Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.221.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
rebelsy kaže...

bc2 i mw2 se uopce ne mogu usporedjivati .. jer zna se koji je bolji

;)

zna se koji je tebi bolji

sta bi to znacilo bolji

dali to znaci zabavniji ili mozda kvalitetniji??

dali je bc2 kvalitetniji od mw2?-nezna se jos beta nije dala odgovor na to jer pod kvalitetu spada masa stvari od engina do bugova i podrska za community

dali je bc2 zabavniji od mw2?-kako kome paše svaki voli drugaciju vrstu zabave

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
TopForumaš kaže...

sa zuto potcrtanim se slazem

ovo ostalo je neistina i glupost jedino ako mrzis cod to je onda druga stvar

Daj pusti ljude, ne sramoti se izjavama u kojima necije misljenje i pojam zabave nazivas neistinom i gluposcu..pa nije rekao da je zemlja ravna, vec usporedbom naznacio koliko mu je bilo zabavno - ako ja kazem da mi je beta zabavnija nego mjesec dana mw2 sto sam igrao dok ga nisam prodao, hoces i meni reci da lazem? lol

kao sto sam reko ako nevolis cod to je druga stvar

jedino po mom mišljenju objasnjenje zasto se nisi zabavio vise nego na jednoj obicnoj beti s jednim modom i jednom mapom

ili mozda su tvoji principi sta ti je zabavno malo extremni da tak velim xD

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 15:11 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
rebelsy kaže...

bc2 i mw2 se uopce ne mogu usporedjivati .. jer zna se koji je bolji

;)

zna se koji je tebi bolji

sta bi to znacilo bolji

dali to znaci zabavniji ili mozda kvalitetniji??

dali je bc2 kvalitetniji od mw2?-nezna se jos beta nije dala odgovor na to jer pod kvalitetu spada masa stvari od engina do bugova i podrska za community

dali je bc2 zabavniji od mw2?-kako kome paše svaki voli drugaciju vrstu zabave

evo da puknem jednu ovaku paralelu... ja cod serijal doživljavam kao adrenalinsku, blisku borbu, recimo kao nogomet, ko je brži agiliniji i precizniji pobjeđuje, dok u battlefield serijalu je to nešto nalik na šah, polako ali sigurno, uz prave poteze brzo se svlada protivnik jer divljanje ne pomaze... probao!! :))

16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

bc2 je puno ozbiljnija i kvalitetnija,niti se meni nije svidala prvih par sati,kad sam pokrenuo prvi put sam se upitao "koji *urac je to za grafiku?" ali shvatio sam da igri treba dat vremena i bolja mi je sto put od mw2 i nemoze se reci da je igra sranje i da ne valja jer nije istina.

tak je danas moj "frend",lik ima preko dvje tisuce sati coda,ono glup totalka,misli da je pro i nebres mu nist reci i ja mu preporucim bc2 i pokrene to on na svojem low kompu,radilo mu je jedva na low na 20fps i onda odma pocne srat kak nist ne valja,kak ovo,kak ono,a prakticki nije igral 5min i onda siri okolo glasine da nist ne valja,takvih primjera ima i ovdje ja mislim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 15:22 (luka_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
luka_cro kaže...

niti se meni nije svidala prvih par sati,kad sam pokrenuo prvi put sam se upitao "koji *urac je to za grafiku?" ali shvatio sam da igri treba dat vremena i bolja mi je sto put od mw2 i nemoze se reci da je igra sranje i da ne valja jer nije istina.

To podebljano je istina i nitko nije rekao da je igra sranje i da ne valja..

Evo cure imam još 3 ključa pa ako netko želi probati to (sranjeNamigiva) nek kaže.(iskreno se nadam da shvačate šalu u zagradi)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 15:21 (pirat).
15 godina
neaktivan

ja sam samo napisao ''da se zna koji je bolji'' ... nisam rekao bc2 je bolji ili mw2 je bolji ...

;)

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...

jeste li vidjeli killcam na ovoj igri... ja neznam dali tako samo meni ili svima, ali kilcam pokaze samo tipa koji te ubio. Onako u punom profilu. Nisam skužio svrhu toga uopce. Bolje da mi ga ni ne pokazuje... Ajde da vidim di je, od kud je pucao ili tako, ali ništa. Beskorisna funkcija totalno.

pa ako je lik kamper onda ces vidjeti gdje je, jer igra ti pokaze gdje ti je trenutno taj igrac, a ne taj detalj gdje je bio kad te ubio...

ako je neko ko se krece onda ti taj killcam nece puno znaciti ali je super kad se neko sakrije i snajperom djeluje pa mu lijepo posaljes mortar na glavu...

meni osobno se vise svidja takav killcam...

hmmm...
16 godina
luka_cro kaže...

bc2 je puno ozbiljnija i kvalitetnija,niti se meni nije svidala prvih par sati,kad sam pokrenuo prvi put sam se upitao "koji *urac je to za grafiku?" ali shvatio sam da igri treba dat vremena i bolja mi je sto put od mw2 i nemoze se reci da je igra sranje i da ne valja jer nije istina.

ako si po beti zaključio da je kvalitetnija, koja nije niti pravilno optimizirana i ima mnogo bugova, te da nije bog zna nešto balansirana jer sam ti je dice rekao da če povečati/smanjiti damage nekih oružja i vozila radi balansiranja.

Onda rađe nemoj uspoređivat igre, ali ako se ostvari to sve što je dice obečao onda bi mogla biti igra kavalitetnija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 15:22 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

jeste li vidjeli killcam na ovoj igri... ja neznam dali tako samo meni ili svima, ali kilcam pokaze samo tipa koji te ubio. Onako u punom profilu. Nisam skužio svrhu toga uopce. Bolje da mi ga ni ne pokazuje... Ajde da vidim di je, od kud je pucao ili tako, ali ništa. Beskorisna funkcija totalno.

Meni je taj killcam opcenito bezveze i nepotreban. Jos u rush mode-u ajde nekako ( hvala bogu na hardcore serverima je iskljucen ) ali nadam se da ce u conquest modu server admini uglavnom iskljuciti killcam ( ako server admin to moze iskljuciti ).

17 godina
protjeran

Eo ovo je zadnje sto cu reci u vezi tih usporedbi....ako kazem da mi je nesto zabavnije, to ne znaci da mi nesto drugo nije bilo zabavno, kuzis? Moglo mu je biti zabavno u manjoj mjeri ili ne uopce..meni je mw2 bio zabavan, no ne dovoljno da bi ga nastavio igrati...bc2 beta iskustvo mi je zabavnije do sada nego mw2...da li su usporedive igre? da, ako ces procjenjivati koliko ti je zabavno - nisu usporedive na nacin da se govori koja je bolja, meni je zabavnije voziti bicikl nego auto, sto ne cini bicikl boljim ili na taj nacin usporedivim sa autom...

btw, do kojeg levela se moze doci u beti, vidio sam negdje ali ne mogu naci vise..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 15:26 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
luka_cro kaže...

ako si po beti zaključio da je kvalitetnija, koja nije niti pravilno optimizirana i ima mnogo bugova, te da nije bog zna nešto balansirana jer sam ti je dice rekao da če povečati/smanjiti damage nekih oružja i vozila radi balansiranja.

Onda rađe nemoj uspoređivat igre, ali ako se ostvari to sve što je dice obečao onda bi mogla biti igra kavalitetnija.

zakaj nebi betu usporedivali?

mislite da bude full verzija nekaj puno drugacija,da bu radilo na high ko sad na low,da bu sasvim drugacije,TO JE ISTA IGRA,a ti tehnicki problemi to je rijesi dok kazes keks.

I AKO NE VOLIS BETU ONDA NECES NI FULL,vjeruj

17 godina

server admin može izgasiti killcam.Kaj je sa hc serverima više ih uopće ne mogu naći?

Neznam jeste ćuli ali se govori da bi sa prvim dlc mogla doći mapa strike at KathandraSmijehSmijeh

16 godina
moderator
PsychoticBaklava kaže...

btw, do kojeg levela se moze doci u beti, vidio sam negdje ali ne mogu naci vise..

Do 11lvl.

16 godina

Jedan od razloga je ovoliko promjena.

A i sa mi beta jenostavno nije igriva, igram je na 19-22 fps-a. Makar ja stavi na low, high 640x480, dx9 ili 10, uvjek je isti fps.

Svaki dan upalim betu a vidim jeli kakav updat došao, pa če mi bolje raditi.

Ja igram betu od kad je izašla i igra mi se sviđa i to jako, ali ima previše grešaka u ovoj beti da bi se po njoj igru moglo nazvati kvalitetnom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

salzem se s tim,ali u principu to je i dalje ista igra,kuzis?

ili ces voljet igru ili neces,nema tu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

server admin može izgasiti killcam.Kaj je sa hc serverima više ih uopće ne mogu naći?

Neznam jeste ćuli ali se govori da bi sa prvim dlc mogla doći mapa strike at KathandraSmijehSmijeh

Ja sam bio neki dan na onom londom serveru i makar je pisalo da je hardcore nije bio. No jucer sam opet otisao i bio je ukljucen hardcore mod. Kad sam jucer to probao sam ustvari definitivno odlucio uzeti igru Smijeh Cak i rush mode mi je dobar u hardcore verziji Namigiva

Mislis na mapuStrike at Karkandiz BF2 ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 15:39 (toTheCore).
16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Meni je taj killcam opcenito bezveze i nepotreban. Jos u rush mode-u ajde nekako ( hvala bogu na hardcore serverima je iskljucen ) ali nadam se da ce u conquest modu server admini uglavnom iskljuciti killcam ( ako server admin to moze iskljuciti ).

Zar postoji HC mod u beti? ili samo kad dode cijela igra?... malo me nervira što moram cijeli šaržer skucat u tipa i još izvuć pištolj da ga ubijem.

Pa 1 ili 2 metka bi trebalo onesposobit bilo koga, a o snajperskim mecima da ni ne pričam...

16 godina
luka_cro kaže...

salzem se s tim,ali u principu to je i dalje ista igra,kuzis?

ili ces voljet igru ili neces,nema tu....

Ne čitaš!

Nisam ni ja govorio ko če ju voljeti ko ne.

Nego sam rekao da trenutno u beti igra nije kvalitetna.

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

zakaj nebi betu usporedivali?

mislite da bude full verzija nekaj puno drugacija,da bu radilo na high ko sad na low,da bu sasvim drugacije,TO JE ISTA IGRA,a ti tehnicki problemi to je rijesi dok kazes keks.

I AKO NE VOLIS BETU ONDA NECES NI FULL,vjeruj

Oprosti ali tesko se mogu sa ovime sloziti.

Ja vjerujem da ne mora biti isto iskustvo u beta verziji kao u punoj verziji igre. Full verzija moze biti dovoljno drugacija da promijeni to iskustvo i dojam, dakle, izjava ti ne stoji. Performanse mogu zamjetno porasti u full verziji, ne razumijem sto ti tu nije jasno? Ne kazem da hoce ali mogu ovisno o tome koliko toga nisu optimizirali u beti (po pitanju performansi). U ovakvim igrama velik dio iskustva koje ces doziviti je u balansu, pa ako znatno promijenis balans, iskustvo moze biti poprilicno drugacije.

Zapravo, postoji toliko argumenata da se pobije ova tvoja tvrdnja ali mislim da je vec i ovo dovoljno.

Peace! Smijeh

3D Designer
16 godina
neaktivan

no pa slazem se s tobom :P

ali to se sve rijesi s jednim patchom :P

16 godina
moderator
ranko091 kaže...

Zar postoji HC mod u beti? ili samo kad dode cijela igra?... malo me nervira što moram cijeli šaržer skucat u tipa i još izvuć pištolj da ga ubijem.

Pa 1 ili 2 metka bi trebalo onesposobit bilo koga, a o snajperskim mecima da ni ne pričam...

Ima HC moda u beti,oko 4 servera.

17 godina
toTheCore kaže...
Wolf88 kaže...

Ja sam bio neki dan na onom londom serveru i makar je pisalo da je hardcore nije bio. No jucer sam opet otisao i bio je ukljucen hardcore mod. Kad sam jucer to probao sam ustvari definitivno odlucio uzeti igru Smijeh Cak i rush mode mi je dobar u hardcore verziji Namigiva

Mislis na mapuStrike at Karkandiz BF2 ?

Da mislim na tu mapu.Ja znam kada se resetira server da se odmah vrati na normal,ali su rekil iz dice da su to popravili

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ima HC moda u beti,oko 4 servera.

pa šta prije nisi reko, jer ovo trenutno killanje mi je dosadno...

16 godina
neaktivan

mislis?

neznam bas.ja drzim do svoje teorije "AKO NE VOLIS BETU ONDA NECES NI FULL" :) :)

17 godina
protjeran
trazi eliott ness francuske servere, kod njih sam vidio HC mod
17 godina
neaktivan

pirat u vezi MW2

Neshvacam ni tebe ni druge shvatite da npr COD MW2 nema opcija kao i bf stoga sto u bf su morali raditi na vozilima i td. pa su na mw2 utrosili silne pare na npr kretanje Jer sve je ostalo kao i u njegovom prethodniku.......Dok u BF2 je slicno kretanje kao i u mw2 i morali su skroz sve raidti novo .

a sad razmisli zasto nije bas tako kako ti zelis kretanje napravljeno da su radili na kretanju i dr. sitnicama cekao bi ga jos 1 god :D

DOSTA O MW2 :)

(moje misljenje)

roby
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Skuzio sam da cu ipak radije bacit koju partiju nego ovdje  raspravljati :P, ko hoce nek me doda ingame...happy fraggin' ljudi  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
petkovicroby kaže...

pirat u vezi MW2

Neshvacam ni tebe ni druge shvatite da npr COD MW2 nema opcija kao i bf stoga sto u bf su morali raditi na vozilima i td. pa su na mw2 utrosili silne pare na npr kretanje Jer sve je ostalo kao i u njegovom prethodniku.......Dok u BF2 je slicno kretanje kao i u mw2 i morali su skroz sve raidti novo .

a sad razmisli zasto nije bas tako kako ti zelis kretanje napravljeno da su radili na kretanju i dr. sitnicama cekao bi ga jos 1 god :D

DOSTA O MW2 :)

(moje misljenje)

Vidjet čemo na full verziji,možda jim je stvarno trebala još 1god. da dovrše igru.

I ne serem po igri(imam osiječaj da ti misliš da serem po igri) i ja ču je nabavit ali bi želio da se te sitnice srede,

a i puno ljudi na njihovo forumu(svrati ponekad na njihov forum pa se sam uvijeri )

15 godina

ak vas tak  raspravlja o mw2 i bc2, jedno losije, drugo dobro, jedno ono drugo ono... onda si otvorite temu- bc2 vs. mw2 pa u njoj ser*** kolko god ocete i uspoređujte i vrijeđajte... stvarno ste ko mali šmrkavci i dosadni

Daniel
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
moderator
null kaže...

ak vas tak  raspravlja o mw2 i bc2, jedno losije, drugo dobro, jedno ono drugo ono... onda si otvorite temu- bc2 vs. mw2 pa u njoj ser*** kolko god ocete i uspoređujte i vrijeđajte... stvarno ste ko mali šmrkavci i dosadni

Raspravljamo o beti(što je dobro što loše,ja mislim da zato i služi forum),A što bi ti da pišemo?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice