Dali ikom igra nakon 2-3 runde se kao zamrzne slika i cuje se neki zvuk (r r r...)
Zna li itko kako bi mogao rjesit ovo?
Grafa-driveri?
Dali ikom igra nakon 2-3 runde se kao zamrzne slika i cuje se neki zvuk (r r r...)
Zna li itko kako bi mogao rjesit ovo?
Grafa-driveri?
Ja mislim da ti nešto krivo radiš.
Nemoguče da su 3 keya nevaljana.
Ja mislim da ti nešto krivo radiš.
Nemoguče da su 3 keya nevaljana.
Da nemoguće da su nevaljani probaj nam pobliže objasniti problem..
sutra ces vidjet Perkan otvara trgovinu '' PRODAJEM KEYEVEEE .. povoljno .. ajmo navali narode ... jos malo pa nestalo ... ''
dobar dan imam dosta veliki problem s BBC2.Prvi je problem se radi o rezoluciji i grafici.Ovako ja imam AMD Athlon 64 X2 processor QL 64 (2.1 GHz) ATI radeon HD 3200 graphic i windows 7 al igra mi dosta steka provjerio sam trebala bi mi radit na medium a ja igram na low pa mi steka i to dobro mi steka ne ono malo nego bas dobro ako ko zna rijesenje nek napise HVALA!.drugi problem je s laggom neki mi kazu imam los net neki nesto drugo: imam flat 4 KB od t-com-a.Hvala ako ko zna rijesenja nek napise :D.Znam da se ne radi o ovome al nisam uspio nac nis drugo.
Imaš preslab komp
Bravo cestitam ti vidjeo sam i ja sam sudjelovao ali nista.LoL imam BBC2 vec (orginal) al opet sam htijeo sudjelovat :D.evo jos jednom cestitam ti
Aha oke hvala ti.Znaci nema rijesenja osim da uzmem novi komp?.
dobar dan imam dosta veliki problem s BBC2.Prvi je problem se radi o rezoluciji i grafici.Ovako ja imam AMD Athlon 64 X2 processor QL 64 (2.1 GHz) ATI radeon HD 3200 graphic i windows 7 al igra mi dosta steka provjerio sam trebala bi mi radit na medium a ja igram na low pa mi steka i to dobro mi steka ne ono malo nego bas dobro ako ko zna rijesenje nek napise HVALA!.drugi problem je s laggom neki mi kazu imam los net neki nesto drugo: imam flat 4 KB od t-com-a.Hvala ako ko zna rijesenja nek napise :D.Znam da se ne radi o ovome al nisam uspio nac nis drugo.
Procesor valjda ok, grafa intergrirana, neznam kakve su u igrama Atijeve intergrirane ali započetak ako bi kupovao promjeni prvo grafičku.
Btw. ako imaš internet te brzine sasvim normalno je da imaš lagg, čudo je da otvara i stranice, nije net 4kb nego 4 mbps.
Procesor valjda ok, grafa intergrirana, neznam kakve su u igrama Atijeve intergrirane ali započetak ako bi kupovao promjeni prvo grafičku.
Btw. ako imaš internet te brzine sasvim normalno je da imaš lagg, čudo je da otvara i stranice, nije net 4kb nego 4 mbps.
Aha oke evo ja cu ti rec minimalne setingse: AMD athlon 64 X2 ili ekvivalente onda treba imat Grafu za minimalno ATI x1900 ili naprednije ovo dalje ti valjda nije bitno.E vidis zar nemam ja jace od toga? (nekuzim se bas u kompove, sigurno i vidis :D)
Aha oke evo ja cu ti rec minimalne setingse: AMD athlon 64 X2 ili ekvivalente onda treba imat Grafu za minimalno ATI x1900 ili naprednije ovo dalje ti valjda nije bitno.E vidis zar nemam ja jace od toga? (nekuzim se bas u kompove, sigurno i vidis :D)
A da ovo za internet sta kazes pise mi 100 mbps sry krivo sam napiso :D
Oprostite ako sam nesto zezno jel mi je dosla neka poruka da sam napiso nesto sta se nevidi lol.Ako sam par puta stavio iste postove onda sry :( nemojte zamjerit
A da ovo za internet sta kazes pise mi 100 mbps sry krivo sam napiso :D
to ti piše kolko ti je mreža, da imaš takvu vezu na net bil bi glavni u selu ako ne i šire
Oprostite ako sam nesto zezno jel mi je dosla neka poruka da sam napiso nesto sta se nevidi lol.Ako sam par puta stavio iste postove onda sry :( nemojte zamjerit
mi sa bug foruma ništ ne zamjeramo, osim ak nam netko uzme dog tag, e na to smo jako osjetljivi
Dečki, dajte malo pripazite na te duple postove.
Vi novi, ali pogotovo vi stariji korisnici.
Danny HR Sry zastvarno ja nezz ni sta je bijeli karton.Sta je to? lol.sry jos jednom necu vise
Cek pustite net ko sljivi net samo da meni ne steka xD.znaci nis od BBC2 slab mi je komp?.Ja nemogu igrat np na bug serveru jer mi tolko steka da nemogu pogodit nista.cak mi steka 4 vs 4 lol.al ne bas tako al steka.
Mislio da je nebi trebao postati vise od 2 posta odjednom. Nisam siguran ali bijeli karton je valjda neko upozorenje (stvarno nisam siguran). P.S Danny je najnoviji moderator pa jedva ceka da nekom zalijepi karton u lice :P P.S.S sutra kupujem bc 2!!!
Cek pustite net ko sljivi net samo da meni ne steka xD.znaci nis od BBC2 slab mi je komp?.Ja nemogu igrat np na bug serveru jer mi tolko steka da nemogu pogodit nista.cak mi steka 4 vs 4 lol.al ne bas tako al steka.
Sory za OT, ali opet si napravio dupli post u kratkom vremenskom razmaku.
Trebao si editirat zadnji post di se ispricavas, na nacin da prvi post ne mjenjas vec u nastavku napises EDIT: i pocnes pisat.
Evo jedna dobra vijest, ispričavam se ako je netko već postao, uopće nisam provjerio.
Ovako kao prvo, nemoj pisat vele poruka zaredom, vidiš tipku Uredi, nju koristi umjesto pisanja dodatnog posta.
ATI Radeon HD3200 je integrirana grafička, takve grafičke namjenjene su više poslovnim ljudima koji rade u programima tipa Office, znači ne baš za igre ali naravno da s njom možeš i igrati, ali Battlefield Bad Company 2 je jedna od zahtjevnijih igri tako da ta igra tvojoj grafičkoj kartici zadaje dosta glavobolja.
Amislim da igra zahtjeva i 2 GB Ram, tako da ako imaš manje i to utječe na "štekanje".
@thuglife
Odlična vjest, samo piše taj VIP code je u kutiji, znači nezna se sta će biti ovima koji imaju Digitalnu verziju.
Imas sa desne strane tipku UREDI, kliknes na nju i napises ako si nesto zaboravio, nemoj pisati vise postova zaredom, dobit ces zuti karton i neces moci na forum par dana.
PROCITAJ PRAVILA!!!
Sada poblem.
Komp ti je slab, preslab, mozes li igrati onu Single Player misiju? Trza li ti ona?
EDIT: A sta cu ja, ja kupio key na ebayu :(((
Da mi sad njemu ne držimo lekciju, nek si on lijepo pročita pravila..
Je li netko kupovao igru preko Enabave? Koliko je to sigurno?
Moze preporuka gdje da kupim igru gdje se moze platit preko uplatnice.
Par ljudi je reklo da su kupili preko Enabave, procitaj par stranica nazad. Ja sam kupio na ebay-u platip PayPal-om, sve proslo glatko i fino, normalno da postoji rizik, ali Boze moj sta je tu je
Dovoljno je sigurno, uplatis, ispuniš formular zajedno s potvrdom(slika) da si uplatio i key ti stigne na email vjerojatno za par sati za Digitalnu Verziju.
Za kutiju trebaš sačekat dostavu.
Btw. citam u igri:
VIP Pack is now live, all PC players have this just jump and play.
Oke hvala vam na pomoci.opet isprika za vise postova idem ja sad pozz svima .Nadam se da nisam sad nesto krivo napravio xD