Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
lucky_look kaže...
jastreb kaže...

I ja volim zaigrati medika najviše zbog toga jer imam veliki šaržer, ako igram assaulta ili inžinjera ponestane mi metaka baš kad mi najviše trebaju. Sa medikom skoro nikad ne trebam reloadati je ne proživim toliko dugo Sramim se

Zbog toga se i meni svidja mozes u njega rokat pol sata a ne npr engineer koji prebrzo izgubi metke te mi zbog toga medic najvise pase

Igrajte malo sa snajperom pa kada naviknete s njim pa kada predete na druge klase metaka cete imati na bacanjeCool

Medic nema kraja s metcima. OmgIznenađen

BBC 2 nick - Vlatka Pokos
15 godina
neaktivan
Originally Posted by NLsandman
Thats not easy, you can only catch those cheaters who are not masking the cheats.
Why did dice changes that you could flag off PB so the server looked like PB free, it worked as a nice honey pot for cheaters, now they can play on servers where PB is off with out the risk that PB was actually running and catches them.

Because we were going to force PB ON with R9 but decided last minute to get some log files from the server providers. Crashes turned out to not be caused by PB so in R10 PB will be forced ON with ranked servers.

The R7 client also has fixed filters for PB to work with the forced PB change.

- Sljedeći tjedan kad trebaju izać client patch i server R10 patch PB će biti ON na svim ranked serverima.

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
moderator
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ja medicom ostanem bez metaka :D Onda se Danny čudi kako sam to uspio :D

Ali kad imaš mitraljez, korisno je davati suppressive fire, pa ja često pucam naslijepo ako sumnjam ili vidim da nešto šuška u grmlju, a moj squad pretrčava. Tako ili ubijem nekog kroz grmlje (radost :D) ili privučem pažnju pa dobijem metak (zato mi je jedino medic k/d ispod 1, ali mi je najdraža klasa), ali squad odradi svoje pa se spawnam na njih ako me ne ožive.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jastreb kaže...

I ja volim zaigrati medika najviše zbog toga jer imam veliki šaržer, ako igram assaulta ili inžinjera ponestane mi metaka baš kad mi najviše trebaju. Sa medikom skoro nikad ne trebam reloadati je ne proživim toliko dugo Sramim se

ja nikad ne pozivim toliko dugo da mi prifali municije, za bilo koju klasu tj prifali mi jedino mina jer njih odmah na pocetku poslazem po mapi 

lucky_look kaže...
jastreb kaže...

Zbog toga se i meni svidja mozes u njega rokat pol sata a ne npr engineer koji prebrzo izgubi metke te mi zbog toga medic najvise pase

engineer je zakon, njegova oruzja imaju jako mali recoil i jako veliki rate of fire + ciljanje u tikvu = s jednim magazinom mozes (bar ja s pp2000 avtomat) skinut 4-5 protivnika bez beda! cak i na neke vece udaljensti mozes biti extra efikasan.. znalo mi se dogodit da sam se nasao tako u klincu na nekih 50m s nekim snajperom, medicom ili cime god, i s kratkim rafalima bi ga bez problema pokosio..

stvar je u tome da se treba naviknut na pojedino oruzje ili mozda nekom vise pase veci damage, nekom manji damage ali veca preciznost  itd. zavisi o stilu igre, meni osobno najvise pasu precizna oruzja, nevazno koliki je damage uz relativno pristojan recoil iliti accuracy. kakvu glupost sam napisao tek sad sam primjetio

inace, sad forsiram SAIGA-u jer moram doc do 500 kilova.. na pocetku sam bio lud dok nisam prokuzio oruzje - sad na blizinu i neku srednju udaljenost skoro pa rulam (dok ne naidem na medica)... veliki minus je samo 6 patrona po magazinu ili u nekom mom prijevodu najvise 3 killa po magazinu i to moraju biti precizni pogotci inace... 

i solve my problems with the gun
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 14:23 (skank666).
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Igrajte malo sa snajperom pa kada naviknete s njim pa kada predete na druge klase metaka cete imati na bacanjeCool

Istina, ali recon se smjesti na brdu i snajpa izdaleka, ne brine ga toliko kad će morati reloadat. Kad igraš kao assault, uletiš među neprijatelje, skineš jednog i onda ide auto reload, dotle te ovi ostali siluju. Sretan si ako uspiješ prebaciti na pištolj i načeti kojeg neprijatelja.

16 godina
skank666 kaže...
sad forsiram SAIGA-u jer moram doc do 500 kilova.. na pocetku sam bio lud dok nisam prokuzio oruzje - sad na blizinu i neku srednju udaljenost skoro pa rulam (dok ne naidem na medica)... veliki minus je samo 6 patrona po magazinu ili u nekom mom prijevodu najvise 3 killa po magazinu i to moraju biti precizni pogotci inace... 

Probaj si 870mcs sačmu(ona prva što se otključa) sa magnum ammo i onim što čini sačmu preciznijom(ali kao slabijom na blizinu) rezultat je da sa jednim metkom skineš sve na blizinu pa čak i na većim udaljenostima, da ne kažem da sam i par snajpera skinuoCool Najbolje sačmu koristi sa assault klasom, jer si bavaš ammoboxove pa se ne brineš za ammo, a još dobiješ i c4 za ganjat oklopna vozila. A šta je najbolje killove dobivaš vrlo brzo, u 4 sata sam skupio 285 killova što bi u prosjeku bilo da svake minute padne po jedan killNevinašce A što je najbolje i nisam neki pro sa sačmomBelji se

16 godina
odjavljen

vidis, bas cu probat... samo sam je malo isprobavao onako u prazno ali nekako mi cinila prespora (doduse nakon automatske saige)... tako da cu danas definitivno s njom experimentirat... s

17 godina

Evo i meni stigla igra!!!

Jel zna netko koliko se može vojnika napravit sa jednim cdkey-em?

Pitma zato da dam prijatelju key da si isproba malo igrat pa će i on kupit čim dođe nova pošiljka u trgovine....

Bit će!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim do 6. Nisam 100%.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Pitma zato da dam prijatelju key da si isproba malo igrat pa će i on kupit čim dođe nova pošiljka u trgovine....

Da li si svjestan da nećete moći obojica igrati istovremeno, ako on uopće bude mogao instalirati igru?

17 godina
jastreb kaže...
unique83 kaže...

Da li si svjestan da nećete moći obojica igrati istovremeno, ako on uopće bude mogao instalirati igru?

Znam da nećemo moći zajedno....on samo želi isprobat...

Pa kad kupi ćemo zajedno :D

Bit će!
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Probaj si 870mcs sačmu(ona prva što se otključa) sa magnum ammo i onim što čini sačmu preciznijom(ali kao slabijom na blizinu) rezultat je da sa jednim metkom skineš sve na blizinu pa čak i na većim udaljenostima, da ne kažem da sam i par snajpera skinuoCool Najbolje sačmu koristi sa assault klasom, jer si bavaš ammoboxove pa se ne brineš za ammo, a još dobiješ i c4 za ganjat oklopna vozila. A šta je najbolje killove dobivaš vrlo brzo, u 4 sata sam skupio 285 killova što bi u prosjeku bilo da svake minute padne po jedan killNevinašce A što je najbolje i nisam neki pro sa sačmomBelji se

ma ja je koristim i sa assault i engineer klasom, zavisno od mape. jer ako ima dosta vozila onda volim spamat, na pocetku partije, AT mine pa kad ih dovoljno posadim onda uzmem rpg, onako reda radi.. dok s assault igram na manjim mapama gdje je se lako mogu prikrast vozilu sa c4

16 godina

@skank666 pa stavi si na te sacme(usas-12 ili siaga) ono da po spremniku imaš više metaka, to sam si ja na njih stavljao i u jednim spremniku imaš 12metaka. I još ono da ti sacma bolje lovi na daljinu i čisti ownage.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Evo odigro par rundi, sretan sam jer sam uspio triple kill sa c4 i uzeo sam skanku dogtag :D Sad moram matematiku učit nažalost :(

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 17:02 (Ige).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Me likes UAV! Belji se

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
calypso kaže...

Me likes UAV! Belji se

Ja taj UAV ne kužim, kako pucati?

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
17 godina
neaktivan

On ti služi uglavnom za spotanje, a tu i tamo možeš ubit nekog, držiš space i pozoveš hellfire strike.

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
Dodinho kaže...
calypso kaže...

Me likes UAV! Belji se

Ljevom tipkom i ciljas dok raketa leti. Ali problem je sto puni raketu svako prestupne godine. Ali nije UAV za pucanje nego za spotanje, ja sam maloprije 4 baze na rush s njim letio i samo spotao, mozda sam ispalio 2 ili 3 rakete, ali samo na spniper jer njih je tesko uociti onome tko igra na zemlji pa ga ti spicis raketom.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
calypso kaže...

Me likes UAV! Belji se

Lijevom tipkom miša "pozoveš" raketu(znaš da si ju pozvao jer ti bude kvadrat oko crosshaira) i navodiš ju pokretima miša.

Kada raketa padne, moraš čekati neko vrijeme da se reloada.

Inače, valjda se može iskoristiti specijalizacija za vozila s kojom imaš secondary fire, pa možeš i sa mašinkom na UAV-u pucat. 

Ali najbitnije je sa UAV-om spotati.

Inače, ja koristim specijalizaciju sa kojom možeš zumirati u vozilima(pa tako i u UAV-u) pa mogu sa velike visine spotati i gađati.

Ma super stvar :)

EDIT: Pretekao me goodye :)

BTW, UAV je vrlo učinkovit protiv vozila. Možeš čak i Apachea skinut, ako si precizan.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 18:07 (calypso).
17 godina
neaktivan

ma uav je najbolji za uništit plant kuću(kombinacija s c4).

kad bi imao tu igru uzeo bi engeneera. brzo nestaneš bez metaka, to je izazov. uništavaš vozila i barem dobiješ 1 kill s tim. tracer i još je lakše.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stavi si onu zadnju specijalizaciju za vozila , probaj na nekom praznom serveru letit nisko pa gadat ,tako sam ih dosta skinuo ,lakse te pogode ako nisko letis ali te nis ne kosta death/kill Plač

www.bfwarzone.net BC2 server online
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 20:12 (Andi_zg).
15 godina
neaktivan

ima li netko klan koji želi nekog kao što sam ja

16 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

isto pitanje postavljam ja

clan war u ovoj igri je vrh vrhova

nema ljepseg iskustva ma kakve ekipe ma kakvi pub serveri clan war to je ono najbolje iskustvo

nema zajebancije samo igranje najbolje sto znate (vecinom vremena)

17 godina

Evo da se i ja malo pohvalim...:)

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...
maxsisac_cro kaže...

nema ljepseg iskustva ma kakve ekipe ma kakvi pub serveri clan war to je ono najbolje iskustvo

Da i podjeljeni ste u squadovima, svaki squad se dogovara sto da radi, i ne one gluposti koje rade neskladno s drugima kad igras na Publicu kao sto su npr. kada vi branite A i B u Rushu, vasih pola kao "muha bez glave" letaju prema njihovom teritoriju obično neubiju nikog i izgube zivot i dok vi idete tamo pola njihove ekipe se šulja i zauzme vam A/B, to se recimo jučer često dešavalo.

A kad igras sa svojim teamom dogovorite se, kad branite pripremili bi se svi, bacili bi one motion mine i spotali, rconi po zadi sređivali na daljinu, tj. napravite razlicite zamke za ove koji napadaju, i kad upadne u neku zamku nema nista slađe.

15 godina
TopForumaš kaže...
maxsisac_cro kaže...

i ja trazim Smijeh htio bih se testirati na waru

BC2 nick: herro Ray
16 godina
odjavljen

jucer sam otkrio paklenu kombinaciju, neosted 2000 (zasto uvijek stavljaju 2000 za nesto uber) + 12 gauge (za daljinu) + magnum ammo. moj boze, to je bio masakrrrrr. stanu samo 4 patrone ali do nekih 30m je 1shot=1kill. i to govno kad ga pogodi odbaci ga nekih 2 m... a neki su znali krepat samo kad bi me vidjeli s tom pljucomSmijeh, valjda bi ih odmah kap strefila! zakon. odradio sam 500 kilova ali s ovom pusketinom mi jako zabavno igrat tako da cu je jos neko vrijeme koristit.. ionako moram jos navuc 30 kilova s minama i nekih 40 kilova s c4. 

jucer na post valdez je bilo zakon (ma bilo je k*rac zakon), svi snajperi a nisu ni u stanju s mortar strikom sravnit onu kucu gdje je objective...

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
WaRn!nG kaže...

ja sam u klanu.Ako ko hoce nek mi javi na PP.Ako nemate level skill vise od 60 nemozete uc i morate imat +30 k/d ratio, naravno morate imat mikrofon za dogovaranje ko je gdije di se nalazite itd...team work!. tag team [SF] u prijevodu Special Force.I naravno testiranje prije ulaska u klan!.Pozdrav!.

Prestani trolati i biti off-topic da ti se ne zaleti kartončić.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina

Od danas nemogu uć u nijedan server,samo me izbaci iz igre.Plač

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Od danas nemogu uć u nijedan server,samo me izbaci iz igre.Plač

probaj updejtat PB, da nije možda u njemu problem

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 17:45 (maxsisac_cro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice