Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.215.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC
  • Added weapon balance tweaks to a number of weapons – we are eagerly awaiting feedback!
  • We aren't going to tell you what weapon balance tweaks we have done, we want your unbiased views on the changes before we detail what has changed.

0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

MP – Added 15 second spawn timer for Conquest/Rush gamemodes at the start of round to prevent high end machines getting the upper hand before other machines load in.

MP – Added support for colour blind players

ovo sam cekao .. da svi jednako udju na server .. tj. da se priceka ostale

npr. ja udjem na server .. ovi vec plentaju XD

za ovo drugo im svaka cast ... daltonist sam ...

sve sto mogu reci ... svaka im cast .. 

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
    Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 16:54 (rebelsy).

2 0 hvala 0
    16 godina
    RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
    rebelsy kaže...
    skank666 kaže...

sinoc sam se bas socno nasmijao jednoj psovki od jednog doticnog (ko zna zna) "naye8em ti se matere"... uglavnom, cilj mog posta je da izbjegavate takve psovke gdje se spominje uza rodbina jer nikad ne znate kakva je situacija ovom kojem psujete s rodbinom, mozda je pokojna! zamislite sebe u takvoj situaciji pa vam jos netko opsuje ruzno.. to nije lijepo 

ja sam taj doticni i ne sramim se toga ...

spawnam se u bazu .. cekam quada .. trcim prema quadu a lik me ubije i uzme sebi quada ... pop?zdio sam ...

evo primjer .. rasta barbie .. pogazi me tenkom i lijepo mi se isprica na xfireu (ni ta isprika nije potrebna jer znam da me nije namjerno tk ...)

edit: ovim putem se ispricavam 

http://www.xfire.com/video/286077/ @ malo prije sa servera (bilo je nekih malih laggova) ... 

odlicna snimka,bilo bi super da smo mogli snimat iz vise kutova i svaki svoj video,al meni nes ne zeli xf u toj igrici radit Mršti se

null kaže...
    rebelsy kaže...

http://www.xfire.com/video/286077/ @ malo prije sa servera (bilo je nekih malih laggova) ... 

ja i jos jedan smo utrkivali, je**nica :D

treba organizirati jedno natjecanje

btw. ja sam smislio stazu :)

EDIT: kako vidite na startu smo 3 ali jednom krepo net, i ikrenem u 3. krug, cijelo vrijeme vodim, te se zabijem u sumi jer mi je pocelo laggati( uvjet da ce prekati net Smijeh) a ovom je na pola puta do kruga explodirao kvad tako da je nerjeseno, prezabavno :D

ja sam bio zacetnik ideje,ti staze...da nebi bilo da poberes sad bas sve zasluge Belji se,moramo ponovit,ima materijala za staze,samo ih treba smislit Smijeh,i mogli bi umjesto tenkova da nam pokazuju put,uzet mine i postavit ih tako da onaj tko bude kratio cesti fino eksplodira...ili tak nes Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 16:57 (lollik91).
    15 godina
    protjeran
    rebelsy kaže...

MP – Added 15 second spawn timer for Conquest/Rush gamemodes at the start of round to prevent high end machines getting the upper hand before other machines load in.

Iznenađen kenjaš?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
    15 godina
    neaktivan

normalno da ne ... s takvim stvarima se nije za zezati ... :/

0 0 hvala 0
    15 godina
    protjeran
    rebelsy kaže...

prošli me trnci neki... ouhh

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
    16 godina
    neaktivan
    maxsisac_cro kaže...

Izgleda da malo po malo Dice nam daje sve šta želimo

OK, ja bih onda jednu mašinu za igranje BC-a 2 na medium sa kojih 50-ak FPS-a  Nevinašce

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
    15 godina
    neaktivan
    I Am Alive kaže...
    rebelsy kaže...

prošli me trnci neki... ouhh

hehe .. al mnogi ljudi misle da je daltonizam = da vidis samo crno bijelo ... ja ne vidim samo neke nijanse boja ..

http://www.scian.cl/archivos/IDLprocess/Input/daltonism1.png

npr. ovaj test ja nisam prosao ... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 17:41 (rebelsy).
    15 godina

ja samo cekam da fixaju m1- za ww2 combo - m1 & m1911 Namigiva

BC2 nick: herro Ray
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina

meni se uvijek prvom na serveru ucita a nemam bas neki high-end pc. onda sam moram dizat zastavice Neodlučan

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan

Evo poceo sam i ja igrat bc 2. Ali imam problem na kraju meca, recimo igram medica i dobijem 200 bodova, to ce mi se racunat u rank ali mi se ne zeli pridodat za medic klasu.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

Pozdrav ekipi. Mali reply u vezi ponašanja na serveru.

Pazite kaj delate jer bu vas Danny sve permabanal, kak i treba. Zapravo najbolje bi bilo da to napravi unaprijed i fajrunt!
    Sad bez zezanja- ima jedno zgodno pravilo na meni najdražim serverima (doduše za jedan drugi fps, al nema veze..). Kad se poštuje, definitivno povećava užitak gejmanja, a veli ovak:

We don't accept any behavior that might negatively affect other people's possibilities to have a good game on our servers.
    The basic rule is, if it wasn't intended by the game developers to do what you are currently doing, it's not allowed on our servers. Also, if it disrupts the gameplay for other people or limits the possibility for them to have fun (=griefing), it's also not allowed.

Ovim je obuhvaćeno sve (aimbot, wallhack, speedhack, bug exploitation, intentional teamkilling, achievement whoring, Profanity/Racial slur). Da se mene pita, u ovoj igri bi u ovo uključio i base raping. No kak Danny calta za server, njegovo je pravo izbora pa će base raping trajno ostat, ako ne i postat obavezan. Ono, ko ne sudjeluje u raidu bar jednom u rundi - kick! Smijeh  Sve ok, samo teško je furat fair play i onda ga furat djelomično.

btw Danny, kad smo već kod plaćanja, ako je to i dalje samo tvoj trošak jesi li razmišljao o "donacijama" u zamjenu za rezervirana mjesta na serveru. Time bi i riješio problem upada na server, odn. ne bi trebao nikog kickati da bi netko upao. Ne znam dal znaš na kaj mislim- javi se na pm ili mail ako te zanima ideja.

pozdrav

HR.SQUAD - Dodging bullets since 1999.
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    Bilo je donacija Moggi, i bilo je odaziva.

Kada dođe vrijeme budem opet spomenuo. Za sad se samo brinite kako što bolje ownati Pirata.
    When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
    16 godina
    moderator
    Danny_HR kaže...
    Bilo je donacija Moggi, i bilo je odaziva.

Kada dođe vrijeme budem opet spomenuo. Za sad se samo brinite kako što bolje ownati Pirata.

Kakvo ownanje pirata,pa svi znaju da sam ja predobar da se mene owna.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
    17 godina
    neaktivan

Hm, pa base rape ni nije toliki problem, kako se većina ekipe svejedno spawna kod squada. A ovo za pare za mjesto je dobra ideja ;)

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    Living.Dead kaže...

Evo poceo sam i ja igrat bc 2. Ali imam problem na kraju meca, recimo igram medica i dobijem 200 bodova, to ce mi se racunat u rank ali mi se ne zeli pridodat za medic klasu.

Da, to se i meni nekad dogodi, uglavnom, to je samo jedan od bugova, mislim da ti se pribrojava i u klasu, samo što to ne vidiš na kraju runde.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
    17 godina

Kakvo ownanje pirata,pa svi znaju da sam ja predobar da se mene owna.

Aha, to znači da jučer ti nisi igrao nego netko od ukućanaCool

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
    17 godina
    Living.Dead kaže...

Da nisi slucajno skupio sve iz medica? meni je to sa RECON, skupio sam sve sto se moglo skupiti i sada se samo bodovi nabroje i gotovo

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
    16 godina
    rebelsy kaže...

lijeo lijepo.nije fer kad se neki konektiraju prije i zauzmu položaj a mi ostali ko topovsko mesu

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
    15 godina
    protjeran
    goodye kaže...
    Living.Dead kaže...

Da nisi slucajno skupio sve iz medica? meni je to sa RECON, skupio sam sve sto se moglo skupiti i sada se samo bodovi nabroje i gotovo

a sta da kazem?

17 godina
    HR_moggi kaže...

btw Danny, kad smo već kod plaćanja, ako je to i dalje samo tvoj trošak jesi li razmišljao o "donacijama" u zamjenu za rezervirana mjesta na serveru. Time bi i riješio problem upada na server, odn. ne bi trebao nikog kickati da bi netko upao. Ne znam dal znaš na kaj mislim- javi se na pm ili mail ako te zanima ideja.

pozdrav

Ovo bi mogao biti velik problem jer bi oni s "privilegiranim" statusom mogli divljat okolo team killat, a onda kada ih se kicka bitchat kako je to njihovo koliko i Dannyjevo

Dumb ppl rush smart ppl camp.
    16 godina
    neaktivan
    rebelsy kaže...

Ti to ozbiljno???

Zajebavas....  znam dosta ljudi daltonista. Kako si skuzio da si daltonist?

Da li ne vidis boje opcenito ili samo neke nijanse?

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
    17 godina

Jel taj novi patch se updatea uz igru ili?
    Pitam jer nisam igrao igru vec 3-4 dana(nesto me zezalo a i BUG uvjek pun), sad je pokrenio nista nije skidalo pa pitam.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan
    markoal kaže...

Jel taj novi patch se updatea uz igru ili?
    Pitam jer nisam igrao igru vec 3-4 dana(nesto me zezalo a i BUG uvjek pun), sad je pokrenio nista nije skidalo pa pitam.

u srijedu ujutro kažu da će izaći patch

oko podneva bi trebalo svakak izać ak se nešt ne zakomplicira

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
    Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 20:30 (maxsisac_cro).
    15 godina
    neaktivan
    D3ViL kaže...
    HR_moggi kaže...

pozdrav

Ovo bi mogao biti velik problem jer bi oni s "privilegiranim" statusom mogli divljat okolo team killat, a onda kada ih se kicka bitchat kako je to njihovo koliko i Dannyjevo

Misliš ipak smo mi balkanci, da. Rezervirano mjesto ti ne daje admin ovlasti niti garantira da nećeš čekat na upad.

Na serverima gdje sam ja igrao rezervirano mjesto se kupuje bodovima, koji se pak dobivaju na dva načina. Prvi je skupljanje bodova boravkom (igrom) na serveru, recimo 1 bod za 1 h igre, a drugi donacijom- 1 euro = 30 bodova. Onda za te bodove "kupuješ" reserved slot, recimo 1 tjedan košta 70 bodova, 2 tjedna 120 bodova, 3 tjedna 100 itd.. To onda znači da ako server prima npr. max 30 igrača i podešen je za 2 reserved slota, kad je server pun (30) svatko ko je "kupio" slot upada direktno u jedan od ona 2 prazna, rezervirana slota, i na kraju opet igraju 32 igrača. Server se malo puni, malo prazni, i koliko god bi netko msilio da je samo 2 slota malo- to je dovoljno za upad i cirkulaciju standardne ekipe koja igra na tom serveru (jer nije 100% vremena server pun da moraš uvijek ulazit na rezervaciju). Bodovima ne kupuješ privilegiran status u niti jednom drugom obliku, a kamoli ponašanju. Divljaš i popiješ ban. Pa se jebi sa skupljanjem bodova zadnja 3 tjedna, ili svojom donacijom.. Ako si tako glup, dobiješ ban. Takav princip potiče fair i normalnu igru, a ne kontra, vjeruj mi.

HR.SQUAD - Dodging bullets since 1999.
    16 godina
    neaktivan

Posto su mi sve klase na rank 1 jeli mi moze netko dati koji pocetnicki savjet kako da malo brze dobivam bodove(ponavljam sve je na rank 1).

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    Par pitanjaca:
    Hoće li bit novih mapa u budućnosti? Čini mi se da ih je malo...
    Postoji li teamspeak u igri? I zašto se ne koristi?
    Mogu dobit upute kako se ''spika'' preko Ventrila? I, ako je moguće IP od službeno-neslužbenog servera za TS? :cuteface: :D
    Koliko ima poboljšanja za vozila (Gadget 3)? Mislim da sam sve skupio, ona ''crta što se na kraju runde pomiče'' se više ne pomiče...

Eh, da, pare za mjesto na serveru - bezveze!
    Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
    15 godina
    neaktivan

Bozocv ako misliš da sam je tebe oživljavo namjereno da te poslije ubiju varaš se,ja se tebi ispričavam ako to nisi htio da te oživim,ali su i mene ti neki ubili.Još jednom ti se ispričavam.

BF:BC2 ingame:xRALEx
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina

Bilo bi super kad bi napravili preradu mape Gulf of Oman iz Battlefielda 2 i kad bi ubacili one avione.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
    Moj PC  
    5 0 hvala 1
    16 godina
    neaktivan
    @Living Dead, nema baš savjeta, ubijaj sve što nema plavi trokut iznad sebe. :D
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice