Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.216.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Danny_HR kaže...
landwarrior kaže...

Ima likova koji se vole usuljati u protivnicku bazu i klati "bebe" na spawnanjuMršti se.Takvima porucujem:Mamicu vam sadisticku!Namigiva

Sramim se

Ako ima ranoranioca koji bi malo pucali... Na serveru sam.

ja sam bio jedan od tih, i bas je game bio dobar, bili smo 2v2, ja i danny smo se ubijali shotkama(870) i zafrkavali na xfire-u, te malo bodli nozevima( dobio sam platnenu zvjezdu kad sam ga ubo Smijeh), te nije bilo- leti 15 noob tubova, ako prezivis sve te silne tubove, cekaju te u grmlju noob medici s m60, i td. bas je bilo cist ok

BC2 nick: herro Ray
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Jučer u mapi atacam desert jedan frajer(paško_cro) iz onog klana XII me teamkilla namjerno jer sam čeko heli zajedno sa njim i još jednim iz njegovog klana. Napišem mu zašto me teamkillao namjerno, da ako još jednom da bu kick dobio.

A on bahat mi odgovori "možeš mi popušiti k**** majmune",  dobro da je pirat bio gore pa mu je napisao upozorenje. Nije to prvi slučaj da se neko iz tog klana XII tako ponaša, isto tako me jedan drugi namjerno teamkillao u heliu, i kad sam mu rekao da za namjerni tk ide kick onda me opet počeo vrijeđati.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Uvijek problemi sa tim helićima...zato se ja lijepo držim tla i nikad problemaBelji se Još veći gušt je ako sam inžinjer pa sa CG-om skidam helićeCool 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se jučer na jednom serveru (mapa port valdez) dogodilo da sam se s jednim likom vozio na quadu i netko opali rafal po meni da mu se maknem (drugi lik je vozio). Da nisam dolje skočio, mislim da bi me ubio.

Kad te netko teamkilla, se to isto ubraja tebi u k/d?

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 12:07 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jučer u mapi atacam desert jedan frajer(paško_cro) iz onog klana XII me teamkilla namjerno jer sam čeko heli zajedno sa njim i još jednim iz njegovog klana. Napišem mu zašto me teamkillao namjerno, da ako još jednom da bu kick dobio.

A on bahat mi odgovori "možeš mi popušiti k**** majmune",  dobro da je pirat bio gore pa mu je napisao upozorenje. Nije to prvi slučaj da se neko iz tog klana XII tako ponaša, isto tako me jedan drugi namjerno teamkillao u heliu, i kad sam mu rekao da za namjerni tk ide kick onda me opet počeo vrijeđati.

svim tim majmunima stisnut perma ban i to je to, nemojte da vam kvare užitak igranja na najboljem serveru

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
odjavljen

klan XII radi dosta pi7darija, i ja sam vec par puta popio teamkill ili neda ammo, nece da pomogne govno itd.. samo ne znam kako se zovu. ima dobrih u tom klanu ali ima i bahatih govana

i solve my problems with the gun
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da, klanovi dosta sran*a rade, jučer sjednem u hind, i neki lik mi kaže nešto u stilu "get out, we are a clan bla bla", a ja mu kažem nešto kao "no way, what kind of noob clan would wait on a chopper the whole game" i naravno ja nisam htio izaći a nije ni uzletio još minutu lik i bivamo razneseni, debilizam, kasnije su napravili još jedan ili 2 chopper-faila

da je pametan mogao je uzletit i da se squad member spawna u chopper jbg

a prije toga na onoj mapi iz bete 7 (SEDAM) ljudi čekalo chopper koji je već bio u zraku sa dvojicom naših unutra, dakle 9 od 16 ljudi đizs

sve više raging children klanova ima

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
landwarrior kaže...

Ima likova koji se vole usuljati u protivnicku bazu i klati "bebe" na spawnanjuMršti se.Takvima porucujem:Mamicu vam sadisticku!Namigiva

Danny i Barbie vole čekati naivce u bazi...

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
17 godina

evo moj danasnji score.. bili su ko janjadCool

screenshot screenshot
http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kuky, idući puta kada se nešto slično desi obavezno mi reci. Ili javi Piratu i odma perma ban bez upozorenja ili razgovora. Svakako!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina

sto se desi kad udjes u posljednje 4 minute mape Cool

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

Ahh, nije da se hvalim, ali ipakCool

Lijep score Lijep score
Vrlo dobro Vrlo dobro
Izgleda da sam samo ja igrao u mojem timu Izgleda da sam samo ja igrao u mojem timu
Bilo ih je 4, svi su pali :) Bilo ih je 4, svi su pali :)
Nitko se nije usudio ubit me... Nitko se nije usudio ubit me...
Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
Dodinho kaže...

Ahh, nije da se hvalim, ali ipakCool

meni je danas katastrofa dan Plač

16 godina
neaktivan
null kaže...

to zato jer sam ti daval upute na tsu xD

15 godina
mattc15 kaže...
null kaže...

to zato jer sam ti daval upute na tsu xD

od kakvih noob savjeta mogu samo poginut Šutim

16 godina
neaktivan

zato i imas 13:0 :P

15 godina
neaktivan

Sada nam neki bozocv pokvari partiju počeo je ubijati svoje na brdu dodem ja gore da ih ozivim i ubije i mene debil!I kaže da če svakog ubiti ko njega teamkilaa.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam neki filling da će danny uskoro krenut sa perma banovima, moju podršku ima, bit će dosta igrača i bez tih team killera

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina

evo,malo da se pohvalim sad sam napravio skor od oko 29 tis. bodova ali ne,budala zaboravio ukljucit fraps i nisam mogao slikatViče

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
D3ViL kaže...

...jedino mu zadovoljstvo moze predstavljat to sto nervira protivnike.

Baš to u pravilu i je cilj cheatera.

Bilo je prije par mjeseci pričanja na MW2 temi kada je Nax uletio na forum jednog cheat sajta pa ako si svraćao mogao si vidjeti da im je cilj prcati ekipu.

Nema mi ništa gore nego kad igram CoD 2 i naletim na chitera (WH). Lik me prati nišanom kroz zid i kad izađem ubije me. Onda se totalno iživciram, pritisak mi skoči, poludim

I uvijek zaboravim snimiti killcam Izlanuo se

CoD2 sam naveo kao primjer, želim reći chiter=ban-malo duži ban :D

Neznam šta da napišem :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 21:59 (Cerina15).
15 godina

cod2? wtf. ova tema ide u totalno u krivi smjer Izlanuo se

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Score je poprilično sj*bana stvar. Recimo, sa 5 oružja napraviš 99 killova i onda čekaš u jednoj rundi i dobiješ 5 zlatnih zvijezda, to ti je već 25k. A i combat score opet ovisi o trajanju runde, broju igrača na serveru itd...

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim na chitere općenito, kao primjer sam naveo CoD2

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cerina15 kaže...

Mislim na chitere općenito, kao primjer sam naveo CoD2

na codu se zna da ima brdo chitera

16 godina

Evo instalirao sam BC2, sp ide bez problema, ali me muči da nemogu naći niti jedan server, pa u čemu bi bio problem, probao sam par puta ali ništa.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
kostolomac kaže...

Evo instalirao sam BC2, sp ide bez problema, ali me muči da nemogu naći niti jedan server, pa u čemu bi bio problem, probao sam par puta ali ništa.

updejtaj si igricu,odi u folder di si instalirao i imas onaj bfbc2 updater,kliknes na njega,malo pricekas i skine ti sve najnovije patcheve itd.i onda ces moc nakon tog igrat

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 22:42 (lollik91).
16 godina

Napravi sam to, i prošao je update bez problema, ali kad stavim na traženje servera , traje nekoliko minuta i onda samo prestane bez da mi javi o bilokakvoj greški.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan

Ma igra ima bugova...pa ko zna, pokusaj nac recimo BUG-ov server ili samo upisi EA FR,GE,UK itd. pa vidi hoce li onda sta izbacit.

16 godina
neaktivan

Danas sam reinstalirao igru...i kad nakon updatea ju pokrenem šok!!!!  FOr security reason  your ,registration code has been disabled ...a u p materinu izbacilo mi tu poruku na ekran, sad čekam da mi iz  EA odgovore , tip iz Custom servica nije mogao odgovoriti već je uputio na viši nivo.....jel imao netko s ovim iskustva???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
milan kaže...

Danas sam reinstalirao igru...i kad nakon updatea ju pokrenem šok!!!!  FOr security reason  your ,registration code has been disabled ...a u p materinu izbacilo mi tu poruku na ekran, sad čekam da mi iz  EA odgovore , tip iz Custom servica nije mogao odgovoriti već je uputio na viši nivo.....jel imao netko s ovim iskustva???

Di si kupio igru?

Si kupio samo key?

Taj su problem imali ljudi koji su kupili keyeve po mega povoljnim cijenama jer su to keyevi kupljeni ukradenim karticama ili keyevi za druga tržišta.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 23:54 (Danny_HR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice