16 godina
neaktivan

@sorry za offtopioc al kad smo vec poceli onda da i zavrsimo ...

ne zaebavam ... skuzio sam da sam daltonist na pregledima u osnovnoj skoli i sad kada sam se isao upisati u srednju skolu dali su mi opet tu knjigu s bojama (tockicama) i ja moram prepoznati broj unutra .. no ja neke brojeve ne vidim ... npr. kad je tamna pozadina i svijetal broj onda vidim normalno i obrnuto ali kad je npr. tamna pozadina i taman broj unutra onda ne vidim nikako ...

ne vidim neke nijasne boja ... a ovako boje opcenito vidim ... ;)

edit@samo na prvoj slici vidim broj (25) .. ovo ostalo nista ne vidim ... ://

jbg :(

Ja u 5. isto ne vidim ništa, ostale jesam.

Sorry na offopicu ljudi.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ja u 5. isto ne vidim ništa, ostale jesam.

Sorry na offopicu ljudi.

ajde sad, svi imamo svoje mane.. ja imam oko za detalje i baš mi pomaže ovako.. ali ne vidim na blizu baš čitat...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan
Čini mi se da ste svi slijepi :P pa moram ponovit :D
Par pitanjaca:
Hoće li bit novih mapa u budućnosti? Čini mi se da ih je malo...
Postoji li teamspeak u igri? I zašto se ne koristi?
Mogu dobit upute kako se ''spika'' preko Ventrila? I, ako je moguće IP od službeno-neslužbenog servera za TS? :cuteface: :D
Koliko ima poboljšanja za vozila (Gadget 3)? Mislim da sam sve skupio, ona ''crta što se na kraju runde pomiče'' se više ne pomiče...

I, ja imama savršen vid, hehe :P
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
16 godina
neaktivan

mislim da ce se na postojecim mapama samo modovi mjenat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 22:03 (1_six).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Eh, da, pare za mjesto na serveru - bezveze!

Da, bolje je da Danny plati server a ti se igraš. Ili da mu pomogneš donacijom, pa ne možeš ući jer je stalno pun (pravednija varijanta ali svi znamo da nisi na to mislio).

HR.SQUAD - Dodging bullets since 1999.
15 godina
neaktivan

nevjernovatno sto se maloprije dogodilo ... dosao im s ledja njih jedno 3-4 ... pobijem sve nozem i dodje jedan pametni medic i ozivi sve ... i opet su svi pali :)

evo ssovi ... 12 dog tagica :)

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 22:26 (rebelsy).

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

nevjernovatno sto se maloprije dogodilo ... dosao im s ledja njih jedno 3-4 ... pobijem sve nozem i dodje jedan pametni medic i ozivi sve ... i opet su svi pali :)

evo ssovi XD

Uf, mrzim medice koji ožive samo zbog bodova, a opće nerazmisle u kakvoj će se situaciji naći onaj kojeg se oživi, mada i sam nekad to napravim, no nikad namjerno.

Btw. Čestitam na 6-8 taggova Cool.

15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

evo ssovi ... 12 dog tagica :)

vidi vidi.. nije tak loše bit daltonist joke, don't take it serious..

Sad ja stižem na server pa se čuvajte kirurga..

16 godina

E hebiga buraz i ja se zagledali i uno petu sliku i nemožemo vidjeti broj, a vidim da nismo jedini ovdjeIznenađen Jel to znači i da smo mi polu-daltonisti ili je greška u toj slici. U ostalima vrlo jasno vidim broj a tamo nema veze s vezomNeodlučan

Ali dobro dosta o tome, pričajmo malo BC2Cool

Ajme danas ujutro sam umro od smjeha, uletio na neki server di je bio stalno totalni baserap, a na serveru se svakih 15 sekundi pojavljivala poruka "Don't BASERAB" i svi se ljudi kidali i govorili da prestanu baserabatSmijeh 

Ali evo jedno pitanje koje me već duže vremena muči: kako dobiti onaj blesavi flag defender pin? Flag attacker sam već puno puta skupio a defender nikako pa nikako. Čitao po raznim forumima i svatko ima svoju teoriju kako ga dobiti i svaka kao 100% pali, a meni baš i nije do eksperimentrijanja već oću taj blesavi pinBelji se Ostao mi on i još onaj sa 4 killa sa sea vehicles pa ih onda imam sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sry na offtopicu , ali takoder nevidim sliku broj 5 :S

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

E hebiga buraz i ja se zagledali i uno petu sliku i nemožemo vidjeti broj, a vidim da nismo jedini ovdjeIznenađen Jel to znači i da smo mi polu-daltonisti ili je greška u toj slici. U ostalima vrlo jasno vidim broj a tamo nema veze s vezomNeodlučan

Source i točnost te slike je vrlo upitna, ili ti popularno nazvano fake... :) 

Evo drugi izvor istog primjera:

Isprike na offtopicku, ali tek toliko da neki forumaši ne paničare :) 

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Čini mi se da ste svi slijepi :P pa moram ponovit :D
Par pitanjaca:
Hoće li bit novih mapa u budućnosti? Čini mi se da ih je malo...
Postoji li teamspeak u igri? I zašto se ne koristi?
Mogu dobit upute kako se ''spika'' preko Ventrila? I, ako je moguće IP od službeno-neslužbenog servera za TS? :cuteface: :D
Koliko ima poboljšanja za vozila (Gadget 3)? Mislim da sam sve skupio, ona ''crta što se na kraju runde pomiče'' se više ne pomiče...

I, ja imama savršen vid, hehe :P

Vjerojatno hoće jer su do sad izašla dva DLC-a, svaki s po dvije mape(ako se ne varam)

Neznam :)

...

Zadnje ti je ono di su tri metka nacrtana, ono da možeš s UAV-om gađat strojnicom,da ti tank kada ka voziš ima strojnicu.

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Tulipan][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/detail4/pc/Tulipan.png[/img][/url]
16 godina
Stoja kaže...

Ali evo jedno pitanje koje me već duže vremena muči: kako dobiti onaj blesavi flag defender pin? Flag attacker sam već puno puta skupio a defender nikako pa nikako. Čitao po raznim forumima i svatko ima svoju teoriju kako ga dobiti i svaka kao 100% pali, a meni baš i nije do eksperimentrijanja već oću taj blesavi pinBelji se Ostao mi on i još onaj sa 4 killa sa sea vehicles pa ih onda imam sve...

Evo ja sam to riješio da sam na jednom serveru rekao mom kolegi iz squada da mi stavi naređenje da branim taj flag i nakon što sam to napravio rekao sam mu nek mi naredi jedni napadačku naredbu za osvojiti point. To ti je sva mudrolija, bilo tko iz tvog squada mora ti izadati attack/defend naredbu a ti moraš to obaviti.Čak mislim da možeš sam sebi narediti odnosno svom squadu i ispuniti naredbu, pa dobiješ taj pin. Kad ispuniš attack/defend naredbu onda ti piše da si ju ispunio, tako češ znati dali si ju ispunio ili ne. Ako u jednoj rundi ispuniš jednu attack naredbu i jednu defend onda dobiješ još jedan dodatan pin zove se Squad Member.

A što se tiće ovog pina vodenih vozila, to sam rješio u onoj mapi u rushu, po imenu Isla Inocentes. Sjeo sam u onaj brod sa gl mašinkom, dopeljao se blizu neprijatelja i rokao sam po objektivu koji je baš bilo arman. Nakraju sma ih ubio čak sedam.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 0:56 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

U vezi onog "testa" - ono je slika koja kruži internetom kao zaje*ancija (samo što su uz sliku "upute"). Piše (nešto u tom stilu): ako ne vidiš sliku pod brojem jedan imaš suicidalne sklonosti, ako ne vidiš pod dva moguće je da ćeš postati serijski ubojica, ako ne vidiš pod tri si shizofreničar, itd... --- ako ne vidiš sliku pod brojem pet, imaš vjerojatne homoseksualne sklonosti. Fora je u tome da pod pet nitko ne može prepoznati (vidim da vi ne možete) pa ljudi popi*de    :) Sry na offtopicu, nadam se da je razjašnjeno.

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 1:07 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Status killeva po klasama. LINK

BTW, ko kaže da nema

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 1:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Složil sam novog lika Bombtrack MM i ovom prilikom pozdravljam pilote u helikopterima koje sam jučer oko pol 8 rušil u više navrata lol.
Moram počet radit screen shotove ili kak frend rece "screenshoot or it did not happen" ;)
16 godina
neaktivan

Zapravo , to je tocan test, i na slici br 5 nema nista!

Ako vidis razlike u boji onda ti je sa vidom sve u redu, a vi vidite da ima nekoliko tockica druge boje, oni koji su daltonisti, njima su sve boje iste (primjer: ista nijansa sive).

Znaci bitno je samo da vidite i druge boje a ne brojeve(ako ih nema ;))

A netko je iz toga napravio zaje..anciju, a ne obrnuto.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo ja sam to riješio da sam na jednom serveru rekao mom kolegi iz squada da mi stavi naređenje da branim taj flag i nakon što sam to napravio rekao sam mu nek mi naredi jedni napadačku naredbu za osvojiti point. To ti je sva mudrolija, bilo tko iz tvog squada mora ti izadati attack/defend naredbu a ti moraš to obaviti.Čak mislim da možeš sam sebi narediti odnosno svom squadu i ispuniti naredbu, pa dobiješ taj pin. Kad ispuniš attack/defend naredbu onda ti piše da si ju ispunio, tako češ znati dali si ju ispunio ili ne. Ako u jednoj rundi ispuniš jednu attack naredbu i jednu defend onda dobiješ još jedan dodatan pin zove se Squad Member.

A što se tiće ovog pina vodenih vozila, to sam rješio u onoj mapi u rushu, po imenu Isla Inocentes. Sjeo sam u onaj brod sa gl mašinkom, dopeljao se blizu neprijatelja i rokao sam po objektivu koji je baš bilo arman. Nakraju sma ih ubio čak sedam.

Čekaj sad mi ništa nije jasno... tamo piše za taj pin defend 4 flags, e sad što treba kad staviš objective na defend treba u blizini te zastave urokat 4 protivnika pa onda prebaciti na attack order? Ja sam jako puno puta dobio pin "obtain one attack and one defend order" ali ovaj sa defend 4 flags nikako... Za pin vodenih vozila znam, samo mi se to nikako mi ne uspije jer uletim u server pa se moram braniti ili kad napadam imaju puno snajpera pa ne stignem se ni približiti njimaBelji se

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice