Čito sam po njihovim forumu i piše da je beta za konzole bila za bugove i sl. a ova na pc je samo za konekciju i servere i lag.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma u procesoru je problem što je očigledno, kao i meni i pola dual core korisnicima.
Meni i dalje nije jasno ovo whineanje.. Imam Dual Core i igra mi leti.
Nisam plakao samo sam rekao u čemu je problem i nisam rekao da svim dual core korisnicima nego pola njih.
I neznam zašto ti nije jasno, sve igra mogu igrati dobro samo bc2 nemogu jer mi je fps stalno na 19-22. Nebudem si sad kupoval novi proc samo radi jedne igre pa nisam lud, kad znam da ču večinu ostralih moći igrati dobro.
WHINE ne znači plakanje..
Nisam mislio samo na tebe nego na dost ljudi koji misle da je procesor problem, a meni npr. radi super na dual core-u pa sumnjam da je u tome problem. Još uz to svi se žale, a ovo je beta, tek kad izađe full verzija se imate pravo žalit na performanse jer za BETU-u su developeri ograđeni i ne očekujte takve vrste update-a. I ne shvaćam ovo zadnje, nisam ti ni savjetovao kupnju novog proca..
Ne nego znači cminzdrenje/cviljenje što ti dođe na isto.
EDIT: rekao si da ti nije jasno whinanje, a ja sam ti odgovorio da ti bude jasno, znači nežele ljudi kupovati nove komponente samo zato jer im igra šteka, a sve ostale im lete.
EDIT: rekao si da ti nije jasno whinanje, a ja sam ti odgovorio da ti bude jasno, znači nežele ljudi kupovati nove komponente samo zato jer im igra šteka, a sve ostale im lete.
Pa nije mi jasno jer je ovo BETA (što vam automatski oduzima pravo na željenje) i nije mi jasno zašto ste toliko sigurni da je procesor kriv, a meni igra leti na dual-core-u, a siguran sam da je tako i velikom broju drugih ljudi.
EDIT: Plakanje je specifično po ispuštanju suza, a cmizdrenje/cviljenje nije. (nadam se da ćeš shvatit šalu)
Ma u procesoru je problem što je očigledno, kao i meni i pola dual core korisnicima.
Meni i dalje nije jasno ovo whineanje.. Imam Dual Core i igra mi leti.
Hah, pa kad ti imas jednog od najjacih dualaca a oni ne, jos na 3.6!
Meni sve radi na High(AA na 1x ili 2x), sa 50-80 fps.
Pa nije mi jasno jer je ovo BETA (što vam automatski oduzima pravo na željenje) i nije mi jasno zašto ste toliko sigurni da je procesor kriv, a meni igra leti na dual-core-u, a siguran sam da je tako i velikom broju drugih ljudi.
dobro shvatili smo to si spomenuo vec 1000 puta
dobro shvatili smo to si spomenuo vec 1000 puta
Pa baš to, oni su 15000 puta rekli da im ne radi jer imaju dual-core.
Meni na 6000+ i 4870 radi pristojno, jedino me pati taj neki cudni lag kod misa..
Nego, da usput pitam, ako netko slucajno ima kljuc viska, bio bih iznimno zahvalan da ga ustupi na pp, da malo ratujem s cimeron, on jadan nikako da ga ubode..
Meni isto na mojoj konfi igra trza i na low detaljima.
Meni uopće igra ne šteka samo imam problema sa trepternjem slike kada gledam u more ili u staklo,ali to mislim da je to više problem do atijevih drivera
ko treba keyeve nek se javi na luka.silec@gmail.com
i mislim da bi trebali ovu temu lock i napraviti drugu kad izade full jer je previse zaspamano sa keyevima i pola stranica nema veze s igrom
Recommended System Requirements
Processor: Any Quadcore Processor
Memory: 2 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Video Memory: 512 MB (NVIDIA GeForce GTX 260)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
pozdrav momci!
ovak`kupite si MBO Sapphire AM2 790FX,napajanje 850W Thermaltake W0131 toughpower,Cooler Thermaltake Blue Orb" CL-P0257 AM2
,AMD Phenom "2 X4 940 Black Edition 3.0 GHz(quad core),VGA PCI-E Sapphire ATI radeon HD4870 X2 FR i minimalno 4.gige rama...
to je moja mašina i nemam nikakve brige,OWNA na 100 FPS po se... ;)
pozdrav momci!
ovak`kupite si MBO Sapphire AM2 790FX,napajanje 850W Thermaltake W0131 toughpower,Cooler Thermaltake Blue Orb" CL-P0257 AM2
,AMD Phenom "2 X4 940 Black Edition 3.0 GHz(quad core),VGA PCI-E Sapphire ATI radeon HD4870 X2 FR i minimalno 4.gige rama...
Ajde, daj mi pare i ja si kupim bez problema.
Za broj tekućeg računa se dogovorimo na pm, dogovoreno?
pozdrav momci!
A sta mi seremo pare pa tak da si kupujemo a?
Da li vas igra izbacuje na desktop? Danas sam 2 put išao igrat i svaki put me nakon 10-ak minuta samo srušilo na desktop, aj možda onaj patch neš sredi
pozdrav momci!
Vau, car si, nema šta... Koliko naplaćuješ ovako korisne savjete inače?
hmm,ima tu svakakvih komentara pa čak i uvreda ali sto ljudi sto čudi...
kaj se tiče mog compa..ja sam se odrekao nekih stvari da si kupim bolje računalo
i da mogu bolje igrati..sam samo napisal da sa svojim compom nemam nikakvih problema kod igre i da
je dobro optim... za jednu betu.naravno.kaj se tiče cjele igre bit če naravno bolje optim...
i solidno če se vrtjeti na slabijim računalima...btf. b.c.2. je odlična igra i za timske igrače
a COD M.F.2. je polu projizvod...od btf 2. pa do Battlefield: Bad Company 2 je prva igra
za koju se isplati dat svaku kunu...
hmm,ima tu svakakvih komentara pa čak i uvreda ali sto ljudi sto čudi...
kaj se tiče mog compa..ja sam se odrekao nekih stvari da si kupim bolje računalo
i da mogu bolje igrati..sam samo napisal da sa svojim compom nemam nikakvih problema kod igre i da
je dobro optim... za jednu betu.naravno.kaj se tiče cjele igre bit če naravno bolje optim...
i solidno če se vrtjeti na slabijim računalima...btf. b.c.2. je odlična igra i za timske igrače
a COD M.F.2. je polu projizvod...od btf 2. pa do Battlefield: Bad Company 2 je prva igra
za koju se isplati dat svaku kunu...
A kad dođe novi BF ili MOH ili neka druga igra koja bude nekome jako kull,onda če opet biti ta igra prva igra
za koju vrijedi dati svaku kunu..
haha,ti si PIRAT pa ti je to malo sj...o,ŠALIM SE!
ne fakat igra je zakon,kad se malo ufuraš i odigraš
110.sati svatiš da je to to...pozdrav svima i bez zamjere
!!!!!!!!!!
Sta ste ga svi napali pa decko je prvi dan tu!!!!
ja igram na medium zbog procesora...joj da mi je Quad jedan pri ruci!
ja igram na medium zbog procesora...joj da mi je Quad jedan pri ruci!
Ja igram na high 1680x1050 aa1,af1 i imam 47 fps-a tu i tam zraste do 55 a tu i tam padne do 40.
Ali opet nije to to,pa ta beta je ček i krejzisa zajeb@la.
EDIT:Kad konačno dolazi taj novi patch??
..ja sam se odrekao nekih stvari da si kupim bolje računalo
i da mogu bolje igrati..
Ajd podjeli foru s nama raspikućama, čega si se morao odreć?
i mislim da bi trebali ovu temu lock i napraviti drugu kad izade full jer je previse zaspamano sa keyevima i pola stranica nema veze s igrom
poslo sam ti poruku na taj mail prije 2 dana i jos sam ti poslo pp ovdje na forumu i jos nema odgovora.. Ako vec imas visak key-eva kako kazes mozes mi poslat jedan pa da mogu podijelit misljenje o igri sa vama..
Hvala !
Pa tako i treba pravi gamer. Odreći se kupanja, brijanja, cure, žene, pomicanja izvan stolca za igranje... Svako pomicanje koje uključuje nešto više od micanja prstima je opasno i na gamera može ostaviti trajne posljedice...
poslo sam ti poruku na taj mail prije 2 dana i jos sam ti poslo pp ovdje na forumu i jos nema odgovora.. Ako vec imas visak key-eva kako kazes mozes mi poslat jedan pa da mogu podijelit misljenje o igri sa vama..
Hvala !
Evo ako imas face http://apps.facebook.com/bfbc-betakod/?ref=mf ja sam tak dobio....
Hvala !
Evo ako imas face http://apps.facebook.com/bfbc-betakod/?ref=mf ja sam tak dobio....
A ako nemš fejs onda koristi ovaj mail i napravi si fejs i pokupi ključ
Oce ko bacit partiju....zovem se xRALEx