Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.713
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
DrNasty kaže...

Treba podići damage puškama, ali to je nešto što jedan patch riješi.

Za to imaš 2 specialization-a koji ti dižu damage puškama i za svaku klasu imaš upgrade oružja da bude preciznije. Problem je što je to nama u beti zaključano al kod cijele igre već na 12-om levelu imaš prvi upgrade za damage, tako da sve ima smisla samo trenutno nije dostupno...

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

COD pro igrači došli pljuvati po bf-u. :D

Nije nitko došao pljuvat po bfbd2beta... nego je izjavljeno da je to dobra igra. zbilja kvalitetna. ali ima i svojih mana.

a i da se razumijemo cod igrači pljuju i po mw2 bez pardona. jer i on takođe ima svojih mana. ako se bude šutilo ništa se neče riješit, ako se bude gunđalo, onda će developeri morat reagirat inače će gubit igrače.

16 godina
moderator
DrNasty kaže...

COD pro igrači došli pljuvati po bf-u. :D

Evo kako ja vidim ovu igru:

Ovo nije pravi PC BF. Očekivao sam ovakvu igru, ali sa zadržanim elementima prijašnjih bf igara. Nek DICE zove ovo beta, gama, delta, ovo je DEMO, namijenjen promoviranju i otimanju tržišta COD-u, prvenstveno na konzolaškom tržištu, logično je i da ga svi porede s cod-om, nema smisla to poricati.

Ovaj rush mod, ovo nema ni u jednom prijašnjem bf-u (osim bc1). Da li je zanimljiv/ zabavan? Jeste, nema sumnje.

Konačan sud ću donijeti kad zaigram conquest, mod u kojem se vidi ko igra timski, u squadu, sluša komandira (kojeg nema ovdje).

Destrukcija?

Pa šta ako ostanu ljestve? Meni je bitno da se frajer ne može sakriti iza zida i drqati qratz dok rokam tenkom, jer će sad dobiti ciglu u glavu. Da li će se penjati po ljestvama, a nema zidova da ga štite? Pa nek se penje, dok je na nišanu snajperima i tenkovima, da ima 9 života, poginuo bi.

Treba podići damage puškama, ali to je nešto što jedan patch riješi.

Šta mi nije u redu? Pa u toj silnoj promociji i želji DICE-a da prevede cod igrače na ovo, hrpa cod igrača-pljuvača je dobila demo key i sad seru po igri, a neki istinski ljubitelji franšize, odnosno fanovi bf-a (uključujući neke od mojih frendova) ne mogu doći do ključa. Ali, ko ih je*be, ne pitaju se ništa, nisu bitni, je li tako? :D

Ako trebaš ključeve imam jih ja 6.

A konačna igra če imati drugačiji FOV,jači damage,dodatne opcije u meniju,bolju grafiku i bit če to bolje optimizirano.(za fov i dodatne opcije u meniju ima slika na njihovom forumu al je više nemogu nači)

A i ova beta kolko čujem je jako stara,to jim je bilo samo da vide kakav je lag i kako serveri funkcioniraju.

17 godina
moderator
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Pa o tome i govorim, treba donijeti sud kad kompletna igra izađe, ono sam napisao jer neki govore o beti kao o finalnom proizvodu :)

Da, ima specijalizacija za damage (cod again :)), imam otkljucan jedan ili šta je već ono (upgraded warheads ili tako nešto), ali nisam primjetio razliku, pa sam radije nosio armor.

0 0 hvala 0
16 godina

Da upravo tako kako pirat kaže.

To je build star par tjedana, izdan je samo da bi se provjerio lag,funkcijonalnost servera i slično tome.

Zato nije niti nešto previše optimizirano i ima dosta bug-ova.

EDIT: isprobavanje lagga i konekcije, to je poanta ove bete

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 11:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ako je stvar samo u provjeri servera i laga(tako sam i ja cuo) onda je, po meni, prilicno uspjela...do sada nisam imao nikakvih problema sa lagom osim kada sam jednom greskom otisao na server ''s druge strane velike bare''..odaberem jedan od uk servera, ping mi je oko 40-50, i udri...jedva cekam da mi dodje postar iduceg mjeseca hehe, a do tada ko me hoce dodati u friends, PsychoticBaklava ofc :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra je predobra ako svaki igrač odračuje ulogu koju je odabrao ja sam jučer npr. bio medic i stalno sam po bojišnici svojima bacao medic packove i neprijatelj nas nikako nije mogao probiti jer je površno napadao i nije igrao taktički nego je napadao kao u COD-u da ga nije briga ako umre...........i onda takav tip igrača dođe na forum i govori kako je više očekivao da mu se grafa koja je preodlična ne sviđa itd., a igra mi radi bolje nego MW2, a što se tiče destrukcije koja je odlična jer primjerice COD serijal je niti nema (inače volim COD i nisam se mislio prilagođavati BC2, ali me samo jedna mapa već toliko impresionirala da jedva čekam punu verziju igre).......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da pricate  o "beti"? Ne kuzim, zar ce igra biti u prodaji u beta izdanju!?

I nemogu naci demo, a vidim da ga ima... Pa tulcu ako moze neko link pasteati... :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 12:00 (the_dammed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja ih imam dosta otključanih, mada je trenutno problem jer ih nemožeš u kombinaciji koristit već samo jedan(opet to je beta)pa na primjer assault nemože imat red dot sight i ammo upgrade već samo jedno od toga, što nema smisla, i slično za ostale. Igra ima svojih mana, al je meni opet glupo uspoređivat za bilo kojom od igara se spominju, jer spominjete same krajnosti od arkade(cod) do teže simulacije(arma) ovo nije ni jedno ni drugo već ravno između. Sad oni koji govore o inventivnosti igre nek mi nabroje naslove koji nisu žešča simulacija ili žešča arkada već ravno između toga. Ja bi tu mogao eventualno ubacit crysis wars, ali on nema toliko izražen teamwork, ali ima drugi stvari koje ga ne čine arkadnom(vrlo dug period da od nooba postaneš rookie). Neznam jednostavno mi ne pada na pamet igra...možda far cry 2? nisam ga nikad igrao preko neta pa neznam, al on ima fizike,velike mape, vozila(mada su to samo neki đipovi/ćamci i sl. al ipak ih ima) Mislim da su sa ovim naslovom ciljali publiku koja neželi nakon sat vremena igranja biti pro, niti igru u kojoj nakon mjesec-dva intenzivnog igranja možeš pohvalit da nisi više noob. 

Što se grafike tiče neznam baš di je veliki problem, grafika je dobra, nije na razini crysisa ali je fizika u dosta slučajeva bolja od crysisa. Tamo ne nastaju rupe u zemlji kad tenk puca, nemožete baš svaku ogradu/vrata i sl razbiti a neke zgrade su namjerno napravljene da ih nemožete niti oštetiti(ali niti 1% oštetit) dok ovdje recimo zgrada di je stanica možete dosta rastavit, samo stepenice ostanu da možeš penjat, al opet se cijela zgrada može srušit. Crysis je jedino puno bolji po pitanju uništavanja drveća: u BC2 kako god da pucate po drveću ono se iz korijena ruši pada, dok tamo točno di pucaš tamo se prekine. Ali veliki minus crysis warsu ide da ako želite imat fiziku i igrat se preko neta, možete samo ako imate dx10 grafu i ako igrate u dx10 i ako je server dx10. Znači svi koji igraju na xp-u mogu to zaboravit a ni broj servera nije na nekoj zavidnoj razini, tako vam dođe da 80% igri ćete igrat na dx9 serverima, od kojih neki 35% ima neku polu-fiziku(neke kutije i slično se da uništit, te izmjena dana i noći) dok ostali serveri- nula bodova) Tako kad pogledamo opet na BC2, stvari nisu loše jer fizika je glavni koncept igre, kad bi bili serveri bez fizike tek onda bi ste vidjeli kako niš ne valja, kad bi vam snajper se skrivao u kući a vi mu nemožete niti sa tenkom ništa....

Uglavnom da opet ponovim: BC2 nije za sve ljude, kao što nije niti jedna igra čak ni cod. Svatko ima svoje ukuse i želje te prema tome preferira stil igre. Ako netko obožava cod, sigurno su velike šanse da mu se igra neće svidjet jer teško je naviknut se nakon što ti je normalno postizat 15+ killstreakove dok je ovdje čudo ako napraviš 5 killstreakova...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 12:08 (Stoja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Btw za one koji neznaju, kao Dr.Nasty mozete ovdje ako imate Facebook dobiti key odmah, pritisnete na "Pozvat Pratele a ziskat kod" odaberete 3-4 prijatelja/ce i kod će vam pisat ispod tog "Pozvat Pratele..."

Btw. doxy znamo da ti se igra bas nesviđa jer ima elemenata iz AA, CoD i sl., nisam igrao AA (jesam malo al bilo nekih bugova) pa nemogu od njoj govorit al jesam svaki CoD, i svaki CoD igrac koji se nazivaju "PRO" igraju Clanbase, ESL, warove i to trebali bi uzivati u ovoj igri jer ima sve za timski rad.
Ova igra je spoj vise tih igara koje si ti naveo, jer nećeš sada igrati 10 igara, isto tako NFS Shift  također ima puno elemenata iz Grid/BurnOut Paradise i jos nekih igri, a ostalo necu ponavljat koje je receno u mom proslom postu.

Without signature
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 12:25 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ono sto je meni osobno najbolje i odvaja ovaj BF od cod-a(ne usporedjujem vec govorim o subjektivnom iskustvu igranja), jest osjecaj postignuca u BF-u.. dakle kada igram npr inzinjerca na nacin kako mislim da bi ga trebalo igrati, tada osjecam da je ''to to'' i vidim direktnu vezu onoga sto sam napravio i sto to znaci za tim..sustav nagradjivanja u BF je, po meni, nemjerljivo bolji od onoga u nekim drugim online shooterima(da ne bude samo naspram COD-a)..igra pamti i dodjeluje bodove za puno vise stvari, ne samo stvari vezanih uz pojedinu klasu..assist pointovi su odlicno odradjeni, igra pamti koga ili sto si ostetio i dugo nakon sto pogines te dodjeljuje assist pointove naknadno, dobijas bodove s obzirom sto si napravio u specificnoj situaciji (kada ubijes neprijatelja koji bi taman ubio tvoga) i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kak me živcira kad me medic digne u po neprijateljskog gnjezda, a imam još jedan metak u sanžeru, dupla smrt odmah.

Da ih bar počisti okolo pa me onda ide dizat, a ne ovako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Kak me živcira kad me medic digne u po neprijateljskog gnjezda, a imam još jedan metak u sanžeru, dupla smrt odmah.

Da...to me iživcira masno...al kad se ubiješ...onaj Epic Fail, lolol.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
16 godina

ja ću nažalost prestat igrat ovu igru iako je još beta (tko zna kakva će biti u finalnoj verziji) jer mi je fps konstantno 20, bile mi postavke na low, medium ili na high... nezz u čemu je problem, zbunjuje me to jer kad stavim na high znam da onda trebam imat manje fps-a a meni ostane jednako kao i na low...?! wtf. al nema veze, necu je igrat... pozz

I See Offline People !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
system kaže...

ja ću nažalost prestat igrat ovu igru iako je još beta (tko zna kakva će biti u finalnoj verziji) jer mi je fps konstantno 20, bile mi postavke na low, medium ili na high... nezz u čemu je problem, zbunjuje me to jer kad stavim na high znam da onda trebam imat manje fps-a a meni ostane jednako kao i na low...?! wtf. al nema veze, necu je igrat... pozz

Jesi samo odabrao low u postavkama, ili si išao na advanced, pa onda sve strpao na low? Ako nisi, onda odi advanced i sve stavi na low, i stavi AA i AF na x1 te što god da je on, ti stavi off pa probaj onda... i ja sam prije ima sličan problem prvenstveno zbog AA koji je bio na x4 i jednostavno mi ubija grafu vrtilo jedva 30 frama na medium. A kad sam isključio vrtim 60 frama na high...

17 godina
protjeran
system kaže...

Nema te sta zbunjivati, ako su ti FPS isti na svim postavkama, stvar je najvjerovatnije do procesora...mozda ce optimizacija biti bolja u samoj igri, al ova beta  ''ne voli'' dvojezgrene CPU-ove.

17 godina

Neznam samo zašto svi spominju fiziku kod destrukcije, u ovoj igri destrukcija je čista animacija koja se zasniva na određenim hit-pointovima, nema veze sa fizikom, kao ograde kod kojih cijele ploče rušiš jednim udarcem nožem, tako i dijelove zidova rušiš pogodcima u određene točke (a cijele zgrade se ruše tek kada su dovoljno oštećene na hit pointovima, kada bi govorili o fizici, mogao bi sa par ciljanih pogodaka bez problema srušiti npr lijevu stranu zgrade zbog čega bi se i cijela urušila i slično tome), to je već viđeno npr. u nekim modovima za battlefield 2

ali definitivno je dobar dodatak igranju taj element da se više igrači nemogu sakriti od teknkova iza zida, te je zanimljivo vidjet kada ne ostane skoro ništa od zaklona na nekim dijelovima mape hehe

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Da to stoji, al mislim da bi tek onda procesori imali velikih problema sa vrtenjem fizike jer bi količina stvari ogromna. Al opet ni ovako nije loše, jer bar znaš kad će se zgrada srušit i slično, dok u crysisu imaš neku baraku gdje si 70% zidova srušio a krov se i dalje drži potpuno stabilno na ostatku zida(samo jedne strane) pa onda je opet to fail, ti pucaš da se sruši a ono šipak, krov se i dalje držiBelji se Ali opet bilo kakva destrukcija(još u količini koliko ima bc2) je bolja od nikakve u codu i sličnima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Evo slika tih 10 multiplayer mapa:

Moj PC  
1 0 hvala 13
15 godina
neaktivan

pa ovo je presmijesno... colt ubija sa par metaka ,a xm8 compact treba 10+ OMG
Nek naprave ko u mw2, gdje se tvoj hitbox povecava ak se kreces

0 3 hvala 0
16 godina
Timon kaže...

pa ovo je presmijesno... colt ubija sa par metaka ,a xm8 compact treba 10+ OMG
Nek naprave ko u mw2, gdje se tvoj hitbox povecava ak se kreces

Mislim da se trebamo skupit i napravit i za BC2 mythbuster jer ovo više nema smisla...shvati da sa xm8 ubiješ sa par metaka ali ti si potrošio 10+ jer ga nisu svi pogodili...xm8 compact ti je SMG iliti ga submachine gun. Inače je ta klasa oružja manjih od standardnih ali ipak nude full auto paljbu te (u bc2 imaš i prigušivać) i laganiji su te time lakše se kretat, inače odlična stvar u urbanim sredinama. To što ti sa tom gunom pokušava nekog skinut sa velike udaljenosti je tvoj problem, jer puška nije predviđena za to a sa pištoljima moraju tweakat da smanje domet/preciznost Uglavnom , bio pištolj smg,LMG trebat će ti jednako metaka da ubiješ al je pitanje koliko ćeš ih potrošit, aj probaj sa SMG-om pucat kao pištolj jedan po jedan metak i ciljaj između svakog pa ćeš vidjet rezultat. A ovo za hitbox ne bih komentirao, ako ti to paše onda igraj tamo di ga imaju...

16 godina
moderator

I neke od SP mapa:

Moj PC  
0 0 hvala 10
17 godina

a sad zamislite ove slike mapa nakon 15 minuta igre.... mmm jedva cekam :)

hmmm...

3 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...
system kaže...

Jesi samo odabrao low u postavkama, ili si išao na advanced, pa onda sve strpao na low? Ako nisi, onda odi advanced i sve stavi na low, i stavi AA i AF na x1 te što god da je on, ti stavi off pa probaj onda... i ja sam prije ima sličan problem prvenstveno zbog AA koji je bio na x4 i jednostavno mi ubija grafu vrtilo jedva 30 frama na medium. A kad sam isključio vrtim 60 frama na high...

sve sam pokušao ali ništa mi nije pomoglo... ocito je vrijeme pregazilo i moj komp...

I See Offline People !
16 godina
neaktivan
system kaže...

sve sam pokušao ali ništa mi nije pomoglo... ocito je vrijeme pregazilo i moj komp...

ma nije... samo ti treba priblizno triple-core procesor na 3.2ghz ili više... i to bi trebalo riješit situaciju(za betu). više je bolje. a oni njihovi minimalni zahtjevi su očito napisani za full igru (koje ja itekeko prelazim).

17 godina

Neki bi ljudi trebali naućiti razliku između bete i demo verzije.Što se tiće ove bete ona je ponajprije napravljena da bi se mrežni dio dobro testirao

Dice je sam rekao da su za ovu betu neke stvari portali sa consola,a što se tiće updatova sam je diec rekao da neće raditi velike updatove za betu jer imaj puno posla oko full verzije BC 2.I ono što je najbitnije DICE je obećao kada dođe full verzija od BF:BC2 da će bit optmizirana i da će se razlike osjetit u grafici između low normal i hight settingsa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 15:19 (Wolf88).
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Neće ti se u tom slučaju zaračunati 2 smrti nego samo jedna, dok god se ne spawnaš opet ne računa ti se smrt.

Netko je rekao da bi volio da slože hitboxove kao što su u COD-u, nedaj Bog. Ni slučajno.

Druga stvar je što je ekipa neprecizna. Evo, tko želi neka testira. Stanite ti i frend jedan nasuprot drugoga, pogodite se metak po metak. Nakon 3, a najviše 4 metka protivnik pada. Baz obzira na oružje.

kakav god da ovaj BF bio, iako nije savršen (očito) iako je samo u svojoj srži pravi BF, iako sadrži nešto više elemenata arkade od ostalih BF igara, za klasu je iznad bilo kojeg COD-a, bar onima koji traže nekakav teamwork i onima koji vole BF serijal.

A žaljenje na destrukciju od strane ljudi kojima je COD najdraža igra a nema ni trunke destrukcije je u krajnjem slučaju nepotrebno.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
moderator

Potvrđeno je da čemo si u finalnoj verziji igre sami moći namijestiti FOV koji nam najbolije odgovara.

I baš sam happy  zbog toga..Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 15:17 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
pirat kaže...

Evo slika tih 10 multiplayer mapa:

Ova deveta je predivna!

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
17 godina
protjeran

Atacama desert, mmmmm, large scale armor fight mmm Smijeh

Edit: Btw kakvo je to lozenje na thubms down, nije li to bolje nego da 6 ljudi iza tebe pise kako se ne slaze s tobom - jer TD upravo to znaci : Ne slazem se. Doduse, s obzirom da ti mislis da bi svatko tko se ne slaze s tobom trebao na lijecenje, mozda je i razumljivo da te to vrijedja. I onaj ponos i ego sto si naveo u recenici jednoj tamo, priznaj, ne znas ni sam zasto si to napisao i kakve veze ima neciji ego s uspjehom igre u cijem razvijanju nije sudjelovao.. znam da te hrane ovakvi postovi, but i feel like giving Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 15:53 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice