svaka cast na kilometarnim citatima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što donosi drugi DLC
opet 2 slucajna tk na serveru a mislit ce ljudi da je namjerno
al nema veze admin me moze bannat ako hoce ja znam istinu
ustvari ucinit cu uslugu sebi i vama i otici na server di team damage nije on...
ispricavam se jos jednom nisam namjerno makar izgleda tako
hahahaha pretpostavljam da si ti kučište xD
kako si me skinuo u tenku svaka čast ;) ma nema problema, vidio sam ja da nije bilo namjerno i još si se ispričao, mene puno više živcira kad ja pucam, i moj suigrač uleti ispred mene dok pucam sa mg36, i pogodim ga u glavu naravno, ne mogu ništa napravit, a ispadne da sam teamkiller...
dogodi se svakom
EDIT: Za ove koji citiraju po dvije-tri strane, boli vas k*rac, svatko ima svoje mišljenje, ako se hoćete i dalje raspravljat imate PM, ovo vaše ionako nitko više ne čita :D
Što donosi drugi DLC
Iako mi je malo smjesno iste mape samo drugi mod, jest da treba odredjenih prilagodbi, opet vise cjenim naplacivanje tog dodatnog sadrzaja koji nece razdjeliti igrace, nego recimo potez IW-a i prodaje mapa.
A sto se tice Co7 lik misli kako je medic/inzinjer beskoristan, on misli kako je na HC wooky land, ali isto tako je mislio da se na HC tenk one shota, to je samo pokazatelj koliko je igrao taj mod. Otprilike koliko je igrao BF kada se pojavio u temi, sireci svoj bjes i neznanje i pljujuci po igri, pa opet na kraju je sve to fino progutao i igra. ., al bitno je da on misli. .
Igrao sam malo squad rush i mod je baš zabavan, onako mod je baš da se odigrava na brzaka.Igrao sam sa M1 Garand i završilo je ovako:
Još jedna slika gdje sam bio u minusu neznam zašto ali čudno: I za kraj, precizan sam kao da sam hacker, isto čudno kako mogu biti tolko precizan:u release traileru sam vidio port valdez u conquest modu
znaci i to ce biti jedan dlc mozda vec treci
Da skratim ovo užasno citiranje: a Co7 zašto misliš da je padobran nemoguć na 3m? A što s ER padobranima na avionskim sjedalima ili padobranima za niske prelete i diverzije?
Sprejanjem je teško ikoga ubiti. Jesi ikad pucao iz prave puške? Pa rafalnom pucnjavom možeš promašiti i stablo na 10m.
brate mili pa to je igrica ne drugi svetski rat sve je moguce
brate mili pa to je igrica ne drugi svetski rat sve je moguce
kakve veze pobogu ima drugi svijetski rat sa današnjim ratovanjem koji je u igri?
zašto misliš da je padobran nemoguć na 3m? A što s ER padobranima na avionskim sjedalima ili padobranima za niske prelete i diverzije?
Šta tebi nije smiješno kad skočiš sa neke kutije unutar neke kuće i složeni padobran iz ruksaka se u potpunosti otvori? ili malo ti dosadno pa trolaš čovjeka
zašto misliš da je padobran nemoguć na 3m? A što s ER padobranima na avionskim sjedalima ili padobranima za niske prelete i diverzije?
Šta tebi nije smiješno kad skočiš sa neke kutije unutar neke kuće i složeni padobran iz ruksaka se u potpunosti otvori? ili malo ti dosadno pa trolaš čovjeka
Oboje.
Ovako, nov sam tu i šta ja znam.
Zadnji put sam igrao BC2 dok je još beta bila, i sada poslije nekih recimo mj i više dana,upalim igru, napravim update, pokušam se spojit - nemože.
E sada, jel caka u tome što piše "BETA" u kutu :D ili se može i s tim igrat (s obzirom da je posljednji update).??? hvala :))
Zadnji put sam igrao BC2 dok je još beta bila, i sada poslije nekih recimo mj i više dana,upalim igru, napravim update, pokušam se spojit - nemože.
E sada, jel caka u tome što piše "BETA" u kutu :D ili se može i s tim igrat (s obzirom da je posljednji update).??? hvala :))
pa beta je zatvorena od jos kad ikad...
kontam, nego sam se nadao da postoji nada da se može nekako beta pretvorit u "full", žao mi 5 gb prometa :( hh
hvala, odo skinut igru
kontam, nego sam se nadao da postoji nada da se može nekako beta pretvorit u "full", žao mi 5 gb prometa :( hh
hvala, odo skinut igru
Pa nemoš pretvorit, a sa piratskom igrom samo SP mozes igrat...
Jel mi može netko objasnit šta znače zvijezde one, zlatne srebrene i brončane?
Jel mi može netko objasnit šta znače zvijezde one, zlatne srebrene i brončane?
Zvjezde otkljucavas ubijanjem ljudi s odredjenom puskom/vozilom/attachmentom.
Bronza 25 killova: 500 poena
Srebro 50 killova: 1000 poena
Zlato100 killova: 5000 poena
Platina 1000 killova: 10000 poena
Super za boost kad levelas
evo ga :) otkljucao assoulta ...
sad jos inzinjera (njega sam do pola) i medica ...
lvl 18 sam ...
http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/bob%20a%20job
evo jednog citera
neznam sta je koristio al hack je bio gadan
nakon zavrsetka partije i loadanja stisnem ja join i enter battle
BOOM odma death headshot od ovog lika
prvi spawn odma smrt i ista stvar se je dogodila svim mojim suborcima
lik imao u manje od minute 22/0
vrati se ti na bug server ;)
btw mene si danas tk i nema beda, uopce nisam ni razmisljao je li namjerno
http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/bob%20a%20job
evo jednog citera
neznam sta je koristio al hack je bio gadan
nakon zavrsetka partije i loadanja stisnem ja join i enter battle
BOOM odma death headshot od ovog lika
prvi spawn odma smrt i ista stvar se je dogodila svim mojim suborcima
lik imao u manje od minute 22/0
upravo sam zato i pito zašto je jako teško naći server se enablea-nim PB-om, da li admini vole cheatere, sa igrom ljudi imaju problema ali mislim da ih PB ne stvara pa mi nije jasno zašto je isključen
čak i ako piše na server info da je PB on kad dođem na server vidim da nije (kad loada server na screenu piše PB off i na kraju runde pod info piše PB off)
Da skratim ovo užasno citiranje: a Co7 zašto misliš da je padobran nemoguć na 3m? A što s ER padobranima na avionskim sjedalima ili padobranima za niske prelete i diverzije?
Sprejanjem je teško ikoga ubiti. Jesi ikad pucao iz prave puške? Pa rafalnom pucnjavom možeš promašiti i stablo na 10m.
Ja bih tebe sada trebao ozbiljno shvatiti?
Pricas gluposti!!!
Ne postoji padobran koji se toliko nisko moze otvoriti, a pogotovo ne iz slobodnog pada(oni sa uzetom se otvaraju nize,ali ni priblizno toliko nisko!)
Drugo:
Nemoj mi pricati sta koje oruzje moze! 700-1000 metaka u minuti, da pucas sa zatvorenim ocima moras pogoditi i ubiti covjeka koji je na 5 metara od tebe!!
@Devil...
De ne prazni crijeva!
Jel ima netko problema sa igrom? Prvo mi crasha svako toliko, pa dođe da su fajlovi corruptani. Pa reinstaliram, pa radi, pa su opet fajlovi corruptani, pa sam skužio da mi to izbacuje samo kada pokrečem updater, no ako pokrenem samu igru, onda je ok. U čemu bi mogao biti problem?
P.S. Origigi limited edition.
Fraps FTW :D
score ti nije ništa posebno, 1400...samo si se skrumpo pa dobio više nagrada odjedanput :D
Fraps FTW :D
score ti nije ništa posebno, 1400...samo si se skrumpo pa dobio više nagrada odjedanput :D
Bad part je to šta mi je FRAPS bio uključen :-D 22k is nice tho :-P
Igra mi je svaki dan draža...MWF2 je smijurdija prema BC2
pozdrav svima ovdje sam novi clan...
nabavio sam bc2 za pc...i sad neznam kako igrati online jer moze pomoc...kad udem u igru upisem e-mail i pass,onda idem dalje i od mene trazi da upisem serial key...a di ta to nadem...molio bi nekog korak po korak da mi objasni kako igrati online puno hvala.......
nabavio sam bc2 za pc...i sad neznam kako igrati online jer moze pomoc...kad udem u igru upisem e-mail i pass,onda idem dalje i od mene trazi da upisem serial key...a di ta to nadem...molio bi nekog korak po korak da mi objasni kako igrati online puno hvala.......
kad cete odustati....
CD Key ti se nalazi na zadnjoj stranici knjižice koju si dobio u kutijici od igre.
Ako si kupio digitalni download onda si taj key dobio mailom.
molim cemu sad to...kad ce te odustat....ja sam samo nekog zamolio da mi pomogne kako igrat igru online :(
edit: ja imam khm pirat igruu :(