Piše da me možda izbacilo zato kaj ulazim sa istim akauntom..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moram ovo ispričati jer je prosto nevjerojatno.
Dakle, ako se neki od vas sjećaju, prvo sam bio naručio igru na EA store, nakon toga sam otkazao preorder i naručio na steamu.
Danas ujutro stigao mi mail od EA i iako su mi vratili lovu dobio sam igru. hehe
A kako već imam na steamu, drugu sam poklonio frendu.
Naxeem može potvrditi jer mi je on testirao key dok sam bio na poslu.
Pouka, uvijek naručite na EA store, možda vam kad otkažete daju igru ovako. LOL
Kolko sreće imam, nevjerojatno.
Piše da me možda izbacilo zato kaj ulazim sa istim akauntom..
nebum ja radil novi acc nema sanse
mora radit s ovim na koji mi je key vezan!
Jesam, htio sam biti kuhar, al jebi ga. :(
Al za ozbiljno.
Ali vidi se da je potencijal ovdje, šteta što se nije uspjelo realizirat, zato ćeš u BC2 sigurno imat dobre recepte kako ubit protivnika na 1000 načina
Hm ovo za snajpere nije loše, pitam se kakvi će biti sa onim zadnjim, najačim snajperom u kombinaciji sa onim specialization-om kada su meci jači- vjerojatno 1 shot 1 kill ili da skine nekih 90% healtha da nije 1 shot 1 kill(osim u glavu)
Dajte samo recite, zanima me da li sada tamo di možemo vidjet rank za svako oružje(koji smo rank, koliko još killova do sljedećeg ranka) da li sada broji i za sva oružja kao one defibrilatore ili onu bušilicu? Ili to nije predviđeno da se dobivaju medalje za to?
@danny pa ti si takav lucker. to za ea je tako zakon. imaš sreće.
a ovi dog tagovi, pa ti si bc2 verzija naxeema iz mw2. samo knife haha
danny imas xfire ili nesto slicno za kontakt?
Ne čudim se tom, ipak je upočetku lakše koknut nekog nožem nego potrošit 20-ak metaka da ga ubiješ...ekonomska računica je tu, tako sam i ja upočetku stalno nožem rokao, a poslije kad sam otključao oružja onda sam se zasitio sitnom ribom i išao u lov na velike tenkove i helikoptere Ima li ičeg ljepšeg nego kad trace-ate helić u zraku i onda ga oborite sa raketama, jednostavno neopisiv osjećaj zadovoljstva kako mali čovjek može poraziti ogromnog zmaja(da malo pretjerujem sad)
nece se loginat i nece
u mp3 pa pobogu zasto?!?
nece se loginat i nece
u mp3 pa pobogu zasto?!?
Također...ne mogu vjerovat, prvi put pokrenem igru i ne mogu se spojit!
i meni sad baca van.prije svega jel legalno imati miniimage za igru ako imaš orginal?i dali možda netko ima miniimage da mi se ne kuri cdXD
Isto i meni unable to login, danas igro normalno multy, sad ne ide a popiz*** ću
Čitam na steam forumu jučer nije radio dugo vremena mw 2, a sad ovo sa bc 2 svašta.
Bit će bolje prvi dan je hehe
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1177277
Isto i meni unable to login, danas igro normalno multy, sad ne ide a popiz*** ću
Meni je super radilo i onda sam išao promijeniti server i bum unable to login, pa failed to login to EA pa maybe is somebody playing wtih this accaount pa login failed itd.
E sad ni meni ne radi,izgleda da EA želi da idem malo cod igrat
Ako će tako zezat bogme ću se naigrati. xD
BTW, idem rokad mw2, a što ćeš izgleda da EA/DICE baš želi da igram cod više od bc2
Ma to sam ja javio EA da blokira sve veze, nećete se igrat do ponedjeljka dok ja ne dobijem igru da ne budete u prednosti
katastrofa sad nikome ne radi
ajde ljudi u krpe sutra je novi dan
al mene zanima nesto kako to da naxu i dannyu radi?
Ako će tako zezad bogme ću se naigrati. xD
Da za poludit neznam koji k****, čekam cijeli tjedan i sad ovo i još možda nisam doma prek vikenda..
Jer oni već dugo nisu promjenili server i nisu se logout-ali.
Meni radilo sve dobro ali kad sam izašao iz igre i pokušao nazad nutra više nije radilo.
Pa ne radi jim.Bar Dannyju ne.
Jer oni već dugo nisu promjenili server i nisu se logout-ali.
Meni radilo sve dobro ali kad sam izašao iz igre i pokušao nazad nutra više nije radilo.
isto tako i sa menom
Ja još čekam sutra je subota pa me boli briga.
singlepayer početak-fantastičan, u ww2 stilu. al sviđa mi se.
kraj-tard!
From DICE:
We are sending out new servers to our providers called "R5". They will be testing them out and changing over the servers by tomorrow evening. This server contains some fixes for the "Connection to the server has been lost" message that a lot of you will have seen.
We are also working on making another new server over the weekend as EA has set up some dedicated front-end boxes just for Battlefield Bad Company 2 which we will update the server to use and should work to improve the stability of connections to EA for everyone.
From DICE:
We are sending out new servers to our providers called "R5". They will be testing them out and changing over the servers by tomorrow evening. This server contains some fixes for the "Connection to the server has been lost" message that a lot of you will have seen.
We are also working on making another new server over the weekend as EA has set up some dedicated front-end boxes just for Battlefield Bad Company 2 which we will update the server to use and should work to improve the stability of connections to EA for everyone.
Pa hoće li se moči danas igrat..
severi su UP!
Evo zašto je bio downtime....
Jako neočekivano ako pitate mene...
Danny ima još nade za PC gaming
severi su UP!
Ja sam sad probao ući i ništa
Evo zašto je bio downtime....
Jako neočekivano ako pitate mene...
il bc2 nije dobro proso na konzolama il je bc2 na pc imo 3x vise igraca neg mw2