Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.217.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Šef kaže...
skank666 ima peh, nitko ga u igri nemože osloviti sa 'skank' jer će ispast ovako: ^#^*#
hahaha :D

To sam i ja mislio, ali ime mu je sknk666 (bez A)  :).

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
Šef kaže...
skank666 ima peh, nitko ga u igri nemože osloviti sa 'skank' jer će ispast ovako: ^#^*#
hahaha :D

ti si bruno? ako jesi dobro igras medica, stalno me dizes iz mrtvih, ali malo pripazi pogledaj okolo da nema nekog bandita, da odmah opet legnem :)

BC2 nick: herro Ray
16 godina
thuglife kaže...

Uf, danas na BUGu i više nego papreno, evo par score SSova.

Zadnjih par rundi smo tako loše igrali, doslovno su se poigravali s nama, a eto valjda će drugi put biti bolje.

kaj znace ove brojke u bijelom kvadraticu ispred imena?

16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
thuglife kaže...

Uf, danas na BUGu i više nego papreno, evo par score SSova.

Zadnjih par rundi smo tako loše igrali, doslovno su se poigravali s nama, a eto valjda će drugi put biti bolje.

kaj znace ove brojke u bijelom kvadraticu ispred imena?

Netko je rekao da je to broj BF ogrinala koje igrač posjeduje, ja, kao što vidiš, nemam ni jedan broj, pa nisam siguran.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

To je veteran status odnosno koliko imaš BF igara. Samo što je princip računanja : ukupan broj BF igri koje imaš minus jedan. Tako ako imate samo BC2 ne piše ništa, a ako imate još jednu igru, piše vam jedan. Uglavnom battlefield heroes vam je besplatan pa se uvijek na njega možete registrirati i dobiti veteran statusNamigiva

Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

To su BF Veterani, ako si igra neki od BF-ova prije ovog BC2, das im CD-Key pod svoj account i unlockas neku pusku i dobijes nesto bodova.

veteran.battlefield.com

16 godina
Stoja kaže...

To je veteran status odnosno koliko imaš BF igara. Samo što je princip računanja : ukupan broj BF igri koje imaš minus jedan. Tako ako imate samo BC2 ne piše ništa, a ako imate još jednu igru, piše vam jedan. Uglavnom battlefield heroes vam je besplatan pa se uvijek na njega možete registrirati i dobiti veteran statusNamigiva

Pa ako imaš Bad Company 2 to ti se isto vrijedi, tako da samo treba napraviti jednog BF heroes heroa sa istom mail adresom koju koristiš u igri i imaš veteran status 1 jer imaš dvije igre Bad company 2 i Heroes. Tako sam i ja i imam veteran status 1.

Kad napravite tog bf heroes heroa, onda se loginate na www.battlefieldbadcompany2.com opet sa istom mail adresom koju koristite u igri i pritisnete na veteran, tamo bi vam trebao onda svijetliti BC2 i BF:H, a malo gore bi trebao pisati koji vam je veteran status.

Primjer kako je meni. Primjer kako je meni.
Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 13:05 (Jack Sparrow).
16 godina
Stoja kaže...

edit: jack sparrow mi je dao odgovor

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 13:06 (lollik91).
16 godina

Moras ići na njihovu stranicu, gore sam ti ja napisao post iznad.

EDIT: nisam vidio da si editirao stvarno sry

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 13:07 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ne moze se napisat moj orginalni nick jer u biti je to uvreda, skank = kurva, drolja, kuja.   sto je po meni totalno glupo, mislim ono ne mozes psovat na engleskom a ovi u igri likovi svaka druga im je "wasted that motherfuc4er" itd

i solve my problems with the gun
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

Ja imam battlefield 2 i pokusam ga regati na veteranu i trazi user i pass od gamespya, ja upisem ali mi nece prihvatiti :(()((((((

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne traži username od Gamespya nego tvoj ingame username i password.

Dakle, ime tvog vojnika sa BF2 i pass za taj account.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

ja sam za heroes dobio beta key, hehee

a preko čega komunicirate u igri? kupio sam i ja igru, pa da se i ja pridružim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

a preko čega komunicirate u igri?

preko nišana ;)

17 godina
Danny_HR kaže...
Ne traži username od Gamespya nego tvoj ingame username i password.

Dakle, ime tvog vojnika sa BF2 i pass za taj account.

Ok uspio sam registrirati na veteran... I da li se sad puska otkljuca automatski ili treba napraviti jos sto?

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
17 godina
neaktivan

Evo odigro lijepe dvije partije na Bugu...2 puta ace pin :D

i što mi je najdraže roadkill UAV-om

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dermentor kaže...

Ok uspio sam registrirati na veteran... I da li se sad puska otkljuca automatski ili treba napraviti jos sto?

sama se otkljuca

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

lol bacite pogled na statistiku, jedno oružje se posebno ističe po broju killova...pogodite koje

http://bfbc2.elxx.net/

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sta nije zanimljivo da shots hit/fired knife ima oko55%...

noz je po meni bugovit, jer mislim da se svima dogodilo da koljemo lika i jos cujemo kako noz prodire u njega i on se okrene i izreseta nasOsmijeh

edit: sad sam se sjetio da s nozem otvaramo vrata i rezemo mrezicu pa mozda to ne racuna kao hit...ili racuna... Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 18:19 (buba_cro).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Vidim da svi stavljate svoje rezultate pa evo malo i mojih.

Najbolji nisam SS, steta.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/agent_00klc
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
last stand? last stand?
jos ima prasine u zraku :) jos ima prasine u zraku :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 19:06 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

WTF slike su male kao da na mobitelu igraš.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

WTF slike su male kao da na mobitelu igraš.

edit :D

16 godina
Sir Vidara the XVII kaže...

lol bacite pogled na statistiku, jedno oružje se posebno ističe po broju killova...pogodite koje

http://bfbc2.elxx.net/

ah taj m60..jel se zna tocno kada dolazi wepon balansing patch ak uopce dolazi

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 22:58 (lucky_look).
16 godina

hehe i mene je već taj m60 dosadio, pre jak je, em je jak, em precizan em imaš 200 metaka sa njim i ne troši municiju ko lud. Dok onaj mg3 nitko ne koristi jer 100 metaka proguta u 10 sekundi i ako dvojicu skineš je uspjehBelji se Sva su ostala oružja više-manje dobro sređena jedino taj m60 nekako iskače iz gomile jer ga 95% medica koriste(uključujući i jaBelji se) jer moraš biti lud da ga ne koristiš, dok ostale klase  dosta podjednako korištena. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Balans za M60 bi trebao doći sa R10 ili R11 serverima. A pošto R10 izlazi  sljedeći tjedan, mogao bi to biti taj update za balansiranje oružja.

btw, jedan od boljih scoreva, odmah obratite pozornost na K/D ratio, nadam se da neznaći neko prokletstvo:

666 k/d ratio xD 666 k/d ratio xD
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Evo nakon puno vremena igranja BF sreo sam se s aimboterom. Lik je igrao s M14 i padali smo na spawnu (rush mod, zimska mapa, mrak, suma) kao kruske. Potrosio nam je sve tickete nabrzinu i mapa je zavrsila a on je imao score 45:2. Napisao sam mu "What's fun about cheating" njegov odgovor je bio "You obviously didn't use one"

Drug je switchao tim kod njega da ga proba snimiti ali je smrad smjestio i lockao squad. . ., nasao ga je na mapi i rekao kako se lik cuci u grmu na uzvisini i manicno se okrece na sve strane pucajuci u grmlje i drvece. . ., na sljedecoj mapi su svi poceli da pljuju po njemu i otisao je sa servera kada su ga poceli masovno team killat.

Ugl nevidim sta je zabavno u tome, svaki idiot moze ownat s cheatom jedino mu zadovoljstvo moze predstavljat to sto nervira protivnike.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

...jedino mu zadovoljstvo moze predstavljat to sto nervira protivnike.

Baš to u pravilu i je cilj cheatera.

Bilo je prije par mjeseci pričanja na MW2 temi kada je Nax uletio na forum jednog cheat sajta pa ako si svraćao mogao si vidjeti da im je cilj prcati ekipu.

16 godina
neaktivan

Ima likova koji se vole usuljati u protivnicku bazu i klati "bebe" na spawnanjuMršti se.Takvima porucujem:Mamicu vam sadisticku!Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
landwarrior kaže...

Ima likova koji se vole usuljati u protivnicku bazu i klati "bebe" na spawnanjuMršti se.Takvima porucujem:Mamicu vam sadisticku!Namigiva

Sramim se

Ako ima ranoranioca koji bi malo pucali... Na serveru sam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 9:51 (Danny_HR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice