Evo nam patcha.
Nema ga još :(
Meni ga skinuo i napravio update , sad je igrivo i na medium detaljima
Ja svojim kompom igram na high,1680x1050 i imam 50fps-a ide ček do 90 kad gledam prema moru 130.
Kolko ti imaš fps-a s tim kompom pod Moj PC....?
Evo nam patcha.
Nema ga još :(
Meni ga skinuo i napravio update , sad je igrivo i na medium detaljima
Ja svojim kompom igram na high,1680x1050 i imam 50fps-a ide ček do 90 kad gledam prema moru 130.
Kolko ti imaš fps-a s tim kompom pod Moj PC....?
Pa ima neke male razlike,kod mene nekih 10fps-a.
imam 60 fpsa ... prije sam imo oko 30-40 ... super je sad :D
Pa ima neke male razlike,kod mene nekih 10fps-a.
Isto tako..da
Ja sam imao prije oko 20-40 fps,sad mi je najmanji bio oko 35 prosječni 50 a najveći fps sad mi je bio oko 65
Opterećenost mog phenona II x3 je bio oko 75% sad mi se vrti oko 40-50 %.I nestalo mi je titranje slike kad gledam more i prozore.
Postavi sam sve na najviše postavke-rezolucija:1280x1024
Je si probo otkljucat tu 4 jezgru, bas me zanima sta bi onda bilo
Upravo sam otisao nakon tjedan dana probati da li ima ikakvih promjena u BC2.
Ugodno sam se iznenadio.
Na najacim postavkama to leti,ljudi moji!
Konacno mogu sa snajperom lijepo nisaniti.
Sad tek vidim kolko je igra dobra i bez problema mogu zazmiriti na sve one nedostatke(prone...)
Oprastam se od MW2 na neko vrijeme.
Sad sam sa FRAPS-om mjerio
AVG:25 FPS-a
MIN:15 FPS-a
MAX:40 FPS-a
no fala ti isuse kriste
evo sad vjerujes da ce oni to sve sredit u finalnoj verziji
btw onaj ww2 lvl AMAZING kakvo iznenađenje presretan sam
9600GT 512mb
Intel Core Duo 2.53 @ e7200
2Gb ram ddr2 800mhz
double post
da zalosna istina al staces sve se moze kad se hoce ja se trudim igrat timski i uglavnom imam dobar score a nikad nisam igral bf nego samo cod
A kaj mislite ak bu velika razlika ak igram na DX10.1 ili DX11?
preporucam da pogledate taj video
lik govori istinu i ako se bu vise ljudi pridrzavalo ono o cemu on govori lakse cete igrat i bit ce zabavnije ;)
evo link za taj video posto je izbrisan od usera
haha predobar video kak samo prca mw2
btw naucio sam se vozit heli i ide mi jako dobro svaku rundu sam među prva 2
danas sam napravio odjednom 630 bodova
kuca u kojoj je "B" nakupilo se dosta rulje i 4-5 puta sam pogodio rpg om i sruslio se sve na njih
to mi je rekord za sad
Da li mi moze netko objasniti zasto kad stisnem Tab pise samo score?
Bilo bi pozeljno da pise latencija i Kill/Death omjer.
Jucer sam igrao,nakon spawnanja iz padobrana,neki gumb sam nasumicno pritisnuo i nisam mogao ici naprijed/nazad(W/S),morao sam bezveze naci neki drugi server,
znate li u cemu bi mogao biti problem?
To Danny, care :D
Al nekima je to previše mozganja. Kod takvih je bitno samo da se oplete iz puške.
I'm a sniper, I'm a sniper... hahahahahahhaa
Zato što k/d omjer ovdje nije bitan. Možeš biti dobar igrač i od velike koristi svom timu i kad imaš loš kd. Ali neki samo kd i ganjaju...
To Danny, care :D
Al nekima je to previše mozganja. Kod takvih je bitno samo da se oplete iz puške.
I'm a sniper, I'm a sniper... hahahahahahhaa
Zato što k/d omjer ovdje nije bitan. Možeš biti dobar igrač i od velike koristi svom timu i kad imaš loš kd. Ali neki samo kd i ganjaju...
hehe cini mi se da su se ovi sa ps3 opametili kad je doso demo bilo po ekipi 6-7 "sniper-a" i to sve neki noobovi i mogo sam cjelu rundu sam njih skidat ,a sad ima svega po malo i uvjek ima dobrih ekipa koje rade kaj treba
Zato se meni igra i sviđa, jer nekad baš i nemam gušt se napucavat, već samo u budem u pozadini (obično medic ili engineer) i lijepo pomažem ekipi i tako zapravo radim više koristi nego da ko lud trčim prema objectivu i poginem(osim ako uzmem recon klasu pa zaspamam sa c4 i "insta-objective-kill"Drago mi je da će to popravit kad igra izađe hehe
Zato se meni igra i sviđa, jer nekad baš i nemam gušt se napucavat, već samo u budem u pozadini (obično medic ili engineer) i lijepo pomažem ekipi i tako zapravo radim više koristi nego da ko lud trčim prema objectivu i poginem(osim ako uzmem recon klasu pa zaspamam sa c4 i "insta-objective-kill"Drago mi je da će to popravit kad igra izađe hehe
da toga nema na ps3 demu
ja igram najcesce sa recon tek onda sa engineerom ,medic i assault 0 bodova
probao sam napokon sad taj novi patch i napokon nekako poboljsanje,samo da je jos malo stabilniji fps jer se krece od 20 do 130
Nakon ovog patcha sad se može reći da je igra koliko - toliko igriva...Ima tu još dosta stvari koje treba riješiti, kao i ovo s instant uništavanje objectiva s C4, uglavnom, ima perspektive za ovu igru.
Nakon ovog patcha sad se može reći da je igra koliko - toliko igriva...Ima tu još dosta stvari koje treba riješiti, kao i ovo s instant uništavanje objectiva s C4, uglavnom, ima perspektive za ovu igru.
Pa po milijuntiti put već... BETA
Finalni produkt se može poprilično razlikovati.
Ovo govorim jer mi se zgadio tvoj pristup "...ima perspektive za ovu igru."
Osuđuješ igrivost na temelju BETE
Pa po milijuntiti put već... BETA
Finalni produkt se može poprilično razlikovati.
Ovo govorim jer mi se zgadio tvoj pristup "...ima perspektive za ovu igru."
Osuđuješ igrivost na temelju BETE
gle nemoj... oni imaju insta-respawn i ima ih puuno više!
On-Topic: Gle čuda, nisu krivi vaši "slabi" dual-core procesori, nego je ovo BETA pa je kriv kod same igre. Ko bi reko..
hahaha
he danny pogledaj post iznad posta kojeg citiram
isti video ;)