Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Kill Frenzy kaže...
2FA5T4U kaže...

staa drugo reci nego da je igra podbacila

di je prone,ks,ds,killcam,kontrole zakurrac,damage uzas...

1/10,fail godine.

i vi pricate o nekom gotyju!!!haha

pa ja je sa quadom nemogu igrat kak treba(q6600,hd 4870,2 gb ram)

cccc

1.killcam imaš(jako je koristan samo treba vremena da ga ti skužiš,očito)

2.kontrole stvar navike(ako ništa drugo sam ih naštimaš)

3.damage!!!!OVO JE BETA

4.DS-vjerojatno se misli na dedi servere...cccccc...pa imaš ih

5.KS-vjerojatno killstreak-pa nije ti ovo COD

6.što se tiše konfiguracije-pogledaj moju a ja igru igram bez problema na najviše iako je BETA

Odi ti na COD pa skupljaj KS!!!

EDIT:Ako je DS deathstreak-opet ponavljam vrati se na COD

Ma lik je smjesan, mislio je na killstreak/deathstreak, ocigledno neki mislie da je ovo copy/paste CoD s boljim (vecim, unistivim) mapama Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 17:05 (D3ViL).
16 godina
Kill Frenzy kaže...
2FA5T4U kaže...

staa drugo reci nego da je igra podbacila

di je prone,ks,ds,killcam,kontrole zakurrac,damage uzas...

1/10,fail godine.

i vi pricate o nekom gotyju!!!haha

pa ja je sa quadom nemogu igrat kak treba(q6600,hd 4870,2 gb ram)

cccc

1.killcam imaš(jako je koristan samo treba vremena da ga ti skužiš,očito)

2.kontrole stvar navike(ako ništa drugo sam ih naštimaš)

3.damage!!!!OVO JE BETA

4.DS-vjerojatno se misli na dedi servere...cccccc...pa imaš ih

5.KS-vjerojatno killstreak-pa nije ti ovo COD

6.što se tiše konfiguracije-pogledaj moju a ja igru igram bez problema na najviše iako je BETA

Odi ti na COD pa skupljaj KS!!!

EDIT:Ako je DS deathstreak-opet ponavljam vrati se na COD

Ajde ti meni narihtaj da dok trcim mogu se kretat sa WSAD i takoder mi namjesti da nemoram drzati crtl da bi crouch-ao Belji se

Naravno da se nemoze...Cool

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
17 godina
luckyluke kaže...

Ajde ti meni narihtaj da dok trcim mogu se kretat sa WSAD i takoder mi namjesti da nemoram drzati crtl da bi crouch-ao Belji se

A mozda da se prestane traziti CoD clone u igri koja ima mana, ali daleko vise kvaliteta od naslova kojeg svi toliko velicate? Uostalom svi usporedjujete BETU s igrom koja je davno izasla i patchana nekoliko puta pa samo u tom kontekstu sve vase uporedbe su jadne i smjesne. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Nedaj boze da se more prone, pogotovo sa snip i klasom koje imaju puske na daljinu, legnes u sumi nemore te nitko ubit, a sve mores srušit i sam sebi lako napravit skrovište, prone nije potreban.

Without signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ne ne... ovo sa crouch im je sramota. to se nadam da će ispravit. Mislim zar ja moram razmišljat jesam li u crouch ili ne.

A onaj 2fast4u malo pretjeruje. osim damage-a i prone-a sve ostalo na igri je ok.

17 godina
neaktivan

neki ljudi ne kuže da je ovo beta

a od bete se netreba uvijek previše očekivat

meni je igra stvarno ok i nadam se da će u final version bit ispravljene neke sitnice

pozdrav

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Snake kaže...

neki ljudi ne kuže da je ovo beta

a od bete se netreba uvijek previše očekivat

meni je igra stvarno ok i nadam se da će u final version bit ispravljene neke sitnice

pozdrav

također treba uzet u obzir slijedece

finalna verzija ce imat bolju optimizaciju i manje bugova

i to je to sve ostale sitnice poput damagea(opceg ne za pojedinacne puske)cucanja i sta ti ga ja znam ce ostat nepromijenjene

ne ocekujte finalnu verziju puno razlicitiju od bete nego samo optimiziraniju i bez bugova

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 17:55 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan

Molim da svi infiltrirani COD igrači izađu van iz igre i predaju keyjeve llubiteljima BF Izlanuo se Ne valja vam ovo, ne valja vam ono... i sam BC2 je previše otišao prema COD i to je granica dokle bi se BF trebao nagnuti bržem načinu igre. Zahtjevi, i ostalo... pa  ljudi igra je napravljena da bi trajala 2,5 god. a ne kao COD da vas pljačkaju svake godine.

Sutra ide patch za poliranje i optimizaciju grafike...

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net

11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado_mt kaže...

Molim da svi infiltrirani COD igrači izađu van iz igre i predaju keyjeve llubiteljima BF Izlanuo se Ne valja vam ovo, ne valja vam ono... i sam BC2 je previše otišao prema COD i to je granica dokle bi se BF trebao nagnuti bržem načinu igre. Zahtjevi, i ostalo... pa  ljudi igra je napravljena da bi trajala 2,5 god. a ne kao COD da vas pljačkaju svake godine.

nema smisla pružati otpor..   previše djece..

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
moderator
zv'jer2 kaže...

nema smisla pružati otpor..  previše djece..

Slažem se da nekima smetaju sitnice u bc2.A što se djece tiče ROFLMAO

17 godina
neaktivan
dado_mt kaže...

Slazem sa svime gore navedenim. Igra je vec ionako previse otisla u C.O.D. smjeru. Weapon damage ce nadam se popraviti na normal serverima, a do tad ko hoce nek igra na HC serverima, makar cu ja mislim nastaviti na njima igrati i ako poprave dmg na normal ( jedva cekam vidjeti conquest mode u HC nacinu Smijeh ).

Meni osobno prone malo fali. Nije bas neophodan ali volio bi ako nista drugo imati opciju da legnem. Ne volim kad mi ogranicavaju opcije, pogotovo tako elementarne, makar neki kazu da su prone izbacili zbog mogucih konflikata sa engine-om.  Ja npr. u BF2 nikad nisam imao osjecaj da je prone omogucavao nekakvu ne fer igru, osim onog "divinga" a koji se mogao nekako rijesiti ( npr. da ne mozes ciljati 3-4 sec nakon sta odes u prone ), i uvijek se je nasao nacin da se ubije snajperist ili bilo tko bi lezao negdje i pucao. A sad je i veliku vecinu građevina moguce razoriti pa bi prone jos manje bio pogodan za npr. skrivanje u zgradama od tezeg naoruzanja. Ali sta je tu je Izlanuo se

15 godina
neaktivan

jel sta kazu oce li fixat red dot na snajperu?nadam se da nece

0 0 hvala 0
17 godina
dado_mt kaže...

Slazem se s vecinom, klasicni ljubitelji coda, oni koji vole timski rad u codu ce uzivat u igri kao i ja.

Without signature
17 godina
neaktivan

Sad kada sam uspio nabaviti key doslo je do drugog problema.

Sve bude normalno do loading screena i tu stvari stanu.

Loading stoji, cuju se pucnjevi u pozadini i nikako da ucita mapu.

Je l' imao netko ovakvih problema ima li neko rjesenje za to?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
dado_mt kaže...

nema smisla pružati otpor..   previše djece..

tocno tak,nema smisla

16 godina

Ja bi bio najsretniji kad nitko od tih koji voli cod, uopće igra i BC2, ako niš drugo, bit će ljudi koji kuže da bez teamworka nema ništa,a ne da i kad ljudima lijepo na chat kažeš da ti pomognu dobiješ labudaNeodlučan

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Prison Breaker kaže...

Sad kada sam uspio nabaviti key doslo je do drugog problema.

Sve bude normalno do loading screena i tu stvari stanu.

Loading stoji, cuju se pucnjevi u pozadini i nikako da ucita mapu.

Je l' imao netko ovakvih problema ima li neko rjesenje za to?

Ovdje je napisao DombaCoD kako to riješiti..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 20:51 (pirat).
15 godina
neaktivan

Ovo je Battlefield  jer ti(25Ka..a ubija me tvoj nick)znaš što je to?To je naslov koji od 2002 ruši rekorde fps-a u PC gamingu.Nijedan drugi naslov nema takva raznovrsna vozila i u nijednom drugom naslovu nema toliko timske igre. 

1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
AdriTheGamer kaže...

Ovo je Battlefield  jer ti(25Ka..a ubija me tvoj nick)znaš što je to?To je naslov koji od 2002 ruši rekorde fps-a u PC gamingu.Nijedan drugi naslov nema takva raznovrsna vozila i u nijednom drugom naslovu nema toliko timske igre. 

ok?! sve ovo stoji, osim rušenja "rekorda"?!

Ipak je to samo igra, kao i svaka druga. Sutra će doć neka nova, bolja, kvalitetnija i bf će past u zaborav. Svi će ga se sjećat, kao jedne dobre igre, koja je u svoje vrijeme carevala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 21:10 (ranko091).
16 godina
neaktivan
AdriTheGamer kaže...

WoW!

Bez ljutnje, razumijem od prilike što si htio reći ali ovo ti nikako, ali nikako ne stoji!

Mislim da će ti biti dovoljno baciti pogled na moj avatar, tamo možeš vidjeti jednu igru koja ima zasigurno više vozila, a i puno više team work-a...

Ako si zbilja toliko za teamwork i vozila (a eventualno i ratne simulacije) onda bi možda mogao pogledati o kojoj se igri radi i zašto je to što si ti rekao totalna glupost...

Evo ti link.

Pod "Intelligence" možeš pronaći popis (sa slikama) vozila i oružja.

Ekipa sorry što sam otišao off-topic ali ova me izjava naprosto šokirala... Ovakvo nešto tvrditi... Iznenađen

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 21:25 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Samo hoću nadodati,jeste li vidjeli u HCL recenziji pc bete onaj screenshot sa đipovima.Jasno se vidi da vojnik drži Javelin,što znači da će ga biti u igri.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
AdriTheGamer kaže...

WoW!

Bez ljutnje, razumijem od prilike što si htio reći ali ovo ti nikako, ali nikako ne stoji!

Mislim da će ti biti dovoljno baciti pogled na moj avatar, tamo možeš vidjeti jednu igru koja ima zasigurno više vozila, a i puno više team work-a...

Ako si zbilja toliko za teamwork i vozila (a eventualno i ratne simulacije) onda bi možda mogao pogledati o kojoj se igri radi i zašto je to što si ti rekao totalna glupost...

Evo ti link.

Pod "Intelligence" možeš pronaći popis (sa slikama) vozila i oružja.

Ekipa sorry što sam otišao off-topic ali ova me izjava naprosto šokirala... Ovakvo nešto tvrditi... Iznenađen

i jako puno bugova naravno

arma 2 je posve neigriva toliko bugova da to nije normalno

sry na offtopic

teamwork i vozila najbolje pašu i najpopularniji su u bf to je znanstveno dokazano Namigiva

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina

ako neko ima beta key viske pls nek posalje na pp, nikako da dodem do keya.. :S

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...

tocno tak,nema smisla

loooooooooooooooooooooool

16 godina
neaktivan

da dice radi grešku u tome sto je poarkadiravao bf bc2 na cod stranu da privuce mw2 i ostalu publiku

cod je previse razlicit od bf da bi bc2 mogao cod publiku osvojit na velko

al dobro igra je i dalje odlicna i zabavna samo sto zuto podcrtano ne donosi ono sto dice zeli te samo moze stetjeti bf fanovima

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 21:37 (TopForumaš).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

i jako puno bugova naravno

arma 2 je posve neigriva toliko bugova da to nije normalno

sry na offtopic

teamwork i vozila najbolje pašu i najpopularniji su u bf to je znanstveno dokazano Namigiva

Halo, daj ne lupaj gluposti... Ovako neargumentirano, mislim da ti i ja ne mozemo uopće nastaviti o bilo čemu razgovarati, a kamoli raspravljati.

Ako želiš da te itko shvati ozbiljno onda moraš dati nekakav smislen argument.

Ne, igra uopce nije neigriva, tu si informaciju dobio od koga i gdje? Molim te ako ćeš nastaviti o ovome daj se potrudi dati neki dobar argument.

Ovu zadnju ("boldano") izjavu neću niti komentirati.

Samo da napomenem da mi BC2 za sada djeluje kao vrlo zabavna igra i vjerovatno ću i kupiti tu igru ali ne mogu vjerovati da netko može ovakve gluposti valjati...

Još jednom se ispričavam što idem off-topic.

3D Designer
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Halo, daj ne lupaj gluposti... Ovako neargumentirano, mislim da ti i ja ne mozemo uopće nastaviti o bilo čemu razgovarati, a kamoli raspravljati.

Ne, igra uopce nije neigriva, tu si informaciju dobio od koga i gdje? Molim te ako ćeš nastaviti o ovome daj se potrudi dati neki dobar argument.

Samo da napomenem da mi BC2 za sada djeluje kao vrlo zabavna igra i vjerovatno ću i kupiti tu igru ali ne mogu vjerovati da netko može ovakve gluposti valjati...

JUST LET IT GO.

Vjeruj mi, imam iskustva, nema smisla... Krivi forum (pogotovo pdf IGRE) za inteligentne rasprave (čast manjini).

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
15 godina
neaktivan

ako nekom treba imam jedan BETA Cd Key...neka mi se javi na email: josipsalkovic8@hotmail.com !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Minoza kaže...

JUST LET IT GO.

Vjeruj mi, imam iskustva, nema smisla... Krivi forum (pogotovo pdf IGRE) za inteligentne rasprave (čast manjini).

daj a ti kao si expert

daj cijelo vrijeme se k*rcis na forumu i tu nas djecom nazivas

sry na offtopic

btw za armu 2 sam cuo na mnogim recenzijama da je neigriva zbog bugova i ja sam ju prelazio sve do one zadnje misije al sam odustao također zbog bugova

sta boldano neces komentirat?!

jeli arma 2 bolja u teamworku i u vozilima od bf? neznam bas kako kome

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 23:33 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

kolko ljudi igra bf a kolko armu?

Koliko ljudi igra BF, a koliko CoD? Daj, molim te!

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice