Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
DJECHACHIC kaže...

Oce ko bacit partiju....zovem se xRALEx

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bad-company-2-nickovi-se-lakse-ekipa-skupi/45751.aspx ->

Ako već tražiš nekoga da ti se pridruži, provjeri temu iznad.

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Možda je prodavao ljude, kćer, sestru, mamu, tatu ili ženu. xD

Slazem se da je lik puko ajci dickmeasure ali ovaj komentar ti nije nikako na mjestu mada si ga izvalio u sali. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

lol pa u nekim temama su padali komentari objesi se i sl. pa niko ništa nije progovorio.

Stvarno ko imalo razumije šalu razumjet će i ovo, ako neče i misli da treba to napraviti onda je poremečen, ja mu tu ništa ne mogu.

EDIT:to je isto kao što su neki ubijali radi gta oni su poremećeni, a nije igra kriva

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 20:46 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

evo dobio sam kljuc.. Hvala vam na pomoci.. Sad opet imam pitanje.. :D

Jel igru moram prvo skinit pa onda napravit acc s tim key-em ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
steve90 kaže...

Pa skineš igru,uđeš u igru i tamo nutra napraviš acc i utipkaš key...

15 godina
neaktivan

Da. Skineš Betu, napraviš EA account ako ga nemaš i nakon toga će ti se pojavit prozorčić u koji upišeš key.

EDIT: @Pirat bio brži :)

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 20:53 (4Bastard).
16 godina
neaktivan

momci opet u offtopic oko onog posta sta ga je onaj kralj provalio

vratimo se mi na igru rađe našalili ste jeste ajd pricajte sad malo natrag o bc2

evo ja cu pocet

beta mi dosadila jako ju malo igram al i dalje mislim da je igra vrijedna kupnje i cekam ozujak

steta sto nisu u betu stavili i onu mapu s ps3 bete

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ok.. Hvala vam, obojici.. :)

Vidio sam da se neki ljudi zale na los framerate. Naso sam nest na netu, mozda pomogne..

Kao da se "nasilno" ukljuci dx9

Ne znam jel to netko mozda vec stavio, al ako nije nadam se da ce nekom pomoci..

On windows 7, the config file is at
Documents/BFBC2Beta/settings.ini
Change DxVersion=Auto to DxVersion=9

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 21:03 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Vidio sam da se neki ljudi zale na los framerate. Naso sam nest na netu, mozda pomogne..

Ne znam jel to netko mozda vec stavio, al ako nije nadam se da ce nekom pomoci..

Nije do grafike, već do procesora. Kao što sam već bi reko puno prije stranica, moja 8800gts nvidia je jača i od ps3 i xbox360 grafičke zajedno. jedino što koči je proc athlonić x2 5000, a xbox360 ima x3 3,2 ghz, a ps3 ima cell sa 8 procesora, tako da samo proc usporava igru, grafička uopće nije bitna. A ako je teški port sa konzole onda će bit slučaj GTA 4.

16 godina
steve90 kaže...

Ako si igrao ili igraš battlefield heroes ili neku drugu ea igru, onda samo staviš login i utipkaš svoju mail adresu i šifru.

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
luka_cro kaže...

ko treba keyeve nek se javi na luka.silec@gmail.com

i mislim da bi trebali ovu temu lock i napraviti drugu kad izade full jer je previse zaspamano sa keyevima i pola stranica nema veze s igrom

poslo sam ti poruku na taj mail prije 2 dana i jos sam ti poslo pp ovdje na forumu i jos nema odgovora.. Ako vec imas visak key-eva kako kazes mozes mi poslat jedan pa da mogu podijelit misljenje o igri sa vama..

Hvala !

nisi mi nista poslao na mail.

evo ljudi jos imam par keyeva ko treba nek se javi na EMAIL a ne tu na pp luka.silec@gmail.com

svatko ima svoje misljenje i to ne shvaca kritikom
16 godina
ranko091 kaže...
steve90 kaže...

Nije do grafike, već do procesora. Kao što sam već bi reko puno prije stranica, moja 8800gts nvidia je jača i od ps3 i xbox360 grafičke zajedno. jedino što koči je proc athlonić x2 5000, a xbox360 ima x3 3,2 ghz, a ps3 ima cell sa 8 procesora, tako da samo proc usporava igru, grafička uopće nije bitna. A ako je teški port sa konzole onda će bit slučaj GTA 4.

Hm ja imam jak procesor i 8800gt , ali samo igram na low(direkt x9) sve ostalo steka tak da bas to da grafa ni bitna Šutim , ali mozda i zbog jake rez. 1920x1200 Neodlučan

16 godina
moderator

Razlika između bete i retail verzijeSmijeh

A ako preordate igru dobijete još 2.7fps-a besplatno A ako preordate igru dobijete još 2.7fps-a besplatno
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 21:51 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

to je to, tih 5 fps si mogu nabit negdje... Smijeh

17 godina

evo i ja sam napokon zaigro beta verziju.. prvi dojmovi su ok.. igra je zabavna, grafika super samo me zanima koliko igraca max moze biti na serveru.. Na serveru gdje sam ja igro bilo nas je max 8 i to mi je premalo s obzirom na mapu.. kada igra ekipa sa foruma ? volio bih da zaigram malo sa domacim ljudima Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Tu sliku je nacrtao neki glupan. Beta nije verzija igre, nego jedan od koraka tijekom razvoja igre nakon kojeg uvijek dolaze optimizacije i to ne zato što se optimizacijom nagrađuje kupce, nego zato što je to ionako očekivan slijed događaja.

Pristup običnog puka beti nije proizvod niti može imati bilo kakvu kritiku: to je tek način da firma uštedi troškove testiranja koje se plaća.

Prestanite nabacivati glupe komentare o tome kako vam beta ide ovako ili onako i kako je zbog toga smeće. Beta je nedovršena igra.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
moderator
naxeem kaže...
pirat kaže...

Tu sliku je nacrtao neki glupan. Beta nije verzija igre, nego jedan od koraka tijekom razvoja igre nakon kojeg uvijek dolaze optimizacije i to ne zato što se optimizacijom nagrađuje kupce, nego zato što je to ionako očekivan slijed događaja.

Pristup običnog puka beti nije proizvod niti može imati bilo kakvu kritiku: to je tek način da firma uštedi troškove testiranja koje se plaća.

Prestanite nabacivati glupe komentare o tome kako vam beta ide ovako ili onako i kako je zbog toga smeće. Beta je nedovršena igra.

Pa to je trebala biti šala,ja mislim da si ti krivo shvatio.Pa sigurno nije dice nacrtao sliku,nego neki lik s njihovog foruma....

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

eto zbog ovakvih stvari su nam autori trebali dat alpha verziju igre, tako da u beti svi uživamo, a u finalnom proizvodu da budemo extra super zadovoljni... Smijeh

17 godina
neaktivan

Možda sam krivo shvatio, ali imam osjećaj da ogroman broj ljudi misli da je beta = demo. Nije.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Možda sam krivo shvatio, ali imam osjećaj da ogroman broj ljudi misli da je beta = demo. Nije.

a nije bas da je ni beta daleko od finalnog proizvoda, koliko sam se puta koristio beta softwareom koji je bio kudikamo bolji nego neki drugi software slične namjene, a finalne inačice.

Što se moje logike tiče, beta je finalni razvoj proizvoda. a te zakrpe (patchevi nakon izlaska proizvoda) su ustvari krpanje te jedno te iste bete proizvoda. samo se u jednom trenutku to nazove finalni proizvod jer su obično rokovi tu koji stišću, i tako ponekad dobijemo neispoliranu igru, koja postaje  "finalna verzija" i to je to. od bete nema novaca,  od gotovog proizvoda ima... 

16 godina
protjeran
ranko091 kaže...
naxeem kaže...

a nije bas da je ni beta daleko od finalnog proizvoda, koliko sam se puta koristio beta softwareom koji je bio kudikamo bolji nego neki drugi software slične namjene, a finalne inačice.

Što se moje logike tiče, beta je finalni razvoj proizvoda. a te zakrpe (patchevi nakon izlaska proizvoda) su ustvari krpanje te jedno te iste bete proizvoda. samo se u jednom trenutku to nazove finalni proizvod jer su obično rokovi tu koji stišću, i tako ponekad dobijemo neispoliranu igru, koja postaje  "finalna verzija" i to je to. od bete nema novaca,  od gotovog proizvoda ima... 

hah kako koja beta...ps3 beta je bila gotovo finalni proizvod skoro je bila bez bugova jedino je tu i tamo znalo izbacit iz servera sad ma demo verziji se to nedogađa ,a opet pc beta bas i neizgleda najbolje pogotovo nije da bi bila blizu finalnog proizvoda

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
naxeem kaže...

Ne nužno. Da, beta završi kad su proizvođači zadovoljni kvalitetom. Ako netko izda nešto prije vremena, to je njihov problem, ali nije nužno praksa. Posebice kod igara promjene od bete do finalne verzije mogu biti i dosta velike.

17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Šteta što tvoja logika nije ispravna.

Isto tako je i finalni proizvod krpanje alpha verzije pa šta?

Nevalja ti logika nikako.

Beta je beta, nit finalni proizvod, nit demo nit trial ni ništa slično.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina

PS 3 je možda u beti bio gotov proizvod ali morate znati da je razvoj pc verzije krenuo kasnije i pc verzije uopće nema toliko puno bugova kako neki žele prikazati.

Najveći problem koji sam do sad vidio je s optimizacijom i hit toćke vojnika koje nedektetiraju pogotke.Što su u ustvarnosti istigne ispraviti do izlaska retail verzije.

17 godina
neaktivan
Hit detekcija je sasvim dobra.
Druga stvar što je hitpoint puno manji nego u COD-u npr. Što smatram pozitivnim dodatkom.

Meni se hit detekcija sviđa kakva jest, ne treba mijenjati.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

Evo nam patcha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Evo nam patcha.

Nema ga još :(

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Šteta što tvoja logika nije ispravna.

Isto tako je i finalni proizvod krpanje alpha verzije pa šta?

Nevalja ti logika nikako.

Beta je beta, nit finalni proizvod, nit demo nit trial ni ništa slično.

to je bila samo teorija logike, i nemožeš reć da ništa od toga šta sam reko nije istina...

16 godina

Upravo sam otisao nakon tjedan dana probati da li ima ikakvih promjena u BC2.

Ugodno sam se iznenadio.

Na najacim postavkama to leti,ljudi moji!Smijeh

Konacno mogu sa snajperom lijepo nisaniti.

Sad tek vidim kolko je igra dobra i bez problema mogu zazmiriti na sve one nedostatke(prone...)Cool

Oprastam se od MW2 na neko vrijeme.Osmijeh

Sad sam sa FRAPS-om mjerio

AVG:25 FPS-a

MIN:15 FPS-a

MAX:40 FPS-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 11:35 (luckyluke).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo nam patcha.

Nema ga još :(

Meni ga skinuo i napravio update , sad je igrivo i na medium detaljima Cool

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice