Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

Inače nisam na ovakav način nikad uzimao igru, ali ovo je stvarno povoljno... Kak znam da nije neki scam?

3D Designer
15 godina
protjeran
Minoza kaže...

Inače nisam na ovakav način nikad uzimao igru, ali ovo je stvarno povoljno... Kak znam da nije neki scam?

Nejavlja se na mobitel

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Da li se može u technomaxu kod nas preordat kod njih u dućanu, a ne preko neta? Jer popust je ipak 10% al nemam karticu da naručim preko netaPlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Da li se može u technomaxu kod nas preordat kod njih u dućanu, a ne preko neta? Jer popust je ipak 10% al nemam karticu da naručim preko netaPlač

Ja sam na crovortex-u napravio preorder, platit ću pouzećem uz dostavu i isto je popust 10%. 

15 godina
protjeran
dax_22 kaže...
Stoja kaže...

Ja sam na crovortex-u napravio preorder, platit ću pouzećem uz dostavu i isto je popust 10%. 

To "pouzeće" bez kartice?

16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
dax_22 kaže...
Stoja kaže...

Da, gotovina dostavljaču na ruke. 

15 godina
protjeran
dax_22 kaže...
DombaCoD kaže...
dax_22 kaže...
Stoja kaže...

Da, gotovina dostavljaču na ruke. 

Sure, sad kupujem tako :)

16 godina
dax_22 kaže...

Puno ti hvala, sad ću si i ja preordat igruSmijeh Samo koja je cijena igre, piše samo da je popust 10% xD, al valjda je ista cijena...

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
dax_22 kaže...

Puno ti hvala, sad ću si i ja preordat igruSmijeh Samo koja je cijena igre, piše samo da je popust 10% xD, al valjda je ista cijena...

Zvat će te kad im stigne igra da potvrdiš narudžbu pa ako ti se ne sviđa cijena možeš otkazat.Namigiva

Ugl, vjerujem da neće bit preko 400kn.

16 godina

U technomaxu je bez popusta 350kn, valjda će i ovdje biti tako, pa sa popustom dođe 315kn...taman za taj popust se plati dostava i sve superSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
dax_22 kaže...

Javit će ti kad im stigne igra da potvrdiš narudžbu pa ako ti se ne sviđa cijena možeš otkazat.Namigiva

EDIT: nije mi se pojavio prvi post pa sam napisao još jednom...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 19:48 (dax_22).
17 godina
neaktivan

Jel neko narucil preko http://www.game.co.uk/?

I kad bi trebali dobiti preorder?

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
Septah kaže...

Jel neko narucil preko http://www.game.co.uk/?

I kad bi trebali dobiti preorder?

ja sam narucio sa game.co.uk.

kak mislis dobiti?jel znas opce kaj znaci preorder?preorder je kupnja unaprijed.

16 godina

Ako ne poprave sve bug-ove do full igre, igra bi mogla imati ovakav cover.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

No šit šerloče, dobro krivo sam formuliral pitanje, mislil sam dali se preordered igra salje ranije ili na sluzbeni dan izlaska?

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan

Evo za sve one koji nemaju karticu za kupavanje preko neta ili slicno,a htjeli bi kupiti nesto.

http://www.enabava.net/

Lik vam narucuje sve sto treba i odakle treba od rapidshare racuna,cd-key pa to case-a za iphone i posalje doma na adresu,a vi uplatite novac u posti na njegov ziro racun.Ja sam osobno par put kupovao i stvarno super za one koji nemaju karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Septah kaže...

No šit šerloče, dobro krivo sam formuliral pitanje, mislil sam dali se preordered igra salje ranije ili na sluzbeni dan izlaska?

ne,igra se salje na sluzbeni dan izlaska,znaci ako npr narucujes sa game.co.uk igra ce doci oko 7 dana nakon izlaska na tvoju adresu

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ako ne poprave sve bug-ove do full igre, igra bi mogla imati ovakav cover.

ti bugovi nisu nista,a i to je beta za razliku od arme 2 kad je izasla pa to je bilo zivo zlo,plakal sam se dok sam videl kolko je to bugova.

15 godina
neaktivan

reci kaj oš, al bfbc2 je puno bolji nego codmw2, puno je realnija i sviđa mi se što zgrade možeš uništit do samog temelja...

probat ću si nabavit preko steam-a limited edition jer znam da igra skoro pa ni neće imat bugova u alpha verziji...

Dompa
17 godina
protjeran

u alpha verziji? đizs pa ova tema postaje gora od mw2 i gta4 teme...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dompa kaže...

reci kaj oš, al bfbc2 je puno bolji nego codmw2, puno je realnija i sviđa mi se što zgrade možeš uništit do samog temelja...

probat ću si nabavit preko steam-a limited edition jer znam da igra skoro pa ni neće imat bugova u alpha verziji...

OVO ti je tema od MW2

A OVO ti je tema od BFBC2

16 godina
neaktivan

MOZE MI NETSKO DATI CD KEY ZA BF Bad Company 2

MSN:
tomex009@hotmail.com

TNX!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

MSN:
tomex009@hotmail.com

TNX!

zakaj ne pročitaš par stranica prije, imaš i za facebook upute i ostale načine za dobivanje ključa i davali su na battlefieldhr.com, neznam dal još daju

previše je postova o ključevima, a premalo o igri

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
15 godina
neaktivan

Ljudi , zelim preordat igru sa game.co.uk ali nisam siguran jeli dovoljno dobra zastita za karticu ili da idem preko eNabave (sto je samo 39 kn vise , e nema rizika)
Vidio sam da vas je dosta preordalo od tamo pa bi molio vasa misljenja .

Tnx!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

MSN:
tomex009@hotmail.com

TNX!

citaj par stranica na unazad pa mi javi na email pa ti posaljem key,tko treba jos neka kaze,imam ih na stotine Namigiva

udri_me_lopatom kaže...

Ljudi , zelim preordat igru sa game.co.uk ali nisam siguran jeli dovoljno dobra zastita za karticu ili da idem preko eNabave (sto je samo 39 kn vise , e nema rizika)
Vidio sam da vas je dosta preordalo od tamo pa bi molio vasa misljenja .

Tnx!

ako imas neku debitnu karticu stavis kolko treba i nemoze ti nista vise uzeti,a ko imas kreditne mozes isto ali mozda ak imas neki na kompu virus ili keyloger ili nek slicno onda ti mozda uzme koju kunu vise Smijeh ali samo pici,male su to vjerojatnosti,ali ako nisi siguran uzmi sa eNabave.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 14:58 (luka_cro).
16 godina
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ako niste skužili muzika je ista ona kao iz

, hahah koji carevi xD

17 godina

nesto razmisljam o ovim bugovima u beti tipa red dot scope kod medica... u stvari ja sam jucer cak igrao sa m249 koja na sebi ima namontiran 4x scope od recona :)

to ce oni vjerovatno popraviti u konacnoj verziji igre ali ce mi to nedostajati... mislim 4x scope i 200 metaka bez repetiranja...mislim da takvu kombinaciju necemo imati ni kad sve otkljucamo u konacnoj verziji igre...

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja sam napravio preorder u Technomax ducanu i platio 314 kn
=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
17 godina
neaktivan

Probao sam MP BETU, ipak mi se igra nije svidjela. Ima par zgodnih fora koje su mi se dopale, ali opcenito, meni osobno nije igra legla, nije moj tip, kako da kazem. Ima dosta stvari koje mi se ne svidaju, ali u svakom slucaju, vjerujem da oni koji vole ovaj serijal da ce im se svidjeti i ovaj nastavak. Ja sam ipak vise CoD tip.

Kad izade cijela igra, vjerojatno cu prijeci SP posto se cini obecavajuci.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice