Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Neki su dobili crvene, a neki žute, a neki bi mogli i crne kartone. Ako ne želite kartone i brisanje poruka, suzdržite se od off-topica, psiho-analiza drugih, vrijeđanja, psovanja, trolanja i ne hranite trolove jer im hrana može naškoditi.

Ako pak želite kartone, ne bojte se, ima još u zalihama za svih i samo se prijavite bez straha.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Na kojim serverima igrate? Ja ih imam 4 u History na kojima uglavnom picim, al nikako da vidim neku domacu ekipu, barem coek ili dva :P . Mogli bi se naci preko servera cak posto je tesko u grupi upast negdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
PsychoticBaklava kaže...

Na kojim serverima igrate? Ja ih imam 4 u History na kojima uglavnom picim, al nikako da vidim neku domacu ekipu, barem coek ili dva :P . Mogli bi se naci preko servera cak posto je tesko u grupi upast negdje.

pa uglavnom na onim hyperia i multiplay.uk

a tu i tam na swiss quake

ono di ima mjesta ;)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
moderator

Conquest mape i rush mape.

White pass White pass
Laguna presa Laguna presa
Atacama desert Atacama desert
Valparaso Valparaso
Laguna presa Laguna presa
Isla inocentes Isla inocentes
Port valdez Port valdez
Africa harbour Africa harbour
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 18:41 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 8
17 godina
neaktivan

Hmmmm, nadao sam se da vecina mapa nece biti kao Port Valdez, a to je da su dugacke ali prilicno "uske".  Vise volim onakve kao Laguna Presa, gdje se moze napasti sa bilo koje strane ili zaobici neku tocku pa napasti onu iza. No mozda ce se moci to i na ovima, treba vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel zna netko kad bi novi patch ili update mogao izać, jer mi se nakon ovog updata sam crasha igra Plač

ajmo svi na erep ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 18:45 (Gamer71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
toTheCore kaže...

Hmmmm, nadao sam se da vecina mapa nece biti kao Port Valdez, a to je da su dugacke ali prilicno "uske".  Vise volim onakve kao Laguna Presa, gdje se moze napasti sa bilo koje strane ili zaobici neku tocku pa napasti onu iza. No mozda ce se moci to i na ovima, treba vidjeti.

ma bolje da su uze(ne preuske) jer bi se ovak svi razbjezali i nastao bi kaos ovak su barem kolko tolko na kupu

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
17 godina
pirat kaže...

Conquest mape i rush mape.

Ovo izgleda poveliko, bit ce zabavno taktizirat po vecim mapama. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
toTheCore kaže...

ma bolje da su uze(ne preuske) jer bi se ovak svi razbjezali i nastao bi kaos ovak su barem kolko tolko na kupu

Ma znam da se ovako postigne vise "akcije" odnosno okrsaja. Ja samo kazem da to nije bas po mom ukusu. A to je da ja Battlefield 2 igram uvijek na mapama za 64 igraca i obozavam velike mape, sa puno slobode kako doci do neke tocke, pa makar to znacilo da se igra tada odvija "sporije". 

16 godina
Gamer71 kaže...

jel zna netko kad bi novi patch ili update mogao izać, jer mi se nakon ovog updata sam crasha igra Plač

ako če izati kakve patcheve za betu to bu da popravi lag jer zato je ta beta i izbačena, dice je sam rekao da nemisle baš izdavat patcheve za ovu betu jer je to build igre star samo nekoliko tjedana.

Zato ni ne misle izdavat nekakve patcheve za bug-ove, osima patcheve za lag i slično tome.

16 godina
protjeran
toTheCore kaže...
toTheCore kaže...

Ma znam da se ovako postigne vise "akcije" odnosno okrsaja. Ja samo kazem da to nije bas po mom ukusu. A to je da ja Battlefield 2 igram uvijek na mapama za 64 igraca i obozavam velike mape, sa puno slobode kako doci do neke tocke, pa makar to znacilo da se igra tada odvija "sporije". 

ma znam al nisi ti igrao mag(256 igraca na jednoj mapi) i mape su takve okrugle il kvadratne i svaki ide svojim putem to se nezna ko pije a ko placa..isto tak na ovaj bc2 ima dosta "noobova" koji ne slusaju zapovjedi ni nista neg rade kak je njima volja

16 godina
neaktivan

jedno pitanje za ove dedicirane servere. ako 5 milijuna igraca kupi igru, znaci li to da bi trebalo bit 15000 besplatnih public servera... ili to ima neku drugu foru... to mi nikad nije bilo jasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
toTheCore kaže..

ma znam al nisi ti igrao mag(256 igraca na jednoj mapi) i mape su takve okrugle il kvadratne i svaki ide svojim putem to se nezna ko pije a ko placa..isto tak na ovaj bc2 ima dosta "noobova" koji ne slusaju zapovjedi ni nista neg rade kak je njima volja

Kako ne pratim stvari za ps3 nisam znao za ovaj Mag. Ali ustvari to je to sta ja zelim Smijeh Nadam se da ce nes takvo doci i za pc.

Zasad mi se ovaj rush mode uopce ne svidja. Previse je linearan i dosadi jako brzo. Ako sam dobro skuzio dijelovi mape se otkljucavaju postepeno, sta mi je grozno. I uvijek je isto. Ovi napadaju A ovi brane A, onda se brani B itd. Nije da se napada i brani A, B ili C. Pricekat cu da vidim kako ce conquest izgledati.

Edit: Evo sad kad si vec postao taj video moram priznati da i meni prone jednostavno fali. Npr. kad kao attacker sprintam po lijevoj cesti do zaklona, pocnu me obasipati mecima, nekako mi je prirodno da bi legao kad dodjem do onog kamenja uz cestu. Isto tako imam osjecaj da iza nekih zaklona kada cucim mi glava jednostavno viri van. A da ne govorim da mi je sa PK-om ili snajperom prirodnije lezati i pucati nego cuciti ili stajati. Stvarno ne razumijem zasto su to izbacili. Vec prije kad bi lezao bi bio ustvari sitting duck, a sad kad je omoguceno jos vece demoliranje predmeta, zgrada i slicnoga jos manje bi bio zasticen. Jedino kad bi me prone nervirao u BF2 je kad bi se nasao sa nekim 1vs1 i on bi se prvo bacio a onda pucao, no to bi se sigurno moglo rijesiti nekako.

Jos jedna stvar koja me nervira je da kao amer u starter kit-u imam PK i AK-47 ???? Mislim ok, to pridonosi vecoj ravnopravnosti ali to totalno kvari dozivljaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 20:28 (toTheCore).
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

jedno pitanje za ove dedicirane servere. ako 5 milijuna igraca kupi igru, znaci li to da bi trebalo bit 15000 besplatnih public servera... ili to ima neku drugu foru... to mi nikad nije bilo jasno...

Servera će biti onoliko koliko se zakupi.

Dedicated serveri se iznajmljuju na mjesečnoj, tromjesečnoj, polugodišnjoj i godišnjoj bazi. Iznajmljuju ih sami igrači, neki časopisi, gamerski portali i najviše klanovi.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

predobro... zadnja "cancel the preorder." :)

15 godina
neaktivan

Kad beta završava (da znam kad treba prestat trazit keyeve)?

Na koji nacin se dobivaju attachmenti za oruzja (challenges, xp itd...)?

Jel netko zna hoće li sp biti kao BF2 ili nesto ka CoD?

Jos jednom: Ako netko ima viška key, bio bih vrlo zahvalan da mi ga pošalje na pp.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 21:01 (Zylorex).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Zylorex kaže...

Kad beta završava (da znam kad treba prestat trazit keyeve)?

Na koji nacin se dobivaju attachmenti za oruzja (challenges, xp itd...)?

Jel netko zna hoće li sp biti kao BF2 ili nesto ka CoD?

Jos jednom: Ako netko ima viška key, bio bih vrlo zahvalan da mi ga pošalje na pp.

Završava 26.2,poslao sam ti key na PP.

BTW Opet mapeSmijehLINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 21:08 (pirat).
15 godina
Daniel
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

bas mi krenulo sa apachijemSmijeh..al za onog veceg nikak da se ekipica skupi

svi neki sebicni cim uđu u njega odma krecu makar nema nikog unutra i onda zuji po mapiViče

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ima li tko molim vas key viška da udijeli budući da bih htio probat igru jer razmišljam da kupim kad izađe pa da barem malo isprobam i steknem dojam :)

15 godina

po stoti put

Kome treba beta key neka se reg. na BCH i tamo ce dobiti upute kako dobiti key.. http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?f=54&t=192#p1361

16 godina
neaktivan
Frentt kaže.

e u xboxu je trojezgreni,a u ps3 ti je cell šta ti misliš zašto može killzone 2 može pokrenut sa onakvom grafikom!!!Koji su to,ma neću ništa reć ne želim se svađat

Ej halo daj ohladi malo. Procitao sam na wiki da je u XBOX-u Cell slican onome u PS3, zato sam pretpostavio da ima 6 jezgri, isto tako napisao sam "koliko znam", sto ne znaci da je podatak tocan. Postoje i uljudniji nacini da se nekoga korigira, ovako si u mojim ocima ispao nervozna trolčina.

3D Designer
16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

stavljena je i usporedba sa ARMA serijalom - je, arma ima ogromnu mapu, ali se borba uvijek odvija na jednom dijelu mape velicine jedne mape u BF, a ako odes u drugi dio mape dok se tvoji bore drugdje onda zallagas server i svi posize..

Slazem se sa onim dijelom oko ucitane mape. Ako u drugim modovima bude drugacije, a iste performanse onda ok.

Ne slazem se sa ovim dijelom da se borba odvija na istom mjestu te da server lagga kada je fajt na vise mjesta. To je bio slucaj u Armi 1 u misiji Evolution gdje su se "teske" skripte zavrtile svaki put kada bi "aktivirao" jedan grad. Pa ako bi aktivirao dva paralelno imao si kaos...

Ovo iskljucivo ovisi o tvorcu misije i samom serveru. A ako si igrao Armu 2 (npr. Domination ili Evolution) gdje uz glavnu misiju mozem imati i do nekoliko "side objectives" i gdje je borba neprestano na vise mjesta na mapi, ne bi tvrdio ovo sto tvrdis. Dakle ja pretpostavljam da ili nisi igrao Armu 2 pa trollaš, ili si igrao neku neoptimiziranu misiju. Naravno, ovo ne govorim u neprijateljskom tonu nego ne zelim da se nastave siriti krive informacije vezano za ovo.

Isto tako, server u Armi ne vrti samo skripte za misiju kao BC2 nego vrti i kalkulacije za "AI" jer su vecine misija COOP. A svi znamo kako AI u Armi djeluje na server FPS i opcenito kako zlostavlja CPU. Za sada su performanse u BC2 lose ali ovo je beta pa to nije nista cudno. Ako i u punoj igri ostanu ovakve performanse onda znaci da nesto ne stima.

Ako mi vec zelis ovo pojasniti/opovrgnuti predlazem da nastavimo u produktivnom smjeru, u protivnom sa moje strane ignore = yes.

Pozz! Smijeh

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 2:43 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Frentt kaže.

e u xboxu je trojezgreni,a u ps3 ti je cell šta ti misliš zašto može killzone 2 može pokrenut sa onakvom grafikom!!!Koji su to,ma neću ništa reć ne želim se svađat

Ej halo daj ohladi malo. Procitao sam na wiki da je u XBOX-u Cell slican onome u PS3, zato sam pretpostavio da ima 6 jezgri, isto tako napisao sam "koliko znam", sto ne znaci da je podatak tocan. Postoje i uljudniji nacini da se nekoga korigira, ovako si u mojim ocima ispao nervozna trolčina.

Xbox ima 3jezgreni al zato ima puno bolji GPU.

17 godina
protjeran

Govoris kao da nismo bili produktivni do sad, jasno mi je da puses i na hladno ''but lighten up'' :p... igrao sam obe ARMA-e i valjda nisam imao srece sa drugom, a u prvoj sam picio Evo servere uglavnom - sto se toga tice, i stand corrected...

osobno sam zadovoljan performansama ove bete, a to za mene znaci: nemam lag, nemam pad FPS-a koji bi utjecao na igrivost, nije mi se niti jedan server na kojemu sam igrao srusio..i jako se zabavljam heh..za jednu betu koja je meni bolja od dosta konacnih proizvoda to je vise nego ok..

Edit: sto se servera tice, ja picim na ovima uglavnom (skratiti cu ime na najvaznije): Multiplay NL #06

Mutliplay #116

Eliott Ness HC #62

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 10:02 (PsychoticBaklava).
16 godina
neaktivan

Ma nema frke! Uostalom nisam spavao poprilican broj sati kad sam pisao post pa uzmi to u obzir, a bas me u tom trenu uzrujalo nesto pa ako sam ispao ofenzivan ispricavam se, nije mi bila namjera.

Ma meni se u principu svida igra i je, zabavna je. A mislim da za betu radi super (lol kad smo vec pricali o Armi, sjetimo se koliko je patcheva uvijek potrebno da ta igra radi kako treba... XD) tako da sve u svemu super. Jedino ne vjerujem da cu ju kupit (nisam ni MW2 kupio). Mozda se predomislim ali ne vjerujem...

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Najbitniji u ovoj igri je procesor na compu pod my pc imam par fps-a lol haha(PROC IZ PRAPOVIJESTI), a sa comp na kojem je amd II x2 2.7 30-40 fps.

Grafe su skoro iste, prvi comp 4770 512 GDDR 5, a drugi 4850 1 giga GDDR3.

Znaci proc je 90% lol.

pozz

P.S. Znam da je beta ,ali na mw 2 sa prvim compom imam 65-85 fps, a ovde 5-10, na drugom compu 85-90, a ovde na bc 2 imam 30-50 fps.

To je sve mjereno frapsom i na dosta niskim postavkama reza 1024-768 19 monitor.

Hocu kazati da treba za normalnu igru pod broj 1 (u beti znam beti) neki x4 procesor

: )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja sam uzeo MW2 i preorder stavio na BC2 - nakon sto sam prodao MW2 hehe..za mw2 mislim da nisi pogrijesio, a za bc2 ce vrijeme pokazati, uvijek ima fore za kupiti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja ću probat svog frenda da instalira betu kod sebe da vidim kako kod njega vrti sa phenomom x4 i 5850 grafom, ako mu na 1280x1024(njegova reza koju koristi)igra nebude letila ko blesava, onda znam da beta nije dobro optimiziranaBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice