Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
eevek kaže...
Stoja kaže...

Slijedeća platina će mi biti iz CG-a već imam jedno 7 zlataSmijeh

Nažalost, nema smajlića koji riga.

Sad mi još samo reci da si ti onaj Teknokyo ili kako se već "zove" čudak na Bugovom serveru i sve će biti savršeno.

Kako itko normalan može igrati 100% vremena sa CG-om...zašto, pobogu? Čučanje na krovu i gađanje ljudi sa tim smećem ne mogu smatrati vidom zabave ni da si prepolovim IQ. Ne kužim Iznenađen

Da neznam ko je taj lik(Teknokyo) ali znam da je iz Hrvatske i da me užasno nervira sa Carl Gustavom, niti ne ubija tolko puno ali do sada me on ubio samo sa CG-om. Stvarno neznam zašto je taj kupio igru ako nezna pucati sa nekim drugim oružjem bolje mu je da proda igru i kupi simse ako mu je to prezahtjevno, jer tako se samo čovjek sramoti, mislim moja prva pomisao je da taj čovjek nema uopče pojam igrati.

EDIT:stoja ti ima nicku u igri "Stoja" jedino neznam koji clan tag ima mislim da je LN ali nisam siguran,a taj Teknokyo je neko drugi ali ko god da je trebao bi imati već 10platinastih zvijezdica bar ja tako mislim jer sam ga 95% igre vidio igrati sa CG-om.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 19:28 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Jbg, ako je njemu to užitak... Ja pokušavam prvo sve pinove, pa ću onda sve insignie skupljat. Fale mi pinovi za ubit 4 čovjeka sa morskim vozilima i 5 sa avionom u rundi.

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ige kaže...

Jbg, ako je njemu to užitak... Ja pokušavam prvo sve pinove, pa ću onda sve insignie skupljat. Fale mi pinovi za ubit 4 čovjeka sa morskim vozilima i 5 sa avionom u rundi.

A meni fale samo tri insigniansi i to za dvije platinum, za sve brončane za sva oružja i sve brončane zvijezdice a to se za sad ne može riješiti jer od m1 ne pribraja killove.

Pinove imam sve naravno.

Ako baš želite možete to pogledati ako skopirate link iz mojeg potpisa i onda kad vam otvori stisnete pins ili insignians.

Isto tako na ovoj stranici si možete provjeriti svoj status ali nije uvijek točno, odnosno piše vam kad vam je bio posljednji update i kad je sljedeći. LINK

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 19:55 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
markoal kaže...
lollik91 kaže...

evo i ja uplatio pare,cekam sad cd key da dodje i odma se bacam na instaliravanje igre,ak mi samo mozete rec,ja sam prvo skinuo piratsku verziju,jel ja sam mogu to deinstalirat i opet instalirat sa tim origigi keyom ali bez cracka i normalno igrat online?pretpostavljam da da?

Ovako Deinstaliraj piratsku igru sa Revo Unistalerom počisti sve od igre sto je ostalo u registriju da izbjegneš daljnje probleme, zatim igru mozes instaliratu s tom piratskom verzijom samo nemoj unosit piratski key nego taj koji si nabavio, također nemoj stavljati crack.

LoL pa to sam mu i reko nije bitno kako unistalirat nek samo unistalira i opet instalira s KEYEM koji je dobio...Registrira se i eto!

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
Frle kaže...
markoal kaže...
lollik91 kaže...

evo i ja uplatio pare,cekam sad cd key da dodje i odma se bacam na instaliravanje igre,ak mi samo mozete rec,ja sam prvo skinuo piratsku verziju,jel ja sam mogu to deinstalirat i opet instalirat sa tim origigi keyom ali bez cracka i normalno igrat online?pretpostavljam da da?

Ovako Deinstaliraj piratsku igru sa Revo Unistalerom počisti sve od igre sto je ostalo u registriju da izbjegneš daljnje probleme, zatim igru mozes instaliratu s tom piratskom verzijom samo nemoj unosit piratski key nego taj koji si nabavio, također nemoj stavljati crack.

LoL pa to sam mu i reko nije bitno kako unistalirat nek samo unistalira i opet instalira s KEYEM koji je dobio...Registrira se i eto!

registrirao sam se dok sam betu igrao,valjda je ostao profil...

16 godina

Je ja sam stoja i imam *NOB* u clan taguNamigiva Al neću zaboraviti pred par dana kad sam tebe jack skinuo jedno 2-3 puta za redom sa CG-om, počeo sam se smijat ko lud jer sam se sjetio tvojih postova kako te CG iritira...a što je najsmješnije, derao bi oko sebe sa p2000 i onda uzeo CG da roknem grupu iz daljine, a ono uvijek bi ti poginuoBelji se Al općenito kad koristim CG, koristim ga ili protiv vozila ili protiv grupe ljudi i općenito na većim udaljenostima ali nije baš da spamam. Iako se znalo dogodit par puta da ostanem bez municije na SMG-u i 6 raketa u CG-u, onda sam morao rasturati snjim do prvog ammo boxaNevinašce Ali opet, mene GL više iritira jer na te prelako ubije u neposrednoj blizini, dok CG u blizini je prava stvar ako želiš i sam poginuti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da se pohvalim, ne znam jesam li prvi na forumu, svakako od svog društva jesam.

Imam sve moguće pinove i sve insignias.

Ova dva koja nemam su zapravo bug i dobijem ih u 10 minuta čim poprave.

Naime ne može se dobiti brončana zvijezda za M1 Garand, a samim time i ove dve insignie koja mi fale. (All weapons bronze i all bronze). Ostalo je sve sjelo. :)

I OWN!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Gledam pare, gledam eNabavu... Kupiti ili čekati subotu? Sline mi cure kad gledam screenshotove...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
16 godina

A da vidiš NOB ti clan tag sorry ali znao sam da nešto imaš.

Inače ne živcira mene kad me neko rokne sa gl-om ili CG-om ali kad vidim da neko stalno koristi gl ili cg, mislim kad vidim da prvo pokušava time ubiti a onda sa nekim drugim oružjem to me iritira.

Kad me neko ubije sa gl-om ili bazukom ništa ne velim, nego kad mi lik baš dosadan time. Inače znam ponekad koristiti gl ili bazuku, a to je kad nemogu do neprijatelja ili se on sakrije iza zaklona ili mi nestane municije pa brzo switcham na nešto drugo.

Neki dan sam roknuo gl kroz vrata jer se neprijatelj sakrio u drugu sobu a nisam vidio kamo i ljepo sam ga taktički ubio, tako da sam gl roknuo u pod te sobe. Zapravo gl je dodatak, koji se koristi večinom iz taktičke svrhe isto tako se može koristiti bazuke.

Evo jedan video kako koristiti gl kad zatreba.

EDIT: danny ja ti se uskoro pridružujem fale mi samo još dvije platinum.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 20:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

e ljudi jel normalno da me svaki put izbaci iz igre nakon prvog logina. a kad se spojim drugi put onda radi par partija bez brige.. jel se to i vama desava?

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije normalno, trebo bi ti odmah radit...danny i ekipa, koliko sati igranja imate?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

6d 1h

pogledao sam na onom stats kolko teknokyo ima killeva sa cg-o i brojka iznosi 1885 lol

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ljudi pozz navecer mi stize ili ujutro novi key pa se vidimo na bojistuBogataš

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

evo ljudi pozz navecer mi stize ili ujutro novi key pa se vidimo na bojistuBogataš

I meni isto ^^ . Pronaci cete me pod imenom JuicyFruits :D

Laughter is the best medicine except if you have AIDS ... :D
15 godina
protjeran

Aj evo i ja popunio uplatnicu, vidimo se sutra Smijeh

Punim fotić...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

battlefield bad company 2 i bc2 u jedno :DD

video:http://crotrailers.co.cc/2010/04/06/battlefield-heroes-bc2-stil/

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

6d 1h

pogledao sam na onom stats kolko teknokyo ima killeva sa cg-o i brojka iznosi 1885 lol

Omg 1885 killova to je 3 platinum zvijezde i 385 killovaIznenađen

Kad si prije skupio 140 sati igranja, ja za sebe kažem da previše igram BC2 pa imam nekih 56 sati...ali mi zato fali dosta insignia i 4 pina koja mi se nikako ne da skupitiBelji se

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

6d 1h

ostala oružja pretpostavljam da su na 0

riječi službene osobe na EA forumu:

We are also currently trying out R9 servers with some server providers and a new client update is due in the near future. It is likely it will slip into next week as we don't release clients at the end of the working week just in case the worst should happen.
More info on R9 servers and the client once they have been finalised.

Znači server update se već testira, a uskoro će i client update.

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 21:55 (maxsisac_cro).
16 godina
neaktivan

Al igra je zahtjevna u pm...može li mi ko reći bili šta postigao ako bi zamjenio hd 3858 sa npr. hd 4850...proc. je ath x2 2.5..4gb ram

i sve pohvale BUG serveru..jedan je od aktivnijih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jack Sparrow JE FACa kad sam vidjeo kolko killova ima nisam mogao vjerovat a tek puske sve mu je na zlatu....samo ovo mogu reci OMG..Smijeh

///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 1
16 godina

Da svaka pohvala na tom uspjehu, ali imaš jednu stvar di sam te bolji jack, u score per minute, tebi je 217 a meni 260Belji se 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Dajte ljudi n00b sam preko online placanja, sta trebam upisat u poziv na broj odobrenja? Ono što piše na eNabavi ili svoj neki broj?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
I Am Alive kaže...

Dajte ljudi n00b sam preko online placanja, sta trebam upisat u poziv na broj odobrenja? Ono što piše na eNabavi ili svoj neki broj?

bilo sta, stavi svoj broj moba npr

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...

Na eNabavi kada idem vidjet kako uplatnica treba izgledati piše 0981234567.. jel to to?

17 godina
protjeran
I Am Alive kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Na eNabavi kada idem vidjet kako uplatnica treba izgledati piše 0981234567.. jel to to?

098 kao npr broj mobitela, a 1234567 ti izgleda poznato? Belji se

upisi koji god broj hoces, stavi svoj broj moba recimo, ne znam sta ti nije jasno

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:13 (PsychoticBaklava).
15 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...

upisi koji god broj hoces, stavi svoj broj moba recimo, ne znam sta ti nije jasno

Pa neznam... Kad imam 12 godina.. Da nebi slucika poslo nekom drugom liku..

16 godina
neaktivan

lol pa nemos poslat nekom drugom liku ak upises tocan ziro racun broj

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
I Am Alive kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Pa neznam... Kad imam 12 godina.. Da nebi slucika poslo nekom drugom liku..

Ako imas 12g preporucam da das svojima da ti ispune i uplate

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:19 (PsychoticBaklava).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

6d 1h

Fascinantno...za promatranje čak

Nego, hoće li netko odgovoriti na moje pitanje od neki dan... zašto odjednom imam skill rating nula.

Kakav je to bug i da li je uopće važno za igru?

Jer ako ja imam nulu, onda oveći broj ljudi to treba imati u debelom minusu :D

17 godina
protjeran

Gle, pitao si i dobio odgovor, osobno mislim da se sa 12 godina ne bi trebao zafrkavati s online placanjem, no to je tvoja stvar(i tvojih roditelja).. to sto si nasao je ista stvar koju si gledao kad si postavio prvo pitanje..nemoj spammati vise

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice